- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #10996 üzenetére
hát igen , mindenkinek más jön be.
én nagyobb biztonságban érezném egy joféle tokban (switcheasy cuccokhoz még jack dugó /hálózati töltő dugaszt is adnak , ne menjen bele a por gondolom) , amiből aztán bármikor kihámozhatom ha kedvem szottyan.
ugye a 2G/3G tokok kompatibilisek egymással.
jó lenne , ha majd az 5re is felmennének a 4G tokjai , gondolom a kamera / mikrofon elrendezések nem fognak változni. -
Cool Face
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10994 üzenetére
Esetleg más variáció?
-
CHIPman
nagyúr
-
McCartman
őstag
válasz
PredatorNo1 #10990 üzenetére
fő , hogy a tok mindenhol megvédje , ha már veszek rá. legalábbis számomra.
attól nem tartok , hogy emiatt nem fog beleférni a zsebembe.
csak lenne már itt és ki tudnám próbálni , hogy szuperál.a mikrózás elég necces ügy , max olvasztóprogramot javaslom.
de fél -1 másodperc sztem nem érne semmit , ha pedig haza tudnád vágni vele akkor kimutathatóak lennének az égésnyomok és visszadobná a szervíz. -
Cool Face
aktív tag
válasz
csedaviasd #10992 üzenetére
Remélem nem lesz égés nyoma. Valaki csinált már ehhez hasonlót?
Ezen a videón látszik, hogy a képernyő szépen beégett.
[link] -
csedaviasd
csendes tag
SZerintem mágnessel mindenhol dörzsöld végig.
Ha továbbra is működik rakd be minimum fokozaton 1-2 másodpercbe a mikróba.
Szerintem ezt nem fogja kibirni.Amúgy meg lenne egy kérdésem.
Az iPodomon van egy csomó zene.
A számitogépemet újratelepítettem.Az itunesből minden zeném meg appom meg mindenem eltűnt.Azt hittem majd lehet olyat ,hogy az iPodrol felrakja a gépre a zenéimet.De itt ha síncelni akarok akkor letörölné az összes appot meg zenét ami az ipodomon van.:S
Nem lehet valahogy átmásolni a dolgokat gépre? -
McCartman
őstag
biztos nem rossz az invisible shield is ,karcoktól gondolom megóvja , nekem azért nem szimpatikus mert egy sima védőfólia sztem nem védi meg rendesen a kisebb esések okozta sérülésektől.
+ a gombok , jack dugó/hálózati csatlakozó környékét is szabadon hagyja karcolódni. -
footy
addikt
MB533BT verziójú ipod touch 2G-m van. Ezen ugye lehet softwaredowngrade-t csinálni?
-
Jim-Y
veterán
Köszi a válaszokat, nagy segítség volt
A ZAGG shieldet szerintetek innen meg is tudom rendelni?! Valószínűleg azt csinálom, hogy veszek egy ilyen invisible shieldet, plusz (ha lesz rá keret) akkor egy belebújtathatós tokot, mint telefonok esetében ezek. Vagy, most jobban belegondolva lehet hogy a RebelTouch is kellően megvédi a kisebb esésektől. majd meglátom.. ^^
mod: ilyen invisible shieldet lehet m.o-n kapni? üdv
-
McCartman
őstag
én is ebben a dilemmában voltam nemrég , rengeteg youtube vidit megnéztem különböző tokokról , hogy melyik lehet a legjobb.
Végül a Switcheasy RebelTouchnál lyukadtam ki.
Az ára kissé borsos , nem is lehet itthon kapni de elég strapabírónak tűnik a szilikon/kemény műanyag váz kombó miatt és az oldalsó gombokat is védi.
Pár napja rendeltem egyet az ebayen , most várom , hogy ideérjen. -
Jim-Y
veterán
Üdv
Szerintetek melyik a legjobb tok 4. generációs Ipodra? Tudom, hogy szubijektív, de még mielőtt megjönne a pod szeretnék venni hozzá egy tokot, hogy még első használatba vétel előtt beletehessem egy tokba, szerintetek milyet vegyek?! üdv
-
skiny83
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10976 üzenetére
van benne valami, de ha szerencséja van most is hanyagok lesznek és nem írják fel
-
-
skiny83
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..
...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is.
Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit.
-
Firka08
csendes tag
hát szerintem sehogy, mert szerintem úgy igy úgy adja el, hogy nyom rá egy restore-t. Szóval ha használtan veszed akkor kérdezd meg h minden müködik-e, ilyenek h hangszóró, wifi stb. De 4 generációs touch-okra szerintem még ugy is van garancia, mert még nincs egy éve h kijött, ha csak nem olyan valakitöl veszed, aki "elhagyta a papírokat".
-
Jim-Y
veterán
Üdv, ha mondjuk használ ipod touch 4g vételére adom a fejem, és személyesen elmegyek megnézni a kütyüt, akkor mi az amit mindenképp ellenőrizzek, hogy ne verjenek át?! Gondolok itt arra, hogy hogyan tudom megnézni, hogy mennyit ment a lejátszó, stb... köszi
-
Don't Panic
senior tag
Cool Face : mikrózd meg
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Cool Face #10965 üzenetére
Hát ez kemény, az biztos, hogy ez mindenképp a szervíz hibája, és azé is aki átvette tőled. Mert pl. az ASUS szervízben, ha van valami hiba karc, azt felírják, ha nem írnak fel semmit, akkor tökéletes állapotot jelent.
Így hogy eljöttél, így már sajnos nem tudsz mit tenni
Tönkretételt nem tudom, hogy oldod meg, talán erős mágneses térbe rakod, azzal nem tudnak mit kezdeni, vagy lősz rá egy EMP-t.Elég gáz, hogy beadod javításra, és csinálnak bele egy 15 ezer forintos kárt neked!
Elszomorító, és egyben tanulságos a fórumtársaknak!
-
csedaviasd
csendes tag
válasz
iidavid #10966 üzenetére
Kijelölöd az egy albumba szánt zenéket majd a stilust meg ilyeneket kitöltöd.
(erre azért van szükség mert lehet h az egyiknek a stilusához pop van irva a másiknak meg pop-roch és akkor csinál 2 külön albumot.) Ezután van egy artwork pont és alatta egy kis négyzet.Oda behozod az albumborítót és ok. -
iidavid
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy egy 4g-s 8 gigás tacskót! Minden ok vele, egyelőre nem szándékozom jailbreakelni! Elolvastam elég sok oldalt a fórumból, de az lenne a kérdésem, hogy a zenék borítóját, hogy lehetne megjeleníteni az iPodon? A számoknál az IDv1 és v2 is ki van töltve, ha iTunes-ban próbálom azt, hogy get album artwork vagy get info akkor azt írja, hogy nem talált semmit! Valakinek valami ötlete? -
Cool Face
aktív tag
ilyenkor mit tudtak volna vele kezdeni? én azt mondom hogy nem ilyen volt ők meg azt hogy így kapták meg.... hogy tudtam volna bebizonyítani?
-
Cool Face
aktív tag
Előre is elnézést kérek amit írok, de mérhetetlenül felidegesített a kedves apple service...
Leírom az előzményeket, hogy miért szeretném a segítségeteket kérni...
KB 1 hete bevittem az apple ipod touch 4g-met az apple boltba mert tönkrement (garanciális javítás), nem lehetett visszaállítani recovery módból. A bolt elküldte a szervizbe, szépen 1 hét alatt meg is érkezett megjavítva. A gond akkor kezdődött amikor megláttam, hogy mit csináltak vele. A képernyőbe olyan karc van hogy a körmöm beleakad kb 2 cm hosszan. A hátuljáról nem is beszélve az valami tragédia. Komolyan mondom, hogy ha csiszoló papírral csiszoltam volna akkor nem teszek benne ilyen kárt. A vicc az, hogy karcmentesen vittem oda, levettem a szilikon tokot róla, hogy bele tudjam tenni a dobozba és erre így kapom vissza.
A boltosokkal nem akartam kukacoskodni, ők nagyon rendesek voltak a szervizesek hibája hogy ennyire igénytelenek. Azt bánom, hogy nem írattattam bele a munkalapba hogy ugyan úgy karcmentesen kérem vissza. Ki gondolta volna, hogy ilyen semmirekellők dolgoznak ott. Ráadásul nem is egy 10e forintos akármiről volt szó.
Most elhatároztam, hogy tönkre fogom tenni úgy, hogy kicseréljék egy újra. Tudom nagyon nem ez lenne a megoldása, de nincs jobb ötletem.
Erre kérnék tanácsokat.
-
McCartman
őstag
válasz
csedaviasd #10957 üzenetére
amennyiért megveszik.
-
csedaviasd
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy 6 hónapos elöl-hátul karcmentes ipod touch 4G 8gb-t fülessel minden gyári cuccal plussz fekete szilikon tokkal mennyiért lehetne eladni?
Állapota olyan mintha új lenne....
Üdv. -
^Clown
addikt
Üdv!
Tudom, hogy nem a reklám helye, ezért elnézést, de hátha valaki pont ilyet keres:
Switcheasy NeoTouch tok iPod Touch 2G / 3G -hez.Küldj pü-t ha érdekel!
-
XP NINJA
őstag
megvan a discovery free, és megnyitok egy képet, alul eltűnik a kezelőfelület (képváltás) és hogyan hivom vissza?
-
McCartman
őstag
válasz
Don't Panic #10835 üzenetére
én is gondolkodtam így , míg rá nem jöttem hogy abszolút baromság.
1-2 hónappal a következő széria megjelenése előtt talán még lehet létjogosultsága , de több mint fél évet várni a vásárlással csak mert ugyannyiért valamivel jobbat kapsz..
miért nem mindjárt másfél évet , lehet hogy az a generáció fogja odabaszni az egész piacot.
a szamtech világában ez már csak így megy , 1 hónap alatt is súlyos ezreket bukhatsz a 'befektetéseden' , sosem éri meg a vásárlás.
élvezni és használni kell ha megteheted , nem utólag bánkódni.más:
Flash támogatás elérhető már valamilyen úton-módon? -
Jim-Y
veterán
válasz
Don't Panic #10950 üzenetére
A 8 giga nekem elég lesz, a mostani mp3 lejátszómnál is elég a 4 giga tárhely, filmet nézni nem feltétlen szándékozok rajta, használ iphone 3g-t tudnék venni, úgy árban nagyjából ugyanott vannak, de amit ennyiért árulnak azon már nincs garancia, valamennyire biztos, hogy lestrapált, ha nem okozna gondot, hogy kettő "masina" legyen nálam nonstop akkor nekem teló+pod páros lehet h jobban megfelelne. Így tudok majd szerezni egy olyan olcsóbb telefont amit nem sajnálnék
köszi a hsz-t. üdv
-
karaszi87
csendes tag
válasz
csedaviasd #10949 üzenetére
Sztem e-bay ről rendeld! Ott már 15k-ért lehet kapni!
http://cgi.ebay.com/Apple-peel-QPeel-Turn-iPod-Touch-2G-3G-4G-Cell-Phone-/200579203582?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2eb373c1fe#ht_2407wt_1139
egyébként azt Mo-n lehet használni?
-
McCartman
őstag
iPhone 3Gs 8Gb (illetve pár androidos csodamasina) vs iPod Touch 4g 32Gb (+ LG Secret kombó) között vacilláltam én is , árban ugye kb megegyeznek.
Aztán a gyorsabb szoftver , nagyobb tárhely miatt utóbbi mellett döntöttem.
Hogy az idő engem igazol-e , majd kiderül. -
Don't Panic
senior tag
vegyél ájfónt szerintem...
hogy kinek mire elég a 8 GB az nagyon relatív , mondhatnám hogy erre neked elég a 8 GB de az is lehet hogy nem. (GAMES APPS stb...) de akár elég is lehet.
én is táccs +teló komboval tolom és praktikusabb lenne egy ájfón. De vállalható... (megint ott a kurva telefon érzésem gyakran előjön.) a 3G.s 8 GB valójában 2G.s tehát
a G4 jóval gyorsabb szebb a kijelzője és persze van rajta kis hangszóró is ami filmezésnél jól jön persze ha nagyobb a tárhely.(ébreszt is) majdnem annyit tud mint egy új iphone kivéve h nem tud telefonálni)
-
Jim-Y
veterán
Illetve az új touch tud ébreszteni,vagy valahogy hangot kiadni?
üdv
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ha Touchot csak a wifi, a zene és max a maps miatt vennék akkor van értelme költeni egy 8gigás 4.generációsra, vagy elég a 2. generációs/3.generációs? Van különbség gyorsaságban?
A telefonomat (Galaxy 3) adom el és ebből szeretnék kihozni egy Ipod+ olcsóteló párost, telefon vmi 5000-es lenne csak telefonálásra, nyilván a többi funkciót az Ipod látná el, szerintetek milyet vegyek? üdv -
Nowhere
tag
Helló
Egy másik otthoni pc-re hogy lehet a touchot beizzítani, hogy az itunes-ban látszódjanak a már rajta lévő zenék (az új gépen is)? Vagy ez nem így működik? Kezdő itunes-os vagyok.
-
numbred
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne!
Első: melyik generációs ipodom van ha a modell szám MB-vel kezdődik ?
Másik 4.2.1 es progi van rajta, tud valaki megoldást a nyitására?
Köszi előre is a választ!
ÜDv
-
Cool Face
aktív tag
A frissítést úgy kezdi, hogy mindent letöröl róla, vagy felülírja?
-
Cool Face
aktív tag
Hát nekem tönkrement, de se recovery-vel se dfu módban nem tudtam resetelni. Jack dugó hibával akartam visszavinni, de restore közben meghalt, megragadt recovery módban és nem tudtam kiszedni semmivel, még dfu módba is betettem és úgy sem lehetett újratelepíteni Szerintetek lesz valami nyoma a JB-nek?
-
karaszi87
csendes tag
Hali!
Ha jb-elem az ipod touchot, akkor ugye elveszítem a garit?
van olyan lehetőség, hogy teljesen eltüntetem róla a jb-et és ha beviszem garanciálisan javíttatni akkor azt nem szúrják ki, hogy jb-elve volt?
-
Csapi007
veterán
-
McCartman
őstag
ti milyen tokot használtok 4G Touchhoz?
8 és 32 Gbos verzio kozt vacillalok , elég tetemes árrés van köztük és nem tudom kihasználnám-e a nagyobbat. ha jol emlekszek maga az OP rendszer is tobbszaz megat kér.
egy átlagos app/játék/ konvertált divx film mekkora helyet foglal? -
Cool Face
aktív tag
A "magyar apple", hogy áll hozzá a jailbreakhez, szóval ha van egy JB-es telód, elromlik és nem szednéd le a JB-et mielőtt bevinnéd akkor mi lenne?
-
csedaviasd
csendes tag
Jaja skype ot vágom
Meg olyat találtam ,hogy amerikába hivhatsz full ingyen.
Tök jó már csomót beszéltem.A minőség nem a legjobb de azért simán hallani.
A viber az milyen? -
Csapi007
veterán
válasz
schummy #10924 üzenetére
Hy
JB-s programokról lehet beszélni, de magáról a folyamatról, segítséget adni ez ügyben nem szabad.csedaviasd: Konkrétan ilyenről nem tudok, de pl ott a Skype vagy a Viber.
karaszi87: Ilyen kérdésre nyilván nem kapsz választ, mégis mit válaszoljunk erre? Mindenkinek más jön be. Próbáld ki mindkettőt azt majd kiderül neked melyik jobb.
-
^Clown
addikt
Üdv!
Keresek hibás, törött kijelzős iPod Touch 2G -t. Ha van ilyened, írj pü-t!
-
csedaviasd
csendes tag
Amúgy létezik olyan app amivel lehet telefonálni wifi-n keresztül?
Úgy gondoltam h megadod a telefonszámod és akkor onnan szedi le apénzt vagy ilyesmi... -
f1alonso
aktív tag
hello! mennyit bír a touch 4g akksija?
-
karaszi87
csendes tag
szerintem teljesen mindegy hogy miről lehet beszélni, úgyse válaszol itt senki semmire
-
^Clown
addikt
válasz
csedaviasd #10920 üzenetére
Köszi, igazából az alaplap és a kijelző miatt kérdeztem, hogy ugyan az-e, valószínűleg kell egy törött kijelzős (de működő alaplapos) donort szereznem a halott alaplapos, de szép állapotú 2G-mhez.
-
McCartman
őstag
sziasztok,
milyen tokot ajánlanátok ipod touch 4g hez?
easyswitchben gondolkoztam de látom , hogy nem lehet kapni itthon.:S
meg alapbol , elég szegényes a választék a legujabb touchhoz. -
Cool Face
aktív tag
Amúgy nem értem, hogy miét tilos a forumban jailbreak-ről beszélni amikor legális dolog, Vagyis Amerikában az...
-
^Clown
addikt
Sziasztok! Egy rövid kérdésem lenne: a 8Gb-os 3G Touch műszakilag teljesen megegyezik a 2G 8Gb-os verziójával? Tehát ugyan az az alaplap, kijelző, akkumulátor van benne, és a dimenziói is azonosak? Köszi!
-
karaszi87
csendes tag
Egyébként a szilikon vagy a kemény műanyag tok a jobb?
mit gondoltok, melyiket érdemesebb megvenni?
-
karaszi87
csendes tag
Hali!
utána olvasgattam amerikai fórumokon a rádiós témának!
A 3g-s készülékektől kezdve már bennük van a rádióvevő egység, de sajnos az apple szoftverei valamilyen oknál fogva nem támogatják. Később ha az apple is úgy akarja majd kidobnak olyan szoftvert amivel majd lehet működtetni azokat!egyelőre szerintem ez a legjobb megoldás!
http://www.griffintechnology.com/products/ifm
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
iBluever-t próbálta már valaki? Elvileg BT-n keresztül lehet ezzel elérni a telefon a netjét. Van belőle demo változat is.
-
naattila
tag
válasz
csedaviasd #10912 üzenetére
Mi lehet a hiba?
Én már próbáltam mindent.
A ruteren kellene valamit állitani? -
karaszi87
csendes tag
sziasztok!
ipod touch 4g tudja az fm rádiót?
ha alapból nem akkor rá lehet bírni valahogy?köszi
-
Cool Face
aktív tag
uhhh valakitől egy gyors segítséget szeretnék
4.1-es szoftverről szerettem volna frissíteni az ipod touch 4g-t 4.2-re csak sajnos frissítés közben hibát írt ki és most megrekedt az usb és itunes logonál. Azért szerettem volna frissíteni mert tönkrement, nagyon recsegett a hang, több fülhallgatóval is,
Így garanciába sem tudom visszavinni
-
naattila
tag
hello
az lenne a gondom,hogy nem tudja a helyzetemet
meghatározni a wi-fi alapján.Pedig engedélyezve van
a helymeghatározás.Mi lehet a gond? -
rakloo
aktív tag
Cydiában fent van egy olyan app,hogy MewSeek, zenét lehet vele szedni, zenék közé is beteszi. Sajnos csak 10 szám ingyenes vele
-
Csapi007
veterán
válasz
Gabesz1019 #10902 üzenetére
Hy
IPS információk alapján is tud helymgehatározni, ezt engedélyezheted/tilthatod azzal a kapcsolóval.gears: Nem értem pontosan mit akarsz, játékot az App storeból tudsz rárakni.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Gabesz1019 #10902 üzenetére
Lehet kaptál bele szoftveres GPS-t
Amúgy megváltam az ipod 4g-mtől, jobbnak láttam így, a kamera nagyon gyenge volt, egyedül a kijelzője volt nagyon szép. De úgy láttam jobb most eladni amíg még lehet.
Aztán várom az 5g mit kínál. De addig is Shuffle a futáshoz
Lehet egy iPhone is lesz, de lehet megpróbálom a Desire-tTovábbi jó touchozást.
Üdv -
gears
csendes tag
lehet hogy tiltott,de sehol nem találtam hozzá segitséget,nem árulni akarom hanem 1játékot rárakni,valaki tudja hogy kell dobjon már egy üzenetet,másolt cuccot is csak eladni illegális nem saját célra
-
Gabesz1019
senior tag
Touch 3.gen 8GB-omat frissítettem 4.2.1-re, a Beállítások-Általános menüpontban megjelent a Helymeghatározás, ez miért van? Touch-ba nincs GPS.
-
Sziasztok
azt szeretném kérdezni hogy a már feltört ipodomat amit redsnowwal törtem ami tethered.
és azt lehetne hogy most lefuttatom rajta a greenpoison rc5-t és akkor már untethered lenne? tehát hogy nem kellene ezért újra rakni az ipodot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest