Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Winner_hun #21573 üzenetére
Nekem is van ilyen ötletem.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
vlevi
nagyúr
válasz Winner_hun #17707 üzenetére
Fórumra nincs egy rossz szavam sem, mert ez jól sikerült, de az IT Cafe főoldala szerintem is.
(Borz alom )
-
Narxis
nagyúr
válasz Winner_hun #17707 üzenetére
Akkor az is ki lesz törölve.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
DS39
nagyúr
válasz Winner_hun #17682 üzenetére
jó lenne, ha addig még megmaradna az réginek, amíg a mobilnézetben a fórum betűmérete nem lesz állítható. nekem a PH mobilnézete pont jó, kényelmes, az új 20-30%-kal kisebb lesz a reszponzivitás miatt.
-
asdf_
veterán
válasz Winner_hun #17645 üzenetére
Kb. 0.00x szazaleknyi juzer hasznalhatja allitva a monitorjat, ketlem, hogy ez elerne az ingerkuszobot. Az 1024x768-asok tobben lehetnek...
-
asdf_
veterán
válasz Winner_hun #17643 üzenetére
Egyreszt ha leklikkeled a linket, oda erkezel, masreszt meg ha elscrollozol is, az url vegen azon hozzaszolas szama talalhato, ami a legelso friss, igy mindig odatalalsz, csak fel kell nezni a cimsorba (nalam jelen esetben: https://mobilarena.hu/tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz_17601-17650.html#msg17643), szoval a miertjet en nem latom a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Winner_hun #16782 üzenetére
Mondjuk oké, tegyük fel, mindenki rosszul fogja (by Apple), miben változtat ez azon a tényen, hogy az emberek nagyon nagy többsége hulladék tn paneleken nézi az aprót?
Talán valami olyan színséma kéne, aminél tényleg látszik az a nyomi kiemelés az utolsó 1366x768-as tn ipari hulladékon is, amivel mai napig a notik többsége el van adva. -
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #16529 üzenetére
fehér a szöveg...
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Đusty
addikt
válasz Winner_hun #16380 üzenetére
Sajnos ez nem túl jó hír.
-
törölt tag
válasz Winner_hun #15941 üzenetére
Nem játszunk ilyet :)
-
0xmilan
addikt
válasz Winner_hun #15941 üzenetére
Most csinálhat egy harmadikat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Winner_hun #15795 üzenetére
Köszi, legalább megtaláltam a dolog helyét.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
canniball
nagyúr
válasz Winner_hun #15780 üzenetére
Köszi, ezek szerint csak ott ragadt inaktív opcióként.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
BigBlackDog
veterán
válasz Winner_hun #15737 üzenetére
Szóval akkor nem mostanában lesz ilyen. Köszi szépen!
-
MODERÁTOR
válasz Winner_hun #15685 üzenetére
Hmm, és ha esetleg lenne egy darabszám, amit meg lehetne adni egy külön mezőben és vásárláskor levonódik belőle 1... Csak "hangosan" gondolkodom, ha jónak találjátok, akkor felvetem.
Harrrr!!!!
-
félisten
válasz Winner_hun #15482 üzenetére
Tudom, eddig is anélkül használtam, de még anno kilátásba helyezték az új funkciókat.
Azóta eltelt 1+ év(igaz kaptunk is pár hónapot "ingyen") de nem jöttek meg várva várt feature-ök."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
somogyib
őstag
válasz Winner_hun #15355 üzenetére
Igaz...
-
somogyib
őstag
válasz Winner_hun #15353 üzenetére
Hogy kérje el, írjon neki privátot?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #15100 üzenetére
Link gombra katt, bemásol a kép hivatkozása, majd azonnal kép gombra katt, bemásol kép hivatkozása és ok: (legalábbis én már nagyon régóta így használom)
pl.:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
DS39
nagyúr
válasz Winner_hun #15091 üzenetére
ismerem, okozott is problémákat egyes oldalakon, inkább felejtős.
meg ugye ami az elsődleges volt a mondandómban az a mobil nézet/platformon macerás a linkelés, egyszerűbb lenne csak bemásolni és a PH motor linkesítené.
nem várhatod el mindenkitől hogy mobil firefoxot használjon + ezt a kiegészítőta teljes fórum közösségnek egyszerűsítené az életét. (de ezt majd Lezso6 eldönti, remélem megfontolja)
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Winner_hun #14793 üzenetére
Akkor meg már nemmindegy, hogy kiírja-e vagy sem?
Sosem értettem ezt az egészet, hogy miért lenne ekkora egetrengető dolog, ha lehetne látni, hogy elolvasta e a tag, és csak szimplán bszik válaszolni, vagy el se olvasta.am Hardverapró alól nem működik ez a "lifehax"
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sutykuru
aktív tag
válasz Winner_hun #14760 üzenetére
Lehet, de akik fizettek érte joggal várják el, hogy célszerűen működjön.
Moderációról annak helyszínén,
a [Hiba] topicban, emailben vagy privát üzenetben történik értesítés, azonban az Üzemeltetőnek nincs értesítési kötelezettsége.Ha a topicot megszüntettétek akkor az alapelvekből is szedjétek ki!
-
Lassú Víz
addikt
válasz Winner_hun #14760 üzenetére
Értem, a felhasználó a hülye. Lehet így is szolgáltatni, csak nem kell csodálkozni, hogy ha ez a mentalitás visszaüt. Különösen azoknál, akik a pénzükkel is szavaztak az oldal fennmaradására.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
TY
csendes tag
válasz Winner_hun #14638 üzenetére
szia
értem,de ezzek személyes bejegyzések lennének.
Már ezekre is érvényes ez? -
fapadka
csendes tag
válasz Winner_hun #14246 üzenetére
Bocs, igen így már ok, hardverapro-t használom javarészt ott nem találtam ilyen opciót, részemről megoldódott, köszi!
-
válasz Winner_hun #14136 üzenetére
Ezt nem igazán értem, hogy mi értelme. Lehetne figyelni topikokat, de úgy, hogy csak akkor jelenik meg a listában, ha van ott új hsz? A kedvencek nagyon hasonlót tud, így nem látom értelmét.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #14111 üzenetére
Ettől még mindig lehetne valamilyen generált azonosítója az egyes privát üzeneteknek is, bumm, a probléma megoldva (lenne).
Sk8erPeter
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Winner_hun #14111 üzenetére
De az újat más szinnel jelzi, gondolom a még nem olvasott jelzése.
Ez alapján akár arra is ugorhatna.#?*@&!
-
titán
válasz Winner_hun #13938 üzenetére
Igen, mivel ebbol a szempontbol nincs jelentosege. Csak arra hivjak fel a figyelmet, hogy ha valaszolsz, akkor a valasz gombot hasznald, ne uj hozzaszolast irj, mivel ugy nem pontosan tudni kinek szol. Egy porgos topikban semmivel sem konnyebb visszakeresni ugy, ha mindenkinek kulon hozzaszolast irsz, mint ha belesurited egybe es hasznalod azt a lehetoseget, amit irtam. Nincs hozzaszolasra adott valasz kereses (illetve multkor talaltam valahol), igy ennek nincs jelentosege, inkabb zavaro, hogy 4-5 hozzaszolas van egymas utan ugyanattol a felhasznalotol.
-
whited
addikt
válasz Winner_hun #13852 üzenetére
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Kékes525
félisten
válasz Winner_hun #13847 üzenetére
Ez már működik. Köszi, megpróbálom.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Winner_hun #13845 üzenetére
Igen, gondoltam hogy törölve lett, csak nem tudom, hogy miért? Köszi a linkeket.
A miért moderálunk topikba nincs kérdezési jogosultságom ("Nincs jogosultság ehhez a művelethez!)". A moderátort keresek pedig nem ezzel foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
gorog67
aktív tag
válasz Winner_hun #13315 üzenetére
Annak is örülnék, ha lenne (esetleg a profilban beállítható) automatikus oldalfrissítés, hogy lássam, melyik topik változott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #13304 üzenetére
Hm, most kiléptem, és megnéztem a keresést, valóban nincs ott. Úgy tűnik ez csak nagybetűseknek érhető el.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #13301 üzenetére
Kereséskor nincs nálad olyan hogy "Eredeti URL" megmutatása? Arra kell bökni, és nem kell URL-t szerkeszteni.
Live-Die-Respawn
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Winner_hun #13255 üzenetére
Vagy az is jó lenne, hogyha amellett egy kis ikon jelenne meg pluszba a hsz. száma előtt.
Nekem legalábbis tetszene úgy.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
válasz Winner_hun #13210 üzenetére
A zaklatóink sem örülnek neki.
-
válasz Winner_hun #13188 üzenetére
Gondoltam már (pontosan) erre, s elvileg megoldható lenne egyszerűen, de nem biztos. Át kell gondolnom.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #13146 üzenetére
Jó ötlet!
Amúgy az email-küldés túl sok erőforrást nem igényel, új hozzászólás érkezésekor lehet egyszerre is küldeni, illetve lehet sorba is állítani, és majd picit később küldeni, aztán miután ez megtörtént, itt a feladat véget is ért.
És az "Itt szóltam hozzá" blokk átrendezhetősége is jó lenne a Kedvencek fölé, az is rég várt, sokak által kért feature.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Armahun
addikt
válasz Winner_hun #13149 üzenetére
Tiszta, köszönöm.
A kedvencek és az itt szóltam hozzá rész felcserélését vagy felcserélhetővé tételét, szintén támogatnám.
[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
válasz Winner_hun #13146 üzenetére
Ez mivel lenne jobb, mint a mostani itt szóltam hozzá és kedvenc listában megjelenő piros szám?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
nubreed
veterán
válasz Winner_hun #13048 üzenetére
Köszönöm és bocsánat.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Rimuru
veterán
válasz Winner_hun #13039 üzenetére
Jó ezt megértem, de ettől függetlenül egy kattinthatóságnak örülnék. De tudom user error hogy vimperatort használok és nem mindig szeretnék egérért nyúlni.
Vigyázat, csalok!
-
SUPREME7
addikt
válasz Winner_hun #13039 üzenetére
De a filmes topikokon kívül milyen valós haszna van?
-
válasz Winner_hun #12716 üzenetére
Pedig nem változott semmi HTML / CSS, csak a motor.
(#12717) Def26: Hm, hol, hogy, mi?
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Winner_hun #12670 üzenetére
ööö, biztos baj, mert nem lehet...
(azt, hogy miért lehet esetleg hasznos, 2 példában megosztottam.)*****
igazából az a kérdés, hogy miért van tiltva a lehetőség?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
carr
őstag
válasz Winner_hun #12544 üzenetére
rofl
Penge1 a telefonszáma kellene...
akkor lehet a hwsw motorral kavartam. hajj....======
[link]
Nincs neki megadva a telefonszáma.üdv, föccer
[ Módosította: föccer ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #12536 üzenetére
Azért lássuk be, az elégedetlenkedésnek is van alapja, lásd RIOS R6-motor ígérgetése évezredek óta.
Sk8erPeter
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winner_hun #12533 üzenetére
Igen, az a kedvencem.
Az utóbbi pár hónap, talán egy év hozzászólásaiból nekem nem ez jön le.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
beleszólok
senior tag
válasz Winner_hun #12533 üzenetére
Azért némi igaza neki is van: annyit azért elvárna az ide irkáló pógár, hogy legalább egy egy szavas választ visszabüfizzen valaki, ha feldob egy ötletet. De elég sok felvetés, kérés, kérdés marad válasz nélkül.
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winner_hun #12529 üzenetére
Akkor valaki egy hosszabb választ ír, amiről utólag derül ki, hogy teljesen feleslegesen írta.
Nem megsértődök, hanem arra utalok, hogy eddig akármelyik topikban, akárki, akármit javasolt nektek az oldal fejlesztésével kapcsolatban, az vagy felesleges, vagy értelmetlen volt nektek vagy egyszerűen csak nem csináljátok meg. Ennyi.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winner_hun #12524 üzenetére
A válaszadó akkor majd nyilván kapni fog egy "hibaüzenetet", hogy a keresett hozzászólás nem található, így nem lesz elküldve a válasz sem. Ahogy most is meg van oldva.
De lehet is nektek akármit mondani, úgyis minden értelmetlen vagy felesleges vagy egyszerűen csak nem lesz megcsinálva.
-
válasz Winner_hun #12524 üzenetére
Ennyi. Törlésnek semmi értelme nincs, erre ott a moderátor keresek topik.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Winner_hun #12500 üzenetére
-
Findzs
addikt
válasz Winner_hun #12334 üzenetére
ez kimaradt, köszi
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
válasz Winner_hun #12099 üzenetére
Neked marad az R5.
-
sztanozs
veterán
válasz Winner_hun #12099 üzenetére
nem - örülök, hogy R6 a válasz és nem R12
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
tivadar9
csendes tag
válasz Winner_hun #11784 üzenetére
Igen pontosan így akartam kifejezni. A privátok-at nem találtam a prohardver.hu lapon.
DS39! ahogy te is irtad,
Mindenkinek jó hétvégét.Sk8erPeter! kösz, megoldodott. Egyébként nagyon színvonalas a honlap.
További sok sikert hozzá. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #11784 üzenetére
Jogos Ma egy kicsit tompa vagyok, bocsánat.
Viszont ha már felmerült, lehetne ebből egyből feature request, ha még nem kérték:
legyen már bejelentkezett állapotban is link a főoldalon a privát üzenetekhez, bitte schön! Nekem is volt, hogy kellett volna már, biztos vannak még mások is így ezzel.Sk8erPeter
-
dodopek
addikt
válasz Winner_hun #11750 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Winner_hun #11589 üzenetére
Hoppá, hát ezt eddig nem sikerült észrevenni... Köszönöm!
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #11585 üzenetére
"Jó lenne ha az említett részek mellett el lenne helyezve egy kattintható fogaskerék, amire rákattintva az adott rész beállításai jönnének be."
Jó ötlet! Ráadásul ez megjelenhetne csak egér föléhúzására is.Sk8erPeter
-
fatal`
titán
válasz Winner_hun #11572 üzenetére
Az lehetséges, de még csak tag voltam akkoriban és egyébként is inkább kerülöm a balhét.
(#11573) Penge_4: Nem csak nekem átláthatóbb, hanem mindenkinek, pl. azért mert kereshető lenne. Nincs görgő az egéren?
A threadnél átláthatatlanabb dolog kevés van, mert nem lehet időrendben olvasni a hozzászólásokat. Az a legnagyobb hülyeség szvsz, gmailnél is utálom a szálakat, ki is vannak kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #11550 üzenetére
hidd el, hogy ha megcserélem, akkor a userek másik fele hördülne fel. ez van, most már pláne mindenki úgy alakítja ki, ahogy jólesik.
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #11548 üzenetére
mert a kedvencek egy manuálisan fentartott lista, oda nyilván az és csak az kerül, ami neked a legfontosabb. az itt szóltam hozzá ellenben egy automatikus feature, amibe egy csomó minden olyan is belekerülhet, ami nem kritikus számodra. mi értelme lenne felcserélni őket? ne reménykedj ebben, nem lesznek.
aminek még értelme lehetne, az az, hogy lehetne őket kis [+] ikonnal nyitni-zárni. majd egyszer.
-
fatal`
titán
válasz Winner_hun #11474 üzenetére
Eddig semmit, de, ahogy ő akarja úgy kapnék. Szerencsére nem ő fejleszti
Amit írtál, azt viszont támogatom
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Winner_hun #11474 üzenetére
Ez egy abszolút jó ötlet, nagyon támogatnám!
Ahogy "az itt szóltam hozzá és a kedvencek felcserélése" is jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
cocka
veterán
válasz Winner_hun #11463 üzenetére
Idézem:
(ha van, akkor nem szóltam)
-
szoke12
őstag
válasz Winner_hun #11323 üzenetére
nem használok mobil verziót, mert túl szegényes...
reggel felnéztem frissítettem, és ott figyelt az 1 új hsz. jelzem, mióta hozzászóltam, nem olvastam a topikot. rányomok, és az enyém után ott gubbaszt 4 hsz. ráadásul a böngésző az elsőhöz görgetett a négyből, tehát tényleg az volt az első olasatlan."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
addikt
válasz Winner_hun #10946 üzenetére
Konkrétan erre gondoltam,akkor lehet egyedi eset
-
HuMarc
veterán
válasz Winner_hun #10946 üzenetére
Logout-on nem látszik a 0. hozzászólás. De ez csak ideiglenes, amikor frissül a Logout, akkor már ott is látszani fog
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #10908 üzenetére
jó, csak jelen helyzetben a te értelmezésedben "senkinek sem elérhető", annál bármi "jobb" lenne. de leginkább nem piszkáljuk és kész.
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #10904 üzenetére
nézted, hogy mihez szólsz hozzá? mostanáig semmilyen értesítés nem ment senkinek arról, hogy a gépház blog frissült. jött egy ötlet, arra reagáltam. eszünk ágában sincs nekiállni valami komolyabb fejlesztést csinálni csak erre, akit pedig addig is nagyon érdekel ez, megoldja máshogy. hogy mást ne mondjak, rss readerbe teszi a gépház blogot és helló.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #10904 üzenetére
Alapelv változásról e-mail, és privát is jött: miért kéne még egy extra kiemelés?
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #10901 üzenetére
egyet találhatsz: mert nem fogja figyelni a rendszer, hogy "te megnézted", ellentétben a privátok, kedvencek, itt szóltam hozzá listával. megoldható lenne, de ennyit nem ér az egész.
-
Bishoop
tag
válasz Winner_hun #10897 üzenetére
Az elő érvényes, akkor még nem lett frissítve,köszi !
-
krizmo_
addikt
válasz Winner_hun #10877 üzenetére
Köszönöm, töröltem és így már jó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Winner_hun #10758 üzenetére
Viszont! Ha egyszer lenyitottuk, hogy lehet becsukni?* Ha rendszeres
látogatói vagyunk egy topiknak, akkor zavaró: hogyan lehet eltüntetni?
Amikor tök "érdektelen" az összefoglaló (nyilván csak annyira lehet jó,
amennyire az első HSZ volt értelemszerűen), akkor pláne jó lenne egy
X-et nyomni rajta, elegánsan. Többet vissza ne jöjjön: pici link lehet rá.*: azon kívül, hogy újra megnyitjuk az adott fórumtémát, mert alapból
ugye összecsukva indul. (Tudom, van rá egyszerű workaround: F5) -
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #10769 üzenetére
fórum nyitóról igen, de talán nem akkora érvágás onnan
-
moli.hu
őstag
válasz Winner_hun #10636 üzenetére
ennel egyszerubb lenne, ha az ikon csak a tema fole hover-kor jelenne meg. programozasban is sokkal egyszerubb megoldas.
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #10636 üzenetére
ezzel megígérhetem, hogy nem fogunk foglalkozni belátható időn belül.
-
moko2
tag
válasz Winner_hun #10631 üzenetére
az aprohirdetesi feluleten arultam es nem a jatek accountjat,hanem a jatekot,cdvel,dobozzal,szamlaval,mindennel.semmilyen karakter vagy virtualis penz nincs rajta,az ara is ezt tukrozi.ne benazzatok mar sracok!
---Enni s pihenni!---
-
Eastman
addikt
válasz Winner_hun #10615 üzenetére
...ja, ja valami hasonlót, csak gúny nélkül...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
sphe
senior tag
válasz Winner_hun #10600 üzenetére
Winner_hun, cannibal:
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
kutga
nagyúr
válasz Winner_hun #10499 üzenetére
Ertem, kis aprosag igazabol, egyutt tudok vele elni.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
szab.tam
nagyúr
válasz Winner_hun #10497 üzenetére
nem érted.
szerkesztem a szöveget. beírom, hogy próba. enter, próba, enter.
a kurzor ott van az utolsó "próba" szövegrész után.rákattintok a menüben az "új kép feltöltésé"-re.
tallózás, kiválszt, ok, majd beilleszt.
a beillesztés előtt még 1x a hsz szerkesztésébe bele kell kattintanom a végére. tehát nem jegyzi meg, hogy eleve ott tartottam. ha ezt a belekattintást kihagyom, akkor a beilleszteni szánt képet beteszi a hsz elejére.
pont úgy, ahogy a fenti linken mutattam.teccikérteni?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Winner_hun #10495 üzenetére
"ha ráviszed az egeret akkor szöveget ki lehet vele íratni"
ezt nagyon nem értem.
egyébként nálam is ez van. nem tudom, hogy csak a böngésző miatt, béna vagyok, vagy általános dolog.
akármit beillesztek, (linket, feltöltött képet, bármit, nem a hsz végére rakja be, ha a manőver előtt a hsz menü gombsorában valamit nyomtam, hanem a hsz elejére. hiába volt előtte a végén a kurzor. tehát az utolsó fázis előtt, (pl. kép beillesztése), mindig bele kell kattintanom a hsz-ba, a végére...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szaszayanou
aktív tag
válasz Winner_hun #10408 üzenetére
Nem használt.
Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
HÁZIGAZDA
válasz Winner_hun #10381 üzenetére
okok, megoldjuk, felírtam lezsónak. mindig a desktop verzió linkjét fogja adni, ha megoldható taknyolás nélkül, az volna a legjobb megoldás.
-
fatal`
titán
válasz Winner_hun #10272 üzenetére
Ez tény, de nem szeretnék bant.
-
fatal`
titán
válasz Winner_hun #10270 üzenetére
Moderátor is szólt miatta, azóta egy hozzászólásban válaszolok több kommentre.
Bár a múlthéten még abba is belekötött valaki, hogy mobilról miért nem szerkesztek. De evvel már nem foglalkoztam.[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
válasz Winner_hun #10262 üzenetére
negativ
chek this
nah most teszteltem nagyítást kicsinyítést ....
chrome nagyításra megjavul
ie meg kicsinyítésre sem meg nagyításra sem esik szét csak kb 10 ből 1 szer fura
szvl kösz
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
BiP
nagyúr
válasz Winner_hun #10253 üzenetére
Ó, erről az újításról lemaradtam, azt hittem bug.
Király. Köszi az infót.[ Szerkesztve ]
-
Quentin Ruby
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winner_hun #10229 üzenetére
Hmm, köszönöm!
-
addikt
válasz Winner_hun #10155 üzenetére
,,A júzer a szűk keresztmetszet, nem az ámítógép!''Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Coporno
aktív tag
válasz Winner_hun #10147 üzenetére
Köszi Nem tudom, merre halad az új, remélem, nagyon messze jár már attól, amit még annak idején láttunk belőle... Ezúton is sok sikert kívánok az illetékeseknek a lehető legfelhasználóbarátabb kivitelezéshez
(#10148) DJ. Ru$y: Elindultam az oldal tetejéről, egy darabig nem találtam semmit, ez meg már kimaradt, de igazad van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest