Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
Igen, a kettő között eltelt kerek egy év. Az oka összetett, de elsősorban az egyetem miatt nem volt közben semmi. MSc-t én úgy csináltam végig, hogy minden órára bejártam. Egyrészt volt egy ilyen fogadalmam BSc után, másrészt arra érdemesnek, elég értékesnek tartottam az előadásokat. Szóval igen, kellett az idő a sulira, de persze ez nem jelenti azt, hogy nulla bejárással ne lehetne megcsinálni (volt is rá jópár példa). Ez csak rám vonatkozik. Így aztán a heti 20 órát az órák mellé bepasszírozni, elég szorosan lehetett, de még ez is megoldható volt. Csak volt egy rakat házifeladat, meg tanulnivaló a sok zh-ra, na ez a része nem ment már kellőképpen. Buktam is időhiány miatt az önlabot első félévben, ezért a fél év csúszás.
A másik ok a területváltás. Sok újdonságot kellett megtanulni, amit megfelelő BSc-s szakiránnyal már mások tudtak, de én nem (én mobil infokommunikációs szakirányon voltam, sokan gazdinfóra vállalatirányítási rendszerekről jönnek, annak is a folytatása az egyik szakirány). Szerettem volna fejlesztő lenni, de mivel nem foglalkoztam vele a kötelező tárgyak kivételével BSc-n, ezért nem tudtam csak úgy hipp-hopp fejlesztős állásokra jelentkezni. (Vagy lehet tudtam volna, csak nem mertem.)
Harmadik ok pedig, hogy kicsit jólesett az MSc-s egy évnyi suli+munka után egy kis pihi, csak egyetemre járni, mással nem foglalkozni. Így jópár számomra érdekes választható tárgyra be tudtam járni, amire egyébként esélyem nem lett volna időhiány miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest