Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lemusz
addikt
válasz
BandiT85
üzenetére
A K-s proci még hagyján, hiszen a milyen gépet vegyek topikban is látni, hogy akik maguk rakják össze a kiszemelt gépet gyakran K-s procit raknak tuningnélküli lapok mellé. Néha van is értelme ezeknek, hiszen előfordulhat olyan anomália a piacon, hogy alig van vagy egyáltalán nincs is árkülönbség a különböző procik között. Ritkán, de hallani olyat is hogy valaki tudatosan választja a drágábbik K-s procit, mert hogy időtállóbb meg a majdani eladásnál többet fog érni stb. Ezek mind rendben vannak. De aki K-s procit vett meg tuninglapot... ráadásul egymás mellett hirdetni a kettőt... az ne akarja bemesélni, hogy 5-6 év alatt egyszer sem vitte rá a lélek vagy éppen az egészséges emberi kíváncsiság, hogy belépjen a biosba és tekerjen egyet a szabályzón, hogy több legyen az fps krájziszban.
-
Pubszon
veterán
válasz
BandiT85
üzenetére
Na, már melegebb 3C fokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy nagyon szép eredmény és nagyon jó a CPU!
(#30149) ezTeknika: Meg kell mondjam, hogy nem valami jók ezek a hőmérsékletek. Ha így marad használható, tudom, gyári hűtő. De ha húzni akarod (miért ne akarnád?
), akkor oda kevés ez a hűtő, vagy delideld. 
(#30150) ezTeknika: Így van, GPU limited van, a CPU elég, csak a VGA fogy el.

(#30151) 73Kacsa: Neked delidelve van? Milyen hűtővel?
-
-
Pubszon
veterán
válasz
BandiT85
üzenetére
Ezért is csodálkozok.

Nem kell külsérelmi nyom, lehet szemmel nem látod, de a művelet közben egy hajszálrepedés is elég neki a 4. nyák rétegen. Nem tudjuk. De érintetlen CPU-t még én sem láttam beszarni.
Van bennem egy kis félsz, azért csak egy 50-60k-s CPU, de megcsinálom, mert nagyon meleg, eddig a nyári melegekben vissza vettem az OC-t 4.2GHZ-re.
Oda figyelek, a körmöm nem vágom le, azzal fogom a ragasztót leszedni.
-
-
laychi
veterán
válasz
BandiT85
üzenetére
Ha az az a proci, amit rőlem vettél(ha nem is sokkal,de) jobban kell mennie.
Nálam 1,272-1,280V-nál stabil 4,5ghz volt 70 fokosan linx alatt,minden más alatt is stabil volt.
1,32V-tal 4,6 ghz 75-76fokkal linx alatt és minden más alatt stabil volt.
CM Hyper 212 evo-val hűtve.
[link] -
04ahgy
nagyúr
válasz
BandiT85
üzenetére
Választék Z77-ből? Viccelsz?
Amíg ez kapható, más típus nem kell: GA-Z77X-UP7.HGyu
-
jeni
félisten
-
bandika0626
senior tag
válasz
BandiT85
üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy a proci memória vezérlője hibásodott meg? Ugyan úgy 55-ös hibakódot ír ki és az első két modul nem működik és ezért nincs dual memória. Érdemes lenne kipróbálni másik procival.
TAPASZTALATBÓL beszélek valamint nekem is volt Asrock z77 extreme4 lapom. -
válasz
BandiT85
üzenetére
Megvan a gond. 4 órát szívtam vele mire megtaláltam, de végül rájöttem hogy 4ből 2 RAM slot behalt a lapon, ezért indult újra mikor KIT-be volt 2x4gb ram, aztán próbálgattam a slotokat 1 rammal, és csak a 2 procihoz közelebbi működik , az utána lévő kettő nem, szal kitbe nem tudok kötni
Érdekes ez a Gigabyte, nem hiába hallottam sok ismerőstől hogy a giga lapok szeretnek meghalni.(Hozzáteszem 2 hónapos max a lapom
) -
ImpersonatoR
addikt
válasz
BandiT85
üzenetére
Pont a napokban agyaltam, hogy érdemes lenne-e a kupak és a mag között újrapásztázni a liquid pro-t. Most mar jó ideje rajta van lassan 1 éve de ezek szerint nem "szárad" ki. Bar ha esetleg nekem is lesz vízhűtés akkor azért lecserélem szerintem, bar emlékeim szerint elég nehéz eltávolítani a liquid pro-t egyáltalán nem olyan könnyű mint a sima pasztát mert nem tapad a papírhoz rongyhoz.
Kicsit felek is hogy tisztítás közben megkarcolom a magot.
Egyébként kupak nélkül hogy használtad? Mert ha nincs rajta kupak akkor az alaplapi leszorítót nem tudod ráhajtani illetve rá tudod de lotyogni fog mivel hiányzik a kupak ugye és csak lotyogni fog ott. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
BandiT85
üzenetére
Meglepő. Én is arra tippeltem ha emelném a feszt, lenne itt hőfok. Na meg jön a nyár is..
Azt írják: Massive Overclocking Headroom! [link]
Azért nem a levegőbe beszéltek, hanem van is mögötte valami
Rendes tőlük.Mindenhol hatalmas a marketing gépezet, néha jó ha alapja is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), akkor oda kevés ez a hűtő, vagy delideld. 

pedig hozzá se nyúltam a ramokhoz. Hozzátenném a slotokban nem is volt por na mind1 végülis most megy.

Rendes tőlük.