- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #12599 üzenetére
Azért mert ragasztva van a kijelző a 4. generációsban, a régebbiek voltak kipattinthatóak.
-
e30st
tag
úgy van kialakítva, hogy a hátlapnak ilyen visszahajló része tartja bent, meg ilyen clip-ek, amikbe belekattan, és ott tartják. a lényeg hogy ötletes kis szerkezet. Szétszedni nagyon nehéz, összerakáskor viszont csak bele kell pattintani a kijelzőt a többi részbe.
-
PredatorNo1
aktív tag
Egy kis mélyvizes témát dobnék fel:
Ki tudja, mivel van rögzítve a Touchok kijelző része az alumínium házba? Hogy-hogy nem esik ki, de a műanyag tool-al kisebb feszegetésre szétjön?
Ragasztva van, vagy hogy? És cserénél visszarakható károsodás nélkül?Valakinek tapasztalat? Itt egy videó is!
-
theiron320
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #12595 üzenetére
köszönöm.ilyesmi nem volt semmi.csak gondoltam elállítódik a gyroscope vagy ilyesmi.(féltem az it kütyüket).még egyszer köszönöm
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
theiron320 #12594 üzenetére
Nem lesz semmi baja...ha baja lesz az elsőre vagy a kijelző törésén, vagy az aluminium deformálásán mutatkozik.
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Touch 4g mennyire bírja a strapát?Úgy értem ma kb 1/2 métert zuhant szőnyegre semmi karc nincs rajta de számítsak rá, hogy valami baja lesz?pl.home gomb hiba vagy camera hiba.
szerk:volt rajta egy szilikon tok. -
PredatorNo1
aktív tag
Nincs kérdés, régi motoros vagyok
Viszont most, hogy van alapom összehasonlításra, az előző iPodom, amit garanciás cserébe kaptam (3 hónap garival), valóban gyenge aksival rendelkezett, amit Nekem is csak a vevőm közölt, mivel neki volt másik touch is.
Szóval vigyázzatok, mert szerintem direkt a másodosztályú termékeket, adják garanciális cserébe, sajnos... -
e30st
tag
válasz
PredatorNo1 #12591 üzenetére
olyat kapott az öcsém is tőlem karácsonyra. én is eddig utáltam a fehéret, de egyre inkább kezdem megkedvelni. jó az.
Használd egészséggél, és ha bármi kérdésed van, itt a fórum. -
PredatorNo1
aktív tag
Vettem egy Fehér iPodot! Egész szép, és tetszik, pedig eddig elhatárolódtam a fehértől, elegáns!
-
l!nk87
aktív tag
válasz
l!nk87 #12588 üzenetére
Nos, akkor leírom ide, hogy sikerült a 2g taccsom 4.2.1-ről downgradelni 3.1.3.-ra.
Először is a 4.2.1-es szoftvert jailbreakelni kellett, ezt a greenpoison-nal oldottam meg, leírás :
jailbreakEzután telepítettem a cydiát. A cydiában telepítés után, a képenyő tetején piros színnel fel vannak tüntetve azok a verzió számok, amelyeket feltudok még tenni a készülékre. A legkorábbi a 4.0-ás volt.
Ezután ellátogattam ide , innen letöltöttem a cydiában látottak alapján a 4.0-ás szoftvert, majd itunes-ban a shift+restore paranccsal betöltöttem a letöltött firmware-t. Ekkor már engedte feltelepíteni azt.Miután rajt volt a 4.0-ás szoftvert, azt nem kellett jailbreakelni, hanem ezen a video -n látottakat végig kell csinálni lépésről lépésre, és a végeredmény : Ipod Touch 2.gen 3.1.3-mal.
Remélem érthető volt, és valakinek hasznos is.
-
-
l!nk87
aktív tag
nah, sikerrel jártam
shsh nélkül is lehet 2g-s taccsot 4.2.1-ről 3.1.3-ra downgradelni
-
l!nk87
aktív tag
válasz
bkadar1 #12583 üzenetére
Most annyira jutottam, hogy a 4.0-át teszi fel, ezzel se vagyok sokkal előbbre
Háááááttt, ahogy én látom, vagy érzem, persze nem biztos, hogy jól, minden lassabban nyílik meg, a böngészés hányadék (3.1.2-n király volt, ment minden, most meg lassú, olyan mintha visszafele fejlődött volna az egész
Mindjárt végez a sync-el, és akkor megnézem, hogy 4.0-n hogy megy
-
bkadar1
tag
válasz
l!nk87 #12582 üzenetére
Na ez tök jó, én pont most akarom 3.1.3-ról 4.2.1-re felrakni, mert az új appok közül már semmi nem megy rajta, mindenhez 4-es iOS kell. Miben nyilvánul meg nálad ez az elviselhetetlen belassulás, ami miatt vissza akarsz váltani?
Amúgy SHSH nélkül tudtommal nem lehet, szerintem más módokat keress a gyorsításra.
És ha van egy kis időd próbáld ki nekem légyszives, hogy ez mennyire élvezhetően megy 2g-n. Köszi&Üdv -
l!nk87
aktív tag
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni, akár privátban is, megmondom őszintén, hogy nagyon sok hsz van már, próbáltam a keresőt, de nem tiszta a dolog, és nem tudom megcsinálni, a kérdés, hogy lehet-e valahogy ...
Tehát:
van egy 2.gen taccsom, jelenleg 4.2.1 van rajta. Én viszont jobban szeretném ha 3.1.2 vagy 3.1.3 lenne rajta. SHSH-t sajnos nem csináltam, me nem gondoltam, hogy így hagyják belassulni...
Akinek esetleg lenne egy kis szabadideje, az legyen kedves segítsen rajtam, ha lehet, ha nem akkor meg ...
-
bkadar1
tag
válasz
bkadar1 #12580 üzenetére
Na tegnap este fel is dobtam, igaz erre a konfigra a legrégebbi verzió ment csak fel. Komolyan könnyeket csalt a szemembe, amikor megláttam a dos-os Norton Commandert az ipodon
A vas azonban nagyon gyenge hozzá, komoly szaggatás nélküli proggit nem igazán sikerült találnom, és menteni se tudtam, valszeg valami jogokat kell még a mappán állítani. Jó lenne ha valaki feldobná egy 4g-s ipodra és beszámolna az élményekről, mert ha szépen fut rajta pl. a Golden Axe akkor már csak emiatt is biztosan vas csere lesz belőleHa meg a Heroes I-et is elviszi akkor az über orgazmatron!!!
Ja és a fejlesztő összedobott egy kis retro Dos játék csomagot is AppStore-ba, belinkelem hátha valakit érdekel [Amulea]
Píß!
-
bkadar1
tag
Sziasztok, jó rég jártam erre
van egy 2g-s 8gb-s touchom 3.1.3-al megy. Találtam nemrég egy érdekes dolgot: DosPad
Ez egy dosbox emulátor, azt írják, hogy a legújabb verziója csak 4.2-vel megy de a korábbiak esetleg elmennek 3.x-el is (csak azokat már nem lehet cydiából telepíteni manuálisan kell), próbálta már valaki, érdemes lehet szenvedni vele?Amúgyis nagyon gondolkozom, hogy upgradelni kellene (4.2.1-ig lehet, vagy meddig?) mert egyre több app nem hajlandó 3.x-en futni. Na ennek a menete mi, itunesból upgrade utána redsnow és mindent előről rakni?
Köszi a válaszokat!
-
Kommy
veterán
válasz
banánocska #12576 üzenetére
OPlayer, AVPlayer is tud feliratot lejátszani.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12576 üzenetére
xilosoft videó konverter progija például jó megoldás feliratráégetésre. de az iPod videó lejátszója tuti hogy nem kezel srt-t, és én úgy tudom hogy az iOS-es VLC se tud olyat..
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
A helyzet az lenne hogy egy feliratos sorozatot akarok rátenni és nézhetővé varázsolni az Ipod 3G-n. Hogy tudnám megoldani hogy egy külön srt fájlt is beolvasson miközben megy az angol nyelvű sorozat egy adott része? Égessem rá a feliratot a részekre? Valakinek ötlete esetleg azt hogy kell? -
r3dsnake
nagyúr
sziasztok!
4. genes ipod touchon kb mennyibe kerülne egy akksicsere, és hol csinálnak ilyet? esetleg szeged környékén van valakinek a szereléssel tapasztalata?
köszi!
-
ibront15
csendes tag
nagyon köszönöm a segítséget igy minden működik
pedig már azthittem hogy a jailbreak al volt valami
-
ibront15
csendes tag
sziasztok
az mitől lehet hogy jailbreak eltm az iphone 4 emet és nem működik rajta a cydia?
az irja ki hogy nemjó a hálózat vagy nincs kapcsolat -
vans?
őstag
udv,
nalatok jelzi a Touch a Hasznalat ful alatt a Beallitasokban a keszenleti idot?
-
e30st
tag
minden bizonnyal második generációs van neki (16GB-ből 3. és 4. generációs nincsen)
A régi klasszikus iPodok, egészen az első iPod touch megjelenéséig 3,5W-os teljesítményt adtak le, az első touch megjelenése óta azonban minden iPod, iPhone 5W-os töltést igényel. a régiek is működnek 5W-os töltővel (bár nem ajánlott) az újabb készülékek viszont a 3,5W-al nem kompatibilisek, azok egyáltalán nem töltik. A töltő amit belinkeltél az valószínűleg ilyen 3,5W-os hálózati adapter. Ebayről rendelve 400Ft egy rendes töltő. A lényeg hogy 5W-os legyen! a helyedben iPhonehoz való töltőt vennék, pontosan ugyanaz való a touchoz is. Ha nem megy, marad az USB töltés számítógépről. Ha a készülék USB kábele se megy, olyat tudsz tőlem venni occón, öccázé (500) -
e30st
tag
válasz
ibront15 #12562 üzenetére
ez az akksi százalékos funkció csak jailbreakkel működik. És mégha telepítve is van, akkor sem pontos. iPad, iPhone ténylegesen az akksi valós töltöttségi szintjének megfelelően adja ki ezt a számot (van valami számláló az akksihoz tartozó lapkán) míg a touch és a többi iPodoknál csak azt érzékeli, hogy éppen aktuális használatnak megfelelően meddig bírja még a készülék. Vagyis a százalék össze-vissza fog ugrálni.
-
TotO'
aktív tag
Van valakinek tippje erre a problémára?
-
ibront15
csendes tag
láttam képeket iPod touch 4g -ről és sok helyen írta százalékkal hogy mennyi van az akkumulátorból még hátra nekem mért nem jelzi?
a segítséget előre is köszi -
e30st
tag
válasz
peugeotmate #12560 üzenetére
jó a tipped, nekem is pontosan így van. Attól függetlenül, hogy az ugyanúgy 4G, mivel később gyártották már, így tudják megkülönböztetni, nekem is olyan touchom volt, amit novemberben gyártottak, és fehérnek mutatták.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Don't Panic #12559 üzenetére
Azzal én is tisztában vagyok, hogy a 2010-es és a 2011-es esztendőben bemutatott Touchok megegyeznek.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
peugeotmate #12558 üzenetére
rossz a tipped tények
iOS 4.1 (2010 release)
iOS 5.0 (2011 release)
=4G.
(On October 12, 2011, the iPod Touch 4th-generation began shipping with iOS 5.0 pre-installed for PC-free activation. Also, an additional color option, white, was made available.) -
peugeotmate
őstag
válasz
Real Ghoost #12557 üzenetére
Inkább csak fura. Igazából csak az lenne a lényeg, hogy ha netán szervizbe (pl. Istyleba) kéne vinni, akkor ne kötözködjenek.
Nekem egy olyan tippem van (mivel hogy októberben lett véve a készülék Amerikában), hogy ez már ergo "5. generációs" (modellszáma: MC540LL), és mivel a fehér is az, ezért lehet valamiféle megkülönböztetés történt. Bár ez elég hülye egy elmélet.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
peugeotmate #12556 üzenetére
Érdekes, nekem az én fekete touch-omnál a kép is fekete. Szerintem nem számít semmit egyébként.
-
peugeotmate
őstag
Az mitől lehet, hogy ha egy fekete iPod Touch széria számát beírom ide, akkor azt egy fehér Touch képével jelzi vissza?
-
Don't Panic
senior tag
-
Bocaa
senior tag
valami jó játékot tudtok ajánlani?
-
ibront15
csendes tag
lehet hogy hülyeséget kérdezek de az ipod touch 4 g ben van gps?
mert egyszer bemérte hogy hol vagyok net nélkül de azóta sosem -
Najz
tag
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy lehet szoftveresen lezárni a screen-t? -
TotO'
aktív tag
Sziasztok, anyukám egyik munkatársának egy 16gigás fekete ipod touch-ja van. Elromlott a hálózati töltője, szeretne venni egyet. Honnan és milyet lenne érdemes venni ?
Valószínűleg 2. generációs (innen gondoljuk, mert neki is 203 az utolsó 3 karakter, mondjuk ez nem működik nekem.)Vett már egy ilyet, ami a leírás szerint jó lenne, de mégsem, a pontos szöveget nem tudom, de kiírja a készülék, hogy nem jó.
Köszönöm.
-
jack96
csendes tag
Miért van az, hogyha a 100%-ig feltöltött iPod Touch 4-et kihúzom töltésből, akkor 97%-ot mutat az akksi? (a jailbrak miatt tudom, hogy hány %-on van akksi)
Annyira nem fontos, csak érdekel. -
Gabor90
csendes tag
Üdv, találkozott vki olyannal, hogy jb-nél (5.0.1. untetherd, redsnow, mac-en) a waiting for reboot-nál megáll? a touch újraindul de nem történik semmi, ugyan úgy waiting for reboot-ot ír.
-
e30st
tag
-
natran
csendes tag
Köszönöm szépen az ötleteket!
jack96 - Ha rámegyek a restore-ra, akkor ugrik a jailbreak is? Arra gondoltam most, hogy a notimra felrakom a legfrisseb itunes-t, azt még úgyse látott életében és hátha azzal már sikerül valamit kezdeni. Amúgy a PC-men már frissítettem az itunes-t, sajna az nem vált be.
e30st - Abban igazad volt, hogy a masina már több (2) gépen is volt szinkronizálva, de eddig minden probléma nélkül sikerült mindig telepítenem nem csak appokat, hanem zenéket is. Sajna most egyik sem megy, sőt már semmit nem tudok felvarázsolni a ketyerére. Bár már pár éve megvan a cucc, de restellem bevallani még csak be sem reggeltem az appstore-ba. Amúgy csak pár játék van fent inkább zenét hallgatok vele.
Remélem hétvégén sikerül előre lépnem az ügyben mert már nagyon kéne frissítenem a zenéken.
Köszönöm még egyszer a tippeket, remélem valamelyik csak összejön. -
e30st
tag
ha 3G 8GB, akkor az igazából 2G 8GB (mert 3Gből nem volt 8GB, csak a 2GB 8GB-t árulták tovább. Az igazi 3G az csak 32 és 64GB-os változatban volt, az az amin jelenleg elfut az 5.0.1)
Egyébként az appok szinkronizálása mindig is körülményes dolog volt, főleg akkor, ha az iPodot több gépen is hozzákötötted az iTuneshoz. szerintem ez lehet a gond, hogy egy másik gépen egyszer "szinkronziáltál" úgy hogy nem változott semmi, csak az a beállítás, hogy onnantól kezdve csak arról a másik gépről enged appot telepíteni. Válaszd ki az automatic syncet, az segít elméletileg, mert onnantól megint csak arról az egy gépről tehetsz majd rá dolgokat.
Amúgy meg javaslom, hogy az appokat az AppStoreból tedd rá, egyszerűbb. És ha már egyszer megvettél valamit, akkor azért nem kell újra fizetni, csak egyszerűen rákattintasz appstoreban, hogy install. -
jack96
csendes tag
válasz
natran #12536 üzenetére
Próbáld meg a restore-t (ha jailbreakes), ha nem akkor frissíts a következő verzióra. Az iPod Touch 3G elvileg még el kell, hogy bírja az 5.0.1 -es rendszert is gond nélkül.De lehet, hogy iTunes-sal van a gond. Arra nincs ötletem, maximum, hogy frissíted a legújabb verzióra, ha még nem tetted.
-
natran
csendes tag
Sziasztok!
Valakivel esetleg történt már olyan, hogy nem tud semmi app-ot, illetve zenét felvarázsolni az ipod-jára -egy hónappal ezelőtt minden rendben működött, most meg nem akar semmit sem feltenni. Az itunes azt jelzi ki, hogy feltette a dolgokat, de a touch-on már nem jelenik meg. Amikor rámegyek a szinkronizálásra, azzal is nagyon gyorsan végez, nem úgy mint régen a -telepítési ciklus pár másodpercre rövidült. Fogalmam sincs mi lehet vele a probléma, ha netán valaki tudja erre a gyógyírt kérem mentsen megamúgy minden flottul működik rajta. Ipod touch 3G - Verzió 4.2.1
Előre is köszönöm az esetleges ötleteket! -
Dogmatix
tag
válasz
urbi107 #12528 üzenetére
Vita 80körül lesz, japánban eléggé leszerepelt, tele van még hibákkal. Ha nem sürgős várd meg az első frissítést és olvass fórumokat, ha lehetőséged lesz rá akkor próbáld ki. Nem egy kategória amúgy a kettő. a Vita egy kézi konzol. Mellesleg ha van PS3 ad akkor nem ajánlom a vitát, mert majdnem ugyan azok a címek jönnek rá, az elején.
-
jack96
csendes tag
Másnál nem merült fel az a "hiba" , hogy egy Install0usból telepített program után a springboardon megjelent az alábbi három ikon: iOS Diagnostics, AdSheet, Beállítások.
Mind a három fehér színű az 1. megnyitva diagnosztikai adatokat akar küldeni az Apple-nak, a 2. megnyitása után fekete képernyő, a 3. után pedig azok a beállítások jelennek meg amik a készülék első bekapcsolásnál, más szóval felavatásánál. És még az előzőleg direkt elrejtett Activator ikonja is megjelent.
Annyit tudok, hogy régebbi rendszer jailbreakénél is jelen volt ez "hiba" és minden egyes install0usból telepített alkalmazásnál megjelennek, de egy sima respring-gel eltüntethetőek. -
Kommy
veterán
válasz
urbi107 #12528 üzenetére
Szerintem ezt nagyon meg kell gondolnod,
PS VIte: csak február végén kezdik fogalmazni, ha jól tudom.
játék kevés lesz rá egy ideig biztos és még drága is: 30 - 50 dollár
szerintem nagy is.iTouch: elérhető most is
milliónyi program és játék árak: 1 - 10 dollár (többsége 1-2 dollár);
lehet netezni , zenét hallgatni, meg mindent
amúgy mint egy iphone-al , csak netezni nem lehet vele, ninsc benne mobilnet és gps -
urbi107
tag
Mire jó az ipod touch?
Ipod touc-ot vagy ps vitát vegyek inkább? -
ibront15
csendes tag
bocsi tudom hogy ez nem idevaló de mégiscsak
nemtudjátok véletlenül hogy ipad 2 re van e untherted iOS5.0.1 es jailbreak?
-
e30st
tag
válasz
benike123 #12520 üzenetére
Jb legális, az amerikai bíróság kimondta, de a Hackulo.us csomagja, különösképpen az Installous illegális, a fejlesztők meglopása, a hosszú munkájuk semmibevétele miatt.
Valószínűleg tethered jailbreaket raktál rá, ilyenkor csak úgy tudod újraindítani, hogy bekötöd a gépre, majd a redsn0w-t elindítod, és "extras"->"just boot". 5.0.1-re van már untethered, a redsn0w legújabb bétáját kell hozzá letölteni, touch alatt nekem azzal gondok voltak, egészen addig, amíg nem csináltam úgy, hogy "extras" ott select IPSW, kiválasztottam a letöltött 5.0.1-es touch IPSW-t, és utána már tökéletesen sikerült az untethered jailbreak.
Ami meg a gombokat illeti, az 99% hogy nem szoftveres hiba, vagy beázás, vagy extrém párás közeg eredménye lehet. (pl uszoda, fürdőszoba vagy egykét ködös-nyirkos napon a túl sok használat).
Ha garanciális, akkor emiatt kicserélik az egészet, teljesen újat kapsz, (iStyle andrássy út) ha nem garis, akkor iDoki megcsinálja, kb 7-8ezerért. -
benike123
tag
hello!
2 kérdésem lenne:
1.mért van az h jailbrakelem, majd felrakom a installous-t és miután ujraindítom csak az alma jel jön be és nem megy tovább?
2.az mitől lehet h néha nem érzékeli a lezáró gomb h megnyomom? valamint a hangerő se...
van hogy jó semmi baja, de van h nem is érzékeli, teljesen változó. -
jack96
csendes tag
válasz
ibront15 #12515 üzenetére
Jailbreakeltem és nekem minden rendesen működik. Nem lehet vele elrontani a készüléket mert mindig van kiút (restore).
Tulajdonképpen egy "kétkattintásos" dologról van szó:
1. Töltsd le a redsnowt innen !
2. Csatlakoztasd a készülékedet a géphez!
3. iTunes-ból lépj ki!
4. Redsnowt nyisd meg!
5. Katt arra, hogy: Jailbreak
6. Kövesd a képernyőn lévő utasításokat!Ha nem érthető a leírásom bármely része, akkor írj és leírom még részletesebben.
-
ibront15
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésen hogy az iOS 5.0.1 jailbrake az jól működik?
ugye nemlehet elrontani vele az ipod ot
és hogy működik e ugyanugy rajta minden?
4 generásiós 8gb os van nekemA segitséget előre is köszi
-
e30st
tag
válasz
Spepper #12452 üzenetére
a külső hangszórója nagyon gyenge... Touchból a 4G-s, amiket én próbáltam mind tökéletes volt, nagyon hangosak, bár korábban volt dolgom egy 3G 32GB-vel, aminek a hangereje botrányos volt... A nanokra méginkább jellemző, hogy van amelyik hangosabb, van amelyik halkabb (pl egy amerikai 16GB-os ami volt a kezem ügyében összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint egy itt vásárolt 8GB-os 5th gen nano.)
Ha garisat veszel, akkor hangminőségi problémák esetén újat adnak. Mondom, 4. generációs touch mindenképp jó ilyen szempontból, annál én még nem találtam ilyen jellegű hibát.
Az appokat illetően, ez teljes mértékben igaz. Pl a vakuval villogtatásokat készítő app nem tölthető le se Touchra, se iPadre... ugyanez igaz olyan alkalmazásokra, amik csak nagy kijelzőn élvezhetőek ki, és csak az iPadre érhetőek el. De hidd el, az esetek 98%-ában mindhárom termékcsoportra elérhető az alkalmazás, szóval ezzel biztosan nem lesz gondod.
-
ko9
addikt
Nem csak egy fajta van, Macre találtam anno ilyen egykattintásost. Behúztad, kérdezte, hogy hova mentse, és béke.
Audiókódolásra én MediaCoder-t használok, de mindjárt szétnézek, hátha találok valami egyszerűt. -
need
addikt
válasz
PredatorNo1 #12511 üzenetére
mit nem mondasz...?
most minden cinizmus nélkül.. ha ott volna vagy ha beírta volna magát az a nyomoronc akkor leszedtem volna.. ill. én használok egy uninstal tool nevű programot ami gyakorlatilag leszed mindent mindenhonnan..! na az a nyomoronc sem tudott mit kezdeni vele..
így le kellett szednem a mozillát és vissza...így már ok...! -
Don't Panic
senior tag
én másféléve vettem 5 ezer FT ért egy hibás szintén 30GB. os .5.5 Classicot fehérben egy vinyó csere volt vele + uj fedlap és hátlap 25 ből megúsztam haveri segítséggel
azóta apukám használja mert oda adtam neki egy Belkin autós szettel!
jó cucc bár én az új touchra is nagyon kiváncsi vagyok ha lesz benne annyi újitás megválok a "régitől" -
Amitiel
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, ipod touch 3g miért írhatja ki azt, hogy "nincs wifi"? és a bluetooth sem "hozzáférhető" ? nem az enyém, de nem tudunk vele mit kezdeni, mert a teljes frissítés sem segített. Mennyi esély van rá szerintetek, hogy esetleg kivették belőle ezeket a dolgokat? Vagy mi más miatt lehet ez?
előre is köszi a válaszokat -
need
addikt
Sziasztok...
kissé lehet hogy balga lesz a kérdés...
sok esetben hallgatok zenét és az itunes elég jól nyomja..mint lejátszó...!
viszont nagyon jó lenne ha flac formátumot és losslesst is lejátszana..!
hogyan lehetne ezt megoldani..?? -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
jack96 #12492 üzenetére
Nem fehér, hát írtam: Használt garancia nélküli = nem fehér mert az fél éve jött ki...
Jah hát nem tudom, ki vesz 45-ért használtat, de én nem az tuti. Az a 33-as ajánlat az már jobban hangzott, bár ilyet tényleg nem látni mostanság, pedig nézem: Expressz, HA, vatera, és mindenhol álomban élnek, bár szerintem annyiért sosem adják el. -
rodeodr
csendes tag
Sziasztok!
Most fog megérkezni a napokban az ipod touchom és ugye mindenképpen fontos az első töltés neki. Azon gondolkoztam, hogy mire megérkezik addig beszerzek hozzá egy hálózati töltőt, hátha úgy hatékonyabb lenne az akkumulátora, és nem az iTunes-sal tölteném először. Illetve először tölteni kell vagy bekapcsolhatom és utána kezdem tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest