Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
theiron320
aktív tag
Szia.Köszi a leírást én is megpróbáltam de sajnos nem működik.Ezeket kéri 'CRITICAL load_plugins Failed loading plugin due to missing API key: 'Could not find API key for: wolframalpha. Please check your apiKeys.conf'+wundergrounds+wordnik library.Nem tudod hogy kellene megcsináljam?
-
theiron320
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12595 üzenetére
köszönöm.ilyesmi nem volt semmi.csak gondoltam elállítódik a gyroscope vagy ilyesmi.(féltem az it kütyüket).még egyszer köszönöm
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Touch 4g mennyire bírja a strapát?Úgy értem ma kb 1/2 métert zuhant szőnyegre semmi karc nincs rajta de számítsak rá, hogy valami baja lesz?pl.home gomb hiba vagy camera hiba.
szerk:volt rajta egy szilikon tok. -
theiron320
aktív tag
Üdv.Mitől van az, hogy ipod touch 4g-n frissitettem a blood and glory-t és egy idő után elkezd akadozni és visszalép a menübe.Miután visszalépek megint megy egy darabig aztán akadozás majd kilép.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Két dolgot szeretnék kérdezni:
1.Régi még California-ban gyártott ipod(nem tuch azthiszem classic) kábelével használhatom az ipod touch 4 et?
2.Vennék egy dokkolót.Az van ráírva, hogy compatibile with iphone 3g/3gs.Ebben használhatnám a touch 4et és az ipod classicot? -
theiron320
aktív tag
Köszönöm mindenkinek
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Ipod touch 4g re érdemes rárakni az ios5-öt nem lassítja le?
-
theiron320
aktív tag
SziasztokÚjra akarom telepíteni a windost a gépemen.Azt szeretném kérdezni, hogy mit és honnan kell kimentsek ahhoz, hogy az itunes ne törölje majd le minden adatomat az ipodról.
-
theiron320
aktív tag
válasz
theiron320 #11511 üzenetére
Megjött az új ipodom.Köszönöm szépen a bíztatást.Nagyon korrekt cég.Hétfőn 11 kor adtam fel és kedden jött az sms, hogy 48 órán belül meglesz.
-
theiron320
aktív tag
Nah elküldtem az iPodot szervizbe.Remélem kicserélik.Majd írok mi volt.Mondjuk írtam a cégnek email-t és egy csaj visszaírt, hogy persze küldjem és cserélik vagy visszafizetik a pénzt.Ha pedig akarom, hogy cseréljék akkor jelezzem nekik ezen az email cimen.Irtam is nekik, hogy elküldtem de még nem írtak vissza pedig 3 órán belül válaszolni szoktak most pedig egy nap telt el.Szerintetek baj?
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Most ipod touch 4g en 4.3.3 van.Azt szeretném kérdezni, hogy shsh fájlok mentése nélkül feltehetem a 4.2.1 et rá?Mikor akarom mindig kiir valami hibát.
-
theiron320
aktív tag
válasz
Don't Panic #11465 üzenetére
Háth én már hallottam pár történetet.Inkább nem hagyom a véletlenre.
-
theiron320
aktív tag
válasz
Roliiii #11461 üzenetére
Szombaton megyek és megkérem őket hogy ha lehet akkor helyben javítsák meg, ha pedig nem akkor adjanak egy újat.De nem hagyom ott nekik, mert elég sok rémtörténetet hallottam már.
.Egyébként ma már küldtem el cuccot a szervíznek, csak az a tv volt, ma adta fel a szolgálatot.
-
theiron320
aktív tag
egyébként ezek stuck pixelek.Szóval elkepzelhető, hogy fognak menni.Vagy szerintetek?
-
theiron320
aktív tag
Na döntöttem.Nem adom oda nem annyira zavaró.Viszont van egy dolog ami igen.Sajnos nem tudok sehogysem zenét tenni az ipodra
-
theiron320
aktív tag
válasz
Don't Panic #11452 üzenetére
Köszönöm.Háth lehet nem is cseréltetem nem zavar annyira.Alacsony fényerőn nem is látszik.
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm mindhármótoknak.Szerintetek 3 pixelhiba miatt cserélik?
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy az ipod touch 4g re világgarancia van nem?Szóval én tegnap vettem meg a touchot Bukarestből rendeltem(Romániai vagyok).Visszaküldeni látatlanban félnék.Azt gondoltam, hogy ha Kolozsvárra mennék egy istyle üzletbe akkor kicserélnék nekem egy újra, vagy csak az az üzlet cserél nekem?Még az a baj, hogy semmi garipapírt nem kaptam hozzá, egyedül az üzlet adott garanciapapirt, de az gondolom csak náluk jó.Elég a sorozatszám?
-
theiron320
aktív tag
Ma jött le az ipod touch 4.Nagyon örülök neki.Van valami alkalmazás ami szerintetek nagyon jó, jobb mint a többi?
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Arra lettem figylemes, hogy az ipod touch 4th ára 3 nap alatt több üzletben is esett valamelyikben 20000 ft is, és mindenhol azt írják, hogy limitált darabszám.Azt szeretném kérdezni, hogy ennek mi az oka?Leálltak a gyártással vagy a forgalmazással?
Látom te is ugyanezt kérdezted. -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Mit gondoltok a ipod touch 5 kb. mennyibe fog kerülni?Ha kijön a touch 5 akkor a touch 4 ára lejjeb fog menni?
Más:Szerintetek a touch 5 ben is két magos processzor lessz?Csak gondolom ha a touch4 megkapta az iphone 4 hw-ét akkor ez is megkaphatná az iphone 5 hw-ét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest