Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2597) domedee


domedee
senior tag

Már volt róla szó régebben is, de most Esmein elkezdte azt, hogy lehet írni ide:Bővebben: link és ő berakja az adott topik elejére FAQ-nak, hátha így többen elolvassák ezeket, és később kevesebb lesz a felesleges kérdés... mint tudjuk a remény hal meg utoljára

Én is csináltam egyet a Melyiket válasszam? (digitális fényképezőgép) topikba... Jó hosszú is lett, pedig azóta még eszembe jutott több dolog is, de ha ezt bele is rakják, az a baj, hogy már így is elég hosszú, nem biztos, hogy elolvassák. Erre lenne talán megoldás, ha az egyes hozzászólásokban lenne meg a tudnivaló, és az első hsz.-ben csak link lenne rá. De míg így is gyakran kellene módosítani ezt (vagy esetleg a FAQ egyes részeit is), ami csak plussz munka lenne a moderátoroknak. Hiszen az írója megírja, de a mod.-oknak kell átírnia.

Ennek a megoldására lenne egy ötletem: azaz a nagyobb topikoknak lennének úgymond témafelelősei, akik kibővített jogú tagok lennének. Arra gondolok, hogy ha megoldható technikailag, akkor csak abban az egy topikban joguk lenne a (saját és az első, vagy ha nem megy, akkor az összes, de mikor felkérik őket, akkor megállapodnának abban, hogy csak a FAQ-kal kapcsolatban használják a jogaikat) hsz.-ek szerkesztésére. A keményebb fegyelmező eszközök :D maradnának a moderátoroknál. Így talán a szakmai részei egy adott topiknak jobban karban lennének tartva.

Nem tudom, van ennek valami realitása?

Én próbaképpen, ha megvalósul ez az elképzelés, elvállalnám a fent említett topikba a dolgot...:B:U Ahogyan a vak mondta, majd meglátjuk.

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.