Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vakondka
őstag
Hááát kereshettem volna ezer évig és még fanatikus őstagként sem találtam volna meg, ha el nem árulja valaki, hogy hol van ez a funkció...
...én tényleg elégedett vagyok a prohardver-rel de ez a zárt nagyon gáz, hogy ilyen nehéz megtalálni a hírre utaló linket
...az a másik, hogy az idézőjelekből 2db aposztróf lesz, ha kódot szúrok be, így copy-paste estén lesz egy pár eltérés...https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
-
tothbe
addikt
ezt a módszert ismerem, csak szeretem kategórizálni a kedvenceket is, mert sok van és úgy könnyebb átnézni öket, ha az egy témához tartozóak egymás alatt vannak.
És igy minden új kedvencbe tett topic-nál átrendezni az egészet, azért ez nagyon melós dolog, igy inkább hagyom összevisszaságban, csak igy nem találom néha némelyiket, hiába próbálok segiteni, mire meglesz már késö.
Meg mondjuk egy olyan funkció is jó lenne, hogy látná az ember a kedvenc topicoknál, hogy szóltak-e hozzá az utolsó megnézése/hozzászólása óta (amelyiket könnyebb leprogramozni), vagy oda is kitenni az utolsó hozzászólás adatait, mint a fórum föoldalon.
[Szerkesztve]By(e) Tothbe
-
christophoro
csendes tag
Sziasztok!
Kérem valaki segítsen: hol tudok jelszót változtatni?
Előre is köszi!
[Szerkesztve]Asus M2N-E; AMD Athlon64X2 3600; Asus SilentSquare Pro; Corsair 2X1GB XMS2 TWIN2X KIT 800Mhz DDR2; 2X160GB Western Digital SATAII 7200rpm 8MB; Pionner DVR-111D; Pioneer DVR-115D; Asus EN7300GT Silent HTD 256MB DDR2; LG Flatron L1710S; Zalman Noiseless Switching 460W; Gigabyte Triton
-
MODERÁTOR
Viszont van egy eredeti hirdetés link a felső sávban, mint a cikkeknél/híreknél/teszteknél.
Mivel az egész rendszer átalakulófélben van, ez csak átmeneti, h. hirdetések és fórumtémák vannak az aprók között, hamarosan csak hirdetések lesznek, onnantól meg már nem baj, ha csak azok látszanak.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Ez csak addig zavaró, míg meg nem történik a teljes átállás.
Miután megtörtént, már nem fog érdekelni, mert a ''másik oldalról'' (tehát a hirdetés felől) fogsz a topikra rátalálni.
Egyébként (gondolom) az oldal egységesítése miatt ''dugják el ezeket a ''fontos'' linkeket Parciék''.Xiaomi 13T
-
Ramius
őstag
- Ezzel együtt meg lehetne oldani azt is, hogy új post érkezése után félkövérré váljon a topik címe a kedvencek közt (Akár default is lehetne)
Ez sem rossz, vagy az is lehetne ami már felvetettem egyszer, hogy mindig az legyen legfelül, amihez legutoljára szóltak hozzá. Mint a bal oldali topic lista.gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Oly
őstag
Lejárt az idő...
A Súgó menüpont ott van a fekete sávban! Azt kellene bővíteni az ngabor2 összefoglalójával, és betenni a regisztráció folyamatába...
Továbbá van ott egy hiba!!! A [Q] ... [/Q] kód... Már nem müxik!
MOD:
Ramius: Szvsz nem lenne célszerű, ha az fel jönne! Csak, mert sokaknak direkt olyan sorrendben van, hogy neki úgy legyen jó! Na meg honnan tudod, hogy melyik az uccsó, ami azért van fent, mert hsz érkezett!?!?
Ha jelölve van (akár csak egy kis piros felkiáltó jellel, vagy félkövér szedéssel már feltűnőbb!!!)
[Szerkesztve]SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
tag
-
djtoomi
addikt
Nem lehet hogy 56k-s modemmel netezel? Bocs ez már OFF nem akarlak megbántani de ezt nem lehetett kihagyni.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
bibibi nekem 4 megás mint a gyerekek az oviban.
amúgy meg én normális esetben napi 7-8-10 órákat fórumozgatok sztem elég ahhoz hogy észrevegyem mikor lassú mikor nem.Mert nem igazán gyors.Winner_hun kérlek mesélj arról mikor várható az új szerver?Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
VladimirR
nagyúr
igen, direkt van igy, mert az elozo megoldas az volt, hogy az url-bol keszult a link maszkja is es esetenkent csunyan nezett ki
viszont sokkal igenyesebb pot-okat lehetne muvelni, a fentiek megvalositasa utan
visszaelni meg ezzel is lehet, nezz be a proba topic-ba, ott paran csinaltunk kep-bol is linket -
supesz
aktív tag
Ez íg rendben van, de ez csak egy szelete a ''tortának''. A 0 hsz-es félrereggelt nickeket miért nem törlik? Ez érdekelt volna? Azt ugye senki nem azonosítja semmivel. Gondolom hsz szerint lehet listázni és van rendezés is.
A nucleus arcuatus (infundibularis) kapillárisaiból összeszedődő vénák a hypophysisnyélen keresztül lejutnak a hypopisis elülső lebenyébe - az adeno-hypopisisbe, és ott újra kapillárisokká oszlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest