Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyépés
aktív tag
Sok sikert kívánok az új helyhez! És gratulalok, hogy ilyen nehezített feltételek közt sikerült találnod munkát odakint. Nagyon szorítok neked, hogy találj egy jó albit, meg hogy minél hamarabb elindulj anyagilag felfelé.
Nyáron engem is átcsábítottak egy bebukó projektre. Az utolsó hónapom nem fizették ki, plusz még egy hónap volt, mire találtam valamit. Nekem is a kicsivel van még itthon feleségem, és így a 2 hónap minusz nagyon fájt. Aztán persze a piacon most olyan a helyzet, hogy nem sikerült olyan fizut elcsípni, mint korábban volt. Átérzem a helyzeted szerintem, sok sikert még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest