Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz GeeForGolf #20146 üzenetére

Nézd, huszonévesen én is ezt csináltam (nem tudom korban merrefele jársz, esetemben rám ez akkortájt volt igaz, 30 felett már kevésbé) törtetni akartam, szívem lelkem beleadtam hogy bizonyítsak, haladjak, akár kompenzáció nélkül is. Akkor ez szerintem valahol sokunknál természetes.s később meg is lesz az eredménye Ameddig ezt belső kényszerből teszed s céljaid miatt, addig ez ok. S ezen idő alatt az is normális h sokkal több időt fordítasz önfejlesztésre, hiszen sok mindent akarsz még magadba szívni, egy idő után már van akkora tudása viszont az embernek, h heti pár óra képzéssel up to date legyem a tudása s ritkán kell teljesen új toolokat, praktikákat megtanulni, csak a meglévőket kell bővíteni, s azért ha sokat ismersz már azok közül, az n+1ediket hamarabb elsajátítod.

viszont ha nem magad miatt túlórázol (pláne ha ki se fizetik) hanem mert egyszerűen túl sok a feladat, akkor több dolog lehet:
    valamiért lassan haladsz feladataiddal, ezen nyílván te tudsz változtatni
    túl sok nálatok a feladat s kevés az ember, vagy szar a po s szar deadlineokat vállal. Ez esetben érdemes lehet másfele keresgélni munka után, ha zavar (nyilván ha pl kifizetik, jó a légkör, sok tudást tudsz magadba szívni stb, akkor le lehet nyelni)

de ezért szoktam itt is mondani, h a fizetés nem minden. Egy idő után (mind korban, mind fizetésben) el lehet jutni arra a szintre, h a jobb légkör, a terhelés s work life balansz pl többet nyomjom a latba mintsem mondjuk brutto 100kval több fizu :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés