Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2601) Comm válasza kraftxld (#2600) üzenetére


Comm
senior tag

Nem lassítja??:R

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#2602) tiv83us válasza Comm (#2601) üzenetére


tiv83us
veterán

Lassitani nem lassitja, csak az adatbazisbol foglal el egy nagyonpici helyet. (Ami elhanyagolhato).

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#2603) Comm válasza tiv83us (#2602) üzenetére


Comm
senior tag

Akkor nem szóltam:B

The Future: ASRocK 775Twins-HDTV ; Intel Celeron D 331 ; 512mb DDR2 667Mhz Samsung ; Integrated X300 ===> Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

(#2604) liksoft válasza domedee (#2597) üzenetére


liksoft
nagyúr

Hali!

A Tiédhez hasonló gondolat: #2414 Bővebben: link. Válasz: Bővebben: link. Újabb kisérletem és a válasz: Bővebben: link.

Itt leálltam. Ha a motorba kell nyúlni, valószínűleg túl nagy feladat. Én nem látom át sajnos, más a szakterületem. De ha tényleg hasznos, talán megérné. Szerintem olvasmányosabb is lenne, mint egy száraz kivonat. Több ember különböző megfogalmazásában talán kevésbé félreérthető a magyarázat. Hiszen nem vagyunk egyformák. Szerencsére.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#2605) Robaj válasza liksoft (#2604) üzenetére


Robaj
addikt

Majd RI/OS 4-ben, amit Parci már heggeszt. (Remélem nem állt le vele pihenni ;])

(#2606) liksoft válasza Robaj (#2605) üzenetére


liksoft
nagyúr

Tényleg nagyon örülnék neki. Az ilyen eszenciákat hívják a későbbiekben bibliáknak. Olyan lehetne mint a Texas TTL katalogusa vagy opto könyve (öreg elektromos tudja mire gondolok). Valamint rengeteg terhet venne le moderátor és kereső válláról egyaránt. Minden tiszteletem Parcinak, ha sikerül belegyömöszölnie. Köszi a választ.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#2607) Winner_hun válasza Comm (#2599) üzenetére


Winner_hun
félisten

Namost nemazért, de ha van egy 2-3 éves topic és egy olyan tag nyitotta, aki már nemvan itt és te a keresővel keresel és találsz egy ilyen régi topicot ami esetleg hasznodra is lehet amit meg is nyicc de egy noname ember nyitotta akkor mi van? És ha vki több év múlva tér vissza? Minek regeljen újra?:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2608) domedee válasza liksoft (#2604) üzenetére


domedee
senior tag

Azért, ha megnézed, az én javaslatom alapjaiban más... Kevesebb változtatást igényelne talán, bár az tény, hogy nem ismerem a motor működését. Én egy csökkentett jogú mod.-féleségre gondoltam. Talán egyszerűbb csinálni egy új típusú usert, mint egy könyvjelzőt belerakni. Na mindegy, majd lesz valahogy.

Na de reméljük, hogy a RI/OS 4-ben lehet már majd hasonló dolgokat elkövetni;)

---------

Tényleg Parci, hogy haladsz az új motorral? Tudom, minél kevesebbet nyaggatunk, annál gyorsabban.:DDD

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#2609) tiv83us válasza domedee (#2608) üzenetére


tiv83us
veterán

Hat nem akarok elkeseriteni senkit, de eddig meg sem magyar sem kulfoldi forumon ilyet nem tapasztaltam, hogy lettek volna ilyen ''bovitett jogu userek'', szoval nem tartom valoszinunek, hogy itt fog elkezdodni a dolog. Nemtudom egyebkent mennyire mukodne, de szerintem kicsit bonyolultabb ez mint amilyennek latszik :)

RI/OS 4-et meg szerintem meg jovoev kozepeig ne nagyon varjatok :)

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#2610) domedee válasza tiv83us (#2609) üzenetére


domedee
senior tag

Én sem láttam még sehol, de ne ez legyen az akadály...Mondjuk, hogy hogyan működne? Passz, ezt viszont csak használattal lehet kipróbálni...A technikai háttér tényleg más lehet, mint amit innen kintről látni, csak az tény sajna, hogy a kereső, mint esetleg hasznos segédeszköz nem igazán ismert .... :( Bár, közben jutott az eszembe, ha jobban megnézed, itt a fórumon is látni hasonló dolgot, hogy működne az ötletem... pl: Bővebben: link vagy Bővebben: link, bár itt a modok felügyelték/ik, hogy az első hsz. aktuális legyen. Akik el is néztek ezekbe a tokpikokba, figyelték is az itt lévő infókat.
Bár, hogy technikailag hogyan lehet egy ilyen ''power usert'' megcsinálni?
Ezt Parci tudná megmondani.

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#2611) JoeYi


JoeYi
őstag

Arra gondoltam, hogy kis extraként megcsinálhatnátok, hogyha valaki a fórumban belinkel egy másik prohardver fórumot, akkor ha arra ráviszem az egeret, akkor kiírja a belinkelt fórum nevét

(#2612) [amne]


[amne]
senior tag

Tulajdonképpen nem találom a helyét a problémámnak, vagy inkább kérdésemnek, ezért ide teszem az illetékesek talán itt hamarabb meglátják. Tehát az IT.news-ról lenne szó. Az utóbbi időkben nem tartom túl naprakésznek. Hír már vagy két napja nem jelent meg, a kiemelt cikkek pedig több mint tíz naposak. Egy példa, megjelent a Windows Vista, amit a HWSW-től kezdve a PC Fórumon át, egészen az Indexig, már mindenki megemlített legalább egy hír erejéig, de gondoltam kedvenc oldalamon olvasok róla majd többet, erre semmi.

Kérdésem az lenne, hogy mik a tervek az IT.news-al kapcsolatban, mert nagyon jól indult, már-már többet olvastam mint a PH!-t mert elkezdett jobban érdekelni ez a terület, és a cikkek minősége is kiemelkedő volt még a portál-csoporton belül is, most pedig kicsit mintha megült volna.


Más: egyáltalán nem idevágó kérdés, mi történt a PH! keresztül történő képfeltöltéssel?

(#2613) Winner_hun


Winner_hun
félisten

Azt meg lehetne oldani, hogy a fordított listázást ha kiválasztom ne minden topicnál legyen hanem csak annál, amit hozzárendelek?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2614) JagdPanther


JagdPanther
aktív tag

nem lehetne valhogy wapra is feltenni PH!-s híreket és cikkeket? esetleg fórumot? csak egy ötlet...

(#2615) Integra


Integra
titán

van egy ötletem, remélem használható:)

először is a jobb oldali topic oszlopot ki kellene bővíteni

ekkor jutott eszembe, megoldható e, hogy amikor az egyik topicban valaki válaszol a háeszemre, akkor annaka topicnak az oszlopban a címe szürkéről mondjuk zöldre vagy pirosra változna, ezzel jelezve, hogy válasz érkezett.
így nem feltétlenül kellene végignyomkodni az összes topicot, hogy mire jött válasz, illetve főleg akkor, ha konkrét választ várunk valami kérdésre, segítség kérésre.

szvsz jó ötlet, meg értelmes is, a kérdés, hogy mibe kerül ezt megvalósítani:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2616) VladimirR válasza JagdPanther (#2614) üzenetére


VladimirR
nagyúr

hirek wap-on => Bővebben: link
forum mobilra => Bővebben: link

(#2617) JagdPanther válasza VladimirR (#2616) üzenetére


JagdPanther
aktív tag

kösz szépen!(különben gondoltam h van rá is kerestem a google wapon h prohardver és nem találtam semmit...:()

(#2618) L3zl13


L3zl13
nagyúr

Nyereményjáték modult cserékjétek vissza a friss hírekre légyszi. Már semmi értelme nincs, hogy ott foglalja a helyet.

Aki hülye, haljon meg!

(#2619) róland


róland
veterán

Hali!

Jók-jók a cikkek, de korábbi cikkeitekhez viszonyítva kevés olyan infó szedhető ki belőlük, hogy azonos termékcsoportba tartozó termékek összehasonlítása milyen. Valami egységes értékelés alapján egy-egy összehasonlító nagy teszt elkészültéig is valamiféle adatbázis szerűen megoldhatnátok, hogy a termékcsoportok tesztelt termékei összehasonlíthatóak legyenek.

Másik ötletem, hogy szép-szép leírva, hogy melyik ventilátornak milyen hangja van dB-ben, de ez nem mond sokat az átlagfelhasználónak. (Azaz csak annyit, hogy minél kevesebb legyen, mert akkor csendesebb a gépe.) Érdemes lenne megfontolni, hogy felvesztek valamilyen referencia hangot, majd minden tesztelt ventilátort és ezeket mi felhasználók meghallgathatnánk, így mindenki saját maga ítélhetné meg, hogy adott hangot még el bírja-e viselni, vagy az már nagyon zavaró a számára. (Ez a legutóbbi Codegen luxustáp cikk kapcsán jutott eszembe, ott jól jött volna legalább a 2 tesztelt példány hangját/zaját összehasonlítani.)

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#2620) biker


biker
nagyúr

arra a jó 3hetes felvetésemre nem tudtok, vagy nem akartok javítást, hogy a cookie-ban ne tárolja le a topikcímek vesszőit, mert akkor safarin valamiért elhasal, és a vessző után eltűnik minden, ezért egy olyan topikhoz szólok, aminek címében vessző van, ekkor eltűnnek a szólások jobbról?

a végeredmény pl:
<string>67626|Javítsuk a Prohardvert!|197185|T-online</string>
eltűnt a '', korlátos a korlátlan'' és a többi is.
icipici javítás lenne csak...

[Szerkesztve]

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#2621) liksoft


liksoft
nagyúr

Van arra lehetőség, hogy valakinek üzenetet küldjek? Ugyanis akit keresek annak nincs telefonszáma, honlapja, lehet, hogy a leveleit meg nem olvassa. Határidős értesítésem lenne a számára. Közösen keresünk egy filmet, amit a héten vetítenek. Ha nincs ilyen lehetőség, a bejelentkezésbe be lehetne tenni, hogy ki keresett és esetleg egy sort, hogy miért?

Vagy meg lehet keresni az utolsó hozzászólását? Akkor ott is tudnék üzenetet hagyni Neki. Akár Vladimirr keresőjébe betenni?

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

(#2622) VladimirR


VladimirR
nagyúr

a forumban levo versanis reklam nem igazan jol mukodik: ha rabokok mehet gopmbra, akkor nem nyit uj ablakot, hanem abban az apro iframe-ben (vagy miben) nyitja meg az oldalt

(#2623) Sanya


Sanya
nagyúr

nem lehetne egyszerűen megkönnyíteni itt a keresést? ha keresek egy topikot, akkor egy raktat hardverpiacos, tök felesleges topik jön elő.

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#2624) VladimirR válasza Sanya (#2623) üzenetére


VladimirR
nagyúr

itt (Bővebben: link) tudsz kategoria szerint szurni is

(#2625) Sanya válasza VladimirR (#2624) üzenetére


Sanya
nagyúr

igen, ezt használom nap, mint nap. a ph lisencelhetné akkor, ha nem tudja megcsinálni a saját kergetőjét...

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#2626) VladimirR válasza Sanya (#2625) üzenetére


VladimirR
nagyúr

van egy itt is, ha raboksz a reszletes keresore, csak az a hirekre van optimalizalva, es a hir-, valamint forumkategoriak kozott nem 1-1 az atfedes

(#2627) Novice


Novice
csendes tag

Üdv mindenkinek!
Lenne két kérdésem. Az első, hogy az utolsó hozzászólásaim egyszer csak ''lenullázodtak'' - ez normális (vagyis időközönként frissül) vagy nem?
A második, hogy az UP-ot mikor kell használni és mit jelent (az Alapelvekben csak a használat-korlátozásról van szó).
A válaszokat előre is köszi!:))

Asus P5GD1 Pro, P4 3GHz + gyári hűtő, 2x512MB TwinMos Dual Channel kit, HIS Excalibur X700PRO (IceQ) 256MB VIVO, Seagate 160GB SATA, Asus DRW-1608P dvd-író, Chieftec BG02-B-B-B ház, FSP Bluestorm 400W-os táp, 9 cm-es Chieftec házhűtő

(#2628) Batman válasza Novice (#2627) üzenetére


Batman
őstag

Hogy érted hogy lenullázodtak?Ha a piacon írsz akkor azt nem számít bele a Hsz-ek számába.
Vagy az is lehet hogy egy mod minden Hsz-ed törölte.Nem csináltál semmi roszat?:)

Az ''up''-t akkor használjuk ha fel akarunk hozni egy már ''elsülyedt'' topicot.
Nem a szó a fontos hanem ami mögötte van.;)

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#2629) VladimirR válasza Batman (#2628) üzenetére


VladimirR
nagyúr

imho a jobboldali listara gondolt, az meg pl a kukik torlese miatt tunhet el

(#2630) Novice válasza VladimirR (#2629) üzenetére


Novice
csendes tag

Igen, arra gondoltam, és így már vágom! THX! :DD

Asus P5GD1 Pro, P4 3GHz + gyári hűtő, 2x512MB TwinMos Dual Channel kit, HIS Excalibur X700PRO (IceQ) 256MB VIVO, Seagate 160GB SATA, Asus DRW-1608P dvd-író, Chieftec BG02-B-B-B ház, FSP Bluestorm 400W-os táp, 9 cm-es Chieftec házhűtő

(#2631) Novice válasza Batman (#2628) üzenetére


Novice
csendes tag

Én meg azt hittem, hogy 1 hsz.-re kért ''sürgős'' választ jelent az up?! :U
De most már dereng valami!

[Szerkesztve]

Asus P5GD1 Pro, P4 3GHz + gyári hűtő, 2x512MB TwinMos Dual Channel kit, HIS Excalibur X700PRO (IceQ) 256MB VIVO, Seagate 160GB SATA, Asus DRW-1608P dvd-író, Chieftec BG02-B-B-B ház, FSP Bluestorm 400W-os táp, 9 cm-es Chieftec házhűtő

(#2632) Novice válasza Novice (#2631) üzenetére


Novice
csendes tag

Na ilyen szépet még nem káromkodtam! :DDD

Asus P5GD1 Pro, P4 3GHz + gyári hűtő, 2x512MB TwinMos Dual Channel kit, HIS Excalibur X700PRO (IceQ) 256MB VIVO, Seagate 160GB SATA, Asus DRW-1608P dvd-író, Chieftec BG02-B-B-B ház, FSP Bluestorm 400W-os táp, 9 cm-es Chieftec házhűtő

(#2633) SPDeluxe1.0


SPDeluxe1.0
aktív tag

Hogy lehetséges az,hogy 2001 01 01 és 2001 08 21 között senki sem regisztrált a Prohardveren?
Bővebben: link

MOD : Köszönet VladimirR-nek, a keresesőlye nélkül ez sose derült volna ki számomra! :)

[Szerkesztve]

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

(#2634) VladimirR válasza SPDeluxe1.0 (#2633) üzenetére


VladimirR
nagyúr

nem hinnem, sokkal inkabb arrol lehet szo, hogy 010821 elott nem tarolodott el a regisztracio datuma, s a ficsor bevezetesekor a korabbi tagok ezt a datumot kaptak

p.s.: ritka ocsmany az a halvanylila kijeloles :P

[Szerkesztve]

(#2635) Protezis


Protezis
őstag

Jó ideje nem kapom meg a leveleimet a PH-ról, pedig van pár topik, ahol be van jelölve, hogy értesítést kérek, ha hozzászólnak a témához.
Nem állítottam be semmilyen szűrőszabályt, e-mailem jól van megadva az adataimnál, nem értem mi lehet a probléma. :F

(#2636) Notes


Notes
senior tag

Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in /srv/www/prohardver.hu/include/_fent_fejlec.php on line 32


Ebből is látszik, hogy Bukmékeres fogadás (topik) kiszámíthatatlan. :D

Romanes eunt domus!

(#2637) VladimirR válasza Protezis (#2635) üzenetére


VladimirR
nagyúr

nekem errol a hsz-edrol is jott mail, a hiba az on keszulekeben van (azt ugye tudod, hogy sajat hsz-eidrol nem megy mail?)

(#2638) Protezis válasza VladimirR (#2637) üzenetére


Protezis
őstag

Nem tudtam, de pár hónapja nem megy az egész úgy, ahogy van, azóta meg nem csak én írtam a figyelt topikokba :)
Akkor nem tudom mi legyen... lehet írok be másik címet. És ha arra nem küldi el az új jelszót? :C

Mod: Váltás megtörtént... huh :)

[Szerkesztve]

(#2639) SPDeluxe1.0 válasza VladimirR (#2634) üzenetére


SPDeluxe1.0
aktív tag

Francba..., pedig aszittem maj' teccik neked :DDD :C

[Szerkesztve]

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

(#2640) Vallon


Vallon
tag

Ha olvassa ezt a Hsz-t valaki újságíró itt a PH-n, akkor lenne egy kérdésem hozzá. Tegnap este pár percre megjelent egy cikk-szerűség itt a PH-n a cikk címe ez volt: ''Tt'' gondolom ez thermaltake-et jelentett, be is töltöttem a cikket, és egy csodálatos thermaltake ház tárult a szemem elé. Szöveg ugyan nem volt, de azt reméltem, hogy pár perc múlva majd azt is raktok rá. Aztán később leszedtétek, és azt reméltem, ma visszarakjátok. Mikor töltitek fel?

Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.

(#2641) amzso


amzso
tag

Lehet, hogy korábban volt már róla szó, de lenne egy felvetésem: Megoldaható lenne, hogy 1 téma címében több nagy betűt is lehessen használni? Mondjuk legalább 3 nagybetű használatával szebbek és feltűnőbbek lennének a topic-címek, de még mindig nem lehetne visszaélni vele (pl. flood, vagy ''ordítás'')! Főleg a piac topicocba lenne hasznos.
Ha már volt erről szó, akkor bocs, ha még nem, gondoljátok meg :)

[Szerkesztve]

(#2642) tiv83us válasza amzso (#2641) üzenetére


tiv83us
veterán

Pont az ilyesmi miatt / flood, orditas/ van az, hogyha valamit kapitlalizalni akarsz, akkor beszolsz a ''Moderatort Keresek'' topicba es akkor valamely mod elintezni neked.

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#2643) t-shirt


t-shirt
veterán

Egy hsz maximális hossza (sorszáma vagy karakterszáma) mekkora lehet?
Tudom nem ide való de itt hátha tudja valaki.

(#2644) amzso válasza tiv83us (#2642) üzenetére


amzso
tag

Igen, azt tudom, hogy a MOD-ok kijavítják nekem, ha megkérem őket, de talán nektek is kevesebb munkátok lenne, ha néhány capital betű engedélyezve lenne, nem?

(#2645) Vallon válasza t-shirt (#2643) üzenetére


Vallon
tag

Erre csak nincs szabály, ne legyen öt emelt magas, mint láttam egyet az angol mondatok topicban.

Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni.

(#2646) t-shirt válasza Vallon (#2645) üzenetére


t-shirt
veterán

nem is a szabály része érdekel hanem a technikai határa (már ha van neki)

(#2647) Winner_hun


Winner_hun
félisten

őőő izé Bővebben: link miért van kéccer?:F

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2648) Loretto válasza t-shirt (#2646) üzenetére


Loretto
veterán

Ajajj, kész a szappanopera? ;)

Soirée...

(#2649) domedee


domedee
senior tag

Na megint lenne valami:

Esetleg megoldható lenne-e, ha az RSS-ben nem csak a cikkek/hírek címei lennének benne, hanem mondjuk az első bekezdés is. Így talán könnyebben el lehetne döntemi, hogy érdekel-e az adott újság.

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#2650) SPDeluxe1.0 válasza t-shirt (#2646) üzenetére


SPDeluxe1.0
aktív tag

Ez se rövid:) :
Bővebben: link

"oh no the devil has a code for god mode!!!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.