Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz FLx #37821 üzenetére

"es mondjuk egy eletre elfelejteni a KKV szektort. Tobb mint 10 eve untam meg a magyar piacot es foleg a KKV bohockodast, eletem legjobb dontese volt."

15+éve nekem is az volt a tapasztalatom, hogy a magyar KKVt (igazi startup akkor még nemvolt) vonalat erősen kerülni kell. Mindent is elvárnak, fizetni nem akarnak, főnök(ök) imádnak mikromenedzselni miközben érdemben szakmailag fogalmuk sincs, nehezen értik mért nem akarok napi 10ht dolgozni úgy hogy nem fizetik meg, szabadságra megyek az mintha kegy lenne és ha lebetegszem 2-3napra az mármár bűn, többet ne forduljon elő...
    Közben kommunikáció 100%ban magyar megy azaz az angol/német tudásom 3év alatt erősen kopott, munkamódszerek rendszeresen "középkoriak", karrierút nincs, oktatás kvázi nincs...

Erősen féltem az agyonszidott US multitól de KKVhez képest dolgozz jól akkor békénhagynak, van képzés, oktatás, kb akkor megyek szabira amikor akarok, ha elmentem anno táppénzre olyat mondott főnök, hogy bár péntekre már nem vagyok kiiírva de ne jöjjek be pihenjem ki magam... és szabit se kell rá kivennem. Leraktam a telefont és akkor 13+éve ott tudtam, hogy nagyon jó lesz nekem ez a "gonosz" US multi.

De saját tapasztalat meg régvolt...

Új hozzászólás Aktív témák