Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardflip
csendes tag
Üdv mindenkinek
az lenne a kérdésem hogy hogy tudom kideríteni hogy MC vagy MB modell-e az ipodom ( 2g, 8gb )? és mi a küldömség köztük? -
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13592 üzenetére
6.1hez SHSH-t már nem tudsz menteni, mert mindig csak a legújabbat írja alá Apple. i4nél újabb eszközökön már SHSH sem működik.
iToolsal le tudod menteni másik gépre az MP3akat. Mappákat is tudsz létrehozni, így akár pendriveként is tudod használni touchot.
Szabad RAM nálam 4-20 mega közt mozog. Nagyon megbántam, hogy frissítettem 5.1.1ről. Anno emlékeim szerint 80 MB alá nem nagyon ment. -
gabe8719
senior tag
válasz
P-SZ-S #13590 üzenetére
Tudok úgy SHSH-t menteni, hogy már nem írja alá az Apple? Sima 6.1-em van, és már a 6.1.3 is 9 napja hogy megjelent..
Nincs mód arra, hogy letöltök egy 6.1-es IPSW-t és shift+restore-al azt teszem vissza ha összeomlás van, majd újra jailbreakelek evasionnel? Igazából ez lenne a leghálásabb megoldás, csak nem tudom hogy felmenne-e így a szoftver, mivel kvázi custom firmware, aminek a lehetősége tudtommal megszűnt egy ideje. (bár ebben sem vagyok biztos, csak próbálom a többéves lemaradás után olvasottakat összeállítani)
pcnet:
Köszi szépen, tudtam én hogy kell lenni valami megoldásnak, nem létezik hogy ne lenne 100%-os alternatíva erre a vacak itunesra..
Arra van megoldás, hogy amit felteszek vele az iPodra mondjuk zenét, azt valahol máshol lemásolhassam róla másik PC-re? Az lenne az igazi királyság..
Megoldódott a ram mizériád egyébként? Megnéztem SBSettingsen, 40 és 130mb között mozog a szabad ram nálam, szerintem az már elég jó.
-
gabe8719
senior tag
Köszi! Közben utánaolvastam pár helyen és tényleg írják, hogy az exploitok egy részét sikeresen befoltozta az Apple, érdemi javítás viszont csak a 4-4S (meg talán 5) vonalat érinti.
Azt hiszem ha mégis megmarad az iPod, ez volt az utolsó frissítés amit valaha kapott, ezen a rendszeren még szépen futnak a dolgaim, a következő főverzióval viszont tuti kampec lesz a 4. generációnak a 256 mb ram miatt. Szívem szerint én sem piszkáltam volna az 5.1.1-et, de sajnos már 6.0-val vettem novemberben, JB előtt meg visszatoltam mindent alapállapotba és így már a 6.1 ment fel.
Már csak azt kell megoldanom, hogy valahogy lehessen factory resetelni anélkül, hogy a JB miatt kinyírnám vele a podot. Fene tudja mikor lehet rá szükség, az iTunes restore viszont kizárva..
Tud valaki olyan iTunes alternatívát, amivel appokat is fel tudok tolni? Elég gáz, hogy a sync miatt mindent meg kell tartanom a gépen mert a következő szinkronizálásnál az ipodról is törli amit a gépről leszedtem.. (Sajnos a notiban csak 80GB vinyó van, ha telerámolnám a 64 gigás ipod cuccaival és állandóan fenn kellene tartanom, a win7nek sem maradna már hely..)
Köszi!
-
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13587 üzenetére
Nekem fentvan, nem lassabb mint 6.1. (Nálam már az is érezhetően lassabb volt mint 5.1.1) Jailbreakben nem vagyok otthon, de iPhonenál 6.1.3ra tethered jailbreak van, gondolom akkor touchra is.
Szembetűnő javítást nem vettem észre, elvileg lockscreen bugot javították. Szerintem csak főverzió váltáskor lassulhat, mert alverziók csak hibajavításokat, optimalizációkat tartalmaznak.
-
gabe8719
senior tag
Hali! Most dobta fel az iTunes, hogy 6.1.3-as frissítés elérhető. Próbálta már valaki 4-es touchon? Jobb mint a 6.1? Mit javítottak rajta? JB ugyanúgy működik?
Egyre jobban kezdek félni tőle, hogy ahogy jönnek az új iOS verziók, úgy fog szépen elfogyni az összes ram..
-
rfjanika
tag
tudom nem touch, de hátha vki ért hozzá, mert más aktív fórumot nem találtam ipoddal kapcsolatban
ipod shuffle probléma!
vki nem tudna segíteni , mi lehet a baja az ipodnak, hogy itunesra csatlakozik, de mikor a zenéket felteszem, és elkezdem szinkronizálni azokat, akkor az első zene feléig se megy el és csak tölt és tölt, de semmi nem történik. 1-1 alkalommal néha felrakta az első zenét de akkor meg a másodiknál állt meg így. Ha egyesével próbálkoztam akkor is ez a helyzet. Új az ipod -
_nem kell flegmaság_
Tört!!!! TUDOD -
válasz
(Darkwood) #29 üzenetére
Szevasztok
dobnátok 1-2 linket ahonnan könnyen tudok leszedni touch 2gre játékokat ??(4.2.1es!!!)
köszi! -
rappit4
őstag
Sziasztok!
Egy bontatlan, garanciás Ipod Touch 4gen (8gb-os) mennyiért lehetne eladni?
Köszi a válaszokat! -
gabe8719
senior tag
-
gabormgp
senior tag
Tudom hogy,a topicban nem foglalkoztok ilyenekkel.De pls ajánljátok már a Touchot
http://alkupiac.hu/termekek/1220568_ipod-touch-4g-8gb
Télleg semmi baja.Nagyon vigyáztam rá!!Előre is köszi -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Van egy 3G-s touchom (32gb) és most 4.1-es JBzet rendszer van rajta.Szeretném frissíteni 5.1-re,de a JB nem fontos...ha rádugom iTunes-ra és frissítem,akkor megoldja?Vagy a JB miatt van valami trükk?Ha később igény lenne rá, még JBzhető,nem?
-
gabormgp
senior tag
http://alkupiac.hu/termekek/1220568_ipod-touch-4g-8gb
Nézzétek meg))
-
dani3l
őstag
válasz
Jhonny06 #13568 üzenetére
Garancia szempontjabol teljesen mindegy, az Apple garizza a keszüleket. Viszont ilyen dzsunka boltoknak ne utalj elöre, biztos ami biztos, jobb ha szemelyesen veszed at, illetve elötte azert erdemes csekkolni a szeriaszamot, mondjuk ha kapsz hozza szamlat, akkor nincs jelentösege.
#13567 Zozzer888: Szerintem 25k körül realis. 30-ert mar talalni 4G-t.
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a bolttal? 78-ért van most vadiúj, bontatlan Touch náluk (5.gen, 32gb), nem tudom mennyire sufni a bolt, kicsit gyanús az ár, ennyiért maximum az usa-ból tudnék szerezni, de itt legalább nem kéne rá heteket várni, tehát mindenképp pozitív lenne.
Bár a garancia az Apple-nél érvényesíthető, nem? Tehát ha 1 hét múlva nincs ott a bolt (volt már ilyen
), akkor se szívom meg, nem?
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Már 2éve használok egy ipod touchot (ami amúgy nyáron lesz 3éves), 3.generációs, 32gb-s.Kijelzője fóliázva volt (van is), a hátlapja karcos, home gombja viszont hibátlanul működik.Füles, és adatkábel nélkül mennyit érhet?
(Doboza, töltője van, csak az adatkábel kontakthibás, a füles pedig eléggé el van használódva)
-
gabormgp
senior tag
válasz
DonKkosa #13565 üzenetére
Hát.annyira nem tudok sokat segíteni,de annyi ötletem van,hogy elsősorban vigyétek el szervízbe,vagy esetleg aksi mikor lett cserélve,vagy talán nem is volt?!.Ilyen problémák is keletkezhetnek.De Ez csak az én véleményem,annyira nem értek hozzá.Bocsi.Örülök,ha segíthettem.
-
DonKkosa
csendes tag
hali! Nővérem ipodja (3g) egyszerűen nem reagál semmire, a kijelzőn se jelenik meg semmi. Se itunes, se töltés, se reset semmi. Állítása szerint víz nem érte. Nem értem mi lehet a baja. Valakinek esetleg valami ötlete, elképzelése, hogy mi lehet a probléma forrása és hogy lehetne orvosolni???? előre is köszi.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Redzsináld #13563 üzenetére
Lehet igen, és hivatalosan kell hozzá iTunes ugyanúgy. Ha csak simán háttértárként másolsz rá sajátgépben, azt a tartalmat nem fogod tudni az iPodon kezelni.
-
Redzsináld
csendes tag
Ha most veszek egy ipod touch 32gb 5g akkor azt lehet jbzni ? Illetve jbs eszközhöz ugyan úgy kell itunes vagy van olyan funkciója, hogy külső tárként ismerje fel a gépet, mint mondjuk egy pendriveot vagy egy átlagos androidos telefont ?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok ipod Classic 7gen. 160Gb. Bekapcs után alma logó megjelenik de semmi több ez biztos vinyó hiba lehet szerintetek?
-
dani3l
őstag
Egyszer nekem is sikerült kifognom egy hibas Classicot, vinyohibas volt, azota inkabb hanyagolom is a kategoriat. Vinyot lehet benne cserelni de eleg draga, illetve le lehet cserelni cf kartyara, amiböl mondjuk egy 64 gigas + az atalakito szinten rohadt draga.. Futashoz pedig különösen nem ajanlom! Ahhoz inkabb Nano.
Egyebkent 25-30k között ha szerencsed van, ki lehet fogni 80 gigas 6. generaciosat is mar. -
Sakab
senior tag
válasz
dani3l #13557 üzenetére
Angliából rendeltem ebayen
összehasonlítottam egy eredetivel ég és föld a 2ő...
Elis adom a pics..ba ezt a gombtalan Shufflet.Helyette szemezek egy Classical. Vaterán szétnézve láttam 5. generációs 80Gb-seket 20-25-30 körül. Ezek mennyire érik meg? Megmondom öszintén nagyon vonz a tárhely de félek a vinyótól. És ahogy elkezdtem utána keresgetni eléggé sok hiábásat találtam. Mennyire érzékenyek ezek? GOndolok itt a leesésre ütödésre stb. Futáshoz pl használható lenne e?
Ha meg makkan a vinyója akkor azt lehet e cserélni?és ha igen az kb mennyibe fájna? -
dani3l
őstag
Attol függ, honnan vetted, meg mennyiert, de ha mondjuk ilyen vateras szerzemeny, akkor sajnos azt kell mondjam, több, mint valoszinü, hogy nem eredeti..
Esetleg ha van a környeken ismerösnel vagy valahol regebbi tipusu ilyen füles, akkor probald ki azzal. Nem vagyok benne biztos, de mintha egyszer az Apple is atvarialta volna a csatlakozokiosztasait es az ujabbakon mar mas sorrendben vannak. Meg esetleg probald ki azt a fülest masik iPoddal/iPhonenal.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok tudom nem a legjobb topikba teszem fel a kérdést de ipod topikot nem találtam, de remélem Ti is tudtok segíteni. Van egy Ipod Shuffle-m 3 generációs
Nem volt hozzá fülesem és rendeltem hozzá egy új tipusú gyári apple fülest. Biztosh eredeti a füles is. Viszont nem akarja a hangerőt állítani. léptetés tekerés start stop megy de a hangerő gombokra nem reagál semmitse. CSak a régi tipusúval lenne kompatibilis?
Ugynézki hogy kamu a füles, hogy tudnám kideríteni hogy eredeti e vagy sem a füles?
Googlival ferestem fake/real képet de nem nagyon találtam -
-
gabormgp
senior tag
Valaki tud iosra pou level hacket?
-
gabe8719
senior tag
Ha múlt hét óta nem történt változás, csak a 4S-re van 6.1.1, a touchra nincs.
Egyébként a 6.1 szerintem nagyon frankó, semmi lassulást, lagot, akksiromlást nem tapasztaltam, hasít minden ezerrel. A JB is egyetlen klikk, utána is szalad minden ahogy a nagy könyvben meg van írva.
-
pcnet
addikt
-
need
addikt
sziasztok..
van arra lehetőség..hogy amikor szinkronizál..akkor ne csináljon biztonsági mentést..?
ha igen akkor azt hol lehet kikapcsolni?
ha nem...akkor hogy lehetne áthelyeztetni mert elég karcos a hely a c: meghajtómon..
és amint látom ezek a biztonsági mentések vagy 2 giga mega helyett foglalnak el.. -
dani3l
őstag
Nem olyan regen szert tettem egy 8 gigas 3G (vagy 2G, ha ugy tetszik..) Touchra, ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem:
1. Mennyit er most egy ilyen? Doboz, tartozekok sajnos nincsenek hozza, majd egy kabelt azert veszek, hatulja szokasos zsebkarcos, eleje is karcos kicsit, de nem veszes. Minden müködik rajta tökeletesen (wifi, gombok, stb..), most frissitettem 4.2.1-re.
2. Lehet ra nem hivatalosan ujabb iOS-t is tenni (5.1.1) vagy ennel ujabb sehogy sem megy föl? -
dani3l
őstag
-
gabormgp
senior tag
Mi ez a VNP?
-
gabormgp
senior tag
Miez a VNP?
-
kolmi93
tag
Üdv!
Lenne egy hatalmas problémám egy 4G-vel.
A kijelző alatt a ragasztás elkezdett engedni, a kijelző fele már nem is tapad, de úgy, hogy a gombot be se lehet nyomni.
Kérdésem az lenne, hogy ezt házilag lehet-e javítani valamilyen pillanatragasztóval ha megvárom míg felenged az egész, majd utána visszaragasztom, nem-e okoz valamilyen károsodást belül?
Esetleg tudtok valamilyen helyet ahol garancián túl olcsón megjavítják? (apple szervízben 40k-ért cseréleik az egészet)
Előre is köszönöm! -
dani3l
őstag
iFixit Battery Replacement
Akksit tudsz rendelni akar a linkelt oldalrol, akar ebayröl, de meg vateran (/grandon) is van.
Egyebkent szerintem erdemes elmenteni az oldalt, en csak erdekesseg keppen szoktam nezegetni, hogyan van összerakva egy-egy ilyen kis cucc, nagyon komoly.. -
need
addikt
Sziasztok..
van arra lehetőség hogy ipod touch 4g kilehessen cserélni az aksit..?
érdemes vele bíbelődni? -
gabe8719
senior tag
válasz
vacak27 #13523 üzenetére
A digitizert kellene cserélni, már amennyiben különálló egység a kijelzőtől. Ha azt is cseréltétek és biztosan jó az alkatrész ami belekerült, akkor valószínűleg kuka.
Rics15:
Ennyi tünettel gyakorlatilag bármilyen baja lehet, ha szerencséd van csak az akksi halott teljesen, de megeshet hogy vizet kapott, de alaplaphiba, nyáktörés (és gyakorlatilag bármi) szóba jöhet. Ha a kisebb (és olcsóbb) dolgokat sikerül kizárni, akkor sajnos a tiédet sem érdemes javítani. -
Rics15
csendes tag
Valaki tudna segiteni vagy ipod touch 2g-m és egyátalán nem reagál semmire nem akar be kapcsolni reset-re se reagál se töltésre mi baja lehet ? a választ előre is köszönöm
-
vacak27
csendes tag
Sziasztok.Nekem olyan problemam van hogy Ipod touch kijelzoje nem erzekel semmit sem.Beadja a kepet de az ujjamra semmit sem reagal.Kijelzo cserelve volt mar,de igyse jo.Segitseget kernek hogy mivel tudnam ezt a hibat korrigalni ha lehet egyaltalan.Valaszotok elore is koszonom.
-
dani3l
őstag
Itt a 6.1. Itt a következö bug..
(Mar ha ez bug es nem feature, hogy eltünt a nagy ora..)
-
gabormgp
senior tag
Szerintetek mi lehet a probláma ,ha imassega-ba (üzenetbe) akarok irni egy személynek,És annál a személynél ,amikor kiválasztom hogy kinek akarom,ott kiválasztom és pirossal ott van egy !-jel.És más embereknél meg rendesen kék,és nekik el is küldi.De aki nekem piros és !.jelet ír,ő se bír nekem irni.Milehet a problem?Előre is köszöntöm :-O
-
gabormgp
senior tag
válasz
darkminecraf #13518 üzenetére
Nekem meg egy Ipod touch 4g 8gb és nekem is laggol néha,max az elején a Subway Surfers.
Üdv:Gábor -
darkminecraf
csendes tag
Na szóval van egy Iphone 3GS telefonom 16Gb-os és szokott laggolni rajta a Subway Surfers
Légyszi segítsetek mit csináljak?
-
gabormgp
senior tag
Azt szeretném kérdezni ,hogy app store-ba vannak ügye fizetős alkalmazások,és hogyha megakarom venni,ügye kéri a bankszámlaszámot,és csak azt szeretném kérdezni hogy ebbe semmi turpisság nincs?Meg hogy ügye amerikai pénzbe lehet megvenni,és hogyha én HUF-ba veszem,nem lesz az hogy a dupláját veszik le?Előre is köszönöm
-
qwertyqwerty
tag
a csere még megy!!!
kicserélik a kicsi 6g-s ipodra!!!
de nekem is elalhatod én megvenném 15-ért! -
dani3l
őstag
Bar nem teljesen ide tartozik, de ugyis ugy ki van halva ez a topik mostanaban:
Mennyit erhet most egy 2 gigas szep allapotu, müködö 1st gen Nano? Megy meg egyaltalan az a csereprogram? Es ha igen, mire cserelik, a legujabbra, vagy az elözöre, mint eddig?
-
Bocaa
senior tag
a hátlapot próbálta már valaki polírozni 4g-n?
-
Baliboy1979
csendes tag
Sziasztok!
Megerett az aksicserere a touch 4g-m. Az oszeszereleshez kell vmi ragaszto feleseg? Ha igen akkor melyik ezek kozul?
[link]
Koszi a segitseget elore is. -
qwertyqwerty
tag
esetleg még ez a legjobb!!
[link] -
Sziasztok!
Valaki nem tudja,hogy iPod Touch 5G-hez hol tudnék tokot venni?
Köszönöm! -
losi73
senior tag
válasz
qwertyqwerty #13505 üzenetére
Igen + az specko 8gb-és.
-
dani3l
őstag
válasz
qwertyqwerty #13505 üzenetére
-
qwertyqwerty
tag
ha jól értem akkor
csak a 32 64gb-os touch lehet 3g? -
losi73
senior tag
válasz
qwertyqwerty #13503 üzenetére
Üdv szerintem 2g mert csak 32-64gb és verzió valóban 3G.
-
qwertyqwerty
tag
sziasztok
nem tudom hogy ez a link tényleg ipod touch 3g?
vagy 2g?
[link]
nagy segítség lenne ha megtudnátok mondani! -
losi73
senior tag
üdv tudna valaki olyan helyet ahol lehet ipod touch 5g-re tokot venni Bp-én nem horror áron?elöre is köszönöm.
-
dani3l
őstag
válasz
oliver7777 #13497 üzenetére
Szerintem tökmindegy, mit adsz meg. Elvileg ha nem adod meg, akkor a szeriaszamot veszi alapul, abbol kiderül, mikor gyartottak. En anno ugy olvastam, hogy ha megadod a vasarlas datumat, akkor kell egy kepet küldeni a szamlarol, amit majd par napon/heten belül valaki visszaigazol, hogy valos es akkor onnantol fog elni a gari. Na nekem ilyet nem kert, beirtam a datumot, elfogadta, aztan kesz.
Nyilvan azert az gyanus, ha van egy egy evvel ezelötti gyartasu cucc, amit most akar valaki regisztralni..
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sony WH-1000XM5 bluetooth fejhallgató + extra gél fülpára + garancia
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- MacBook Pro M1 Max 14"/32GB/1TB/1-3 hónap gar./Akku 88%/EU Bill./p4434
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest