Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz Winner_hun #4351 üzenetére
Mint mondtam: nem olvastam vissza...pláne nem két évet...a keresőről meg azt sem tudom eszik vagy isszák...
Plusz: nem ugyanaz... Én a kiemelt témák (''piros'' topicok) meghagyása mellett létrehoznék ''nagyon kiemelt'' topicokat...ezek szerepelnének a felső zárt részben...
Szóval továbbfejlesztett ötletről van szó...primus inter pares
-
FehérHolló
veterán
Nem olvastam vissza, ne ordítsátok le a fejem, ha már elhangzott.
A ''[Re: Hír] Akármicsoda'' és ''[Re: Teszt] Valami'' című topicok hozzászólásai fölé, minden oldal tetejére, az első hozzászólásba, vagy bárhova jó lenne berakni egy linket a szóban forgó hírre/tesztre.
Kicsit megspórolná a kattintgatások számát, így a szerver terhelését is.
Szvsz egy adatbázisbejegyzéssel és egy kis motorátírással meg lehetne oldani, de ti ezt jobban látjátok.Skynet is real. It's called Google.
-
Winner_hun
titán
válasz FehérHolló #4353 üzenetére
Ott van fent, a fekete sávban
[Szerkesztve]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
FehérHolló
veterán
válasz Winner_hun #4354 üzenetére
Ööö, izé... Mindig tanul az ember.
Köszi!
Ez a fekete sáv különben a halálom.
Rover: De randa új avatarod van.
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
Prosector
addikt
Előre is bocs,ha volt már ilyen:sztem hasznos lenne az ''aktív tagok''-hoz 1 keresősor ami gugliszerűen kidobná a megkezdett szavak lehetséges találatait. Így,ha 1 konkrét személyt keresünk, megtudnánk,h online-e éppen. Ha nagy marhaságot kértem vagy már van ilyen,csak nem vettem észre,akkor sorrysorrysorry
-
dbius
veterán
Üdv!
Privát üzenetek törlésével kapcsolatban lenne egy javaslatom/észrevételem:
Időről időre valószínűleg mindenkinél, aki nem törli azonnal a beérkező, küldött privátokat felgyűlnek, és egyre csak dagadnak. - valószínűsítem, hogy a legtöbb felhasználó így van ezzel, hiszen pl. egy-egy bizniszhez, témához kapcsolódó priviket megtartunk azok lezárultáig -
Jelenleg több privát üzenetet lehet törölni, ha egyenként bejelöljük őket, majd törlés, és megerősítést követően törlődik(nek).
Ezt megtenni azonban sok üzenetnél elég időigényes, és fárasztó. Múltkor 700 beérkezett üzenetet töröltem így, fél órámba került.
Véleményem szerint egyszerűbb és jó megoldás lenne, ha a privát üzenetek ablakban lenne egy olyan opció, hogy: az oldalon megjelent üzenetek törlése, vagy egy olyan mező, amelyiket kipipálva automatikusan kijelöli törlésre az összes, oldalon szereplő privát üzenetet!
Sok helyen ez utóbbi mező létezik, és igen jó funkciót lát el, megkönnyítve a felhasználók életét. Az esetemet említve ezzel a módszerrel 700 üzenet törlése kb. 6 kattintás lett volna - megjelenített üzenetek száma 300, majd összes üzi törlése, lapozás, stb... -
a figyelmet -
The7up
tag
Sziasztok,
lehet hogy én vagyok a béna, de a kereső nem segített. Korábban, ha jól emléxem, az olyan forumtémáknál, ami egy hírhez kapcsolódott, volt egy link a hírre.
Most nem találom, vagy már nincs ilyen?
KösziIgazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.
-
The7up
tag
válasz Winner_hun #4363 üzenetére
És tényleg. Köszikösziköszi!
Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.
-
The7up
tag
Elmesélem, ma mi történt
reggel belépek, aszongya sikeres belépés, rögtön továbbítunk. Teszek-veszek, megint ott a login/jelszó ablak. Mondom biztos elnéztem, beírom újra. Megismétlődik a fenti eset. Na mind1, mondom, olvasni így is tudok. Aztán belépek egy topikba, akkor megjelent minden. Na monom, helyben vagyunk, frissítem az itt szóltam hozzá listát. Erre nem visszaadja a login/jelszó párost?
Most működni látszik...Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.
-
VinoRosso
veterán
Üdv!
Hogy lehet rákeresni felhasználó azonosítókra, ha egyetalán lehet? -
tkazmer
addikt
Szerintem meg lehetne csinálni, hogyha bejelentkezett felhasználóként megnézem az adatlapomat, akkor ne legyen ott a privát üzenet küldésére szolgáló link. Tudom, valszeg senki nem ír magának üzenetet, de szerintem akkor is jobban nézne ki, és elég egyszerűen megvalósítható szerintem.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Apollo17hu
őstag
Hali!
Nincs véletlenül olyan funkció a fórumban, h általam kiválasztott felhasználók hsz.-ei ne kerüljenek megjelenítésre? Van 1-2 arc pl. az INFOTECH rovatban, akik szinte minden új hírhez hozzászólnak, szokásosan blődségekkel, nyafogásokkal ömlesztik tele a fórumot, nekem meg az agyamra és az időmre is megy olvasni őket. Van megoldás a problémámra? -
Winner_hun
titán
-
The7up
tag
Ma bekapcsoltam a zexplorert, beléptem a prohrdverre, aszongya hello batman.
Ez mitől van?Igazán makacs madár a sün. Csak akkor hajlandó repülni, ha belerúgok.
-
shift+ő
senior tag
Saját hirdetéseim között megjelenik egy hibás, réges régen érvénytelen link [link] Ezt nem lehet valahogy kivenni?
-
-
Kernel
nagyúr
Az automatikus kijelentkezési időt nem lehet valahogy növelni? Baromira zavaró, hogy folyton kidob a rendszer. A folyton alatt azt értem, hogy nekem 50 perc vagy egy óra is túl gyakori. Nem mintha nem bírnék bejelentkezni, de irritáló.
Más fórumokon egyáltalán nem kell foglalkozni vele, vagy legalább lehet változtatni. Nyilvánvalóan biztonsági oldala is van a dolognak, de sokak számára ez a része közömbös, amikor otthon, egyedül használja a gépet.Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Meddig lesz kint az apróhírdetés mellett az ''(új)'' felirat... sztem kicsit gáz, hogy már lassan egy éve kint van.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Kernel
nagyúr
Köszi, újonc a nevem, de ez erre a fórumra vonatkozik. Nemhogy a böngészővel, de esetleg a Roboformmal is tudok egy-két trükköt.
Egy másik fórumon épp volt egy téma: Gmail, Yahoo, az ember egyszer belép és úgy marad. Gmail szolgáltatásokat egyazon belépéssel, kényelmesen igénybe lehet venni. Persze van, akinek meg az nem tetszik.
De mindegy, nem akarok különösebben vergődni emiatt, mert annyira nem életbevágó, csak amint már említettem, irritáló.Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
animatrix11
őstag
nem tudom hogy volt e már, de lehetne csinálni egy kedvencek fület/mappát/arármit ahova a júzer berakhatja azokat a topicokat amiket rendszeresen látogat
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
C4mp3r
addikt
válasz animatrix11 #4383 üzenetére
Van már ilyen. Belépsz egy topicba és ott van oldalt, hogy ''elmentem az aktuális fórumtémát''.
-
Oliverda
félisten
Azt esetleg lehet tudni hogy kb. mikor jön a RI/OS R5? Vagy ez top secret info?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
neilszab
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, javaslatom volna.
Nem vagyok nagy fórumozó, de bizonyos topic-okban rendszeresen jelen vagyok, kezdetben általában, mint kérdező, aztán szépen lassan meg már ''mindentudó'' válaszolónak bizonyulok /de csak azért, mert olvasom a fórumot / !
Nos, sztem a szakmai fórum alapevető célja az, hogy segítséget nyútson mindazoknak, akik valamilyen információt nem tudnak, vagy nem képesek maguktól megszerezni, de nem azonak, akik csak lusták utánajárni egy kérdésnek és egyből szaladnak Anyuhoz. Egyes fórumokon kábé hetene kérdezik meg ugyan azt, ami azon felül, hogy rendkívül idegesítő, a töménytelen és értelmetlen hsz dömpingel csak jól kiszúrnak mindazzal aki tényleg tájékozódni szeretne és használhatatlaná teszik a topic-ot.
Talán az lenne a jó megoldás, ha minden topic elején lenne egy link egy oldalra, ami összefoglalná az addigi főbb tudnivalókat és a gyakran felmerülő kérdéseket. Sztem erre minden témában föl lehetne kérni egy-pár embert, hogy nem túl nagy melóval dobja össze a cuccot és nem is kell kisregényt írni, sőt még talán szívesen is vállalnák a ''megtisztelő'' felkérést. Az értelmetlen hsz-okat pedig a moderátor csak szimplán törölné, ez se nagy meló. Ráadásul ezzel létrejönne egy elég tetemes és jól áttekinthető tudásbázis, ami talán még a látotgatottságot is tudná növelni, bár az tény, hogy a hsz-ek száma jócskán csökkene, ami üzelti szempontból nemtudom, hogy jön ki nektek. Mindenesetre az oldal jóval használhatóbb lenne.
Na, mit szóltok?Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Winner_hun
titán
válasz neilszab #4387 üzenetére
Elég sok topikban van már összefoglaló az első hozzászólásban. Ha valaholva tudsz, akkor írd meg, aztán kérj meg egy moderátort (a Moderátort keresek! éppen aktuális topikjában:[link]) hogy tegye be az adott topik első hozzászólásába. Esetleg írhatsz a Bővítsük a topicnyitó hozzászólásokat ! ([link]) topikba is.
Az, hogy a felesleges hozzászólások törölve legyenek ez biztos, hogy nem lesz megvílósítva, ahhoz sokkal több moderátor kéne akik figyelemmel követnék a topikokat, szerintem ilyenre nem sokan vállalkoznának. Ha egy topik nagyon off-ba megy, szintén lehet menni az első említett topikba, akkor rendet tesznek.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VladimirR
nagyúr
válasz neilszab #4387 üzenetére
jelenleg ugyan nem felkereses alapon, de mint winner is irta, van hasonlo
bar most inkabb ugy nez ki, hogy a topic-ban surun megfordulo 1-2 ember szedi ossze az infot es onti formaba (olykor tobb oldalnyi szoveg is osszejon)
bar ez leginkabb a hosszu eletu, sokszor folytatasos topic-okra a legjellemzobb
szoval az otlet nem uj, hasznalatban is van felig meddig, csak meg kialakuloban vana mikentje (de legalabb alakul)
a legtobbet szerintem ezen ugy tudsz segiteni, hogy ha van olyan tiopic, amelynek temajaban otthon erzed magad, akkor osszedobsz valami kis infohalmazt (megcsak nagy sem kell, hogy legyen) es megkersz egy moderatort (winner link-jei), hogy illessze be a nyitohozzaszolasba
aztan ez szep lassan elkezd majd bovulni, vagy azert, mert idokozben mindig hozzateszel, vagy mert masok is kedvet kapnak (nezz be a bittorrent topic-ba, most ott kb 10 oldalnyi bevezeto van)
[Szerkesztve] -
neilszab
őstag
válasz VladimirR #4389 üzenetére
Ez rendben is van, csak valahogy tudatosítani kéne az emberekben, hogy ezzel kezdjék a böngészést, és ne az idióta kérédseikkel bombázzák a népet vagy hússzor egy héten, és jó nagy piros betűkkel belinkelni az aktuális topic fejlécébe, hogy biztos megtalálják! Mert attól még hogy én megírom és vki berakja az első oldalra, még korán sem biztos hogy azt meg is találja vki.
Sztem lehetne ebből egy kisebb ''megmozdulást'' csinálni a legnépszerűbb topic-okban. Mindehol viszonylag hamar ki lehet szúrni, hogy ott épen ki az aktuális Jani és dobni neki egy tiszteletteljes felkérést.... és persze tájékoztatni a népet, hogy van ilyen!
Csak már a tököm tele van, hogy mikor muszáj kikupálódnom egy-egy témábol, akkor millió egy baromságon végig kell nyalnom magam, hogy megtudjak vmi használhatót, és gondolom ezzel nem egyedül vagyok így...
[Szerkesztve]Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
VladimirR
nagyúr
válasz neilszab #4390 üzenetére
...csak valahogy tudatosítani kéne az emberekben, hogy ezzel kezdjék a böngészést, és ne az idióta kérédseikkel bombázzák a népet vagy hússzor egy héten...
ha ezt elered (barmely teruleten, beleertve, de nem kizarolagosan az interneten), minimum nobel-dijat fogsz kapni -
Hujikolp
őstag
egy tipp: ha valakinek rámegyek az adatlapjára, és ott rámegyek a privátra, akkor mondjuk nem ugyan oda kell irni, hanem ha rákattintunk, akkor bezáródik, és a szülö ablakba jelenik meg h irjunk privit. Ez így nemlenne jobb?
-
joergie
őstag
apro rss hogy működik?mert lehív ez mindent, csak nem a legújabbakat sorrendben. DE még a rendszert se találom meg benne, hogy hogy hívja le.
Lehet hogy még én vagyok túl láma hozzá, most fedeztem fel ezt az egész dolgot és rohadtul tetszik. Csak így nincs haszna Feedreader-t használok.
SZóval az kéne, ha felrak valaki egy szűz hirdetést, akkor én arról megkapjam a kis értesítőmet. Gondolom ez a célja az egésznek
[Szerkesztve]Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Csak érdeklődöm, hogy lehetéseg lenne-e az apróhírdetések feladásánál kibővíteni a választható város mezőt 1-el aminek neve Komárom lenne, mert kicsit félreérthető mikor eldönthetem, hogy tőlem melyik 40Km-re lévő várost jelöljem Tatabányát vagy Győrt, néha a vevő azt hiszi 5percre van tőlem mikor 1 órányira...
Megye miatt szoktam Tatabányát választani de eddigi 20 aprómból már vagy 5X volt ezzel gond, és engem zavar mert sok ember nem néz az adatlapomra ahol ott van, hogy Komárom, és még szeretnék üzletelni itt a PH-n
Ez megoldható lenne valahogy, vagy valamikor, vagy ez ügyben kihez kéne fordulnom?
Válaszotokat előre is köszönöm -
Oly
őstag
válasz Mr.Skynet #4397 üzenetére
Ez egy elég kellemetlen helyzet...
Nekem is volt már soxor hasonló. Nálam meg az a baj, hogy Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza és Kecskeméten (ergo Szolnokon) is rendszeresen megtalálható vagyok.
Melyik várost válasszam?SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Mr.Skynet
senior tag
Én csak azt nem éretem ha márkaválasztáshoz van vagy 100 féle lehetőség, és mindez azért mert így talán leszűköl a kör ha keresel valamit... és per pill tudok 7 PH-st aki rendszeressen aprózik de nem használja, akkor mért nem lehet a választható városok közé legalább a város címmel rendelkezű helységeket kibővíteni... mert ezzel sok félreértés felesleges üzenetek hsz-ek kerülhetők el...
Az hsz-ek és privik kevesebbre csökkennének ezzel szerintem még a PH szervernek is jobb lenne, talán gyorsabb is lenne ha nem ezekre kéne a teljesítményét halmoznia, bár ez elenyészó ugyan de akkor is szempont lehet az üzemeltetőnek is szerintem...
És mivel barátom a startlap szerkesztője és karbantatója is néha így tudom tőle, hogy ez a bővítés /módosítás sokat mondok 20 percbe kerülne, mert össze kell szedni a városneveket...
Remélem tudnak ez ügybe tenni valamit vagy infót adni mikor lesz valami fejlesztés féle -
Yushchenko
őstag
Csak nekem törlődtek a kedvenceim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs