Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
Roliiii #12498 üzenetére
higyjétek el, lesznek még jó árak itt, biztosan. Amúgy én nem hirdettem meg itt, csak leveleztem privátba egy taggal, akivel volt már két korábbi üzletem, és ezért van neki most helyzeti előnye.
De én láttam már itt olcsóbban is hirdetni touchot (igaz, egyből 10 hsz volt, hogy ment PÜ, ráadásul a tapasztalat szerint az érdeklődők száma mindig többszöröse annak, mint ahányan kiírják, hogy "ment PÜ)amúgy én most Zune-ra váltottam, mert berágtam egykét dolgon az Applere. Bár azzal se vagyok megelégedve. Hangminősége jobb mint a touché, de az akksija meg úgy minden másban jobb (najó az oled kijelző odavág). De amiért minden pénzt megadnék (feltéve ha az kevesebb mint 30000HUF) az egy új, vagy nagyon szép állapotú 5.5G Video, 80GB fehér. Az minden idők legjobban összerakott iPodja, a legtisztább hangzással, és egy bitangjó akksival. Olyat használtam 3 éven keresztül, míg pár nagyon durva esés után megadta magát a HDD
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12490 üzenetére
"A hardverárakat dollár-alapon képzik, ami most durván 18%-kal kerül többe, mint egy évvel ezelőtt, ráadásul az ÁFA is emelkedett két százalékkal. Még nyomasztóbb ennél is, hogy az utóbbi fél évben közel 29%-ot romlott nemzeti valutánk, ami bizony erősen rányomta a bélyegét a piaci helyzetre, ráadásul a javulás sem biztos… Így hát mai összeállításunk inkább amolyan elméleti fejtegetés lesz, feljegyezzük, hogy ilyen is volt, és bízunk benne, hogy egy év múlva már csak nevetni fogunk a 250 forintot ostromló dolláron. "
-
e30st
tag
válasz
Real Ghoost #12494 üzenetére
hát én holnap adom el az én 4G-s touchomat (belkin tokkal, dobozzal, minden gyári tartozékkal, kijelzővédő fóliával) 33-ért...
Csak sajnos már lefixáltam, és nem akarok segget csinálni a számból, pedig én is gondolkoztam azon, hogy most meghirdetem drágábban.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Sokan vannak, akik csak hirdetni szeretnek, eladni nem...
A hivatalos ára 62 ropi tudtommal a 8 gigásnak, és ez magasabb is volt, mielőtt kijött a fehér kiadás. Aztán kis ker boltok meg az eladó használt cuccok árai valamivel jobban igazodnak a kereslethez. -
Abysmal
aktív tag
válasz
Gondolom a jelenlegi HUF-USD és HUF-EUR árfolyam nem tesz jót az áraknak.
-
jack96
csendes tag
ko9
PredatorNo1Szerintem Touch 4 fehéret láttatok, azt drágábban árulják.
-
ko9
addikt
válasz
Én is néztem nyáron az árakat, na most összejött a pénzem, mondom akkor beruházok egyre. Erre felmentek az árak... Miééért?
-
PredatorNo1
aktív tag
Mi történ a Touch árakkal? Az egekben van. Használt gari nélkülieket, 40-45-ért árulnak. A nyáron vettem garanciásat 35-ért, minden tartozékkal! Mikor kijött utána novemberben, meg bontatlant 52.000Ft-ért. Most meg használtat akarnak ennyiért eladni?
Mi történt?
Felfedeztek benne egy rejtett hardvert vagy mi? -
DinkaDanka
tag
Sziasztok!
Valaki próbálkozott már otthon Ipod touch 1G érintő cserével? (Nem az LCD-vel az hibátlan). Be van repedve a plexi, azt szeretném kicserélni. Ha rendelek e-bayről megoldható lenne? Néztem youtube-os videókat, nem tűnik nagy ördöngősségnek.
Esetleg tudok olyan helyet ahol javítanak? 5K alatt gondolkozom.
Még egyszer: 1pod touch 1G ről van szó.Köszönöm és üdv
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Real Ghoost #12486 üzenetére
Az van neki, de nem működik minden USB-s töltővel, a családban van egy Pulse Mini, és az ahhoz kapott töltő USB csatlakozójába bedugva nem kezd el tölteni.
-
Abysmal
aktív tag
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Töltőt vennék az eBayen az iPodomhoz, de nem tudom, hogy jók-e azok, amik ott vannak. Nekem egy régi 1G-s Touchom van, így a kompatibilis eszközökhöz már nem nagyon szeretik kiírogatni. Mindenhol csak azt írják, hogy compatible with all iPhone/iPhone 3G, 4/4, 4S/iPhone and iPod Touch 2G, 3G 4G/iPhones and iPads, meg hasonlók, de az enyémet sehol nem említik. Néztem azokat is, amik az USA-ban lévő konnektorokhoz valók, mert van átalakítom hozzá, de mindegyiknél ez a helyzet.
Tapasztalat, hogy az eladókat hiába kérdezem, nem értenek hozzá, (de ez már abból is lejön, hogy a kompatibilitási lista össze-vissza van) és az esetleges negatív értékelés elkerülése miatt inkább azt mondják mindenre, hogy nem jó hozzá.
Amik jók az iPhoneokhoz és a(z) (leírás szerint újabb generációs) iPod Touchokhoz, azok működnének az iPodommal? -
Dogmatix
tag
Nekem lesz egy (nem minden áron) eladó 4. generációs iPod Touchom. 8gigás, 5.0.1 redsn0wwal, invisibleShielddel(lassan cserés lesz), Gear4 kemény tokkal, adatkábellel, töltőfejjel. Vizsgaidőszak végéig még mindenképp szükségem van rá
Akit érdekel írjon egy árat
-
Kommy
veterán
válasz
faklyasgyuri #12479 üzenetére
ha játék vagy töltés közben akkor nem, mivle megterheli az aksit mind a két művelet. SŐt ha meg tudod fogni akkor nem gond.
-
faklyasgyuri
csendes tag
Nem tudjátok, hogy miért forrósodik fel a 4G-s touch hátulja és, hogy az nem káros e a készüléknek?
-
Fareszinjo
csendes tag
Ilyen szinű tok létezik touch-ra?
http://www.ultra-case.com/detail/Iphone4-Softcase-UltraSlim+Bumper-Blue -
Fareszinjo
csendes tag
A 8Gb édes kevés hidd el
-
Bocaa
senior tag
dfuba ragadt akkor mit lehet csinálni?
-
boozer
csendes tag
sziasztok!
minden szempontot figyelembe véve (kivéve anyagi) melyiket érné meg megvenni? (használt mindkettő)1. ipod touch 3g 16gb 26 ezerért
2. ipod touch 4g 8gb 35 ezerért?
Előre is köszönöm
-
e30st
tag
válasz
LeeAssasin #12469 üzenetére
igen, minden iPod, már a legelső is rendelkezett egy kis hangszóróval, ami modelltől függően vagy a dokk csatlakozóban, vagy a fülhallgató kimenetben kapott helyet. Ez csak kattogni tud, semmi mást nem. úgy képzeld el, mint a számítógépek hangszórója a házban, ami csak csipog egyet, de zenét nem tud lejátszani. Sajnos 1. generációs touch füles nélkül nem fog megszólalni... de a 2. és 3. generációs hangszórója is nagyon rossz, a 4. generáció már egészen elfogadható.
-
LeeAssasin
csendes tag
Elírásért bocsi.
Javítom: *külső.
Amúgy nem nagy gond, csak azért tudjak róla mi is van. -
LeeAssasin
csendes tag
Nagyon kezdő vagyok, ezért ne szóljatok le.
Vettem egy 1gen.-es Touch-ot de az olvasott alapján nincs benne küldő hangszóró.
Érdekesen nekem íráskor mindig valami hangot ad ki magából. Próbáltam keresgélni beállítások közt de mégse szól a zene füles nélkül. Ne is keresgéljem, vagyis nem lehetséges? -
need
addikt
Sziasztok...
Hamarosan szeretnénk vásárolni egy 4G Ipod touch készüléket..!
Természetesen szeretném használni a wifi részét is!
Szeretném tudni hogy a routerben kell valami porot megadni a touchnak...?
ha igen akkor mi lenne ez a port..?? -
Fareszinjo
csendes tag
Hát nem olyan hátlap tokot vagy tokot szeretnék ami csak sima vagy szines,hanem olyat aminek van valami a hátulján mint például ez a fejszerűség
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Fareszinjo #12461 üzenetére
Megtaláltad nem? Vagy olcsóbban szeretnél ilyet? Nem igazán értem a kérdést.
-
Fareszinjo
csendes tag
Sziasztok
Ehhez hasonlo,ilyen fajtáju szilikon tokot keresek..http://www.grando.hu/muszaki-cikkek/hordozhato-audiolejatszo/tok-tarto/vedotok-apple-ipod-touch-4-monsta-szurke-cm013476-case-mate-1490363601.html?id=1490363601
Tudnátok segiteni?
Köszönöm -
Spepper
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Spepper #12452 üzenetére
Ami iphone-on megy, az megy a touchon is. (kivéve, ahogy említették pl a telefonos funkciók, vagy led flash program, mivel a tuochon nincs led ) Ennek 256 ramja van az i4 512ével szemben, de ez nem igazán jelent hátrányt tudtommal, max 1-2 játék picit gyorsabban tölt be i4en.
Zenehallgatás meg erősen fülhallgató kérdése, szerintem kielégítő hangerőt képvisel a gyári füles is, de ha lecseréled egy komolyabb darabra, akkor még jobb élményben lehet részed. -
xxman
senior tag
Én FLAC-ot és mp3-at egyaránt használok fej és fülhallgatóval is és a hangzással maximálisan meg vagyok elégedve.
-
Spepper
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy beruházok egy iPod touch 4g-re, és azt szeretném megtudni, hogy milyen a zenehallgatás minősége? Elég hangos? Pl mostani telom maxon is halk. + hallottam azt is, hogy 1-2 app pl csak iphonera és ipad-re van...ipodot nem támogat. Ez mennyire igaz? -
ko9
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki véletlen kijelzőtörött iPod Touch 2G-t, vagy hozzá alaplapot?
Köszönöm előre is! -
Bocaa
senior tag
egy itunesos szinkronizálás után eltűntek az installousos appjaim. pontosabban miután respringeletm a szinkronizálás után. más is járt már így? valami teendő? vagy rakjak rá újból mindent
-
-
e30st
tag
köszönöm!
és ha egyikről törlöm, vagy azt már nem használom, akkor utána lehet felrakni majd másikra?
a másik kérdésem pedig, hogy hogy a francba lesz a 0,79 Euróból 603 Forint??? a bank honlapján 100 féle euro-árfolyam közül a legmagasabb is csak 321Ft.
Citibanknál vagyok. -
e30st
tag
Sziasztok!
Most döntöttem úgy, hogy végleg felhagyok mindenféle jailbreakes szoftverlopással, és megveszem rendesen az appokat...
Már fizettem is jópárért, és az lenne a kérdésem, hogy ezeket, a saját felhasználónevemmel korlátlan touchra/phonera fel tudom telepíteni (úgy hogy csak 1x fizetem ki) vagy van ennek valamekkora határa? -
urbi107
tag
Sziasztok!
Honnan vagy kitől tudok olcsó iPod touch 4th generációst 32Gb-ost rendelni? -
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic #12439 üzenetére
http/1.1. 500 internal server error és Hash sum mismstch hibaüzit ir ki teleitése közben.
-
Don't Panic
senior tag
hali milyen sbsetting kell mert nekem nem települ fel IOS 5.0.1 untethetrded jail fent van.
-
Bocaa
senior tag
egy teljesen fehér iOS diagnostics icon jelent meg a telómon másik 2 fehér iconnal együtt. egyik AdSheet néven másik Beállítás néven fut.
valaki valamit erről? hogytudom eltüntetni? -
jack96
csendes tag
Normális, hogy iOS 5.0.1-en alpból 250MB foglalt? (egyebekként)
-
AndrewPuma82
csendes tag
Ha esetleg valaki nem tudja, kijött az 5.0.1 untethered jailbreak. Felraktam, sikerült is úgyhogy most örülök
-
norg01
csendes tag
válasz
Real Ghoost #12428 üzenetére
Nem. Rádugta a gépre akartam rátenni ingyen játékokat és a iTunes-el nem ment.
-
Fareszinjo
csendes tag
Nem sikerült az ujra rakás..most megprobálom a Restore-t
Köszi -
geri005
tag
válasz
Fareszinjo #12430 üzenetére
Restore/iTunes reinstall?
-
Fareszinjo
csendes tag
Hello!
Amikor rádugom az ITunes ra akkor a backup-nál megakad...valaki segitsen!köszönöm -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
theiron320 #12426 üzenetére
Gondolom bugosra sikerült a frissítés, majd a következő frissítésben talál helyrehozzák, amit az előzőben elbarmoltak.
norg01: Pontosan hol akadsz el? App store-ba bejutottál?
-
norg01
csendes tag
Most vettem egy iphone 3-at de nem tudok játékokat rátenni.Leírná valaki,lépésről lépésre,hogy hogyan lehet.Előre is köszi.
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Mitől van az, hogy ipod touch 4g-n frissitettem a blood and glory-t és egy idő után elkezd akadozni és visszalép a menübe.Miután visszalépek megint megy egy darabig aztán akadozás majd kilép.
-
xxman
senior tag
Nekem a legdurvább az volt amikor egy iphone 3G-m egy respring után ipod lett
eltűnt a hívás , sms ikon minden , térerő helyett iPod felirat , ipod ikon helyett music + video stb. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
AndrewPuma82 #12421 üzenetére
Fogadjunk JB után visszaállítást akarsz csinálni? Vagy restore from backup után JB-eled?
Ha rákerestél volna, nekem erre volt egy, hogy hiányoztak alap appok, a spotlight searchben pedig ott voltak, csak nem indultak be.
Szóval: Restore-JB- Aztán mindent magad pakolj fel rá újra, és állítgass be! -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
AndrewPuma82 #12421 üzenetére
Próbáld meg esetleg a visszaállítás után egy újabb redsn0w-val, azt hiszem már van frissebb attól, amit írtál. Az nagy probléma, hogyha JB-zés közben kifagy a program, mert akkor hibásan fog a folyamat végbe menni, ezért tűntek el az ikonjaid.
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12419 üzenetére
Ezesetben dugjad rá itunesra, és restore/update.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Szerintem most már az is elég lenne nekem ha valaki elmondja hogy csináljam vissza ezt az egészet és működjön rendesen, jailbreak nélkül.
-
AndrewPuma82
csendes tag
válasz
kenny123 #12417 üzenetére
Először nem tallóztam be újra az IPSW-t ez eszembe is jutott ezért másodszorra betallóztam, úgy próbáltam és mégse ment. Az eltűnt app store és a többi ikon viszont engem nagyon zavar ezért most restoreolom iTunes-szal és elkezdem elölről.
edit: Restore után Cydia még mindig ott van fehér ikonnal, Safari nem működik és hiányoznak az ikonok amik eddig is. Most van az hogy nem teljesen értem mi is történt.
Jailbreak előtt backupoltam iTunesban, most azt restore-oltam. -
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12416 üzenetére
Ugye most végig ment, csak fehér a cydia. Ilyenkor redsnowban rányomsz hogy select IPSW, betallózod neki az 5.0-t, és utána nyomsz a just bootra?
-
AndrewPuma82
csendes tag
Szerkeszteném még tovább csak nem lehet..
Just bootot megcsinálom first stage után megint leáll redsn0w...
Kezdem elveszteni a hitemet ebben a dologban
(ha valaki esetleg nagyon szeretne segíteni, hogy ne itt spameljem tele a fórumot msnem awerka@freemail.hu) -
AndrewPuma82
csendes tag
válasz
kenny123 #12413 üzenetére
Hát..végigmentem mindenen. Jailbreak után kiírta hogy done, bejött a fekete háttéren sok kis fehér szöveg, megvártam bejött az ananász, moving applications. Leírásban azt írta ugye hogy csináljam a just boot-os részt meg hogy nem baj ha közben bebootolt, gondoltam nem kell megvárni.. Utána bekapcsolt, nincs cydia, pár app is hiányzik tethered boot után ugyanez.
Gondoltam meg kéne akkor várni azt az ananászost.. Újra elkezdtem az egészet megint azt írja first stage végén hogy leállt a redsn0w... Pedig minden ugyanúgy csináltam, nem igazán értem. Megpróbálom még egyszer...edit: Lehet hogy a battery percentage-t bennhagytam 2. próbánál..az lehet a baj?
edit2: Igen úgy tűnik az volt a baj..most bebootolt, ott a fehér Cydia viszont az App store meg még pár alap app hiányzik..Azokkal mi van?
-
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #12410 üzenetére
semmi gáz nincs a jbvel.
nekem touch 4 em van 5.0.1 en 3hónapja kb semmi gáz nincs vele.bocs ha rosszul gépelek de kislaptopon vagyok
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12412 üzenetére
Próbáld ez alapján.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Biztos én csinálok valamit rosszul, miközben csinálta a jailbreaket leállt a redsn0w.. 0.9.9b8-cal csináltam, XP-n.. Próbálkozzak másik verzióval vagy hagyjam? Komolyan félek hogy elrontok valamit..
-
kenny123
addikt
válasz
AndrewPuma82 #12410 üzenetére
Legalább 2 hónapja tethered van az i4-emen, semmi gáz nincs vele, csak akkor van szopó ha napközben lemerülsz..
Elrontani nem tudod, mindig tudod restoreolni itunesból. -
AndrewPuma82
csendes tag
Úgy alakultak a dolgok hogy mégsem adom el az iPodomat, most viszont megint elkezdtem gondolkodni a jailbreaken.
iOS 5.0-m van, ugye arre még csak tethered jailbreak van. Az mennyivel "veszélyesebb" mint az untethered? Tudom hogy minden bekapcsolásnál be kell bootoltatni, ezzel gondolom nem lenne probléma. Mennyire tudom elrontani jailbreak közben az iPodot? Mindig van lehetőség hogy iTunesból restore-oljam? Várjak inkább az untetheredre? -
Bocaa
senior tag
valami jó játékokat mondhattok. persze nem az ilyen legismertebbekre gondolok mert azokat nagyrészt ismerem
-
eva16
csendes tag
2g-s ipod touchra melyik FIFA focit lehet telepíteni? Amelyiket eddig találtam, mindegyik a 3g-től kezdődően volt jó
-
dnsi
aktív tag
Kell ipod-ra virus védelem?
-
Bocaa
senior tag
válasz
Don't Panic #12402 üzenetére
nem tiltott téma a break?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic #12401 üzenetére
sorry ez a jó
-
Don't Panic
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Docker konténerizálás
- Autós topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest