Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
lowzor
üzenetére
Heló.
Arra lennék kíváncsi hogy egy I5 3570K még így 2014-ben jó vételnek számít?
Azért erre esik a választásom mert ehhez van itthon alaplapom ami támogatja.
Tudom hogy vehetnék 4670K-t de így is nagy előre lépés lesz az FX 4100-hoz képest.
Azért is itt kérdezem mert gondolom a saját topikjában jobban értenek hozzá mint máshol.
Köszi a választ.
Üdv! -
törölt tag
válasz
lowzor
üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy mennyit fog hozni érzetben a HT.
Alap órajeles, 3570@1V max.: 55C° vajsíimán megy minden, amit eddig próbáltam.
+HT-val, vagy +tuningal csak azt érném el, hogy 1db megmagyarázhatatlan akadáson vagy belassuláson feltosznám magam, menne az egész konfig az apróra, mint eddig mindig
-
monosz
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
BF4 multihoz,de általában a multikhoz ajánlott a HT.Véleményem szerint igen,sokat számít.
4,5Ghz körül egy 3770K jó válsztás lehet.Szépen muzsikál a procid,de a virtuális +4 szál kellhet a játékhoz.
Én így használom léggel (D14),még nem tapasztaltam proci limitet játékokban.
Game-k alatt,sacc/kb 60 fok körül mozog a max hőmérséklet.Az ablakos mód,általában csökkentett Gpu frekivel megy,lehet hogy csak 2D üzemmódban.
-
-
-
Pubszon
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Nem stabilabb ha minél feljebb rakod. Sőt.
Egyszer már levezettem, hogy miért. -
ST05
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
nem magátol döglik meg, hanem kupaktalanításról van szó ,
ugy kb 2 oldal óta
procinál mennyit számít a gari? épp annyit mint másnál, ha elromlik, kicserélik..zimi1991: hőcsöveknek jobb lenne, ha keresztbe futnának a maghoz képset
mert igy jelen állásban jó, ha 1 hőcsövel van közvetlen kontaktban ... -
Repsol600
addikt
válasz
lowzor
üzenetére
Ez is igaz, nem túlzottan melegszik.
Meg úgy se használnám ki valószínűleg a + teljesítményt. Eddig 4,2Ghz-n járattam max "normál" használat mellett. Így még 60 fok közelében volt. Jelenleg 3,7Ghz-n megy mert csak egy 7770 vga-m van így elég egyenlőre....
Na, köszi megint lebeszéltetek a műtétről.
Már tavaly is majdnem nekikezdtem. 
-
bombibmw
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Gondolhatod,10 órán keresztül azon járt az "eszem",hogy ba...ameg tönkrement az 50 rugós procim.

(#18822) haly: Tettem én,de olyan messzire repült,mintha a 3310-es dobó világbajnokságon lenne.

(#18823) bandika0626: Cirka 5-6 fokot javult,de ez várható is volt.
Képet nem tudok lőni,mert az volt az első,ahogyan hazaértem,hogy berakjam és kipróbáljam,de van itt egy ilyen kép,amit közvetlenül a pengézés után lőttem.
Bocs a minőségért,de remegett a kezem.

Pénteken lekapom a sarkát is,amikor megkenem Liquid-del. -
peu407
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Kis időközönként mindig ide jukadunk ki.Azért már csak a betyárbecsület miatt is,figyelhetne erre az Intel. Akiknek fontos,akik az igazi jövedelemforrás a cégnek,azok úgyis követik a fejlődést és a 2-4-ik generációnál mindenképpen váltanak. No meg be lehetne építeni az árba azt az 1-3 dolláros többletet amibe egy jó paszta kerülne. Szerintem megfizetnénk szívesen...
-
daveoff
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Sikerült visszahoznom az adataimat a sérült raid0-ból, úgyhogy megvannak a régebbi linx-es képeim.
Csak azért neked írom, hogy végre meggyőzzelek mennyit is számít a "műtét"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehát, akkor nálam ezt hozta az IHS-mod, ami tényleg 10 perces művelet volt......satuba be, 2 határozott ütés, egy kis tisztogatás, liquid ultra, és mehet vissza az alaplapba.
A két időpontban kb ugyanannyi volt a szobahőmérséklet, max 1-2°C eltérés lehetett. Szerintem a különbség meggyőző, így már bátran merem használni hosszútávon ilyen fesz.-el.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lowzor
üzenetére
100% a full.Ha lefele állítom csökken a fesz(és már dobta is el magát egyből).Ezért sem értem a BIOS és a CPUZ-közti különbséget,bár az is igaz,hogy ez a lap mindig is ilyen volt.Legalább nem droppol,beton stabilan tarja a feszt,de ennyi pénzért már el is várom.Ami pozitív,hogy eddig nem volt restert loop-om sem.Játékteszt is megvolt az ETS2 személyében.Az izgalmasan zabálja a procit,de eddig hiba nélkül teszi a dolgát.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
lowzor
üzenetére
A legmelegebb mag max 89 a többi 82-78 fok körül megy.Olyan mint egy kohó,baromira melegszik.Szerintem le fogom csapni a tetejét,mert így ez nekem kevés.Még megnézem,hogy tudja e ezen a feszen a 4.4 ghz-t,vagy megpróbálom prime-al belőni magasabb feszen,mert az nem fűt annyira.Mondjuk ezt sem értem a lapomban hogy az 1.270-ből hogy lesz 1.248v terheléstől függetlenül.
-
haly
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Hát fene tudja, én szerintem nem szórakozok vele, majd talán később. Viszont szerintem skalpolt procit hamar elvinnék. Főleg, ha egy picit áron alul adnám

Szerintem meg ezek hamar elmennek. Aki ilyet keres, az úgyis tudja, hogy garancia nem sokat ér egy procinál. Ha működik, akkor működik aztán csókolom. Az más kérdés, hogy ha valaki kupaktalanítottat keres, akkor jó tuningos procit keres, ami az enyémről annyira nem mondható el.
-
haly
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Várjunk csak. Nem is AVX-es LinX-el 80 fok?
Mondom én, hogy skalpold meg 
Jó kis darab. Enyém ennyi feszen 4.4-et viszi körülbelül.
Amúgy a lapon az integrált hálókártya megadta magát, vagy csak kezdi megadni magát. Itt van bővebben. Menni fog garanciába, csak félek, hogy nem fogják tudni reprodukálni a problémát.

-
haly
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Jáj-jáj. Egy ilyen procit nem kupaktalanítani. Bűn
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És előzővel mit csináltál? Azt elcserélted, vagy eladtad? Én is gondolkoztam ilyenen, de aztán felesleges. Így is egy olyan átlag darabnak mondható az enyém. Nem ótvar szar, de nem is olyan tuningállat. Jó lesz ez nekem.
Sajna az alaplapról nem tudom ugyan ezt elmondani...
Valószínű jövő héten búcsúzok tőle minimum egy időre, de remélem ettől a példánytól örökre. 
-
bombibmw
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Hogyan történt a csere lefolyása?
"Figyelj már van egy kevésbé tuningos procim,elcseréled a Te tuningosodra,rádobok kicsit?"
Vagy hogyan sikerült most ez?
Egyébként nem rossz darab.
Próbálj egy 5-öt 1,32V körül belőni,az már nem lenne csúnya.(#18523) asdxv: "hogy nagyon jól megy"

-
daveoff
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Nekem gari már nem sok volt rá, ráadásul nem is kisker garos volt, hanem akitől vettem itt aprón vállalt rá 1 évet. Ha kicsit másképpen közelítjük meg a dolgot, akkor szerintem növelte az értékét a beavatkozás, és nem lett baja, hibátlanul működik. Okosan kell csinálni és akkor nem lehet baj. Ha el akarom majd adni, akkor úgy fogom hirdetni, hogy kupaktalanítva van.....
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Szvsz felesleges 4.5Ghz-nél level 1-re tenni. Bár gondolom te azért tetted Level 1-re mert fix feszültséget állítottál be a procidnak. Gondolom én. Mert fix fesznél "szorosabban" tartja a feszültségingadozást ahogy az ember egyre feljebb állítja az LLC-t.
(#17429) *Tata*: Lehet hogy ha nem 1-en járatnád a LLC-t feleslegesen akkor egy picit hűvösebb is lehetne a procid, bár ha le tudod hűteni akkor nem szóltam. Itt csak a felesleges szón van a hangsúly. A -0.2 meg szerintem elírás lehet igaz?
Mert akkor az jó tuning proci lehet ha -0.2 offset-tel 4.5Ghz-en járatod.players111: Ez így van.

-
kisza25
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
samsung ez volt a legolcsóbb, engem a memória azóta nem érdekel mióta, 1333cl9 ramokat 1800Mhz cl9-re húztam és bancheken kívül sehol nem volt változás

nekem ssd-n van a rendszer, meg a program is talán az hozza a különbséget, de neked 4,5Ghz-en nekem 3,4Ghz-en futott, vagy nem stabil a tuningod és ez miatt hibázik és újraszámol, lehet a RAm nem bírja az 1600-at csak tipp
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1,28-1,3V 4,7Ghz-et neki

Most a proci 84-85 fok körül ugrál a legmelegebb mag 85-87 között atöbbi meg 80 és alatta mozog.

Mondom én, hogy skalpold meg 
Valószínű jövő héten búcsúzok tőle minimum egy időre, de remélem ettől a példánytól örökre.
Amúgy a hőmérséklet picit nem húzós a feszhez képest? Kupaktalanított, vagy majd sort kerítesz rá?
Mert akkor az jó tuning proci lehet ha -0.2 offset-tel 4.5Ghz-en járatod.