Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Tök jó a régi szerkesztő, köszi.
Tab + enterrel való hozzászólás elküldésének visszahozása várható? Azt még nagyon hiányolom► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz csucsuka2019 #17706 üzenetére
Ne aggódj, a ph is "szét lesz barmolva".
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Fektetve használom. Régen is probléma volt hogy ahol nem tud odaugrani a kép ott ki kell találni, melyik az első olvasatlan hozzászólás. Ne akard már megszakérteni ezt a problémát, jó? Köszi.
8 éve kértem először ezt a ficsőrt mert már akkor is zavaró volt hogy nem minden esetben lehet tudni, melyik az első olvasatlan hozzászólás.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Légyszi-légyszi: x mennyiségű új hozzászólás érkezett gombra kattintva az első olvasatlan hozzászólás fejléce legyen más színű. Köszipuszi.
-
Winner_hun
titán
válasz energy4ever #16778 üzenetére
Kontrasztod rosszul van beállítva, nekem is rosszul volt, más oldalon is előjött szín amit eddig világosnak láttam.
-
Winner_hun
titán
Mai Hardverapró hirdetések
Sötétpiros háttér, fekete szöveg. Fehér szöveggel jobban olvasható lenne.
A prémium funkcióval való eltüntetést várom, remélem lesz. Engem zavar és számomra hasztalan.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #15684 üzenetére
Akinek több darabja van az adott termékből vagy szolgáltatást hirdet ő adja fel újra a hirdetést?
-
Winner_hun
titán
Képfeltöltésnél van egy nagy és egy kisebb kép. Amikor fel van töltve a kép, a kisebb kép le van kicsinyítve és az az előnézeti kép. Amekkora az az előnézeti kép, lehetne egy akkora (vagy akár némileg kisebb) kis képet is generálni a feltöltött képből?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz sz.balazs.95 #15310 üzenetére
Részletes keresés, Ne tartalmazza ezen szavakat
-
Winner_hun
titán
válasz Speeedfire #15127 üzenetére
Topikoknál lehet segíteni rajta: írj a modkerbe, hogy adják hozzá azt a keresőkifejezést a topikhoz.
-
Winner_hun
titán
Ha egy képként betett, fórumból kilógó képet lekicsinyít a motor hogy az teljesen látszódjon, megoldható lenne hogy rákattintva bejöjjön a teljes méret? Jelenleg a jobb klikk a képen -> kép megjelenítése opció létezik csak (esetleg megnyitás új lapon).
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Chamea2 #14792 üzenetére
Prémium tagok számára a privát üzenetek mindaddig szerkeszthetőek, amíg a címzett el nem olvassa.
-
-
Winner_hun
titán
X új hozzászólás érkezett ikonra kattintva, vagy ha belépek a topikba akkor az első ténylegesen olvasható (törölt is lehet olvasatlan, de azt nem látni) olvasatlan üzenet fejléce lehetne más színű?
-
Winner_hun
titán
válasz fapadka #14244 üzenetére
A beállításaid között alul ott van: E-mail értesítő privát üzenetekről
-
Winner_hun
titán
válasz lezso6 #14141 üzenetére
Igen, csak akkor. E-mail értesítő helyett. Kedvencekkel az a gond hogyha az e-mail értesítős topikokat bepakolnám akkor megtelne, illetve a kedvencek túl hosszú lenne, mivel nem lehet az itt szóltam hozzá rész alá berakni. Mondjuk a kedvencek elhelyezése a kezdetektől fogva zavar de ez az én gondom. Majd egyszer tán át lehet rendezni az oldalt saját ízlés / használhatóság szerint.
-
Winner_hun
titán
Az elejét direkt hagytad le?
Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
Az a baj hogy sokan a hosszabb válaszoknál is szólnak hogy egybe kéne sűríteni.
-
Winner_hun
titán
Privátoknál a kapcsa miért a smiley-k után van? Külön kell egérrel vacakolni hogy odaugorjon a kurzor. Nem lehetne előrébb tenni?
-
Winner_hun
titán
Privátoknál megoldható lenne hogy az ellenőrző kód kérésekor az üzenet megírása után ha Tabot nyomok akkor a captcha beviteli mezőjébe ugorjon a kurzor?
-
Winner_hun
titán
Az szép és jó hogy a fórumban és a privátok között kereséskor kiszínezi a találatokat a motor de hogy a hírek, cikkek, tesztek is színesek az elég zavaró. URL megnyírásával eltávolítható a sok színes találat de muszáj ez a színezés a fórumon kívül is?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Azon topikokban, melyek a kedvencekben / itt szóltam hozzá listában, illetve e-mail értesítőre be vannak állítva megoldható lenne hogy a topikba belépéskor a legelső olvasatlan hozzászólás fejléce más színű legyen?
-
Winner_hun
titán
No ennek nagyon nem örülök hogy moderátoroknál (is) az utolsó feltűnés időpontja eltűnt.
-
Winner_hun
titán
A(z) x új hozzászólásszámot mutató ikon működése jelenleg úgy zajlik hogyha rákattintok az ikonra akkor a legrégebbi, még nem olvasott hozzászólásra ugrik, majd utána a következő oldalra való lépéskor eltűnik. Akkor is eltűnik (nullázódik) ha csak rányomok a topikra (friss.html)
Új privátoknál amíg nem olvastam el a privátot - amennyiben több jött és abból van amelyik egy új blokkban van - addig az olvasatlanként van megjelölve.Megoldható lenne az hogyha az utolsó olvasatlan hozzászólásra klikkelek, olvasom az új hozzászólásokat, majd elnavigálok onnan akkor a hátralévő hozzászólások számát mutassa csak a rendszer? Nullázni így kétféle képpen lehetne: végigolvasva a hozzászólásokat vagy a friss.html lehívásával. Amennyiben pl. 25-ös listázásnál van 200 új hozzászólás és az utolsó hozzászóláshoz linkkel jutok oda, majd a legördülő részből, ahol a hozzászólásblokkokat lehet kiválasztani "beletekerek" az olvasatlan hozzászólásokba akkor a legfrissebb olvasatlan hozzászólásé lenne az utolsó olvasott hozzászólás, ha közben vannak olvasatlanok akkor azok olvasottá válnának.
-
Winner_hun
titán
válasz Armahun #13148 üzenetére
Azokra van egy korlátozás. E-mail értesítőt leginkább azokra a topikokra kérek amikbe ritkábban jön hozzászólás de érdekel a topik. Ha ezek mind jobb oldalt lennének akkor elég hosszú lenne a lista. A kedvencek részt is jó lenne ha le lehetne rakni az itt szóltam rész aljára, iszonyatosan rossz helyen van. Oda próbálom inkább azokat a topikokat betenni amik érdekelnek de gyakrabban van hozzászólás és nem akarok sok e-mailt kapni róluk. Viszont ahova hetente, havonta vagy ritkábban jön hozzászólás azt két ok miatt nem rakom oda:
- gyorsan betelik
- a rossz pozíciója miatt elnyomja az itt szóltam hozzá részt.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Olyan esetleg megoldható lenne hogy az e-mail értesítő helyett a jobb oldali sávban az itt szóltam hozzá blokk alá lenne még egy lista amiben csak akkor jelennek meg topikok ha oda új hozzászólás érkezett? Ha ez esetleg megvalósulna akkor az itt szóltam hozzá rész felett is lehetne (vagy mindenki oda rakja ahova akarja) mert akkor szem előtt van. Én lennék az első aki lemondaná az e-mail értesítőket, akkor teljesen feleslegessé válnának. (azt nem tudom hogy melyik lehet az erőforrásigényesebb, az e-mail küldés vagy ez)
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Ha már téma összefoglaló: ha nincs semmi infó a kinyitás után akkor a kinyitást rejtetté lehetne tenni?
-
Winner_hun
titán
Nem valami szép az a sok piros ami megjelent, pláne a zárt topikoknál zavaró. De ha így is marad, a zárt topikoknál nem csak az első és az utolsó hozzászólás hanem a hozzászólók is lehetnének ismét szürkék.Ja hogy saját CSS miatt látszik hogy változott valami. Hát akkor így jártam.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz DrojDtroll #12694 üzenetére
Létezik az csak törölve lett. Az e-mailt a hozzászólás elküldésekor kapod, a törlés pedig valamennyivel utána történik.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz beleszólok #12534 üzenetére
Nem egyszer le volt már írva hogy a topikot folyamatosan figyelik és nem kommentálnak minden egyes ajánlást. Ha jó ötletnek tartják akkor felkerül egy listára amire ha van idő akkor foglalkoznak vele. Nem véletlen nem kommentálnak minden egyes javaslatot.
Jó most lehet azzal jönni hogy erről esetleg nem tudtatok / hallottatok. Már tudjátok, téma remélhetőleg lezárva mert ez már nagyon off..
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #12531 üzenetére
Te szeretsz teljesen feleslegesen dolgozni?
A második bekezdésed nem igaz. Olvass utána ha érdekel, én nem fogom bizonygatni. Ha teljesen felesleges lenne akkor nem lenne ennek (is) külön topikja.
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #12526 üzenetére
És ha valaki egy hosszabb választ ír amiről utólag derül ki hogy teljesen feleslegesen írta?
Meg lehet sértődni (De lehet is nektek akármit mondani) meg nem továbblátni a saját elképzeléseden de attól ez még tényleg felesleges. A hozzászólás elküldése előtt kell meggondolni hogy azt valóban el kell-e küldeni vagy sem. Ennyi.
-
Winner_hun
titán
válasz Bjørgersson #12522 üzenetére
A törlésnek max. akkor van értelme ha nézi a motor hogy valaki rányomott-e már a válasz linkre. Mert ha rányomott és még nem küldte el a választ és közben törlöd akkor mi van? Ha visszahozza a törölt hozzászólást akkor ok, amúgy nem mert akkor feleslegesen lesz megírva a válasz (amit a válasz írásának kezdetekor még nem tud az író).
Amúgy egyszerűbb átgondolni hogy valóban el kell-e küldeni azt a hozzászólást és akkor nem kell semmi túlbonyolítás.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
A prohardver és a mobilaréna főoldalán nincs kint a felső sávban az apróhirdetések linkje. Közben látom hogy bal oldalt a Szolgáltatásaink részben ott van.
ITcafén, gamepodon és logouton pedig duplán szerepel. Ha azt nézem hogy a helykihasználás miatt van/nincs akkor ok. Viszont azt nem értem hogy az itcafén, gamepodon miért a .../hardver/listaz.php van, miért nem pedig a /szoftver_jatek/? Bár lehet inkább csak a gamepod-hoz kéne ez a link mert ahogy elnézem a kategóriát a túlnyomó többsége játék.
-
Winner_hun
titán
válasz Sk8erPeter #11783 üzenetére
Az hogy itt sehol sincs link a privát üzenetekhez, pedig ez van kiírva.
-
Winner_hun
titán
válasz Keeperv85 #11588 üzenetére
beállításaim - Fórumhozzászólások - Kezdő blokk - utolsó
-
Winner_hun
titán
válasz szabog4 #11582 üzenetére
Szerintem elég sokan nem tudják hogy át lehet állítani a kedvencek / utolsó hozzászólások számát. Jó lenne ha az említett részek mellett el lenne helyezve egy kattintható fogaskerék, amire rákattintva az adott rész beállításai jönnének be.
-
Winner_hun
titán
amibe egy csomó minden olyan is belekerülhet, ami nem kritikus számodra.
Már lehet törölni onnan, így csak az marad ott ami érdekel. Az az aktuális, azt nézi, azt használja többet az ember, cserébe az van jobban "elrejtve". Szerintem úgy is a logikusabb. A kedvencek csak akkor kell ha épp a topikra van szükség vagy ha hozzászólás érkezett oda.
A nyitás / zárás funkciónak akkor lenne értelme ha a bezárt listában történő változásnál* automatikusan kinyílna.
* új hozzászólás érkezésekor, hogy ne maradjon észrevétlenül. Topik átnevezésekor, törlésekor viszont nem.
-
Winner_hun
titán
Tegnap jelezte a böngészőm de már beírtad ide, várhattál volna még egy kicsit
Én már csak a két lista felcserélésében reménykedek. Hiába van így évek óta, továbbra se értem hogy az itt szóltam hozzá miért a kedvencek alatt van
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz fatal` #11471 üzenetére
Eddig mennyi szemetet kaptál az oldaltól?
Nem biztos hogy kell ehhez e-mail, jobb oldalt az itt szóltam hozzá és a kedvencek felcserélése után () az itt szóltam hozzá blokk alá lehet egy újabb doboz (opcionálisan kikapcsolható a beállításoknál) ami jelzi az utolsó 20-30 neked címzett válasz linkjét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Egy korszak vége
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest