Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
vagy erre jár Zsolti
-
iatti
aktív tag
ez egy felújított gép, null kilóméteres? mert akkor szerintem nagy baja nem lehet állásban. max egy kis citromsavas vízzel átjáratni, azt próba. menet közben kiderül ha valahol elfáradt esetleg a tömítés. ha egy ilyen kincs van a birtokodban, eszembe nem jutna kínai csodákat venni. bármennyire is nyom a reklám. egy ikonikus darab
-
iatti
aktív tag
bristot szemest tud valaki olyan helyről, ahol meg van adva a pörkölési dátum? kávégourmeten tavaly volt, de elfogyott, és ma írták hogy mostanában nem is lesz.viszont jövőhéten új szállítmány jön goriziana, go caffe, s.giusto.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
na meg a boltok is pofátlanul dobálóznak a számokkal.
-
iatti
aktív tag
sokaknak nem tetszik a mazzer formája, pedig az egy iparművészeti műremek
semmi pénzért nem cserélném le. volt niche zerom is. tetszett, kényelmes használni, a kapcsolót oldalt nem is használtam, a fedél zárással nyitással ment. de az az érzésem volt, hogy nem az örökkévalóságnak gyártották. maradt-visszajött a mazzer. ezek a kinai koppincsok meg nem tetszenek/remélem nem bántottam meg senkit
/ -
-
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ma reggel elővettem a 20g-os vst-t a 18-as ims helyett. dobtam bele 19g jófajta 60%-as robis olaszt
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
tegnap néztem meg Thuróczy Ricsi legújabb videóját. ahogy a csillagok állnak, lassan gémóver lesz itt jurópban.
r
-
iatti
aktív tag
megnéztem pár romer -kárpátia videót. jó éjszakát mindenkinek!
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hoppá, akkor mégis csak képben vagy
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
majd mindjárt kiderül
már a német partner is itt van magyariban.
kezd k.rvára unszimpatikus lenni ez a fényezés. -
iatti
aktív tag
válasz
scream
üzenetére
20k/200g.
az meg milyen? nagy valószínűséggel a bolti döglött lesz. oda kár karos gép meg daráló. abból csak olyan lesz, mintha kotyogóssal főzted volna. "átszalad" a gépen. én se veszek 20 rugóért, sőt még 10-12 se adok ki egy kiló kávéért.
nem a reklám helye, de kavegourmet.hu oldalon vannak 8rugó körül kilós kávék. ez az egy cég, amelyik kiírja a dátumot a kávé mellé. nálam most amigos kávék mennek tőlük. felveszik a versenyt a népszerű gorizianikkal. -
iatti
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nálam nem játszanak a tekerőlantok, de a k6 topik olvasóként nyerőbb itt.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
ránéztem erre a df54-re. abból a csőrből kijön az anyag rendesen?
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
csak halkan kérdem meg. ezt te is a netről olvasod, vagy személyes tapasztalat
-
iatti
aktív tag
válasz
picur220
üzenetére
azért egy motoros az mind hangos. egyet ismerek, a niche zero/volt az is/. az aránylag alacsony fordulattal dolgozik, de az drágább. az utóbbi években nagy lett a daráló dömping,/mint minden másban/. gyárt mindenki mindent, azt menet közben hullanak ki a csontvázak a szekrényből. a mazzer nem ma kezdte a szakmát, én azt vennék a helyedben. mini elektronik, jolly. nekem már egy picit nagyobb van
, a major. na meg a spájzban még mindig ott pihen az elődje a mini. -
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az én gadzsámban van alu meg réz. év elején nyomattam 2 evőkanál citromsavat kb.4-5dl vízbe. párszor átjárattam, majd tiszta víz. életbe maradt a masina.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
ezt akartam írni én is. nagy tartályban sok lesz az alga
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
én csípem a robit. persze maradok a "megáll benne a kanál" vonalon. filterben csak a tea megy
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
egész gurman lesz itt a társaság. repkednek a 15-20 rugós anyagok
-
iatti
aktív tag
jaj a kis angyalbögyöllője milyen ügyesen tekeri azt a kurblit
/addig néztem/ -
iatti
aktív tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
veszélyzóna
-
iatti
aktív tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
ilyenről még nem volt infó itt a topikon szerintem. én inkább a tűzpiros gombot nyomnám meg, bár nem néztem utána.
-
iatti
aktív tag
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
azt néztem én is, b.sszák odaírni. de még ha negyedkiló is, nekem nem kell. 16 rugót még az életben nem adtam 1kiló kávéért.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
ejrópában eljön a csóróság. hozzá kell szoknunk.
-
iatti
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
nekem üssön is, meg íze is legyen.
ezért részesítem előnyben a blendeket. a klímaváltozás meg gondolom ott is befolyásolja a termelést. egyre szélsőségesebb az időjárás. nálunk is gond van már, nem is kicsi. idén amennyi kukorica-napraforgó mezőt láttam kiszáradva, na meg a gyümölcsfákkal való foglalkozás is olyan már mint az oroszrulett
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
mintha ezeken a bolti cuccukon eltűnt volna az arabika felirat. gondolom az áremelkedések miatt inkább már robi van benne nagy részt.
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
és mi a véleményed a 3járatú opv-ről? mert én csak kettőt látok a fotón?
-
iatti
aktív tag
válasz
Taltos0711
üzenetére
most utánanéztem. az nem háromjáratú szelep, amire te gondolsz. az a pumpa után egy sima cső, amire raktak egy állítócsavart. ez egy háromjáratú, de mágnesszelepnek is hívják.

-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
akkor nálam volt képzavar.
nekem kereső olyat dobott be, amibe mintha lett volna. persze nem feküdtem rá teljesen a témára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Xbox one X konzol 1Tb
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
enyém szuperül muzsikál. már 7 éve hogy megvettem stereofantól. azóta egyszer kellett levenni a kazánt takarítani. ha becsületesen rendbe vannak rakva, évekig nem kell hozzányúlni.
persze nem lefikázva, de mindenki csinálja ahogy akarja