Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
Drizzt
üzenetére
Nekem is hasonloan volt. Hasonlo config jart mint tototos-nak 250+kartya es ~br200-ra lehetett bevaltani. Inkabb penz.
Most nem jar es soha nem is fog auto jarni, de ugy vagyok mar mindennel, hogy inkabb legyen normalis fizu amibol mindent elo tudok teremteni. Amikor legutobb le kellett adni toronyorat lanccal is (monitor, dokkolo, ipad, stb) akkor realizaltam, hogy hulyeseg ugy emelni az "eletszinvonalat", hogy kotottseget general.
Ha pl nincs sajat auto, akkor a cegvaltasnal is kotottseget jelenthet egy ceges auto.Nyilvan a mostani arak mellett fajdalmas a dolog, en is most szeretnek venni meg egy autot a csaladba es mintha a szivemet tepnek ki, de inkabb ez mint a kitettseg.
#30391Dorian: Szerintem a haztartas havi jovedelme fel ev alatt autora keplet egeszen normalis, ha eppen nem akarunk masra kolteni vagy hasonlo. Mi is arra jutottunk, hogy jo lenne meguszni 3-5M alatt, de inkabb beleugrunk egy max 12M-os uj autoba, igy van egy uj auto es nem kell megfeszulni a rejtett hibak miatt, vedi a seggunket a garancia, es a kepletbol sem megyunk ki. Tekintve a hasznalt piacot, nem is akkora plusz koltseg. Az en fejemben ez pl mar "rongyrazas", jelenleg is egy max 2M-t ero autoval jarkalok, aminel "nyugtat" a tudat, hogy kb eldobhato, barmikor vehetunk belole masikat, nem erdekel ha lekoccoljak Budapesten. Viszont nagyobb, europai utaknal mar a korabol fakadoan zavaro, hogy ott a kisordog.
Anno motor vasarlasnal is igy voltam 2 eve. Uj modell volt, igy nem volt nagy a hasznalt kinalat, ami volt az is csak par szaz ezerrel ment az uj ara ala, igy inkabb beleugrottam egy ujba.
Az egyetlen "apro" pici problema a varakozasi ido.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen házat vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Napelem
- BIOS topic
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest