Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
0-val kezdodoik a szamozas => #244:
http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=40&id=67626&start=243&len=1
Bővebben: link
LordX: magassaghoz: es ha valaki regenyt ir (pl az eredeti dvd-s topicban vannak 10-kepernyonyi felsorolasok is), akkor mit csinalsz?
ugras: aztan meg scrollozhatsz vissza oda, ahol jartal - mondjuk egy hoszabb topic atolvasasa kozben
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
olyat eddig is lehetett
Bővebben: link vagy
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a PH!-chat topic kapcsan pattant ki a fejembol:
nem lehetne nehany topicot ugy megcsinalni, hogy allando jelleggel latszodjanak?
ilyenekre gondolok, mint:
-moderatort keresek, miert moderaltunk, jogos moderacio (a ''bannolj szemet moderator'' tipusu topicok elkerulesere)
-winxp kerdesek es valaszok, azonnali valaszok oraja (gyujtotopicok)
-aktualis kedvenc hw topicja (ne legyen beloluk 100e darab)
-nehany orok kerdes: miert nem 160GB, codecpakk help, ujraindul, fereg van a gepenem, stb (sinten azert, hogy ne legyen beloluk 200e darab - write only uzemmod rulez)
''esetleg meg'' kategoria:
-best of 3dmark (hogy ne legyen minden masnap uj ''3dmark rekord - hihhetetleeeen'' topic)
-talan meg az aktualis off topic, hogy ne nyiljon minden hulladeknak kulon
-uberlama topic (hogy ne nyiljanak kopkodo topicock)
-@#%$^: duhonges celjabol (szinten a kopkodos topicok elkerulesere)
-ring topic: hogy nem szakmai temakban menjen a vita, hanem szeparaltan
milyen otlet?
jah, meg csak hogy ne legyen mar siras, jol jonne valahova egy ilyen link: [l]irc://prohardver@ircnet.org[/l] - sajnos nem lett link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz Kalandor #320 üzenetére
nem jo a link (siman r3 kell, es nem rios3)
ezenkivul parcitol kerdeznem, hogy most hogyan mukodik a kereso?
mert pl ezt topicot sem talaltam meg elsore (''tsuk'' szotoredekkel)
meg az it.news-os, betatesztelos topicot ''tatesztelj''-re nem dobja fel, viszont arra, hogy ''port'' igen -
VladimirR
nagyúr
válasz Cathfaern #387 üzenetére
szvsz nincs az olyan oreg: Bővebben: link - viszont az idokrlataid tetszenenek (sokakkal ellentetben)
-
VladimirR
nagyúr
''Shut up and go out you forum whore!'' --- ez hatalmas
egyetertek Elroddal, ezt le kellene forditani, es beiktatni a regisztracios folyamatba, pl ugy, hogy ennek a vegen legyen egy gom, amivel tovabb lehet lepni, szoval muszaj legyen megnezni
(btw mi az a 'nuff? mar tobbszor is lattam toled)
enough
anaqer -
VladimirR
nagyúr
Parci!
most latom, hogy megkonnyiteted az egy adott hozzasolasra valo linkelest - kosz -
VladimirR
nagyúr
lap aljan impresszum (Bővebben: link)
-
VladimirR
nagyúr
Hi
nem kotekedes keppen es fokent nem szemelyes tamadasnak szanom, de miert varjak el egyesek (nem feltetlen, es foleg nem csak te), hogy egy forumon azonnal valaszt kapjanak?
az ilyenekre ott vannak a fizetos supportok, de egy forumon megesik, hogy akar napokat kell varni egy-egy erdemi valaszra
ha kerdesed van, tedd fel, s ha valaki ugy erzi, hogy valamennyire szakerto az adott temakorben, az elobb utobb ugyis megtalalja a temadat, s benne a kerdesedet
ennek a hozzaallasnak a kialakulasa miatt nagyban okolhato szerintem a szelessavu, korlatlan hozzaferesu internet elterjedese
anno, mikor meg modemmel nyomultam, csak ejjelente tudtam feljonni netre es azt sem rendszeresen - igy ra voltam kenyszeritve, hogy kerdesemet a leheto legpontosabban megfogalmazzam, illetve valaszomban mindent kifejtsek (egyszerre akar tobb embernek is)
a szelessav elterjedesevel ez a kenyszer megszunt, s egyre tobb az olyan kerdes, hogy ''problema a topicciben'' (ami mellesleg ket-harom szo) es ''varom a valaszokat'' - aztan 10-20 hsz-en keresztul csak az megy, hogy megprobaljak kihuzni az illetobol, hogy mit is akar es mi is a problemja pontosan - ha megsem tortenne hasonlo, akkor dobalja ketpercenkent az up-ot, mert olyan nincs, hogy ne lassa mindenki a temajat es vilagrengeto problemajat
ezzel csak annyit akartam elmondani, hogy mivel a forum azt nem teszi lehetove, hogy minbden esetben perceken, vagy akar orakon belul kapj valaszt a kerdesedrem, torekedj arra, hogy ha valaki meglatja azt, ne kelljen visszakerdeznia, hanem tudjon valaszolni - lehet, hogy igy meg kozelebb is kerulsz idoben a megoldashoz, mint sok visszakerdezgetessel es az azokra adott egy-ket soros (roszabb esetben egy-ket szavas) valaszokkal -
VladimirR
nagyúr
ennek az az oka - gondolom en - hogy anno a ri/os r3 elott mar a 2000hsz folotti topicok (lekerdezesek) is nagyon lelassitottak a forumot - es bar neked meg csak 204 hozzaszolasod van, vannak sokan, akik mar a 10000-et is atleptek (sot, alvin mar a 20. ezrest kozeliti)
az altalam ideaig legjobbnak tartott megoldas a gugli, de ez sem talal meg mindent: Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
hi
epp a napokban nyilt errol egy topic (Bővebben: link), ahol ez az otlet is tobbszor felmerult
mint ott is leirtam, ez igencsak munkaigenyes, hisz az elmult egy honapban majdnem pontosan 10 000 topic nyilt - ez napi bontasban tobb, mint 300 es ezt megszurni igen nagy munka lenne, foleg ugy, hogy ertesitot kellene kuldeni a meg nem nyithato topic-ok gazdainak, hisz ha nem tudja miert nem nyilik meg a topic, ujra probalkozik - viszont egy ilyen level osszeallitasa, mondjuk a temaba tarozo linkekkel eleg pepecs dolog
pl nemreg valogattam ossze a ''milyen alaplapot vegyek a processzoromhoz'' topicokat es majd masfel oram ment ra ---- egyebkent itt talalhato: Bővebben: link (reklam helye ) -
VladimirR
nagyúr
válasz Mr.Skyline #679 üzenetére
valoban eltunt (az oldal maga meg megvan, csak a ra mutato link tunt el) - de mar vagy ket eve nem frissult a tartalma
-
VladimirR
nagyúr
igen en ''hurrogtalak le'' de koze nem volt ahhoz, hogy ujonc voltal-e vagy sem, s attol, hogy most tildy megint felvetette, semmivel sem tunik jobb otletnek
de kerlek aruld el, hogy akkor miert kell szerinted ez a funkcio?
(tudom, kapjam be)
Integra: es szerinted mennyien adnanak meg valos eletkort, s ennek kovetkezteben mennyire lenne az egesz megbizhato?
lol mi az a legovar?
vicces: ennek asszem mas oka van, egyszer regebben kerdeztem, s azt a valaszt kaptam, hogy a megallapodas ertelmeben a ket hetnel regebbi, napi online-os hirek atdobnak a napi.hu-ra (a fejeddel meg mi tortent?)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na megvan: Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
az egyeni avatar, a rangok, sot a hozzaszolasszamlalas eltorlesenek felvetesere valahol van egy tamogato hozzaszolasom
es nekem nem jon be ez a ''dugd a fejed a homokba'' megoldas - ha nem tetszik elmondom, s mar korabban azt is elmondtam, hogy miert nem tetszik
a topicnyito meg lehgyen szives ugy topicot inditani, hogy ne kelljen visszakerdezni, de korabban mar ezt is kifejtettem
(be ne kapjam, de azert lehurrogtalak, mert ujonc voltal mi? az ugye nem szmit, hogy eleg kimeritoen megindokoltam, hogy imho miert nem jo otlet - hagyjuk...)
Killerman: ha jol sejtem, ezek az oldalszetcsuszasok azert vannak, mert a kapcsolat akadozasa miatt valamelyik css file nem toltodik le, igy a szink/betumeretek/elrendezes nem megfelelo lesz az oldal megjelenitesekor --- viszont Integra screenshot-jan az a legovar nagyon durva
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
amiatt lehet, hogy az idore szoban nem ''szabvany'' ö van
egyebkent egy ismert ph bug, ha errol van szo
regebben a <> ' '' karakterek oltek meg a listat, de ezek mar javitva lettek - egyebkent van neki topicja is: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
thx (bar csak tippeletm, hogy az a baj)
szerk.:
hasznal o ekezetes karaktert, csak valoszinuleg nyormalis nyelvi keszletet (vagy minek hivjak) nem bir feltelepiteni - mintha egy korabbi topicjaval is lett volna ilyen gond
reMod:
en angol billentyuzetkiosztast hasdznalok, mert surubben van szuksegem anno pascal programozast dos-bol uztem es megszoktam a [] ; : = stb. karakterek elhelyezkedeset (es ha nagyon muszaj, meg mindig gyorsabban utom be ascii kod alapjan az ekezetes betuket, mint ahogy megtalalnam oket a jobb oldali zsufoltsagban )
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: kis pontositas - nem csak lehet, de mindenkepp nagybetu lesz az elso betu, a tobbi meg mind kicsi
2: SEGITTTSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEG es segitttsssssseeeeeeeggggg eseteben mindegy, de pl egy segitsetek x800-at x800xt-ve huzni topic meg elfer (sajnos), viszont egy SEGITSETEK X800-|AT X800XT-RE HUZNI mar csunya -
VladimirR
nagyúr
válasz KERO_SAN #833 üzenetére
nem: Bővebben: link, Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
nalam is gond van: Bővebben: link - ha szerkeszteni akarom, csak ennyit latok: ilyet: ;] - a tobbit lefelejti
-
VladimirR
nagyúr
a smiley-k nalam maradtak, de a kepeket kicserelte (a kepbeszuras mukodott, csak a szerkesztessel tunt el a masodik sor smiley, mert mar ez volt a szerkesztoablakban) -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
van egy ilyesmi, csak joideje ''halott'' (meg paran beleoffoltak, de az megoldhato)
es a tarstopicja Bővebben: link
es elobbit kokemenyen moderalni kellene
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
mar hogyne mukodne? Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
viszont ez hoz magaval egy kis problemat, ugyanis megiraskor nem adodik hozza, torleskor viszont levonodik, mint pl nala is => Bővebben: link, legalabbis erre gondolok, mas otletem nincs, mitol lehet -5 hozzaszolasa (mondjuk ahogy halad, mire ezt a hsz-t olvasod mar tul lesz a -100-on )
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
persze, de a semminel tobb
viszont QuarK irt egy progit, amivel ezt-azt be lehet illeszteni a ph-ra => Bővebben: link -
-
VladimirR
nagyúr
válasz illusiON #1066 üzenetére
csak nem az en alairasomra gondolsz?
stheer: csak nem a muzlis topic (Bővebben: link)? mert akkor masnak (Bővebben: link) is volt vele gondja, menj, erositsd meg es kerj meg egy moderatort, hogy nevezze at a topic-ot (bar mintha mar megtortent volna)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nalam pl eddig is elofordult, hogy egy post-ban tobb embernek valaszoltam (volt, hogy talan 6-8-nak is), bar eleintem meg ugye nem volt ez a kattintos dolog, es ezutan is fogok, annak ellenere, hogy mar hivatkozassa alakultak a hozzaszolasszamok
en nagyon egyszeruen ugy oldom meg, hogy beleirom a megszolitasba a hozzaszolas szamat is -
VladimirR
nagyúr
válasz Zordkaszás #1081 üzenetére
hat igy => Bővebben: link
es meg orulhetsz is => Bővebben: link
szerk.: azert szedte ki, mert firefox reklam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest