Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Drizzt

    nagyúr

    válasz FLx #15458 üzenetére

    Pair programming, mob programming, code review részleteinek megbeszélése, tesztek megbeszélése, architekturális egyeztetések, debuggolásba besegítés. Sokkal gyorsabban le lehet tudni, mintha valamilyen konferencia rendszerrel kellene szenvedni, ami elsőre úgy se fog működni. Persze amelyik cégeknél normálisan működő konferencia rendszer van, az más. :D De olyat se gyakran látni. Persze van olyan szenioritási szint, ahol a felsorolt dolgokra szinte egyáltalán nem, vagy legalábbis kevéssé van szükség. De általában jóval kevesebb olyan fejlesztő van aki ezen a szinten is van, s nem csak gondolja ezt magáról.

    "de a legtobben akik a szemelyes talalkozas varazsa mellett ervelnek, arra gondolnak, hogy a munkahelyen legalabb van kivel kavezgatni, hosszan ebedelni, a semmirol dumalni orakat." No én ezzel a halmazzal kapcsolatban úgy látom, hogy tipikusan egybe esik azokkal az emberekkel, akik szeretnek otthonról "dolgozni", de épp már muszáj bemenniük valamiért.

    (#15460) Nehaiu: ebben egyébként igazatok van, hogy egy nemzetközi csapatnál kevésbé szükséges a jelenlét. Nekem viszont az alap felállás az agyamban most mindig az agile zöld-mezős, lokális csapat esete, ezért a hozzászólásaim főleg az ilyen alapfelállásra érvényes vélemények. Nemzetközi szitura nyilván egy fokkal kevésbé.

    [ Szerkesztve ]

    I am having fun staying poor.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés