- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gabor4415
újonc
válasz
sz.zs. #12887 üzenetére
Az elsőre köszönöm a választ, kipróbálom.
A db1 pro-nál az opv-t, hogy utólagosan állítani? (A Db1 Plus utólagos opv-s verziójánál van egy plusz csavar a vízhozamos rézcsavarral párhuzamosan, de a db1 pro-nál nincs..)
Sajnos nagyon leírást se találok hozzá, hogy merre kellene keresnem.. -
krono.
tag
válasz
sz.zs. #12662 üzenetére
Most olvastam itt kicsit a keresővel, az alu oxidációja lenne a probléma? Mennyi idő alatt jön ez ki rajta, illetve milyen módon orvosolható? Nem ipari mennyiségben tervezek kávét készíteni vele, ha ez azzal jár, hogy párévente kell neki egy pucolás, akkor az beleférhet.
-
válasz
sz.zs. #12450 üzenetére
Kaptam Bélától két hétre. Majd megírom jól, milyen volt.
Igazából azért érdekel, mert lassan Dunát lehet rekeszteni minden héten egy új kínaival. Ez beékelődik a 100k alatti és körüli olcsó hús, meg a 200k feletti meggondolós kategória közé. Azt nyilván nem fogom tudni megmondani hány évig működik, de azt talán igen, hogy így out of the box mire képes és az mire elég :) -
goom
senior tag
-
-
válasz
sz.zs. #10632 üzenetére
Majd' egy hónapig úgyis állni fog - még kb.5-600g cucc van soron, meg egy teljes kiló Kalmár.
Gondolom nem specialtyból dolgoznak, ez a babok leírásából gyanús. Mikor nem ízjegyeket emlegetnek, hanem a mexikói lankák porán megcsillanó nap hevét, akkor már röhögök. De hát próba.
-
-
törölt tag
Határeset, mert most van bőven szlovák lágyvizem kb. januárig, így most nem fogok arra utazni, de ha nem lesz más tipp, akkor legfeljebb bringázok arra egyet. :-)
Amúgy kb. félévente akciós a szlovák Tesco-s víz, most éppen az, méghozzá aug. 22-ig. Az akciós ár mindig ugyanannyi, 0,46 euró / liter, s mindig kell hozzá szlovák Tesco Club kártya/alkalmazás. Csak hogy legyen valami hasznom is itt. :-)
-
goom
senior tag
Köszönöm! Örülök, mert éppen Goriziana kávét készítek a héten itthon is.
Már több hónapja Kapucziner vagy Pall&Yotz ízeket kóstolok, de ez most egészen meglepett! Az árához képest (és hogy nem pár napja pörkölt, kézműves kávé) nagyon finom szerintem. -
-
Daneeka
senior tag
Amúgy az az érdekes, hogy nagy nyomáson a (mondjuk közbe olvasgattam fejszelep témakörben a HC topikot és régebben azt írták, hogy a 6 baron nyíló fejszelep kivon 5 bart a pumpa nyomásából így nálam a 13-14 bar amit a kazán előtt mérek az lehet pont 8-9 bar a karban) a nem pihentetett casmo filter pörik ilyen brutális vastag habsugárban jönnek ki a naked karból (50g/30s tempónál) de a pohárban alig marad belőle crema.
Vagy lehet így üt ki a CO2 a babból ami egyenként filternél a bloomkor távozna? -
goom
senior tag
Csatlakozom a Vélemények órájához. Nekem a Kapucziner Velencei gondolás jött be nagyon-nagyon. Ja, és pontosan 8.000,- Ft/kg áron! Ami még ezt is körözi szerintem (csak kicsivel drágábban), az a Riói varázs. És nyilván van még máshol, másféle is...
Én soha többé nem veszek kávét boltban. -
kmarci25
veterán
-
xcvbxcvb
aktív tag
Köszi átgondolom.
Én nem kávézok csak nagy ritkán . A szüleimnek vettem tavaly tchibo kapszulás kávéfőzőt ajándékba, ami 1,5 hónap használat után elromlott. Javítani nem lehetett, pénzt visszaadták. Ugyanilyet nem akartam. Vettem 15 ezerért nekik DeLonghi Nespresso® Inissia EN80.B kapszulás kávégépet, mindenhol inkább azt ajánlgatják, ahhoz lehet kapni sok helyen kapszulát olcsóbban is .
Viszont maradt a tchiboból vagy 70 kapszula, gondoltam azokat bele lehetne rakni utántölthető kapszulába és akkor nem veszne kárba. Röviden ennyi. Remélem ez a nespresso
tovább bírja. -
bagaba1
tag
A leírás szerint duplakosár, gyakorlatilag 10g-nél több már nem fér bele, mivel majdnem nekiszorul a felsőszűrőnek.
Ok, az idő állandó. Ezesetben még finomítanom kell az őrlést, hogy csak 20g körül legyen a kávémennyiség ezzel a kosárral. De ha nagyobb kosarat használok és több kávé kerül bele, akkor adott idő alatt nem fog több víz lejönni, tehát jóval durvább őrleményt kell használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Bluetooth hangszórók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest