Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
Stanlee
üzenetére
(#13378) Stanlee :
Az otthoni feladat majd a 2. körben lesz azoknak, akiket visszahívnak.
Tegnap még csak az első kör volt és azt mondták, hogy 1 hét múlva jelentkeznek.Most már igazat adok barátnődnek, mert már én is mindig azt fogom mondani, hogy tuti érdekel a meló. Ezt megbántam, hogy azt mondtam, hogy 80%-ban érdekel és ha házi feladatot megkapnám a 2.körben, azaz látnám a konkrét feladatot, akkor érdekelne 100%-ban.
Azért aggódom különösen, azért bánt a dolog, mert úgy érzem, hogy ha megkapnám ezt a pozíciót, akkor ez lehetne egy fontos fordulópont a karrieremben a non-technical irány felé az IT-ben.

(#13375) axioma :
Ha minden igaz, akkor kb. 6 jelentkező közül fognak dönteni. Egy Startupról van szó, ahol 2db. ilyen pozíció lesz, mint Project Manager, amiben 25% minimális fejlesztés és a többi project managing.
Én úgy érzem, hogy ha a 6-7 főt le kell szűkíteni, akkor a maradék 3 jelentkezőben benne lennék, akik közül döntenek.
Fontosnak érzem, hogy felvegyenek. Alapból szerintem nem mondtam nagy havi bérigényt, de az is több lenne, mint előző helyen fejlesztőként kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest