Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
GeeForGolf
üzenetére
Nézd, huszonévesen én is ezt csináltam (nem tudom korban merrefele jársz, esetemben rám ez akkortájt volt igaz, 30 felett már kevésbé) törtetni akartam, szívem lelkem beleadtam hogy bizonyítsak, haladjak, akár kompenzáció nélkül is. Akkor ez szerintem valahol sokunknál természetes.s később meg is lesz az eredménye Ameddig ezt belső kényszerből teszed s céljaid miatt, addig ez ok. S ezen idő alatt az is normális h sokkal több időt fordítasz önfejlesztésre, hiszen sok mindent akarsz még magadba szívni, egy idő után már van akkora tudása viszont az embernek, h heti pár óra képzéssel up to date legyem a tudása s ritkán kell teljesen új toolokat, praktikákat megtanulni, csak a meglévőket kell bővíteni, s azért ha sokat ismersz már azok közül, az n+1ediket hamarabb elsajátítod.
viszont ha nem magad miatt túlórázol (pláne ha ki se fizetik) hanem mert egyszerűen túl sok a feladat, akkor több dolog lehet:
valamiért lassan haladsz feladataiddal, ezen nyílván te tudsz változtatni
túl sok nálatok a feladat s kevés az ember, vagy szar a po s szar deadlineokat vállal. Ez esetben érdemes lehet másfele keresgélni munka után, ha zavar (nyilván ha pl kifizetik, jó a légkör, sok tudást tudsz magadba szívni stb, akkor le lehet nyelni)de ezért szoktam itt is mondani, h a fizetés nem minden. Egy idő után (mind korban, mind fizetésben) el lehet jutni arra a szintre, h a jobb légkör, a terhelés s work life balansz pl többet nyomjom a latba mintsem mondjuk brutto 100kval több fizu

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD-től lopott funkciókat biztosít a Raspberry Pi USB-kulcsa
- Béta iOS-t használók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs