- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbenji
csendes tag
válasz
Don't Panic #11898 üzenetére
Köszönöm.
Viszont gondolkodom egy jobb androidos telóban is, de azok többe kerülnek, mint egy ilyen.. vagy tudnál ajánlani egyet? -
Don't Panic
senior tag
válasz
bbenji #11897 üzenetére
Moszkva téren (SZÉLL KÁLMÁN...) Mammut 1 , második emelet extreme digital ott kipróbálhatod.- ajánlanám a laptopt és 1 olcsóbb androidos okos telefont később ha nagyon akarsz netezni a suliban + a koliban nem tudom milyen ott a net de átlagban elég szarok a kolis netek. Sztem ipod de a galaxy S wifi 5.0 is elmegy bár ég és föld a kettő de amelyik neked jobban tetszik ha a sulis érsd alkalamzások ETR. NEPTUN akkor a samsung mert az viszi a flesht és azokat a tartalmakat amiket ilyenkor el kell érned.
jó áron megmegbízató partnertől én is itt vettem !
itt -
bbenji
csendes tag
Sziasztok!
Kollégiumba kerültem, és szeretnék egy multimédiás eszközt amin netezhetek, olvashatok és zenét hallgathatok. Szeretnék vele néha-néha videózni, fényképezni. Szóval az Ipod Touch 4G 8gb-ra gondoltam (erre gondolom rájöttetek, mert ugye melyik topicba írom.)
Viszont nem tudom, hogy érdemes lenne-e egy notebookot venni kicsit drágábban, vagy talán egy Samsung Galaxy S wifi 5.0 ?
Az lenne még a kérdésem, hogy hol tudnám kipróbálni, megnézegetni, mert kis városban élek, vagyis éltem mostanáig.. és még azt megtudnátok mondani, hogy milyen árban van mostanság és, hogy hol tudnék venni egyet jó áron (megbízható boltot keresek
) ?
Köszönettel: Benji
-
kenny123
addikt
válasz
Don't Panic #11895 üzenetére
Köszi, meglesem
-
Don't Panic
senior tag
válasz
kenny123 #11894 üzenetére
igen más gyári okostelefonos fülessel szar az egész.
ötletem ez melegen ajánlom -
kenny123
addikt
Valaki használt már iphoneval, vagy itouchal más gyártótól származó headsetet? Próbáltam már HTC-t, Nokiát, Xperia x8, illetve Xperia arc gyári, amúgy brutál fülesét, de szomorúan tapasztaltam, hogy a hangok egyáltalán, illetve nagyon nyögősen jönnek át. Úgyértem zene egyik fele eltűnik, vagy egyáltalán nem ad ki semmit. Persze mindez a gyári fülesével megszűnik, abszolút nem értem. Valaki ötlet?
-
Asassyen1989
csendes tag
válasz
AndrewPuma82 #11891 üzenetére
Ez nálam akkor fordult elő amikor Activatorral tettem be, olyan "gesztust" ami érintette a képernyő alját. Pl.:Ha alulról húztam be a képernyőre az ujjam történjen valami. Ez rontotta el nekem. Ha neked is van ilyen szüntesd meg. Valszeg nem az app hibája de reinst, restore általában segít.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
AndrewPuma82 #11891 üzenetére
A fizetősség nem függvénye a dolognak, a fizetősben több a zene gondolom..
-
AndrewPuma82
csendes tag
Nem tudom mennyire illik ide ez a kérdés, ha nem akkor ajánljatok valami jó oldalt.
Tap Tap Revenge 4-gyel játszom már egy ideje viszont mostanában vettem észre hogy rányomok a golyóra de mintha nem is nyomtam volna misst ír. Ez néha elég idegesítő és az lenne a kérdésem hogy TTR3ban is ugyanígy működik ez vagy egyáltalán mitől jobb az, mert ugye fizetős. -
Csabee.
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #11889 üzenetére
Ismerem azt is, nem tudom, lehet felrakom majd rá én is!: ) Majd megkérdezem az illetőt hogy kell-e neki vagy sem!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csirkejozsi #11887 üzenetére
Köszi!!
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Csabee. #11886 üzenetére
Én a Battery Control nevű Cydia-s progit használtam, amikor még 3.1.3 volt: Battery Control
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Don't Panic #11883 üzenetére
Szifonon azt írják hogy 3.0 alattiakat.. hát ez 3.1.3
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Don't Panic #11881 üzenetére
Nem szeretnék csak úgy próbálgatni.. mert nem akarok restorolni
Aki használ ilyet, vagy használt, annak a válaszára várok!
-
Csabee.
nagyúr
Nem túl élénk a topic.. de megkérdem iPod touch 1G-re lehet %-os akksi kijelzést feltelepíteni?
-
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csabee. #11876 üzenetére
Error 1602: If you are facing problems with iTunes 1602 error, then ensure proper USB isolation troubleshooting has been performed, and test with a known-good cable. Alternatively this error may be resolved by disabling, deactivating, or uninstalling third-party security, antivirus, and firewall software.
Ezek mellett talán még rendszergazda modban futtatnám az iTunes-t
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csabee. #11871 üzenetére
Nekem még iPhone 2G vel volt ilyen érzésem, hogy örültem, hogy bekapcsolt, akkor még nem értettem hozzá, megvettem jó volt meg minden, aztán gondolt egyet és ha bejövö hivás volt akkor csak a gondolkodó jel pörgött, tárcsázni nem lehetett, semmi aztán elkezdtem frissíteni, de már be se kapcsolt, de végül happy and lett szal nem para
DFU alól is meg próbálhatod az fw telepítést, hátha
-
Don't Panic
senior tag
ezt a g1 es touchot meg ne add el ez pár év múlva retro lesz
vigyázzz rá!
-
Roliiii
aktív tag
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kenny123 #11867 üzenetére
Értem, de mondjuk nem az én készülékem, csak elvállaltam mert azt hittem hogy könnyű lesz mint az iphone-ok, de mondom itt a fizetős fw szopat ki, mert okés hogy letöltöm azt a fw-t amit linkeltél, de attól az nem lesz megvásárolva. És nem látok a leírásban semmi trükköt ami kijátszaná azt..
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Csabee. #11864 üzenetére
Haladj fokozatosan, elv anno fizetni kellett a nagyobb update ért, mert te az 1.XX et megvetted, de a 2.XX et nem, probàld meg ezt a linket, igy eljutsz 2.XX ig, és majd keresünk 2.XX to 3.XX-et, csak most iPodról irok.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rachmaninoff #11863 üzenetére
De amiko ezt csináltam a 3.1.3-at akartam ráhúzni és megfeküdt!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
rachmaninoff #11860 üzenetére
igen recovery-ben ragadtam, de oly módon, hogy hiába dugom rá az iPodot pittyen egyet a gép, de nem tudja telepíteni a hozzá tartozó drivert... más usb portba is bedugtam, töröltem eszközkezelőből a drivert, mellesleg itunest is újra telepítettem és semmi nem oldotta meg azt hogy felismerje az ipodot! Ugyanis így még itunes sem látja..
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csabee. #11858 üzenetére
Szia!
A pontos problémádat nem biztos, hogy 100%-osan értem de abba kapaszkodva, hogy recoveryben ragadtál, sokak panaszait olvasni a neten. Az okok eltérhetnek gondolom, de itt az egyik megoldás: Link
Valamint elég sok lehetőséged van, ha beírod googlinak, hogy ipod touch stuck in recovery mode.
Nem vagyok szaki az eféle dolgokban, de remélem valamit tudunk itt segíteni neked, mert biztos marhára kellemetlen a dolog...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csirkejozsi #11856 üzenetére
Nem ajánlotta fel, tehát hiába mondod, más is írta már régen hogy nem ajánlotta fel.. én shift restore-al gondoltam majd megcsinálom.. hát most recovery-be van és a drivert sem telepíti fel neki.. pedig itunest most húztam újra! Most mit csináljak? Kuka az egész?
-
-
Csabee.
nagyúr
Nem is ismeri már fel az ipodot a gép.. most mit csináljak vele??
-
C4mp3r
addikt
válasz
Csirkejozsi #11848 üzenetére
3G-ben ugyanannyi RAM van, mint a 4G-ben, tehát 256MB. 2G-t nem éri meg venni a szoftverkorlatozások, lassúság és az új játékok most már opengl 2.0-t követelnek, ami 3G-től felfelé van.
-
Csabee.
nagyúr
akartam restorolni úgy beragadt recovery módba.. hogy nem is ismeri fel a gép, ill ilesztő programot nem tudja telepíteni és ezáltal itunes sem látja.. szuper..
-
Csabee.
nagyúr
iPod touch 1G-t 1.1.5 es rendszerről 3.1.3-ra a legújabb itunes-al szerintetek tudom updatelni?? illetve mi módja van ennek? meg kéne vásárolnom a frissítést?
próbáltam shift restore-val betallózni neki a 3.1.3-at de nem sikerült... mit kéne csinálnom? 9es itunest használni?
-
Csirkejozsi
tag
válasz
geri005 #11849 üzenetére
Hát akkor annál inkább tartom, hogy 3G 32Gb-tól megéri, annál lejjebb nem érdemes már nézelődni.
Persze ha valaki együtt tud élni a 4.2.1-gyel, meg a tudattal, hogy lehetne jobb, annak lehet megéri, bár árban a használtak között szerintem nincs akkora szakadék, úgyhogy én még akkor is megfontolnám, hogy picit többet áldozok rá inkább egy minőségibb összeállításért.
De jelenleg én sem tervezem a 3G-s Touch-om lecserélését. Majd meglátom milyen lesz az iPod Touch 5G. -
geri005
tag
válasz
Csirkejozsi #11848 üzenetére
3g 8GB-re 4.2.1-nél nem megy fel újabb szoftver.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
krisztian7 #11847 üzenetére
Érdemes. Jól meg vannak csinálva. Nekem is 3G van, és jelenleg 4.3-as rendszerrel fut, de ha minden igaz, az iOS5 is fel fog rá menni, ami azt jelenti, hogy még egy évig a legfrissebb szoftverrel rendelkező Touch-od lehet jóval olcsóbban. Persze a hiányaival az újabb generációkhoz képest nyilván tisztában kell lenni (nincs kamera, nincs beépített mikrofon, gyengébb proci és ram), de ha ezek nélkül megvagy, akkor érdemes, de szerintem csak 3G-t. 2G-t már annyira nem, tehát figyelj oda arra is, hogy a 3G-ből is csak 32 vagy 64 Gb-os verziót vegyél, mert a 8 Gb-os még a 2G prociját és ram-ját kapta, ergo ha fel is menne rá az iOS5, már lehet, hogy nagyon belassítaná a rendszert.
-
krisztian7
tag
Gondolkozok egy ipod touch 2-3g vetelen . Erdemes ilyet venni. Vagy mar annyi hibalehetoseguk van, hogy inkabb keruljem el? Mit kell megneznem ha hasznalt
? Melyik soft jo ha rajta van? -
Rommel6600
őstag
Amerikában októberben jön az új iPhone (meg tán egy új, olcsóbb gyengébb verzió is), szerintem valamikor akkor várható az új generáció iPod fronton is.
-
Harigata
tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy pontosan mikor jelentik be az új ipod-okat?
Üdv,
Péter -
P-SZ-S
aktív tag
-
kenny123
addikt
Kedves mindenki!
Olvasgattam hogy itt szinte mindennapos a rendelés ebayről, esetleg ha valaki rászánná magát, és nekem is rendelne kintről valamit, akkor nagyon hálás lennék.
Természetesen nem ingyen gondoltam az ügyintézést, de nem is a hozott áru árának feléért. Ha valaki jelentkezne, legyenszíves írjon!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11837 üzenetére
Air Video ráégeti a feliratot, ha megkéred rá
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Roliiii #11836 üzenetére
Videót Touch-on úgy nézek, hogy egy CineXplayer nevűvel lesem a sorozataimat (mert ebben jó a feliratkezelés). Azulban meg az összes többit, mert több formátumot ismer.
iTunes-szal csak simán felmásolom, és játsszák.Soundhound-ot megnézem majd, most ez a Shazam van fent, de elég jó, Rusko, Starkey, ilyeneket felismer, nem rossz.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11835 üzenetére
Air video-> video konvertálás és tud olyat hogy wifin nézheted a videokat amiket màr konvertálva küld
SoundHound-> nem tudod valaminek a címét joljön -
rachmaninoff
aktív tag
A beépitettel most nem tudnék itt hozzászólni
teljes safari hozzáférés, desktop launch, gépelés, miegymás
megoldotta a projektor kérdést is, nem kell a géphez mászkálni. Ajánlott progi ilyen célokra
portot reflexből kinyitottam, de jó hogy szóltál
miket meg nem tudtam itt ma... ha ajánlanátok még ilyen finomságokat, örömmel venném
-
P-SZ-S
aktív tag
Sziasztok!
Váltottam a 3000ft-os mp4 lejátszómról touchra, de egy dologban nagyon elégedetlen vagyok és az az equalizer. Egyszerűen nincs basszus. Skrillex, Prodigy élvezhetetlenek egy normális basszus kiemelés nélkül a gyári profilok semmire se jók, vannak még eq. progik de azok sem az igaziak mivel nem a gyári lejátszót használják. Tehát az "alvilágból" kellene valamilyen progi, már ha létezik, én eddig nem találtam.
U.I: AKG zárt fejhallgatóval használom és eddig nagyon szépen visszaadta a basszust a régi mp4-en.
Kösz a segítséget!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11831 üzenetére
Én is az Air Mouse Pro-t használom, de anyit érdemes megtenni, hogy a portot amit haszná la routerbe nyisd ki, mert az enyém rosszalkodott
Amúgy így nem csak az iTunes-t tudja irányítani, szal szentem tökéletes, pláne, hogy gépen foobar ról megy a zene...Ez után már csak a Teamviewer-t tudom ajánlani, hogy akárhonnan irányíthasd a géped
-
Kommy
veterán
válasz
rachmaninoff #11831 üzenetére
Mennyivel egyszerűbb lenne ha az iTunes beépítettjét használnád. Remote.nak hívják és minden gond nélküllhet lejátszani a gépen levő zenéket é s touch-on látod a számokat, hangerőt állíthatsz, léptethetsz
-
Roliiii
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11829 üzenetére
De ha bletooth on akarod legátszani akkor csak a digi jel fog ott menni ergo az iPod analog minöségét nem élvezheted, ezt a problémát úgy lehetne kiküszöbölni, hogy csinálsz a gèpeden egy play list-et és air mousal az ágybol irányitod a gépet és akk nem is merül anyia mintha folyamatosan tuszkolná a zenét bluetooth ra.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
P-SZ-S #11828 üzenetére
Hihetetlen jó vagyok, ugyanis ezt az üzenetet még én sem hagytam figyelmen kívül, ezért nem csak a Win-es, hanem a gyártói driver is fent van, valamint külön-külön is próbálkoztunk. Minden egyéb BT eszközöm (egér, telefon, stb.) tökéletesen muzsikál. És elég sok kérdés van netszerte, hogy vajon ez az okosság miért nem működik.
Azért kérdeztem itt, hátha a fórumozók között valaki feltörte ezt a tojást.
Köszönöm mindenesetre a segítséget.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11827 üzenetére
Persze hogy nem hozza ha nincs driver
. Úgy soha semmivel se fog működni.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
P-SZ-S #11826 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Bár már láttam a videót, de nekem sajna 4G Touch-om (videóban 2G) van Win7 alatt (ha jól láttam ez Vista), és ez a megoldás nem hozta meg a várt eredményt driver hiánya miatt. Valamint olyan opcióim sem voltak a Win-en belül, mint a videóban.
Mindenesetre köszi.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
rachmaninoff #11825 üzenetére
Íme a megoldás: első találat google-n
(remélem értesz angolul, de végül is elég másolni amit a videón csinál) -
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11824 üzenetére
Kedves Józsi!
Köszönöm válaszod, perpillanat így is van, csak tudod, sokunk szeret ágyban punnyadni, és ecélból tudakolnám inkább, mert hiszem, hogy az ellenállás nagy úr, 10m+ jack-jack kábelt nem szívesen használnék.
Nem rég van meg a motyó, és értetlenül állok a programok mennyisége és legtöbbször minősége előtt, kedvenceim az Apple által kiadottak, az iMovie, a Pages, a Keynote és a Numbers. Ha pár éve valaki ezt elmeséli nekem, hogy ennyi mindent, ilyen hatásfokkal elvégezhetek egy MP3 lejátszón, akkor elnéző mosollyal honoráltam volna, és ajánlottam volna az illetőnek egy kellemes, légkondícionált egészségügyi létesítményt.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
rachmaninoff #11823 üzenetére
Szia!
Én Bluetooth-os megoldást nem ismerek (ami persze nem jelenti azt, hogy nem létezik), de ha a Touch-od és a géped egy sima jack-es kábelellel összekötöd a PC vonalbemenetével (a zöld/piros/kék lyukakból a kék), akkor pontosan azt éred el, amit szeretnél, vagyis hogy a PC hangrendszerén keresztül hangosítod ki a Touch-odat. -
rachmaninoff
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy: ha a gépemben van BT, akkor megoldható-e, hogy a Touch-omat úgymond kihangosítsa, tehát ha bütykölök rajta, azt a PC hangrendszerén halljam?
Sima párosítás-audioeszköz kombó + társai nem mennek.
Előre is köszi.
-
geri005
tag
válasz
PredatorNo1 #11819 üzenetére
De akkor nem javult volna meg
Egyébként ma azt vettem észre, mikor szórakoztam az iSoda appal, hogy a gyorsulásmérővel valami nincs rendben. Alapból meg van dőlve kicsit a Pia, mikor teljesen egyenesen tartom. Lehet ezt valahogy kalibrálni?
@Najz: Ha 8GB-s, akkor az a legújabb.
-
Najz
tag
sziasztok
nekem lenne egy olyan kérdésem ,hogy van nekem 1 Ipod Touch 3g-m és 4.2.1 verzió fut rajta
és a kérdés az lenne hogy van e erre újabb ha igen érdemes felfrissíteni? -
huntermati
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11814 üzenetére
Kőszi
-
csdm
senior tag
4.1 van a touch 4 emen. Lehet feptenni 4.3.3at? Ios 5 öt valahogy?
-
Csirkejozsi
tag
válasz
huntermati #11813 üzenetére
Erről már elég sokszor volt szó.
iTunesben jobb klikk a készülék ikonjára, és "Transfer Purchases". -
huntermati
aktív tag
Sziasztok. Azt, hogy tudnám megcsinálni, hogy:
Újra tettem az iTunes-t és most az Apps részben nincs semmi. És ha össze akarom szinkronizálni az iPodommal akkor törli az összes alkalmázást az iPodról.
-
geri005
tag
válasz
balazsbük #11809 üzenetére
A 8ból kb 6,5 GB-t használhatsz fel. Az, hogy mennyi fér rá, az a videó/zene méretétől/hosszától függ.
@kenny123: Bárcsak mondhatnám, hogy legalább részeg voltam, de nem... ültem a biciklin, és idegesített, hogy alig szól a fele, mikor előtte 2 órával még semmi gond nem volt, aztán jött a szívás és voila, megjavult
-
balazsbük
tag
egy 8 gigás ipod touchra hány zeneszám fér és videó? Erről találtam valamilyen infót a neten de most azt nem találom sehol sem
valaki tudja?
-
Blue@X
senior tag
válasz
balazsbük #11804 üzenetére
Flac fájlkiterjesztésű zenét nem játszik le, át kell alakítanod az Apple losless formátumába. Hogy a sima mp3 és a flac között van-e különbség iPodon? Jó fülessel, jó hallású embereknek biztos, mezei halandóknak a gyári fülessel nem nagyon hiszem (ne érts félre, jól szól az iPod).
-
balazsbük
tag
Sziasztok!
Egy új ipod touch vásárlásán töröm a fejem.
Az érdekelne,hogy a flac formátumú zenéimet át kell-e alakítanom WMA fájlba,hogy fel tudjam másolni az ipodra? Van sok flac fájlom meg mp3 de jobb lenne egy flacot hallgatni rajt. Kiérezni a különbséget az ipodon a kettő között?
Egy laptopom van de azt mindig mindenhova nem tudom magammal vinni ezért is kell nekem a wlan rajt meg futáshoz kellene saját zene közben hallgatni.
Kérek valakit segítsen!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nők, nőügyek (18+)
- Hobby elektronika
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest