Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
valoszinuleg valaki egy jelszoval vedett tarhelyrol (a wzor.info-rol) illesztett be kepet, s minden alkalommal, mikor betoltod az oldalt, a kep megjelenitesehez jelszot ker a bongeszo
szerk.:
meg is van, ez a post a bunos, a linkek elott van egy kep
ket post-tal lentebb megtalalod a user/jelszo parost isszerk2.:
en nem alszok ^^[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
ugye tudsz rola, hogy szeles korben hasznalt modszer az, hogy ha a post szerkesztese kozben uj hozzaszolas erkezik a temahoz, a motor nem kuldi el a post-odat a kuldes gomb megnyomasakor, hanem megmutatja az uj hozzaszolasokat, hogy azok fuggvenyeben esetleg modosithasd mondandodat?
-
VladimirR
nagyúr
válasz VladimirR #6445 üzenetére
jobban belenezve, a http://www.moddingcomputer.hu/xml_akcios_termekek2.php valaszkent kuld egy kis js kodot, az csinalja az atiranyitast
ezutan a googleanalytlcs.net oldalrol toltodik le a /__utmj.js file, ami egy ujabb elterites (egy iframe a http://26055c.beladen.net/e/ads.php?b=1002 cimre)
itt aztan jon megegy iframe a /t/m1002z124162.html cimrol, ami egy nagyobb javascript file, amit mar nem tudok most hitelen megfejteni, de a boztonsag kedveert atkuld a 2b0a74.beladen.net szerverre ahonnan elkeri a /go.php file-t, majd az a /nstr.php-t
ezutan kovetkezik a onlinesecurityhost.com-rol a /hitin.php?land=30&affid=18822, amit a /scan.php?affid=18822 kovet
itt feladtam, de van meg tovabb is
-
VladimirR
nagyúr
válasz Racecam #6438 üzenetére
probald meg torolni az alabbi oldalakhoz tartozo cookie-kat:
2b0a74.beladen.net
googleanalytlcs.net
in4ck.com
scanmain4.infovagy ha van ie8-ad, akkor indits egy uj inprivate fulet, abban nem jelenti le, hogy mar megkapta a mannat
amugy nem csak a 4770-es cikk hibas, a fooldalon negy probalkozasbol (ket hir es ket cikk) negy alkalommal lettem atiranyitva
es igen, cizoe beletalalt, a moddingcomputer-rol jon (pontosabban ott is jelen van)
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Racecam #6437 üzenetére
rendben, megkimellek (elsosorban azert, mert az elmult 30 orabol csak egyet toltottem alvassal, masodsorban mert fogalmam sincs, honnan jon a cucc, harmadsorban pedig mert hidegen hagy)
de akkor egy mas alkalommal majd legy szives szakits ra idot, ne csak ilyenkor jelenj meg, mikor balhe van
koszonom
-
VladimirR
nagyúr
válasz Racecam #6428 üzenetére
Kedves Racecam!
az addig rendben van, hogy Te - aki celtudatosan ezt kereste - kilotted a process-tde ez tavolrol sem jelenti azt, hogy akkor most minden a legnagyobb rendben, de megcsak azt sem, hogy mas nem dol be neki (foleg olyan, aki nem lovi ki a processzt, mert nem feltetlenul ert hozza annyira)
ezert nagyon cinkes hogy fentebb csak ugy kijelentetted, hogy marpedig nincs virus es punktum* (megha valoban nem is virus volt, hanem masfele josag)amugy valoszinubb, hogy nem is toletek, hanem valamelyik ad-bol jott, de ez nem sokat valtoztat a dolgon
*: persze most ha elohoznam az alairasom, miszerint "...a jo moderator nem ervel...", mar kapnam is a ban-t
-
VladimirR
nagyúr
válasz DigitXT #6365 üzenetére
akkor mondom maskent, hogy egyertelmubb legyen: en nem szivesen vasarolok olyantol, aki lathatoan csak az apro reszet hasznalja az oldalnak, viszont nem ad meg barki szamara lathato, forumon (es email-en) kivuli elerhetoseget - egyszeruen komolytalannak tartom a dolgot
es igen, nem azon mulik, jo uzletfel-e az illeto, hogy ad-e meg telefonszamot, de alam ilyen esetben nagy ra az esely, hogy ez (marmint hogy milyen partnerrol van szo), ki sem derul -
VladimirR
nagyúr
válasz breed30 #6363 üzenetére
elobbivel sajnos nem lehet mit tenni, ha az oldal kotelezove tenni ezen adatok megadasat, akkor a tobbseg azok kozul, akik most nem adja meg, kamu adatokat irna be, amivel ugyanugy nem ernel semmit, cserebe viszont nem jonnel ra egybol, csak miutan esetleg felhivtad a szamot
viszont ez egy elso szintu szuronek is jo lehet (szigoruan maganvelemeny): nem biztos, hogy olyantol a legjobb otlet vasarolni, akit a forumon kivul lehetetlen elerniez utobbi amiatt van, hogy meg lehet adni tobb (akar az osszes) varost is, leven ha valaki vallal postazast, akkor annak mindegy, hogy hol van helyileg
abban viszont igazad van, hogy ha te olyasvalamit keresel, amit nem szivesen kapnal meg postan (mert kenyes, mert nem biznad a postara, vagy mert surgosen kell), akkor tobb, mint zavaro tud lenni a rengeteg ilyen talalat
szerintem az idealis megoldas az lenne, ha lehetne a varos szerinti szuresnel olyan opciot megadni, hogy csak akkor mutassa a talalatot, ha az az egyetlen varos van megadva, amit megadtunk a feltetelben (esetleg +1)[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #6346 üzenetére
ugye tudod, hogy:
- ez csak egy sima base64 kodolas, amit semmi pillanat alatt lehet dekodolni?
- egy javascript futtatasara kepes crawler-nek ezt megcsak tudnia sem kell, mert az oldal forrasaban megtalalhato a dekoder ismellesleg a mail-t en is megkaptam, az alabbi header-ekkel:
Return-Path: <binta_doma2@yahoo.com>
Delivered-To: vladimirr@freemail.hu
Received: (qmail 81158 invoked from network); 27 Apr 2009 01:12:49 +0200
Received: from n6.bullet.mail.ac4.yahoo.com (76.13.13.234)
by fmx08.freemail.hu with SMTP; 27 Apr 2009 01:12:48 +0200
Received: from [76.13.13.26] by n6.bullet.mail.ac4.yahoo.com with NNFMP; 26 Apr 2009 23:11:14 -0000
Received: from [76.13.10.167] by t3.bullet.mail.ac4.yahoo.com with NNFMP; 26 Apr 2009 23:11:14 -0000
Received: from [127.0.0.1] by omp108.mail.ac4.yahoo.com with NNFMP; 26 Apr 2009 23:11:14 -0000
X-Yahoo-Newman-Property: ymail-3
X-Yahoo-Newman-Id: 662963.3983.bm@omp108.mail.ac4.yahoo.com
Received: (qmail 81729 invoked by uid 60001); 26 Apr 2009 23:11:14 -0000
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed; d=yahoo.com; s=s1024; t=1240787474; bh=GsSCOXL4K+5nFI/LCK2b4yagdf8gJOt6oRaOyOL6UCI=; h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Reply-To:Subject:To:MIME-Version:Content-Type; b=IYwWsGlNnozgNthz1bxKVtVgOFSbNVhbgeVzjIEwZ+iI0CMByGn7xxa6d8I83Ck8/5Ao0IiNUDn4WQTnFJHXLXotZXFtPfGc2x+/T71AEkQqRXmJCnd+5H5bP5s0CEgx0S9MPLtYHuP473IEhL4lnUeMMLEc3PGGcn+B9HyE3A0=
DomainKey-Signature:a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
s=s1024; d=yahoo.com;
h=Message-ID:X-YMail-OSG:Received:X-Mailer:Date:From:Reply-To:Subject:To:MIME-Version:Content-Type;
b=vmIsgzs3e8MpNHMlghlerY3t0W9gw/rbCMGmQO3ew5fw/zPPPiqf5ecuesHspKH8AJeMuv2pEOAenqj1LJyb45aebYo8A1dqwlx36IT5q+DryYzGWLNIuZmHQKZMpcyAziK3yf3JUGDLT9uvKXlW/dQbgV5Cy1wej+gHB8vA0Gg=;
Message-ID: <509848.81524.qm@web59707.mail.ac4.yahoo.com>
X-YMail-OSG: DLyiptIVM1lhfbUpqSQEagHM5TyNjgUmX5Dl2Vq9ZrkvD5U419TxQ.ACAkSFpVsA1_wjCPC9NkV0RMl12nXmANQcZu0H17bY4nUVxAiA04zVkVlim4rGjaWgvaMkfK1jlG7ECSK9EMuLR_oMa4K4JQU7fArCMjvnpIQbqCU4jFImIhGMu_uObNUpaz23PtSBjnqxCWrPQccMbHkTrsMbD1ZzIPYdy9Lshdo8SYTFes0DiYwXC_Y7oHhTW6BmmuYCmNGPgt3opMIZZ1a1JNSQmPZS
Received: from [213.154.88.213] by web59707.mail.ac4.yahoo.com via HTTP; Sun, 26 Apr 2009 16:11:13 PDT
X-Mailer: YahooMailWebService/0.7.289.1
Date: Sun, 26 Apr 2009 16:11:13 -0700 (PDT)
From: joy <binta_doma2@yahoo.com>
Reply-To: joy.4ulove70@yahoo.com
Subject: HELLO
To: vladimirr@freemail.hu
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative; boundary="0-548941824-1240787473=:81524"
X-Freemail: message scanned -
VladimirR
nagyúr
válasz DigitXT #6337 üzenetére
" Írnék egy másikat pl. egy másik embernek, vagy másik HSZ-re válaszolva, de mivel azt látom, hogy még az előző szerkeszthető jó kiscserkészként () beleszerkesztem a mondandómat az aktuális HSZ-embe, mindezt mondjuk úgy, hogy 1 perc volt hátra: amint leokéztam már nem szerkeszthetem a HSZ-t többet, márpedig ha az újonnan hozzáírt (akár elég hosszú!) részben elgépelés volt, akkor így jártam."
nalam ilyenkor meg mukodik a back (vissza) gomb (ie, opera es bugroka alatt is)
-
VladimirR
nagyúr
válasz philoxenia #6316 üzenetére
en pl innen, a forumbol szoktam privat uzenetet kuldeni (ott van egybol a valasz gomb mellett a link, nem kll adatlapot sem megnyitni)
a szurkites elviekben megoldhato, de nem jo megoldas (esetleg mas szin, overstrike), mert off hozzaszolasnal az mar jelenleg is szurke
-
VladimirR
nagyúr
válasz szacsee #6306 üzenetére
tenyleg csak azert jutott eszembe az egesz, mert:
- konkretan, aki kifogasolta, hogy egy nap elteltevel sem valaszolok, az egy nagyur volt
- jon az e-mail ertesito ilyenkor is, tok mokas nezni, hogy jonnek a privatokamugy aki hetente nez fel ph-ra (es tudom rola, vagy fontosabb dologrol van szo), annak nem privat uzenetet fogok kuldeni, hanem vagy email-t, vagy telefonon keresem meg, ha van megadva szama
tovabba igen, aki nem kepes megnezni uzenetkuldes elott, hogy mi a helyzet, az meg akar meg is erdemli...a gond az, hogy nem feltetlen neki kellemetlen, ha az uzenet nem megy at
viszont mindezek ellenere is egy hasznos funkcio lenne, azon ritka esetekre, amikor kitiltott user-nek kivan valaki uzenetet kuldeni
a forum korlatairol pedig csak annyit, hogy e topic celja pont e korlatok kijjebb tolasa, vagy legalabb arra valo javaslatok megirasa
illetve puttputt javaslatat is csak tamogatni tudom (errol mar talan volt szo korabban is, de nem mernek ra megeskudni)
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
Hi!
lehetne olyat csinalni, hogy amig ki van tiltva az ember, addig nem kuldhetnek neki privat uzenetet? vagy legalabb egy figyelmeztetes keruljon megjelenitesre, hogy az illeto nem fogja olvasni, barmit is irnak neki - legalabbis egy darabig nem
az elmult par napban, mig ki voltam tiltva, tobb privat uzenetet kaptam, mint amugy ket het alatt (es termeszetesen - a kotelezo anyazos mellett - volt kozte olyan is, aki nem ertette, miert nem valaszolok)Udv: VladimirR
-
VladimirR
nagyúr
"láttam, díjazni azt tudsz és azt is, hogy mennyire leegyszerűsítetted a fejedben, amit írtam"
lassuk csak:"gyakorlatilag bárki megírhatná ezt a kis függvényt, a ph motorba aztán könnyedén beilleszthető"
ezen nincs mit egyszerusiteni, ez konkretan a csalan mas(ok) f*szaval torteno verese"tudod te is, hogy ez csak egy kis ellenőrzés, ehhez nem kell ismerni a rios kódját"
ez pedig annak ekes bizonyiteka, hogy nem kellene szoftverfejlesztessel kapcsolatos dolgokrol nyilatkoznod -
VladimirR
nagyúr
arra probaltam celozni, hogy a karakterek meretenek ismerete nem elegendo, mivel a tordeles is rengeteget szamit ilyen esetben
emellett nem elhanyagolhato az sem, hogy a rios kodja nem publikus, igy nem eppen trivialis ahhoz kiegesziteseket irniezen aprosagokon tul, pedig modfelett tudom dijazni, mikor valaki bebofogi, hoigy "ahh, az ecceru, valaki csinalja meg", holott jol lathatoan nem tudja mirol beszel, cserebe viszont masokat ugraltatna
nem mellesleg, van erre egyszerubb modszer tobb is, nem azon mulik, megcsinalja-e valaki, hanem hogy implementalasra kerul-e, egyaltalan erdeke-e barkinek az oldal uzemeltetoi kozul
nem elkepzelhetetlen peldaul egy olyan megoldas sem, hogy az alairasok (es peldaul az avatarok is) legyenek kikapcsolhatova tehetoek (ha mar szoba jott a mobilrol forumozas, talan ez lenne a legelonyosebb), melyet sok forumon lehet latnip.s.: a tempban-nal kapcsolatos velemenyed pedig szerintem te is tudod, mennyire hat meg
-
VladimirR
nagyúr
válasz Wolverine #6251 üzenetére
pedig en sem tudtam, hogy mashol 4 soros (legalabbis eleinte - mikor jott Lenry is, akkor esett le a dolog)
amugy sem lenne utolso dolog alakitani a layout-on, a ph, logout, meg a tobbiek (itcafe kivetelevel) valami felelmetesen neznek ki nagyobb felbontasban (nalam pl 1920*1440 pixel meretu az asztal)
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
megoldhato lenne, hogy ha a jobboldali linkeke (itt szoltam hozza) olykor erosszakkal atiranyit logout-ra, utana ne kellje vissza gombot kattintgatnom es/vagy url-t atirogatnom, ha voissza kivanok jutni az elsodlegesnek megjelolt portalra, mikor egy barhonnan egyforman elerheto linkre kattintok?
-
VladimirR
nagyúr
válasz Yushchenko #4401 üzenetére
kukikkal szokott lenni valami hezag
kilepsz/belepsz
ha nem mukodik, torlod a ph-s kukit -
VladimirR
nagyúr
válasz neilszab #4390 üzenetére
...csak valahogy tudatosítani kéne az emberekben, hogy ezzel kezdjék a böngészést, és ne az idióta kérédseikkel bombázzák a népet vagy hússzor egy héten...
ha ezt elered (barmely teruleten, beleertve, de nem kizarolagosan az interneten), minimum nobel-dijat fogsz kapni -
VladimirR
nagyúr
válasz neilszab #4387 üzenetére
jelenleg ugyan nem felkereses alapon, de mint winner is irta, van hasonlo
bar most inkabb ugy nez ki, hogy a topic-ban surun megfordulo 1-2 ember szedi ossze az infot es onti formaba (olykor tobb oldalnyi szoveg is osszejon)
bar ez leginkabb a hosszu eletu, sokszor folytatasos topic-okra a legjellemzobb
szoval az otlet nem uj, hasznalatban is van felig meddig, csak meg kialakuloban vana mikentje (de legalabb alakul)
a legtobbet szerintem ezen ugy tudsz segiteni, hogy ha van olyan tiopic, amelynek temajaban otthon erzed magad, akkor osszedobsz valami kis infohalmazt (megcsak nagy sem kell, hogy legyen) es megkersz egy moderatort (winner link-jei), hogy illessze be a nyitohozzaszolasba
aztan ez szep lassan elkezd majd bovulni, vagy azert, mert idokozben mindig hozzateszel, vagy mert masok is kedvet kapnak (nezz be a bittorrent topic-ba, most ott kb 10 oldalnyi bevezeto van)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz -FreaK- #4343 üzenetére
kitehetne twollah is cimlapra, csak akkor:
-leszedne az illetekes, mondvan +1-2 soros iras ne keruljon mar cimlapra
-mindenki menne oda tepni a szajat, hogy deszar, meg minek ir ilyen keveset, meg leforditani sem kepes (mer' a sok gyoker nem fogja fel, hogy mi is az irasok celja) -
VladimirR
nagyúr
igen, direkt van igy, mert az elozo megoldas az volt, hogy az url-bol keszult a link maszkja is es esetenkent csunyan nezett ki
viszont sokkal igenyesebb pot-okat lehetne muvelni, a fentiek megvalositasa utan
visszaelni meg ezzel is lehet, nezz be a proba topic-ba, ott paran csinaltunk kep-bol is linket -
VladimirR
nagyúr
válasz Macilaci457 #4200 üzenetére
mar javulgat, de valoban nagyon lassu volt
egyebkent => Bovebben: [link]
C4mp3r: esti orakban? probald meg hajnal 4-kor
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
az, hogy a hirek topic-ja hova kerul, az a hir kategoriajatol fugg (valahol fel vannak nekem irva az osszefuggesek, de ne tudom, hogy hol es most lusta vagyok keresni)
ettol fuggetlenul moderatorok at tudjak utolag tenni, a moderatort keresek topic-ban kerd oket
sbazsi: a 30-as limit amiatt kell (vagy itt, vagy a bugok a ph-n topicban irt errol Panther), mert a bugroka (azt hiszem leginkabb az) elfelejti a kukikat, ha azok egy bizonyos meret folott vannak (es mivel a topicnevek eleg hosszuak, ezert tobb topic eseteben nagyobb valoszinuseggel lepne at a kuki ezt a meretet
viszont amit elotte irtal (topiclista szeru nezet a kedvencekre) nagyon jo otlet -
VladimirR
nagyúr
latom kijavitasra kerult az az ezereves bug, miszerint most mar nem lehet a & karakterekkel jatszani
cserebe nem kaphatnank lehetoseget valahogy megis a nem torheto space ( ) hasznalatara?
sokszor jol jott, foleg, miota a kodreszletek sem <pre></pre> kapcsolok kozt kerulnek be
valaszotokat elore is koszonom
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz ballington #3856 üzenetére
nemtom, nekem latszik valami ilyesmi a forumban is
-
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #3819 üzenetére
egen, reklam, csak szarul van megirva a html
-
VladimirR
nagyúr
válasz Forest_roby #3811 üzenetére
igaz, az enyem nem fuggetlen sem bongeszotol (os-tol asszem igen), nehezkes a telepitese, de legalabb nem kell a szoveget masolgatnod, hanem a ph ablakaban jobbklikk es rendesen mukodik mar joideje
-
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3704 üzenetére
nm
url-be nem illik sem ekezetet, sem azrojelet, sem szokozt tenni, mert ilyesmik fordulhatnak elo
ha lehet, maradj a kovetkezoknel:
-angol abc kisbetui
-szamjegyek
-alulvonas -
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3696 üzenetére
Bovebben: [link]
ff, es mozilla ki-escape-eli az ekezetes betut, igy azokban latszik
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz s7evcsenko #3691 üzenetére
probald meg ekezet nelkul
winner kepe csak azert latszik, mert abban az á betu ki van esc-elve
szerk.: ugy latom ie, es opera nem mutatja a kepet, de a bugroka kiescape-eli az url-t, igy ott latszik
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nemtom, nekem a gugli semmit nem dobott az e-mail cimedre
a cimek egyeblkent base64 kodolassal kerulnek fel a honlapra, igy megjelenitesukhoz javascript fuittatasara kepes bongeszo szukseges
a spam-, es egyeb keresok leginkabb eroforrastakarekossag miatt nem igen hasznalnak js-t az adatok gyujtese soran
az itt feltuntetett cimed maximum ugy lehet spam forrasa, ha valaki megnezi az adatlapodat, es kimasolja a cimedet -
VladimirR
nagyúr
válasz headhunter #3123 üzenetére
nem
-
VladimirR
nagyúr
hsz irasa kozben nezd meg fent az url-t
van ott egy olyan (ha valaszolsz, maskent nincs), hogy ''pnum=XXXX''
ez jelzi azt, hogy hanyas szamu post-ra valaszolsz
egyik ok lehet az is, hogy a privat uzenetek nincsenek ily modon szamozva, de lehet, hogy az az ok, hogy ha a hsz valos id-je szerepelne az url-ben, problemakba utkozne annak levedese, hogy ne nezhessuk meg masok uzeneteit
pl beirom, hogy pnum=1, es ekkor az elso pu-t latom - nem az en elsomet, hanem osszessegeben az elso - latom, hogy ki irta, kinek, es hogy mit
de csak tippelgetek -
VladimirR
nagyúr
Parci: eszembe jutott valami, aztan majd megmondod, hogy miert hulyeseg
az az elkepzeles hasitott belem, hogy milyen jo lenne, ha nem csak a hirekhez, de a forumtemakhoz is lenne rss feed, igy azokat a toipic-okat, amiket valaki minden nap vegiglatogat, egyetlen kattintassal le tudna ellenorizni, hogy jott-e uj post, es lenyegesen kenyelmesebb lenne ez a megoldas, mint az e-mail-es ertesito -
VladimirR
nagyúr
igen, ezt is en csinaltam, de nem adatbazisbol megy, hanem letoltottem az erintett topic-okat teljes terjedelmukben (1GB+) es azon fut vegig a script - frissites akkor van, mikor egy temat, amibol tobb is van (szoval ilyen sorozatfeleseg), zarnak, es uj nyilik helyette - ekkor ezt letoltom es a script mar ebben is nezelodni fog
a linkesitest is meg fogom majd csinalni, csak legyen ra idom
de ez nem tartalmaz minden topic-ot, csak nehany hosszabb, folytatasos temat, szoval hozzaszolaskeresonek nem az igazi -
VladimirR
nagyúr
válasz Steelheart #2977 üzenetére
1: ha az en keresom szall el mysql hibaval, akkor egy link kisereteben, ahol a hibaba belefutottal, itt jelezd => Bovebben: [link]
2: az en keresommel nem lehet hozzaszolasra keresni, csak azt mutatja meg, hogy milyen topic-okat nyitott az adott user (illetve a user-ek kozt lehet keresni tucatnyi szempont alapjan)
3: a tartomay tiltasaval gondjaid lehetnek, az orszag tobb pontjarol szokott uzemelni a szerver, de ez a fenti pont miatt egyebkent is szuksegtelen (arrol nem is beszelve, hogy pillanatok alatt kijatszhato
4: ha nem szeretnel kellemetlen helyzetbe kerulni, ne irkalj faszsagokat ()
5: a ph is nyujt korlatozott lehetoseget a keresesnel felhasznalo szerinti szuresre, pl.: Bovebben: [link], illetve Bovebben: [link] es Bovebben: [link]
föccer: ket linket is kaptal a keresomhoz, inkabb az utobbit hasznald (Bovebben: [link], a masik (Bovebben: [link] korulbelul szeptemberi adatokkal rendelkezik, ezert lehet az, hogy nem pontos inforomaciot kaptal -
VladimirR
nagyúr
válasz Winner_hun #2948 üzenetére
mentsd el a nyomtatobarat verziot
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
a helyhez kotott adok-veszek topic-ok a piac atalakitasa miatt atkerultek a ''lokal'' temakorbe, ezert jelennek meg a kozossegi temak kozott
Kalandor: par napja egyeseknel atkerult a bal oldalra, mert parci eszkozolt egy valtoztatast a kodban, es akinek nem toltodott le egybol a modositott css, hanem a cache-bol olvasta be a bongeszo, azoknak ''kicsit'' atszervezodott ideiglenesen az oldal
cserebe most mar eloszor a jobb oldali lista toltodik be, s csak utana jonnek a hozzaszolasok, ami lassu kapcsolatnal igen hasznos
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a dolog pontosan ugy mukodik, ahogyan irod - menj be egy topic-ba, es ott valaszd ki a kombinalt listazasi modot, az ertek tarolodik cookie-ban
innentol kezdve minden egyes megynitott topic, akar a keresobol, akar a kategoriakbol, akar a bal, vagy jobb oldali listakbol, de akar meg a ph fooldalarol is nyitod meg, az utolso oldalra fog ugrani
szoval probald ki -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
es valyon mi hivja meg a gugli csicsasitott valtozatat? mert az en ie-m bizony nem
Robaj: matematikai kerdes:
egy 5497 hozzaszolasos topic elso 30-as lapjan hanyszor kell megnyomnod az end billentyut, hogy lasd a tema utolso hozzaszolasat?
illetve atlagosan 12 soros hozzaszolasok mellett, 1280*960-as felbontasban, egy 17''-es monitoron hany centit kell a scrollbart lefele mozditanod ugyanezen eredmeny erdekeben?
a helyes megfejto kap egy sort
ha azt is megmondjatok, hogy hogyan valtoznak az eredmenyek 10, 50, 100, illetve 300 megjelenitett post eseteben, egy egesz rekesz sort kaptok -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest