Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz adalbert1 #37229 üzenetére

Szerintem ennek a témának van sok szubjektív tényezője. Én így már megértettem, hogy te önvizsgálatot tartottál, és tisztában vagy azzal, hogy némileg beraktároztál... Nyilván nem vagy egy prepper...de kicsit túllőtted. Ez még nem a világ vége. Valószínűleg ha 2020 óta nem vettél újabb cipőt akkor okés, ha azóta is halmoztad akkor az átgondolandó. Kérdés, hogy ez már hobbi? Mert akkor megint más a nézőpont. Van aki Thinkpadeket gyűjt. :DDD
    Extrém számokkal nem akarok vitatkozni, mert azzal én sem értek egyet... Bár a Covid kezdete után, azért voltak mókás arcok az üres WC papír polcok előtt. :DDD

De egy másik esete ennek, hogy naponta jársz vásárolni, vagy hetente esetleg 2 hetente? Mert ez is visszavezethető arra, amit írtál, hogy minek vegyek 2 heti élelmet, ha úgyis ott van a boltban. Én mégis 2 hetente megyek, mert a gyakorlati tapasztalatok alapján ennyi időként kell romlandó árut beszerezni. Ennél tovább tárolni nem jó. Viszont ennél sűrűbben menni, meg nagyon rossz gyakorlat...sok szálra vezethető ki, most nem megyek bele.

Amerika, meg az ő életvitelük... Property Brothers-nél mosolyogtunk össze a feleségemmel, amikor anno 35nm-en éltünk a gyerek előtt és az hangzott el a műsorban, hogy hát...5 fős családnak szűk lesz a 200-250nm... :DDD Meg 2főre kerestek 100nm+ méretet. Más a gondolkodás ott.

Új hozzászólás Aktív témák