- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
Roliiii #12498 üzenetére
higyjétek el, lesznek még jó árak itt, biztosan. Amúgy én nem hirdettem meg itt, csak leveleztem privátba egy taggal, akivel volt már két korábbi üzletem, és ezért van neki most helyzeti előnye.
De én láttam már itt olcsóbban is hirdetni touchot (igaz, egyből 10 hsz volt, hogy ment PÜ, ráadásul a tapasztalat szerint az érdeklődők száma mindig többszöröse annak, mint ahányan kiírják, hogy "ment PÜ)amúgy én most Zune-ra váltottam, mert berágtam egykét dolgon az Applere. Bár azzal se vagyok megelégedve. Hangminősége jobb mint a touché, de az akksija meg úgy minden másban jobb (najó az oled kijelző odavág). De amiért minden pénzt megadnék (feltéve ha az kevesebb mint 30000HUF) az egy új, vagy nagyon szép állapotú 5.5G Video, 80GB fehér. Az minden idők legjobban összerakott iPodja, a legtisztább hangzással, és egy bitangjó akksival. Olyat használtam 3 éven keresztül, míg pár nagyon durva esés után megadta magát a HDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest