Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
oilver1
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, bár lehet, hogy volt itt már erről szó:
Ipod touch 4g-m van, jailbreakelt 5.0.1-es iOS-el. Szeretném frissíteni 5.1.1-re (ugye, most kijött hozzá jailbreak), de nem engedi, állandóan hibát ír rá az iTunes (iPod nem frissíthető, ismeretlen hiba lépett fel (3194)). Ez hagyján, de még az 5.0.1-et sem tudom rá restore-olni, még shift-restore -al sem, folyamatosan ezt a hibát írja ki. Készüléken restore-t nem akarok nyomni, mert jb-s, azt olvastam, az nagyon nem tesz jót neki.
Szóval mit tegyek? -
Palika71
őstag
válasz
kinggg #13090 üzenetére
Akkor ne vegyél semmilyen műszaki cikket (de autót se), mert mindig mindenből jobbat hoznak ki, ugyanannyiért.
A kijelzőn nincs mit javítani, a mérete pont jó, legfeljebb majd akkor kell másik, mikor röcögnek rajta a játékok. Az meg akkor lesz, mikor az iPhone4 elavul. Remélem soká.
A nagy váltás akkor volt, mikor bevezették retina kijelzőt. Emiatt kellett az erősebb vas. De most már a felbontást nincs értelme növelni.
Vagy jön a 3D? -
kinggg
csendes tag
Azért "sietek" ennyire, mert elképzelhető, hogy az Apple azt teszi amit az iPad-ek esetében, vagyis az új generáció annyiba fog kerülni mint az előző, így a korábbi széria ára lemegy. És akkor még olcsóbban tudom csak eladni a mostanit (bár nem akarom, de ha az új generáció olyan újításokat hoz...)
Ráadásul az Apple üzletpolitikáját ismerve szépen lassan "kivonják" a forgalomból azzal, hogy nem engednek több szoftverfrissítést mikor simán elbírná, meg nem fejlesztenek rá/nem tesznek kompatibilissá több programot (Pl.: iPhoto se megy rá, pedig van kamerája a touch 4-nek és én használom is)
-
Don't Panic
senior tag
feltettem 3 helyre de semmi
express
beszmac.hu
és ide -
e30st
tag
válasz
Don't Panic #13081 üzenetére
hmm. az úgy elég jó ár. De ne csak itt hirdesd, van még sok jó hirdetési oldal ebben az országban, valahol biztos elmegy gyorsabban.
amit mondtam 55-60, az a legideálisabb eset. No meg abból indultam ki, hogy haverom három hete adta el az övét 57-ért. -
dani3l
őstag
Jo tudom, tudom, hogy meg odebb van, csak atfutott az agyamon..
Az azert durva, hogy par honap alatt kb 80k-rol 60-ra.. (vagy 96-rol, hivatalos otthoni Apple ar szerint)Mondjuk azok közül, amiket felsoroltal lehetseges ujitaskent, egyik sem erdekel tulsagosan, egyedül a RAM lehetne talan nagyobb, mert neha azert meg-megakad. Meg egy GPS esetleg elferne meg benne.
Amiben viszont nagyon nagyot csalodtam, az az elölapi gomb minösege.. Az, hogy teljesen uj keszülekeknel is random müködik es hol egyet kattint, hol harmat, de biztos, hogy nem annyit, amennyit en akarok, az egy ilyen kategorias keszüleknel szerintem eleg gaz. Nem tudom, ez iPhone-nal is igy müködik e, de ha igen, akkor nem ertem a sok elegedett iPhone tulajt.. Jo persze ez nalam sem ok arra, hogy eladjam/lecsereljem, de akkor is eleg illuziorombolo es idegesitö "feature".
Don't Panic: Ahogy nezem, meg garancias, mi az oka, hogy ilyen olcson arulod?
-
e30st
tag
válasz
dani3l #13079 üzenetére
új szériára még legalább októberig várni kell! ne akarjatok ennyire előremenni az időben! Hogy mennyiért tudsz eladni egy 32GB 4G-t, az elég sok dologtól függ. Most magasan vannak az árak, a két hét múlva esedékes WWDC ezt le fogja nyomni. jelenleg 55, max 60 körül el lehet adni egy ilyet, ha tényleg tökéletes az állapota.
Az új valószínűleg nagyobb kijelzőt kap (mert az iPhone a kikerült képek alapján mindenképp kap ilyet, bár egy iPod esetén erre nincs akkora szükség, el tudom képzelni, hogy az megmarad egy ilyen kisebb érintőképernyős eszköznek), fullHD hátlapi kamera, és 720p előlapi kamera, kétmagos proci, 4magos GPU, talán 1GB RAM, de ez lényegében nem szükséges.
Továbbá ha lesz új touch, valószínűleg az ára egy 30-50 dollárral nőni fog. Amikor kiadták a 4G-t, akkor is 229 dollár lett az alapmodell, majd levitték múlt októberben 199-re. -
dani3l
őstag
Hmm, lehet, hogy erdemesebb lett volna megvarni az uj szeriat es megvenni ugyanannyiert az ujat, mint most a regit?
Bar igy, hogy nem tudni, mi ujitast fog hozni az uj, nehez megmondani..
Csak ugy kivancsisagbol, mit erne most egy 3 honapos 32 gigas 4G?
Egyebkent arra van valami ellenszer, hogy ne irogassa ki fel percenkent, hogy az akku 20% ala csökkent? Rohadt idegesitö tud lenni, mikor folyamatosan kidobalja az üzenetet, pl gepeles közben..
-
kinggg
csendes tag
Új touchról tudtok valamit? elvileg még tél előtt kiadják
-
P-SZ-S
aktív tag
Azért nem megy mert az itunesnak lényegtelen hogy te most 4.2-ről, vagy 5.1-ről szeretnél 4.3.3-ra menni, nem fogja engedni, csak a legfrissebbet engedi majd feltenni.
Nekem biztos nem lenne jó a tethered: éjjelre kikapcsolom ,lemerül, stb.. De elvileg holnap adják ki az untetheredet ha minden jól megy.
Az alkalmazások adatai mentődnek? Pl. hogy hol tartok angry birds-ben? -
-
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13071 üzenetére
Jailbreakme szerintem nem működik de én amúgy is a redsn0w-ot ajánlom.
Másik kérdésedre a válasz pedig : ha 2g-s vagy 3g 8gb-s akkor nem lehet. Ha 3G v 4 akkor mehet 4.3.3 sőt 5.1.1is -
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok,
jailbreakes kérdésem lenne megint.
Ismerősömnek 4.2.1es iOS van az ipodján. Ha a jailbreakme.comra felmenne tudná jailbreakelni ugye? A fontosabb része pedig az lenne hogy lehetséges-e 4.3.3ra frissítenie?
Nem tudom milyen módszerrel működik a jailbreakme.com, ezért kérdezem. -
dani3l
őstag
válasz
petata #13066 üzenetére
Elvileg ezeket a ControlTalk-os, vagy mostmar iSoniTalk-os kabeleket eredetileg Apple cuccokhoz, pontosabban iPhone-hoz csinaltak.
Mindenesetre azert zarojelben megjegyeznem, hogy a Studiom nem müködik az iPoddal (Touch), viszont a HTC-mmel igen. Szoval azert vasarlas elött probald ki valahol szerintem, ha annyira fontos..
Nem tudom egyebkent, van e valami különbseg a ControlTalk meg az iSoniTalk között, lehet, hogy nem veletlen a nev valtoztatas sem, az enyem meg a ControlTalk-os szeria..Szerk.: Közben kiprobaltam egy 4g Nanoval is es azzal erdekes modon müködik frankon, szoval nem nagyon tudom hova tenni, erdekes..
-
P-SZ-S
aktív tag
Üdv!
Ha frissítem az ipodom 5.1-re, akkor mik tűnnek el róla? Gondolok itt: alkalmazások, beállítások, cydiás cuccok, zenék..
-
petata
őstag
Sziasztok!
Tervezek venni júniusban egy Touch-ot, a kérdésem pedig az lenne, hogy kompatibilis-e a Beats Solo HD fejessel? Csak mert már nagyon beleszerettem ebbe a párosba, de egy YT videóban említették, hogy Apple cuccokkal inkompatibilis. Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
üdv.
-
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13062 üzenetére
Nem tudom , én elég régóta foglalkozom ipodokkal volt már vagy 15db de egyszer nem láttam ilyet
-
AndrewPuma82
csendes tag
Na lemerült, rádugtam a töltőre és működik, kösz a segítséget.
Nem valami megnyugtató hogy ilyen történhet csak úgy... -
xxman
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13059 üzenetére
persze ilyenkor dolgozik mint atom. meg a fény is termeli a hőt.
várd meg és szerintem biztos jó lesz.
legalább garis? -
xxman
senior tag
válasz
Don't Panic #13057 üzenetére
Recovery-be se megy be 30sec-es power+home-val? Ha nem akkor marad a merítéses
-
Don't Panic
senior tag
válasz
AndrewPuma82 #13056 üzenetére
várd meg mig totál lemerül ás úgy tedd fel töltőre nekem annó a g5 ös classic ipod csinált ilyet. lemerült aztán megjavult , hátha.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok,
iPod touch 4-em van 5.0.1-es iOS-szel jailbreakelve. Kaptam egy facebook értesítést, megnyitottam, bejött a facebook de lefagyott az ipod, nyomkodtam a home gombot, power gombot is, semmi. Kicsit vártam aztán nyomtam együtt a kettőt hogy újrainduljon, volt már ilyenem. Arra sem történt semmi majd pár mp múlva az egész képernyő fehér lett. Semmire nem reagál, töltésre sem, iTunes nem ismeri fel.
Ez lenne a "white screen of death", néztem videókat meg leírásokat hogy nyomva kell tartani a home és a power gombot 10 mp-ig és újraindul. Hát nekem nem, tartottam 20 mp-ig is. Ami még különbség nálam és a videók között, hogy nekik elaludt a képernyő, nekem viszont simán fehéren világít bármit csinálok.Mit tudok tenni?
-
xxman
senior tag
válasz
peugeotmate #13053 üzenetére
@csdm : Nem tudom itt a kép hogy nekem ilyen. Igaz ez iPhone , az ipod-om nem tudom hol van, lehet ez iphone + touch only opció.
@peugeotmate : Írd át az iTunes host-ját:
Itt találod : c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Itt keresd meg a hostot majd azt rendszergazda módban nyisd meg (jegyzettömbbel pl.)
Végül írd hozzá ezt a sort (a legvégére) 74.208.105.171 gs.apple.com
majd dfu és restore -
peugeotmate
őstag
Hali!
5.0.1-ről restore-olnék szintén 5.0.1-re, de 3194-es hibával mindig elhajt. Frissítettem már az iTunest, DFU-ba is raktam a z iPodot, de hiába. (A készülék iTouch 4G 8gb, jailbreakelt.)
Mi lehet a probléma? -
Dogmatix
tag
Már letöltöttem mert kíváncsi voltam
nekem bejön az app, bár sajnos nincs mentés és azért elég korlátozottak a lehetőségek de nekem nagyon tetszik
-
Dogmatix
tag
a Figure nevű appot használja valaki? Írhatna róla pár sort, a vélemények elég vegyesek, de érdekes kis alkalmazásnak tűnik.
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
Hogyan kellene megoldani a következő helyzetet? Van két PC, van 1 db iPod Nano 5TH gen. ( nem touch, de ez a topic jobban pörög, bocs...)
Az 1.gépen mp3-akat másoltam az ipodra iTunes segítségével. A 2.gépen viszont nincsenek meg azok a zenék, amik az 1. vannak, és iTunes szinkronizálni csak úgy hajlandó, ha letöröl róla mindent. Hogy a fenébe kell megoldani, hogy esetleg az iPodról másolja át a 2.gépre a zenéket, hogy arról is lehessen zenéket másolni , de úgy hogy a mostaniak az iPodon is megmaradjanak??? -
xxman
senior tag
-
BlackTiger
tag
válasz
peugeotmate #13035 üzenetére
Csak az iPodot és a rosszul működő fülhallgatót. Sorozatszám alapján megy a garancia. Strakingbe vittem ott, gyorsan a hölgy leellenőrizte, hogy valóban rosszul szól-e majd kitöltettek velem egy lapot (lakcím, telefonszám, név) és tovább küldték a szervizbe további kivizsgálásra. Kb. 3-4 nap múlva már jött az új, de közte volt egy hétvége is.
-
ancsuka
csendes tag
Kedves Don't Panic !
Hol találom ezt a beállítást???Köszi előre is! -
ancsuka
csendes tag
Sziasztok!Nekem ipod tauch 4g-m van a páromnak iphonja és mi egy itunest használunk,ugye nekem alap hogy vannak rajta zenék de ő is tedd rá.Mikor én csatlakoztattam az ipodomat az ituneshoz rámásolta azokat a zenéket amiket a párom tedd az iphonjára hol ott én ezt nem akartam.Mikor csatlakozok ő automatice elkezdi másolni.Minap töröltem egy csomó zenét az ipodomról de nagyon sokat először az ipodomról töröltem le majd itunesba kivettem a pipát amellől a zene mellől amit ugye letöröltem utánna csináltam egy szinkronizálást.Mikor legközelebb csatlakoztam az ituneshoz automotice rámásolta azokat amiket letöröltem.....mondom ez király....lehet előlről kezdeni az egészet.Légyszi segitsetek megoldani ezt a problémát.Ja és a párom azt kérdezi hogy ha bekapcsolja az akumlátor kijelzését hogy az meriti e az iphont???Előre is köszönöm a válaszokat.Anett
-
peugeotmate
őstag
válasz
BlackTiger #13034 üzenetére
Az mindegy, ha gagyibb, sokkal már úgysem lehet fokozni.
Hol cseréltetted? iStyle? StarKing?
Szerk.: Illetve mit kértek hozzá? Elég ha az iPod maga még garis széria szám alapján, vagy kell még egyéb dokumentum is? -
BlackTiger
tag
válasz
peugeotmate #13027 üzenetére
Fülesre elvileg egy év van, nekem kicserélték.. De a gyárilag hozzáadott vietnámi helyett egy kínait kaptam, feltűnően gyengébb minőségű műanyagból. Erre számíts.
-
V1 zolee
tag
Nekem lenne egy eszméltelenül vicces kérdésem (nem nagyon értek az ipodokhoz, most akarok venni egyet)
Az Ipod Touch 3G- ből van 8 gigás kiadás?
MErt mindenhol össze vissza írogatnak hogy van meg nincs meg ilyenek...
Pls help! -
Zefír
őstag
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó a topikban, de lehet, hogy azóta válltozott a szitu, így inkábbb megkérdezem.
IOS 4.2.1-re lehet valahogyan imessage-t tenni? -
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani valakit, aki egy iTouch 4G hátlapcseréjét el tudná végezni? Természetesen eredeti alkatrészekkel dolgozva. (Elsősorban magánszemélyre gondolok.)MÁS:
Egy iPod fülesre mennyi garancia van? Egy, vagy fél év? -
zaiczd
tag
Valakit érdekelne esetleg egy iPod touch 4G ? elkéne passzolnom sajnos pénzhiány miatt, volt egy gyorshajtásom :// ha valakit érdekel, akkor szóljon!
-
Dogmatix
tag
válasz
baritz1995 #13024 üzenetére
amikor iPodom volt én is 2 készülékkel rohangáltam
Én hamar megszoktam
Amikor meglett az iphone akkor meg folyton fogdostam a zsebem hogy elhagytam valamit
-
baritz1995
tag
válasz
baritz1995 #13023 üzenetére
van mellette egy htc hd7-em csak gonoltam nem vinnék két cuccot inkább megválnék a htctől és ipodot vinném de akkor inkább marad így köszönöm a segítséget
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
baritz1995 #13020 üzenetére
Otromba lesz tőle, eszi az akksit, csak gprs mobilnet van ami semmire se elég, és touch ramja is kevés lesz hogy még a hálózati funciókat is elássa. Vegyél mellé egy régi nokiát, olcsóbb és jobb lesz.
-
Dogmatix
tag
válasz
baritz1995 #13020 üzenetére
szerintem itthon nem beszerezhető. ebay esetleg. Igaz, hogy nem próbáltam még ilyen cuccot, de én nem igazán ajánlanám :S Ezek elég szar minőségű kiegészítők
-
baritz1995
tag
sziasztok tudna nekem segiteni valaki abban hogy honnan tudok beszerezni ipod touch 4g-hez yoshin apple peel 520 ii-őt amivel lehetne telefonálni ha igen mennyiért 5.1-es szoft van az ipodon
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Dogmatix #13015 üzenetére
Fél évig használtam olyan fóliát amiből 3db 1$ volt. Egyáltalán nem kellett cserélni, tökéletesen felment, és sokkal kevésbé gyűjtötte az újlenyomatokat meg a koszt. Egyedül a ZAGG Invisibe fóliájáért érdemes több pénzt kiadni, de az is irreálisan drága. Itthon ugyanaezeket az ólcsó fóliákat kapod, csak hatalmas kereskedői haszonnal. Nekem 2,5$-ból megvolt egy tok (kocsi kerék) [link], és mellé 3db fólia. Ezt itthon 2-3 ezer forintból tudnám összehozni, de ahhoz is rengeteget kéne kutakodjak. Csak ebayről érdemes rendelni.
Visszatéve a képernyő reagálás hibához: 4.3.3-an nem volt, és haveromnak 5.1-en sincs. Szóval megrekedtem
. Sajnos nincs SHSH 4.3.3-ról, pedig szívesen visszatenném. Ott nem laggol a coverflow (megoldás: SmoothCoverflow Cydiaból) és nincsenek ilyen hibák. A notification center pedig nem nagyon izgat, akkor lenne értelme ha lenne hozzá mobilnet és folyamatosan kapnám az üzeneteket. És az iCloud-ot se használom. Elvileg van valami módszer amivel vissza lehet tenni 4.3.3-ra, de elég bonyolult és nem akarom elrontani.
-
dani3l
őstag
válasz
Dogmatix #13012 üzenetére
Miutan megirtam a kommentet, en is megtalaltam, csak szerkeszteni mar nem tudtam, uj hsz-t meg csak azert nem akartam irni.
Meg amugy sincs naluk raktaron.. Mindenesetre elmentettem, remelem hamarosan lesz nekik, mert 1300Ft nem penz erte, föleg mondjuk az IS-hez kepest, ami most ott csücsül a szekrenyben.. :/
Egyebkent igy folia nelkül baromi jol nez ki, csak feltem kicsit. Ha meg a tokot is leveszem, mindig ujra meglepödök, hogy mennyire vekony.Egy kerdes, hogy valami ertelme is legyen a hozzaszolasomnak:
Mi van, ha ugy huzom le a touchot a gepröl, hogy iTunesban nem valasztottam le? Csak azert kerdezem, mert van egy 4G nanom, es az valami miatt mindig csak masodszorra erzekeli, ha beledugom a kabelt (tenyleg mindig, es töltesnel is, meg pc-nel is), es ha elsöre nem is ismeri föl a gep, ha masodszorra dugom ra, kiirja az itunes, hogy nem lehet olvasni, es minden egyes alkalommal vissza kell allitani gyarira, majd ujra ratenni mindent. Kicsit idegesitö. Pedig szerintem szoftveres problema, nem hardveres, mivel mindig csak masodszorra erzekeli, tehat nem az van, hogy hol elsöre, hol ötödikre.. -
Dogmatix
tag
az a baj, hogy én is használok tokot, ezért nem akarok túl drága fóliát. Lehet vmi 500ft osat kipróbálok
-
dani3l
őstag
válasz
Dogmatix #13004 üzenetére
iPhone-ra lattam mar egyszer-ketszer igy kezben olyan foliat, ami teljesen matt, olyat vadaszok most a touch-ra, egyelöre siekrtelenül :S Nem tudja valaki, melyik az a folia, es hogy letezik e iPodra is? InvisibleShieldet leszedtem, mert cefetül nezett ki, hogy a tok mindig fölszedte a szelet..
-
Bocaa
senior tag
Újraindítás óta nem indulnak el az appstoreos appok csak amiket virágboltból szereztem.
ötlet? -
Dogmatix
tag
Nekem anno csak jailbreak után csinálta. Szoftveres a gond, lehet 5.1-gyel javítva van, de az is lehet hogy majd csak később fogják. iOS 5-nél jelent meg a probléma, biztos tudnak róla az almánál is. Majd megoldják. Baja nem lesz tőle a készüléknek, csak maximum kellemetlen/idegesítő.
Ki milyen fóliát használ? iPodon invisibleshield volt, most az iphonera kéne valami, de ha nem muszáj nem adok ki 6000Ft-ot egy fóliára. -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Dogmatix #13000 üzenetére
Üdv!
Megint vettem egy touchot (4g), mert már elegem lett az androidból. Nem rossz rendszer, de 25.000ft-nál többet nem érdemes költeni rá
.
Az lenne a problémám hogy feloldás után befagy a képernyő pár másodpercre, egyszerűen nem reagál az érintésekre. Feloldani simán fel tudom, tehát szoftveres a gond. Ez akkor történik ha kb. legalább 3 perce nem használtam. Illetve a befagyás után pár másodpercel reagál az érintésekre amiket bevittem. iOS 5.0.1-en vagyok, jailbreakelve. Már kb. mindent letöröltem cydiaból amit feltettem, de egyik se oldaotta meg a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest