Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
Nekem sincs meg gyerekem a parommal de megis ossze tudtunk sporolni egy kis hazra 10 ev alatt, hitel nelkul.
ez helyileg hol van, azt lehet tudni? jól sejtem, h nem bp? arrafelé 2 ember 10 év alatt biztos, h nem spórol össze még egy kis házra sem, még kicsit átlag feletti fizetésből sem (talán sokkal átlag felettiből igen).
Raadasul akik egyedul vannak vagy ketten azoknak joval olcsobb az 1-2 szobas ingatlan mint a nagyobb ingatlanok gyerekeseknek.
ismét csak: hol? lokáció, lokáció, lokáció. békés megyében például zsebből kiraknám egy háromszobás ház árát. pesten sorra kéne járnom a bankokat, h melyik hajlandó 25 évre meghitelezni egy kétszobás lakás árát.
ez viccnek jó, de azt mindketten nagyon jól tudjuk, h ez a valóságban kivitezhetetlen; nem csak azért, mert ózd külső környékén nincsenek olyan munkák, amikből ingatlant tudsz venni (nem lehet ám mindig remote munkát találni sem), másrészt meg hát ózd külső nyilván nem véletlenül az a putri, ami, nem élhető, meg hát a gyereked se fog onnan nagyon kitörni (egy, vagy kettő, nem három, ami után már jár a 10 guriga). szóval gondold ezt végig, mielőtt hülyeségeket beszélsz!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest