- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11999 üzenetére
Dupla hozzászólás helyett ott a szerkesztés gomb...
Nyugodtan vegyél 4G-t akár most is, sokáig bírja, elég jó vas van benne szerintem, elég sok eladó is van belőle. Soká lesz itt még új iPod.
-
atomchicken
tag
Sajnálom hogy nem frissitették az iTouch-ot, mert már szegény 3G 32gb-om megérett a cserére, de így lehet, hogy kihúzom vele a következő frissitésig...
Szerintetek mikor várható iPod Touch frissítés? -
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11996 üzenetére
Elvileg élő közvetítés nem volt, csak külföldi oldalakat olvasgatva csipegettem az infókat.
Az ára meg azért megy lejjebb mert az elektronikai kütyüknél ez a szokás...Pl a vidi karik ára is megy lejjebb, szépen avul el, meg így még többen érhetik el és nem csak abból van pénz, hogy eladja a kütyüt, minden egyes eladott app ill zene után nekik landol a zsebükbe pénz. Amolyan "közvetítői" díj.
-
BlackTiger
tag
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11994 üzenetére
A5-os proci van az új iPhone ba, nem csak a cpu, de a grafikus magok is duplázódtak így elv 7x gyorsabb mint az előd, vagy valami ilyesmi.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11992 üzenetére
Ugyan az, csak van belőle fehér. (30 dodoval olcsóbb~-6e)
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Blue@X #11989 üzenetére
Igaz, bár az A5 ős tuti nem 200 dodo-ba kerülne
Nem tudom mit fejlesztik agyon ezeket a kis kézi sz*rokat, akkora képernyőn nem valami nagy élmény meg nem lehet úgy ráhangolódni...22"-t is kevésnek érzem...játékra, filmre egyaránt, azon a kis képernyőn egy jó tilitoli vagy van egy olyan játék aminek az a neve, hogy torrente, azzal is nagyon jól elehet lenni.
-
JNashville
senior tag
Nagy verziófrissítés volt, van fehér is, oszt' ennyi.
-
Blue@X
senior tag
Úgy látszik az új iPod Touch maradt a régi, kicsit olcsóbb lett, és fehér is lesz belőle. Jó befektetés volt akkor a mostani vétel...
-
JNashville
senior tag
Nem a rendszer a lényege, hanem hogy van-e hozzá kábeled. Egyébként support oldalon fent van minden infó, you're welcome.
-
Harigata
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy az iPod touch képernyőjét ki lehet vetíteni spec. kábelen keresztül külső monitorra, vagy TV-re?
-
-
jack96
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Hogyan kell beállítani e-mail fiókot (pontosabban Freemail-t) iPod Touch 4-n?
Rengeteg dolgot megpróbáltam, semmi se jött be. A freemail-en azt írják, hogy POP3-ra kell beállítani, de nincs POP3 ezért POP-al próbálkoztam, nem jött be. Találtam egy cikket erről egy apple rajongói oldalon az sem segített. Még sorolhatnám, hogy mit próbáltam, de fölösleges, annyi lényeg, hogy nem sikerül.
Egyébként még régebben megcsináltam jól beállításokat, úgy, hogy tudtam fogadni és küldeni is, csak a "Kuka"-ba dobott leveleimet és egyéb leveleket nem mutatatott ezért töröltem. Lécci segítsetek. -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Feltűnt, hogy a 4. genes touchnál, ha oldalról nézem a hangerőszabályzók felől, akkor az érintő üveg benyomható kicsit. mármint a fém keret melett fel-le tud mozogni pár milit, és kicsit jobban kiáll mint a másik oldalon, mintha kezdene ott elválni. a másik oldalnál teljesen fixen van az érintő üveg, akárhogy nyomkodom, a helyén marad.
a kérdésem az lenne, hogy ezt garancián belül javítják-e? garis még, leejtve sosem volt, sérülés nyoma nincs.
köszi!
-
Harigata
tag
Találgatás, nyálcsorgatás mindig lesz, mielőtt megjelenik valami új cucc.
Most is és jövőre is.
A Starcraft 2 megjelenését is hatalmas várakozás előzte meg, különösen az utolsó hetekben. -
Harigata
tag
válasz
JNashville #11971 üzenetére
Akkor már nem kell sokáig várni.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
atomchicken #11972 üzenetére
Mért nem állítod be az iPod Mail kezelőjébe az email címet és akk nem kéne safarizni.
Asszem nekem is volt 1x ilyen bajom, kitöröltem az előzményeket a sütiket a cache-t, meg nézd meg nem-e kapcsolta ki az autoFill-t a safai beállításaiban.
-
atomchicken
tag
Üdv!
Safariban eddig el voltak mentve a felhasználó neveim és jelszavaim, de oda adtam havernak, hogy lépjen be az ő fiókjába citromailen és arra nyomott rá, hogy sose jegyezze meg a felhasználó nevet és jelszót, ezért már az én felhasználó nevemet és jelszavamat se írja be alapból, hanem mindig be kell írnom! (más oldalakon megjegyzi). Hol/hogy tudnám visszaállítani, hogy a citromail.hu-n is megjegyezze a felhasználó nevemet és jelszavamat?
Köszi! -
Harigata
tag
Sziasztok!
Lehet már tudni, mikor lesz Apple Keynote Event?
Vagy csak október elején teszik közzé? -
huntermati
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11968 üzenetére
Köszönöm
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
huntermati #11966 üzenetére
BackOFF nevű programmal!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11965 üzenetére
Szerintem igen, de ne szomorkodj, nem olyan vészes az, volt már nekem is ilyen helyzetem
-
huntermati
aktív tag
Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy:
Hogyan tudom kikapcsolni a iTunes-ban a Backupot? [10.4]
Köszi
-
PredatorNo1
aktív tag
Ehh kaptam egy új iPodot a szervízből, és 4.3.5 van rajta
Jól tudom, hogy erre max tethered JB van?
Üdv
-
kenny123
addikt
válasz
BlackTiger #11961 üzenetére
Azért meg az esetleges szállítási költségeket kalkulald hozza, erről majd úgyis tájékoztat!
T-mobile-nal vettem, 2 év rablancra.
-
-
Roliiii
aktív tag
-
kenny123
addikt
válasz
BlackTiger #11954 üzenetére
Esetleg van még itt egy srác, szerintem Roliiii is rá gondolt.
Ha ráérős az ipod, max olyan 2 hét szállítással szerintem tudja intézni a cuccot, és jelentősen olcsóbb, mint itthon. Természetesen ugyanúgy él rá az Apple garancia, amit itthon bármelyik viszonteladónál érvényesíthetsz.
Őróla lenne szó, írj rá nyugodtan, biztos vagyok benn hogy meg tudjátok beszélni.
Nyugodtan fordulhatsz ide, a fórumhoz, vannak segítőkész emberek is.
-
kenny123
addikt
válasz
BlackTiger #11954 üzenetére
Persze hogy megértem, én is ilyen maximalista vagyok néha..
Az Oázist, mint üzletet nem ismerem, de valószínűleg egy ekkora értékű cuccnál, nem is nagyon filóznék rajt, hogy hol veszem meg, pláne ha van Magyarországon is hivatalosan 2 Apple viszonteladó.Starking Link. Azért azt most nézem, hogy itt méregdrága még a 8Gb-s is, szóval lehet ellent mondok magamnak..
Nézz szét a hazai aukciós oldalakon, de esetleg még itt Hardveraprón is találhatsz bontatlant..
-
BlackTiger
tag
válasz
kenny123 #11952 üzenetére
Köszönöm szépen segítséged. Rá kérdezek majd nála mindenképp.
De ha az a vágyam támadna (remélem megérted), hogy csak újat szeretnék venni, nem csak azért, mert az sérülés mentes, hanem magáért az érzésért is, hogy még érintetlen és teljesen az enyém.. akkor (nem akarok erőszakos lenni), de mégis szerinted vehetném az Oázisban? -
Skizz
addikt
Srácok, 3G-s 8 gigás taccsra 3.1.3 jobb, mint a 4.2.1, nem? Többet bír vele az akksi? S ha igen, hogy lehet visszarakni?
-
kenny123
addikt
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11950 üzenetére
Hardverapro-n szokott lenni 1 "kolega" aki árul külföldről behozott apple cuccokat, vásároltam már tőle, full jófej megbizható csak a fene vigye el, hogy nem találom
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11948 üzenetére
Még levél sem kell, egyszerű serial number alapján megy az egész
-
BlackTiger
tag
72-ért láttam itt egyet. http://www.oaziscomputer.hu/termekek/apple/ipod/apple-ipod-touch-32gb-4th-generation
Csak azért kételkedem, mert volt egy-két olyan bolt amiről azt olvastam, hogy ott átverik a vevőt vagy hibás/törött terméket adnak el utána meg nem nagyon lehet reklamálni..
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nagyon nem értek hozzá.. hogy működik ennél a garancia? Tehát az, hogy ott gariztatom ahol akarom azt jelenti, hogy a boltban kapott garancia levéllel bemehetek akár bármelyik apple márkaboltba is és kicserélik ha rossz, vagy hogy van ez?Előre is köszönöm válaszod.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
BlackTiger #11946 üzenetére
Mind 1 hol veszed, mert utána ott gariztatod ahol akarod, akár használtat is vehetsz, elég megbízható cucc ez
Hardverapro-n is vannak akik újat árulnak, viszonylag olcsón.
-
BlackTiger
tag
Sziasztok!
4. generációs iPod touchot szeretnék vásárolni, arra lennénk kíváncsi, hogy hol érdemes. Néztem sok helyen, de van olyan hely ahol rettentő drága és van olyan hely ahol ugyan olcsó, de meglehetősen rossz véleményeket írtak róla más fórumokon.
(ha lehetséges 32 gigásat vennék)Előre is köszönöm a válaszotok!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy problémám egy ipod touch 4 gennel.tettem rá pár progit appstore-ról és installousról, viszont azóta nem tudok a pc-n itunes-ban ipa-t telepíteni. hiába szinkronizálok, nem jelenik meg az ipodon. valamint a sajátgépben, ahol meg lehet nyitni a fotókat az ipodról, nem kerülne be az új képek.
mi lehet a gond?
köszi szépen! -
Palika71
őstag
válasz
PredatorNo1 #11943 üzenetére
Sokszor leesett már, de ezt az esését nem láttam. Valószínűleg repült is.
Többször láttam repülés után csúszni a betonon üveggel lefele, amiket karcolás nélkül megúszott a kijelző! (csodálkozom is, hogy minek ragasztanak rá fóliát)
A hátulja borzasztóan néz ki, nem is értem, hogyan lehetett az ilyen puha anyagból készíteni.
Kicsiny gyermekem nem tud igazán vigyázni rá sajna, de igazából én voltam a béna, mert nem vettem hozzá megfelelő tokot.
Van hozzá egy összehajtható bőr tok, de abból meg jobban kicsúszik, mintha anélkül fogná.
De már azóta beszereztem tuti szilikont, csak a készülékkel kellene valamit kezdeni.
Ha előbb veszem, olcsóbban kijövök. -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Egy szerencsétlen zuhanásnak köszönhetően betört a Touch 4g üvege.
Az LCD-nek semmi baja. Ilyenkor, egyben kell cserélni kompletten, vagy lehet csak az üveget? -
f1alonso
aktív tag
hello. Nem tudtok valami olyan bluetooth-os programot amivel tudnék fogadni/küldeni fájlokat más telefonra? (ez alatt azt értem h nem csak apple)
-
geri005
tag
Halihó!
Adott egy iPod Touch 4.0-ás JB-s szofttal.(2g-s a kütyü) Szeretném upgradelni 4.2-re. A gond az, hogy nem jó a home gomb rajta (most úgy van megoldva, hogy a Volume Down-t hosszan nyomva kilép az adott app-ból). Kérdésem: Megoldható-e úgy a frissítés/J.B, hogy ne kelljen használni a home gombot, vagy be kell tenni dfu-ba?
-
Roliiii
aktív tag
-
r3dsnake
nagyúr
köszi!
ha kikapcsolom, utána mi a teendő? (a bekapcsológomb és a home gomb egyszerre nyomásával)
köszi!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
r3dsnake #11925 üzenetére
Ezt anno a 2G-s iPhone-ommal szívtam be és csak dfu alól tudtam életre kelteni
De ne félj, itt vagyunk, segítünk nincs semmi baja, engem a hányinger kergetett az aggodalomtól anno
Nekem nem ismerte fel anno az itunes szal dfu alól próbáld meg shift+restore al, és azt a file-t tallózd ami eddig rajta volt, ha jól akarsz jb-elni továbbiakban is.
-
r3dsnake
nagyúr
sziasztok
vettem egy ipod touchot, nyomtam egy gyari beallitasok visszaallitasat a menubol es legalabb mar 10 perce csak egy alma van meg egy kor.
ez normalis? mennyi ido szokott ez lenni?
(asszem jb van rajta.)
koszi!
-
geri005
tag
Nem tudtok valami jó streamelős programot, amivel az amerikai Fox csatornát tudnám nézni?
Nemsokára elkezdődik az új House évad, jó lenne ha tudnám iPodról nézniEmlékszem anno még az iPhone 2Gmre találtam egy jót, amivel tudtam nézni, de már nem emlékszem a nevére és nem sikerül megtalálni
-
Harigata
tag
Sziasztok!
Valaki képben van, hogy az iOS 5-tel az iCloud szolgáltatás Windows-on is működni fog, vagy csak Mac-en?
-
Harigata
tag
Sziasztok!
Valaki képben van, hogy az iOS 5-tel az iCloud szolgáltatás Windows-on is működni fog, vagy csak Mac-en?
-
kenny123
addikt
Esetleg ha valaki szeretne venni egy 4gen 8gb ipod touchot, nyugodtan rámírhat, van nálam egy jó állapotban..
-
jack96
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám az iPod Touch 4G-vel. Légyszi segítsetek.
Hogyan frissítsem iPod Touch 4G-met iOS 4.3.3-ról 4.3.5-re?
Régen az iTunes 4.3.4-t mutatott szoftverfrissítésnél, de mindig elutasítottam mert nem volt rá szükségem, így valamiért a 4.3.5-el kezdett el zaklatni. Úgy döntöttem, hogy mégis csinálok egy frissítést, de amint letöltötte az iOS-t, rögtön egy hibaüzenet fogadott a kapcsolatom kapcsán, pedig USB-vel csatlakoztatva volt az iPodom a géphez. És minden egyes alkalommal ezt csinálja rámegyek az updatetra, elfogadom a licenszerződést, letölti majd hibaüzenet. Kérlek segítsen valaki! -
bbenji
csendes tag
köszönöm a válaszokat.
az a baj, hogy nekem nincs annyi pénzem.
szóval max 70k-ért tudnék notebookot venni és ugye ennyiért nincsenek valami jók..
de ha tudnátok ajánlani azt megköszönném. -
Don't Panic
senior tag
-
bbenji
csendes tag
A defy nem tetszik, az Xperia mini jön be, azzal csak az a baj, hogy kicsi a képernyője, de gondolkodtam még a huawei visionban ami nem sokára piacra kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Napelem
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Digitális PlayStation 5 // 2 darab kontrollerrel //
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nintendo Switch V2 32+128GB CFW okos! Dual Boot RP2040 Picofly Dual Boot tok + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest