- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz Bjørgersson #17585 üzenetére
Ne legyél ilyen türelmetlen, "Soon"
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
A beléptetésnél ezt a három checkbox-ot (belépve maradok, nem korlátoz IP-re, stb) nem lehetne alapból a háttérben bepipálni és eltüntetni?
Sehol máshol nincs ilyen, meg értelme sincs túl sok már.
Mehetne a beállítások közé ha már valaki nagyon babrálni akar vele.[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz bitpork #15528 üzenetére
Igen az ilyen agyhalott dolgokra, meg az épp aktuális clickbait baromságokra (féllábú buzik kecskét szültek dél-kelet piréziában, meghalt kis béla, leégett az istálló aztán meghalt xy kiskecske, stb)
-
kraftxld
félisten
Premium feature:
Bizonyos emberek logout bejegyzéseinek és a hozzá tartozó topikoknak elrejtése. (Bluegift, populisa userek f*szságai, stb)[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Valakivel beszéltem priviben egy témában kapcsolatban jó régen, de csak pár kulcsszóra emlékszem.
Van lehetőség keresni az összes privi között?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Ööö.. ugyanahhoz a hírhez jött ez az új ajánló izé aminek épp a topikját olvastam
-
kraftxld
félisten
válasz sz.balazs.95 #12592 üzenetére
Rakj be egy linket egy weboldalra, hogy mittomén "részletes cuccaim listája itt: http://bit.ly/kecske" ahová meg annyi infót, szines képet, hello kitty-s matricát, akármit raksz fel amennyit nem szégyellsz
-
kraftxld
félisten
válasz Sk8erPeter #12573 üzenetére
Hasznos lesz olyan jóképességűeknél akik egy hsz-ben válaszolnak száz másikra
-
kraftxld
félisten
válasz antikomcsi #12550 üzenetére
Ott a hazai pálya meg a heti szemle hétvégére.
"Nyilván nem egy népszerű ötlet, hisz senki sem vágyik erre, de gondolj arra, hogy mindezt a vén kecske boldogságáért teszed, ami minden pénznél többet ér! Légyszi küldj minden hétvégén egy pakk sört"
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz föccer #11157 üzenetére
Ahogy művelt szaktársam (Szalacsi elvt.) kérdését tömören idézzem.... Mikó?
Azért nem hinném, hogy olyan nagy meló lenne mondjuk az összes magyar várost beimportálni egy táblába, és ott ahová kötelezően ki kell tölteni automatán kiegészítődne a gépelés után és ne is lehessen mást választani mint a felajánlottakat valamint mellé tenni egy "Posta" checkboxot.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Amit linkeltem cikk az kb. Jereváni rádió kategória....
Letölthető photoshop... igaz nem is maga a program hanem a forráskód, igaz nem is bármilyen mostani gépen futtatható verzió, hanem az 1.0.1-es.
Nem vártam semmi konkrétat, csak jeleztem, hogy szerintem ez nem okés és lenne mit javítani a dolgon, ha már ez a topik címe.[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Csak szerettem volna érdeklődni, hogy miért kezdi a bulvár egyre inkább elönteni a szakmainak kikiálltott részt is, finoman felhívni a figyelmet arra, hogy ez nem szimpatikus.
Mást nem tudok tenni, max máshol mulatom el a kevés szabadidőmet nem itt segítek a népnek.[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
A bulvár címadást miért kell ennyire erőltetni?
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
kraftxld
félisten
A fizetős verzióban (ha lesz egyszer) majd lehet kérni, hogy az apple, facebook és szabadalmi trollos hírek, kommentek, blogbejegyzések ne jelenjenek meg?
Kezd kicsit elbulvárosodni az ITcafe.
Persze a lényegesebb dolgokról mint pl a Windows Server 2012 megjelenéséről, képességeiről, VMware vSphere 5.1-ről, Exchange 2013-ról nem igazán sok hír volt.[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
Bocsi, amíg valami szignifikánsan befolyásolja a gépem teljesítményét / böngészési élményt addig az kegyetlenül ki lesz tiltva.
Pár éve kérjük a reklámmentességet havi/éves díjért cserébe, de ez ügyben se történt előrelépés. V.ö: zeneipar és könyvipar mostanában vs felhasználói igények.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
válasz Pista0001 #9544 üzenetére
Lehet tiltott ilyesmit akár a billentyűzetemre venni, de adblock-al ki kell nyomni a fenébe.
Én is jeleztem, hogy iszonyat sokat kell várni a gemius vagy mi a kórság szervereire, de mint minden hasonlót ezt is magamnak kellett megoldani.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
válasz PazsitZ #9503 üzenetére
Igen, ezt már én is jeleztem korábban, hogy az itt szóltam hozá lista megkergül a moderálás után, de a majd megcsináljuk listára került fel csak...
Más: csak nálam változott valamiért a fórum egyes részein a betűtipus mérete?
-
kraftxld
félisten
Ha új írás jelenik meg a gépház blogon, akkor megjelenhetne itt ugyanúgy pirossal mint a priviknél:
-
kraftxld
félisten
válasz burgatshow #9002 üzenetére
Adblock?
-
kraftxld
félisten
Ismét szeretném kérni a lehetőséget arra, hogy felhasználókat kompletten tilthassak (logout bejegyzések, hsz-ek, privik).
Néhány embert nagyon szívesen felvennék a listára, és elég hasznos dolog lenne.Köszi.
-
kraftxld
félisten
Igencsak hasznos lenne egy kombinált HSZ számláló az adatlapon.
-
kraftxld
félisten
válasz Motion_Blur #8343 üzenetére
Köszönjük, nagyon jó fejlesztés
-
kraftxld
félisten
Tudom, hogy nem a ti hatáskörötök, de eléggé bosszantó, hogy sokszor a median.hu-ra meg a gemius.pl-re kell várni az oldal betöltésekor. Jelenleg kénytelen vagyok őket adblock-ba rakni, mert 1mp helyett valamikor 10-20 mp egy oldal betöltése.
Gondolom a kedvemért nem fognak rendes nemzetközi sávot venni, de szólok azért| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Azon lehetne valamit javitani, hogy ha a hu.hit.gemius.pl meg a hasonlo tracking oldalak miatt ne kellejen fel percet varni egy egy oldal betoltesere? Igy nem csoda hogy az ember adblock-ra kenyszerul.
-
kraftxld
félisten
En is feldobtam korabban, hogy mondjuk kivastagitana feketevel plusz zarojelben az uj hsz szamat miota utoljara neztem a topikot feature eleg hasznos lenne.
De meg egy "jolvan hulyegyerek, lattuk, jo otlet, majd egyszer megcsinaljuk" valaszt se kaptam| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Én mindig egy hsz-re válaszolok, amúgy teljes mértékben követhetetlen, és linkeljen meg illesztgessen arcképet, hsz számot akinek két anyja van és egész nap ráér
De ha volna valami automatizmus azt persze használnám.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
A felhasznalok tiltasat opcionalisan gondoltam, tehat egyenileg be lehetne allitani, mondjuk mint a priviknel, csak harom opcioval: privi/logout/hsz-ek.
A rovid hsz-eket is szinten igy gondoltam, a beallitasoknal ugyanugy egy opcio, hogy az 1-2-3-4-5 karaktert/smiley-t tartalmazo hsz-eket nem kivanom megjeleniteni.
En senkivel sem vagyok ellenseges, csak szeretem ha mar automatikusan ki van valogatva a nekem nem lenyeges infoJa, megegy: Ha mar az elsodleges portalt beallitom a beallitasoknal, akkor miert maszik at a logout-ra pl ha egy ottani iras hsz-eit nezem meg?
[ Szerkesztve ]
-
kraftxld
félisten
válasz barnam_ #8115 üzenetére
Ezt en is eszrevettem, tenyleg jo lenne egy arnyalattal sotetebb.
Tovabba:
- Felhasznalok blokkolasa (hsz, logout irasok)
- Az egy smiley-t, +1-et, valamint a hasonlo 1-2 karakteres igencsak produktiv hsz-ek szurese.
- Legutolso belepes/frissites ota ha hozzaszoltak a kedvenc/legutoljra hozzaszolt temahoz az mondjuk legyen vastag betus. (koszi, e-mail ertesitot -spamet- nem kerek)| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Egy öltet:
Ha megnyomom a hozzászólásnál a link gombot, és URL van a vágólapon akkor automatikusan illessze be.
Kis apróság, de jól jönne néha| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Ez a MédiaMánia banner elég gusztustalanra sikeredett, hello kitty lesz a következő lépés?
Nem lehetne átszínezni valami normálisabbra?| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
válasz kraftxld #6345 üzenetére
Helló
favour_murraym@yahoo.com
A nevem mellett, láttam a profilodat a (itcafe.hu) és én is érdekli you, I will
is szeretné tudni, a több, és én azt akarom, hogy küld egy e-mailt az én e-mail
cím (favour_murraym@yahoo.com), hogy én adom a kép. Emlékezz
távolság, szín, nyelv nem számít, de a szerelem ügyekben sokat az életben.
Hello
favour_murraym@yahoo.com
My name is favour,i saw your profile on(itcafe.hu) and i became interested in you,i will
also like to know you the more,and i want you to send an email to my email
address (favour_murraym@yahoo.com)so i can give you my picture .Remember the
distance, colour or language does not matter but love matters alot in life.Ez tegnap jött... szarok a farmra effektus van ahogy érzem..
-
kraftxld
félisten
válasz Winner_hun #6346 üzenetére
Ettől függetlenül tuti gyűjtögetki valakik, legalább egy CAPTCHA mögé kellene rejteni.
-
kraftxld
félisten
Ezzel az email cím megjelenítéssel igencsak csinálni kellene valamit...
Ma kaptam egy ilyen levelet:(joy.4ulove70@yahoo..com)
hello
My name is miss joy, I saw your profile atitcafe.hu and ibecameinterested
in
you, I also like to know that the more and I want you to send e-mail to
my e-mail address (joy.4ulove70@yahoo.com) Rememberthe distance, color
or language does not matter but love matters a lot in life(joy.4ulove70@yahoo.com)
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
Jó lenne egy moderátorok és házigazdák menüpont a fórum aljára, hogy lehessen látni kik az illetékes urak a különböző témakörökben. Meg már annyian vannak, hogy a fene se tudja őket fejben tartani
-
kraftxld
félisten
válasz Winner_hun #5948 üzenetére
Jaja, engem pl egyáltalán nem érdekelnek a gamepo(n)d(ó)-s írások, az nem is szeretném látni a bal oldalt.
-
kraftxld
félisten
Naponta kapok hülyébbnél hülyébb letöltős oldalakra reklámot, ahová a prohardverről gyűjtik a mail címeket ész nélkül, valamilyen módszerrel, mivel ilyen mail címet is találtam a címzettek között: "tyaty1@111782-gmail.com". Ez pedig a db átalakuláskor került ilyen formátumba.
-
kraftxld
félisten
Ha egy logout-os írás RE topikjába megyek be a prohardver felől, akkor miért rak át automatice a logoutra?
Elég zavaró.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
kraftxld
félisten
Meddig lesz kint az apróhírdetés mellett az ''(új)'' felirat... sztem kicsit gáz, hogy már lassan egy éve kint van.
-
kraftxld
félisten
válasz .:Kristian:. #4337 üzenetére
Igen, mivel te állítottad át a hsz-ek megjelenítési sorrendjét
-
kraftxld
félisten
A priviknél nem férne el az első-nél egy box amivel az oldalon lévő összes üzit ki lehet jelölni törlésre?
-
kraftxld
félisten
Nem lehetne megcsinálni, hogy mondjuk 1600x1200 esetén ne csak a képernyő bal felében legyen a fórum?
-
kraftxld
félisten
A kedvenceknél nem lehetne azt megvastagítani amihez új hozzászólás érkezett?
-
kraftxld
félisten
Miért teher a motor számára?
Vannak jópáran, úgy hogy régebben nyitottak egy topicot, csak nem jött rá válasz, de az e-mail értesítésük be van kapcsolva, ha valaki felhozza 1-2 év után, lehet hogy visszatérnek.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elite: Dangerous
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- ryzen 5 1600x six core am4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest