Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adalbert1
üzenetére
Szerintem ennek a témának van sok szubjektív tényezője. Én így már megértettem, hogy te önvizsgálatot tartottál, és tisztában vagy azzal, hogy némileg beraktároztál... Nyilván nem vagy egy prepper...de kicsit túllőtted. Ez még nem a világ vége. Valószínűleg ha 2020 óta nem vettél újabb cipőt akkor okés, ha azóta is halmoztad akkor az átgondolandó. Kérdés, hogy ez már hobbi? Mert akkor megint más a nézőpont. Van aki Thinkpadeket gyűjt.
Extrém számokkal nem akarok vitatkozni, mert azzal én sem értek egyet... Bár a Covid kezdete után, azért voltak mókás arcok az üres WC papír polcok előtt.
De egy másik esete ennek, hogy naponta jársz vásárolni, vagy hetente esetleg 2 hetente? Mert ez is visszavezethető arra, amit írtál, hogy minek vegyek 2 heti élelmet, ha úgyis ott van a boltban. Én mégis 2 hetente megyek, mert a gyakorlati tapasztalatok alapján ennyi időként kell romlandó árut beszerezni. Ennél tovább tárolni nem jó. Viszont ennél sűrűbben menni, meg nagyon rossz gyakorlat...sok szálra vezethető ki, most nem megyek bele.
Amerika, meg az ő életvitelük... Property Brothers-nél mosolyogtunk össze a feleségemmel, amikor anno 35nm-en éltünk a gyerek előtt és az hangzott el a műsorban, hogy hát...5 fős családnak szűk lesz a 200-250nm...
Meg 2főre kerestek 100nm+ méretet. Más a gondolkodás ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest