Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriSii
csendes tag
Egyik ismerősöm lehet tud nekem nagykerből szerezni táccsot! Azt mondta h. a 8GB-s 45-50k körül van! Szerintetek van rá esély h. most fog lejjebb menni az ára? (Mert ha megvenném és utána akkor:
)
-
skiny83
aktív tag
Nekem van. Tucatszor vásároltam náluk mindenfélét. (vinyó, dvd író, mp3 lejátszó, memória) Régebben volt de emlékszem hogy nagyon olcsó bolt volt. Aztán kicsit bedrágultak lehet azért mert nyitottak egy boltot a duna plázában is. Bár garanciális ügyem nem volt velük, minden másban teljesen korrektek voltak. Viszont ez nagyon olcsó ár! Érdekes..
-
Pá
addikt
Köszi
GAbor90: ott mennyi?
-
Mtt
tag
-
Gabor90
csendes tag
Valaki vett már itt a bazárban Gianni-tól touch-ot? Mert kíváncsi lennék, hogy valamilyen papírt vagy számlát ad-e.
-
Stifler93
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem. Genius playlist-et akarok létrehozni a 3G 8GB, 3.1.2 Touch-omon, de ha kiválasztok egy számot, amihez szeretném, h hozzárendeljen más számokat, akkor azt írja ki, h ,,This son does not have enough related songs to create a genius playlist". Pedig egy csomó zeném van, aminek ugyanaz a műfaja.
Légyszi segítsetek, jó lenne ha működne
-
Shodan
őstag
Sziasztok!
Most tettem fel a 3.1.2 fw a 2G ipodomra. De nem megy a százalékos akksi kijelzés azzal ,amit a szifon cydia repoból tettem fel. Pedig korábban 3.0án működött.
Megy ez egyátalán 3.1.2-vel?ja mert SBsettingsel csináltam, de hülye vagyok
-
asbi_
tag
A Pixmaniát nem ajánlom. Homáron is van pár cikk, állítólag valami olyasmi, hogy valaki működteti ezt a webáruházat (Franciaországban persze, a mi csomagunk is Párizsból jött. Garancia ugye jó így
), és a környező nagykerek árait dobja fel, ha jön megrendelés elmegy, megveszi stb. Lassú, a mi megrendelt ipodunk is 3 hét után érkezett meg, és addig ültek a pénzen persze. (Bár ez 2006 tavaszán volt kb.)
-
Pá
addikt
Sziasztok!
3. generációs 32gb-os modellt mennyiért lehet beszerezni és honnan a legolcsóbban?
-
Mtt
tag
válasz
redbullinger #6076 üzenetére
Touchot nem éri meg behozni, de macbookot már megéri szerintem.
-
válasz
redbullinger #6076 üzenetére
Természetesen csak Amerikába szállítanak ingyen.
Még ha postáznának is ide, akkor is rájönne a vám. -
redbullinger
csendes tag
hello
szerintetek okos dolog megrendelni az ipod touchot Amerikából????
mert ott kb.37000 FT-ért lehet kapni(199$), és azt írják itt:http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&tl=hu&u=http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_touchh ingyenes kiszállítás de azt nemtom h az csak Amerikára érvényes vagy Európára is
-
Mtt
tag
Sziasztok!
A minap ezt a gyönyörűséget vettem észre a touchom kijelzőjén:
(nagyobb képek)
Nekem szennyeződésnek tűnik nem kijelzőhibának, de nem tapasztaltam még ilyet. Inkább barnás színe van, a képen a vaku miatt inkább fehérnek látszik...
Láttatok már ilyet? Hogyan lehetne eltüntetni? -
leroyclub
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy ha vennék egy touchot. 2G-s 8gb-osat. És rá raknám az IGO-t. Akkor menne rajta? Mert az tudom hogy iphonon megy, de inkább touhot vennék és arra raknám rá ha lehet. És a hangos navi is müködik?
-
kriSii
csendes tag
Hali! Használtok valamilyen kijelző védő fóliát v. simán a kijelző se karcolódik?
Ezt néztem vaterán esetleg van valakinek ilyenje? Vagy valami vélemény róla?
Képernyővédő fólia - vatera
Hátlapfólia - vatera -
válasz
tomika1001 #6060 üzenetére
Olvasd el a fórum alapelveit.
-
tomika1001
csendes tag
Most pedig abban segítsen vki h hogy tudom rárakni a torrentes app okat?? Előre is köszi!
-
válasz
Bling95 #6058 üzenetére
Azt írták, hogy NE tedd OFF-ba. Olvasd el még egyszer:
"Szeretném megkérni a felhasználókat, hogy a kéréseket ne tegyétek ''off''-ba és egy linket szúrjatok be a problémás topic/hozzászólás-ra."
Valószínűleg át is siklottak felette, ugyanis az OFF azt jelzi, hogy azt a kérést már teljesítették.
-
Kommy
veterán
válasz
tomika1001 #6056 üzenetére
P.Ü. ment
-
tomika1001
csendes tag
Sziasztok! Van egy 3g-s 8 gb os ipodom ha vki tudna segíten a JB be vegyen fel légyszi msn re(tomika1001@hotmail.com)vagy írjon priviben. Előre is köszi!
-
Bling95
őstag
irtam modis topikba hogy első hsz-be rakják bele, és hogy a topik címébe irják bele hogy kéretik elolvasni az első hsz-t
-
tomika1001
csendes tag
Hali mindenkinek néha olvasgatom ezt a forumot és gondoltam csatlakozok hátha tudok segíteni vkinek. A töltővel kapcsoltaba annyit h olvastam korábbi hozzászólásban h az itouch igényes a gyári cuccokra beleértve a töltőt. De eszembe jutott h bármilyen usb- töltőről mennie kell kiszen a számítógép se a gyári tartozéka és ezért változhat az usb portban a feszültség is, és mégis tölt. Nekem kb egy 4 éves töltőm van és tökéletesen működik. A gyári szentem meg lehúzás egyszerűen. az a lényeg h ne legyen selejt, vagy sérült és akk rendbe lesz minden.
-
Kommy
veterán
Nem kell tizen akárhány órát tölteni, először sem, ez már egy jóideje nincs így mobiloknál sem. Nem hiszem hogy valaki ki szokta kapcsolni , mert nem sok értelme van, mert nem merül jóformán semmit egy éjszaka alatt.
Töltőről nem tudok nyilatkozni, én gépről töltöm.xd
: igen mivel egy és ugyan az a kettő.
-
xd:)
csendes tag
És a 3gen. 8gb-osnak az internet gyorsaága vagy az alkalmazások elindulása is megegyezik a 2.gen.-el???
-
kriSii
csendes tag
hali! azt kérdezném h. esetleg létezik valamilyen oldal ahol fel vannak sorolva a kompatibilis töltők a tácshoz?? vagy esetleg ki milyet használ? valami olcsóbb kéne mer az eredeti elég húzós...csak nem szeretnék vmi gagyit ami szétfüstöli az ipodot!
a teljesen új ipodot kell tizen valahány óráig tölteni elöször? (mint a mobiloknál...h. faja legyen az aksi)
ja és éjszakára ki szoktátok kapcsolni? v. fölösleges...
a válaszokat előre is köszi! -
válasz
redbullinger #6038 üzenetére
Miért kell ezt naponta megkérdezni, miért nem lehet 10 hozzászólást visszaolvasni? Erős a gyanúm, hogy be kéne tenni a különbségeket az első hozzászólásba...
-
redbullinger
csendes tag
és a 16 és a 64 gbsok mennyivel tudnak többet mint a 8GB-os???
-
Kommy
veterán
válasz
redbullinger #6036 üzenetére
Ha minden igaz szeptemberben , akkor szokott új generáció jönni.
-
redbullinger
csendes tag
hello
mikor jön ki a az új itouch?????
vagy még nem is tervezik...?
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdés: ha külföldön veszek egy ilyet, akkor itthon tudom rá érvényesíteni a garanciát?
-
leeate
senior tag
Hi!
Azt hogy tudnám beállítani, h földgömb helyett az albumborító legyen a háttérkép a lockscreenen? Eddig így volt, aztán beállítottam egy háttérképet, nem kellett volna oO -
csendes tag
Köszi, de nem egészen így értettem a kérdést, úgy tudom a 3.gen. 8gb-os ipod touch nem teljesen azokat tudja mint a 3.gen 32gb-os és 64gb-os!
-
csendes tag
A 3.gen. 8gb-os Ipod touch és a 3.gen. 32gb (ill. 64.gb. ) között mik a jelentős különbségek?
-
mrThomi
addikt
sziasztok. letöltöttem a tácsomra egy progit. vmi battery a neve. lényeg hogy a tács akku szintjét mutatja és pár infot rola. Azt irja hogy IpodTouch (2gen) 3.1.2 sw... Na most ugy tudom hogy nekem 3gen. van meg a soft is alapbol 3.0 volt rajta. Külföldröl asszem great britaniábol kaptam. akor most hol lehet megnézni hogy milyen is valojában?
-
hdcsaba87
aktív tag
Ebudyt hogy kell használni? Mert nem tudok valamiért bejelentkezni.
-
amanoba
őstag
hali
sikerült hozzájutnom egy 3g-s-hez vaterán, de még nem vettem át.
viszont szeretném tudni, mik azok a dolgok amiket meg kellene néznem ahhoz, nehogy egy 2g-s sozzanak rám? külsö belsö különbségek egyaránt érdekelnek..thx
-
hdcsaba87
aktív tag
XBMC media server rogival tudtátok már szinkronizálni a touchot?
-
Lenist
tag
Szerintetek mennyire valószínű hogy január 26.-án lesz iTouch 4g?
-
TriackFeri
aktív tag
Ipod touch vásárlás előtt állok.
applebolt.com-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? -
8nemesis8
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest