Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...

Új hozzászólás Aktív témák
- 

e30st
tag
válasz

Roliiii

üzenetére
						higyjétek el, lesznek még jó árak itt, biztosan. Amúgy én nem hirdettem meg itt, csak leveleztem privátba egy taggal, akivel volt már két korábbi üzletem, és ezért van neki most helyzeti előnye.
De én láttam már itt olcsóbban is hirdetni touchot (igaz, egyből 10 hsz volt, hogy ment PÜ, ráadásul a tapasztalat szerint az érdeklődők száma mindig többszöröse annak, mint ahányan kiírják, hogy "ment PÜ)amúgy én most Zune-ra váltottam, mert berágtam egykét dolgon az Applere. Bár azzal se vagyok megelégedve. Hangminősége jobb mint a touché, de az akksija meg úgy minden másban jobb (najó az oled kijelző odavág). De amiért minden pénzt megadnék (feltéve ha az kevesebb mint 30000HUF) az egy új, vagy nagyon szép állapotú 5.5G Video, 80GB fehér. Az minden idők legjobban összerakott iPodja, a legtisztább hangzással, és egy bitangjó akksival. Olyat használtam 3 éven keresztül, míg pár nagyon durva esés után megadta magát a HDD

Új hozzászólás Aktív témák
- Új pitaka tók Iphone 17!!!
 - Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
 - Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
 - 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
 - Asus Rog Ergo gamer szék
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő