- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Valaki nem tudja miért csatlakozik le a vezeték nélküli hálózatról néha a Touh, ha alvó üzemmódban van? Egyes hálózatoknál csinálja, másoknál nem.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
wmarci #11697 üzenetére
Ez talán hasznos lehet:
Apple termékek jótállása Magyarországon -
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Ebayes aukción nyertem egy új Touch 4g-t. Az eladó ajándékként kapta, de nem regisztrálta még interneten. Az a kérdésem, hogy a garancia az mikortól él? Amikor bereggelem neten?
-
Crime78
csendes tag
(Ez csak egy üres hozzászólás, mert véletlen kétszer küldtem el az előzőt)
-
Crime78
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi...
A következő történt velem: van egy Ipod Touch 3rd gen-em. Este felraktam USB-re tölteni, reggel mikor megfogtam tűzforró volt, és nem kapcsolt be. Miután lehúztam az USB-ről, pillanatok alatt kihűlt, de továbbra sem kapcsol be (full resettel sem). Ha visszateszem töltőre, akkor másodpercek alatt újra forró, de semmi más reakció! Kuka?
Köszi -
szilchi
őstag
+1
Nekem is 2G-s van és annyit simán megér.Amire neked kell,arra tökéletes.Én is ezekre használom plusz még GPS-nek is.
-
geri005
tag
válasz
Don't Panic #11690 üzenetére
Basszus tönkreteszed itt a lelkesedésem
-
geri005
tag
válasz
Don't Panic #11688 üzenetére
Nekem addig nem számít, hogy melyik szoft. megy rajta, amíg van rá működő facebook/twitter/mail alkalmazás... meg J.B, természetesen.
Még anno volt 2G-s iPhone-om, nagyon szerettem, azért akarok újra iOS kütyüt.
És ha még használható a 2g, akkor nem veszek feleslegesen egy 4G-t, nem akarok játszani rajta nagyon.
-
geri005
tag
Sziasztok!
Érdemes még iTouch 2G-t venni? Vagyis elméletileg 3G, de mivel 8 gigás...
20k az ára. facebook, twitter, filmnézés, zene, net... ezekre használnám körülbelül. Mennyire támogatottak még rá az App Store-os szoftverek? -
PierNight
aktív tag
válasz
wmarci #11685 üzenetére
szia, az az újra csomagoltat jelenti. szállítmányozás közben esetleg eltört a tok, vagy sérült valami és ilyenkor vissza küldik és újracsomagolják (tudtommal) és szerintem nem éri meg
kb 40ezer ft annyiért itthon is kapsz. Én is tervezem a vételt, de már kivárom az új generációt hátha az alap modell 16gb-os lesz és akkor jóval olcsóbban jövök ki mintha most venném meg a 4-es 32gb-ost (nem elég a 8) ha pedig nem, akkor ugyan ennyiért megkapom az új modellt. Szerintem te is várj egy kicsit még
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Nézelődtem ebay-en hogy mi hogy van és megláttam ezt az aukciót.[link] Mennyire érheti ez meg nekem? És vajon az mit takar hogy refurbished?
Köszi a válaszokat.
-
kommunism
aktív tag
Lenne 1 apró problémám létrehozok az ipodon 1 játéklistát majd feldugom a gépre szinkronizál,és törli ezt hogy tudom megakadályozni? Mindenképp az ipodon szeretném létrehozni a játéklistát.
-
Töröke
csendes tag
http://szifon.com/ Itt azt olvastam, hogy ne frissítsek, és ha már megtettem akkor így jártam. Valaki segítsen, mert kezdek agyérgörcsöt kapni. Nem tudom hogyan tovább, és mit hogyan, így kérek valakit segítsen, jailbreak-4.3.5-re, vagy ha lehet akkor a 4.3.3 at hol tudom feltenni megint, mert akkor minden megoldódna. 4.3.5 jailbreakhoz néztem már segítséget, le is töltöttem az itt olvasatokat http://www.jailbreaknation.com/2011/07/jailbreak-ios-4.3.5-redsn0w-iphone-43gs-ipad-and-ipod-touch-4g3g/
1.Apple Releases iOS 4.3.5
2.jailbreak RedsnOw 0.9.8b3 MAC / WINDOWS
3. Apple Releases iOS 4.3.4 To Patch JailbreakMe
ezek megvannak, és ennyi, egyiket sem tudom behívni, próbáltam megnyitni őket, de esélytelen, vagy csak én vagyok béna, a youtubon és néztem videókat , de én el sem jutok odáig, hogy a http://www.youtube.com/watch?feature=iv&annotation_id=annotation_328450&v=sw_-_ew4dkk , RedsnOw be tudjam hívni. Mivel rar fájl-ként menti le, hiába nyitom meg nem tudom elindítani. Ha már eljutnék odáig akkor gondolom könnyebben menne.
Várom válaszotokat. Köszönöm. -
Töröke
csendes tag
Nem tudom Jailbreak-ni, a legfrissebb van az ipod touch-omon: 4.3.5
Vagy, ha vissza tudnám rakni rá a 4.3.3- ast, az is nagy segítség lenne. -
Töröke
csendes tag
Frissítettem, de nem kellett volna, most szenvedhetek a jailbreakkel. 4.3.5lett rajta, a régit meg nem tudom visszarakni.
-
Töröke
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #11676 üzenetére
A yosion végül is jó, telefonálni és sms-est küldeni is megfelel, de még ismerkedem, mert jó lenne, a simkártyáról nyerni a nettet. Nem akarok plusz hordozható nettet is fizetni. Hiába van rajta wifi, sok helyen nem tudom használni, és ha nem vagyok internetközelben akkor jól jön a telefonkártya. Külföldről rendeltem, itthon ez a tipus 35-e volt, nekem 24.000.-be került.
Az lenne jó, ha lenne olyan akinek van, és az segítene a gprs beállításában, hogy végre tudjak mms küldeni és nettezni wifi hozzáférés nélkül..
Az APN: beírtam a net szót,
user és a Password nem írtam semmit,
de nekem van olyan is , hogy number, oda mit kell beírnom? -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Töröke #11675 üzenetére
Hi
1. Nincs, ezt a hardver határozza meg.
2. Photoalbums a cydiában, sajnos fizetős, nem találtam meg ingyenesen, nekem is jó lenne.
3. Ilyen tokom még nem volt, de írhatnál róla, hogy mennyiért sikerült venni, és hogyan szuperál! Addig biztosan nem kell újraJB-elned amíg, nem telepítesz rajta iOS-t. Tehát ha nem frissítesz nem kell újra.Üdv
-
Töröke
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdéseim lennének:
Van-e olyan progi amivel javítható az ipod touch 4-es fotó képminősége, mert szerintem eléggé gyenge.
Melyik az a program amivel könnyedén tudnék átrakni a pc-ről a ipodra képeket mappa jelleggel, vagy csak egyenként tudok felrakosgatni? (Munkára használnám, tehát nem hobbi szinten.)
Yosion peel 520 II. adapterrel tökéletesen tudom használni az ipod touch 4-em, így megy a telefon ,SMS,MMS küldés. Hogy tudom a telefonkártya segítségével a netet használni, van valakinek hasonló adaptere és működik rajta a net? A beállításokban kerestem a lehetőséget, meg is találtam, de nem tudom beüzemelni. Nem akarok hordozható nettet, ha van a sim kártyán is rá lehetőség. ű
Ha egyszer le jailbreak-oltam a készüléket a peel-hez, akkor a későbbiekben már nem kell?Sajnos időhiány miatt nem tudom végig böngészni a nettet, azért próbálkozom itt.Köszönöm az eddigi segítséget.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #11673 üzenetére
iphone.... direk nem lesz benne 3g gps házon belül nem versenyeztetnek főleg nem almáéknál
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #11672 üzenetére
Tőlem maradhat az egy mag 1ghz, legyen 512mb ram, gps, és 3g internetlehetőség, meg egy mégjobb akkumulátor!!
Sztem ezekre lenne legnagyobb szükség!
-
Don't Panic
senior tag
kivi leszek a touch G5.re annyi h valszelg 128 GB. is lesz + eltünnek a fizikai gombok és 2 mag a kötelezők
...
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
wmarci #11667 üzenetére
Hali
Hát szerintem 30-35-öt megérnek azért, annál többért már nem éri meg venni, annyit viszont simán megér.
Főleg, ha több pénzed nincs, mert az iPod touch 5g majd megint 65 ezer forint lesz újan, ha szerencséd van akkor 60 ezer. Szóval attól függ mennyire vagy tele, mert az 5g-t majd jövő májusban tudsz venni 45 alatt. Ha ki akarod próbálni most, akkor érdemes venni 4g-t.Üdv
-
Csirkejozsi
tag
válasz
wmarci #11667 üzenetére
Szia!
Ha nem vagy annyira besózva, akkor most én is azt mondom, hogy érdemes, mert már nincs messze az iPod Touch 5G.
És az biztos, hogy majd rengetegen váltják le a 4G -t, úgyhogy annak fog zuhanni az ára a használt piacon szerintem. Az újakra nem tom mennyire lesz hatással. -
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Érdemes még Ipod 4g-t venni, vagy már elég butaság lenne, mivel már itt van lassan az 5g?
-
Kommy
veterán
válasz
theiron320 #11664 üzenetére
a saját könyvtáradból a zene könyvtárból az iTunes könyvtárat.
-
theiron320
aktív tag
SziasztokÚjra akarom telepíteni a windost a gépemen.Azt szeretném kérdezni, hogy mit és honnan kell kimentsek ahhoz, hogy az itunes ne törölje majd le minden adatomat az ipodról.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #11662 üzenetére
valamilyen időjárás tweak.
Dupla homer bejöna vezérlő a lockscreen-en.
Lehetséges, de nem illik.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #11648 üzenetére
Hogy kerül oda fel az a felhő?
És az is érdekelne a régebbi touchomon, ha ment a zene a lock screenre kirakott egy vezérlőt, amivel tudtam zenét váltani meg minden. Az hogyan kerülhetett oda?
Ill. ami a cydiában is fizetős program, illetve system módosítás, az sehol ne keressem ingyenesen ?? Vagy valahogy meg lehet oldani? Még az hagyján, ha pár 100Ft lenne, de egy-egy módosítás 2-3 ezer forint
Üdv
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11659 üzenetére
bocs ,persze ott megy gond nélkül, már úgy látszik fáradt vagyok. Elfelejtettem, hogy en az iPhone topikba irogatok, ide nem szoktam mostanában sűrűn ezért fura. Meg ezer dolgot csinálok egyszerre
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11657 üzenetére
a gond nélkül nem igaz de tudsz downgrade-elni. A baseband ami miatt gondok vannak. (de ha custom firmware-t raksz fel akokr nincs semmi gond), mivel a baseband nem downgradeelhető ezér 1015-ös hibával hálálja meg mivel nem egyezik a firmware-hez tartozó baseband száma telefonon lévővel (ez csak 4.2.1 és utáni rendszereknél van és ekkor recovery loopba kerül, ez elötti firmware-nél egy TinyUmbrelal exit recovery-vel megoldható)
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11655 üzenetére
Nézd meg az itt található cikkeket. [link]
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11653 üzenetére
Azokra a firmware-ekre tudsz restore-olni, ha a host fájl át van írva a megfelelő módon.
-
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11651 üzenetére
Teljesen mindegy milyen firmware van a telefonon, a telefonnak csak az ecid száma kell az shsh mentéshez. És mindig ahhoz a firmware-hez lehet menteni amelyiket éppen az apple aláírja (legújabb firmware, de lehet hogy van 1 régebbi amit aláír, mint iphone 3GS esetében a 4.1-es firmware.)
Tehát lehene 3.0 is a készüléken ha minden firmware megjelenés után lementetted a TinyUmbrella-val, akkor meglenne az össze firmware-hez.
Szifon-t meg hagyjuk nincs jó véleményem róluk.
-
Csirkejozsi
tag
Értem, és ha még a 4.3.3 van rajta, akkor TinyUmbrella -val, le tudom menteni még, és utána shift+restore-ral megy a dolog?
Meg nekem kicsit homályos terület ez az SHSH. Olvastam a szifon cikkjét róla, de azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy már rég 4.1 volt a Touch -omon, amikor először úgy döntöttem, hogy lementem az SHSH-kat, és most a TinyUmbrella azt írja, hogy megvan egészen a 3.1.3 -ig. Ez meg hogy lehet?? Visszamenőleg is le tudja szedni? Akkor meg miért írja mindenki, hogy ha nem szedtem le frissítés előtt az SHSH -t, akkor lőttek a downgrade -nek? -
Kommy
veterán
válasz
Csirkejozsi #11649 üzenetére
Nem lehet, hacsak nincs shsh mentve, de shsh-nélkül kérdezted így nem tudod.
-
Csirkejozsi
tag
Sziasztok!
Kicsit lehet, hogy amatőr kérdés lesz. Ha én egy iOS 4.3.3 -at futtató készüléken újra akarom telepíteni a 4.3.3 -at, és semmi esetre sem a 4.3.4 -et, akkor azt SHSH fájlok nélkül meg tudom tenni?
Az Apple ugye lefelé nem enged az oprendszerrel, de ugyanazon a szinten maradhatok különösebb hókusz-pókuszok nélkül?
Ha mondjuk letöltöm a 4.3.3 ipsw fájlt, akkor az shift+restore -ral rámegy?
Előre is köszi! -
Don't Panic
senior tag
ez nekem új ! + egy mappában korlátlan app lehet stb...
-
footy
addikt
Hogyan tudom a zenéimet ipod touchról egy az egyben iphonera másolni?
-
iMOD
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok egy iPod touch 4g 8GB tulajdonosa. Újonnan vettem webáruházból 12 hónap garanciával. 4.3.3 iOS volt rajta, de frissítettem 4.3.4-re (az iTunes állandóan zaklatott, hogy update-eljek).
Lenne pár kérésem, utánanéztem de eddig még nem találtam választ:
Telepítettem pár ingyenesen letölthető programot de párat töröltem is. Az lenne a kérdésem, hogy idővel a program telepítések/törlések nem okozzák a rendszer lassulását? Úgy értem, hogy nem hagynak szemetet maguk után mint a Windows-ban? Nem okoznak idővel lassúbb bootolást, instabilitást a rendszerben? Nem telepítettem eszetlenül rengeteg programot, mindössze 3-4 programot töröltem mert nem voltam velük megelégedve.
Lehet, hogy buta kérdéseket teszek fel d nem ismerem az iOS-t.
A másik az akkumulátorral kapcsolatos. Olvastam pár helyen, hogy érdemes havonta legalább egyszer teljesen lemeríteni majd rögtön utána teljesen feltölteni (4 órás töltés) az akkumulátort a hosszabb élettartam elérése érdekében. Ebből mi igaz?
Előre is köszi a választ!
-
f1alonso
aktív tag
Jb-s ipod touch 4g-n is csak WIFI-S helymeghatározás van?:S
-
warchef
tag
Üdv!
Ipod touch 4g 32 GB-os verzióm van, 4.3.3-as szoftverrel
4.3.3-as szoftvert akartam jailbreakelni. Mindent az alábbi oldal szerint csináltam:[link]. De után azt írta ki, hogy nem sikerült a DFU mód előcsalogatása. Azután semmire nem reagál (tégla). Többször újrapróbáltam, de semmi. Van még remény, hogy működni fog? -
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11634 üzenetére
szerintem az 5-6 óra normális.
Akármikor töltheted ha úgy gondolod.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11634 üzenetére
Nem az a 4.3.3-ra downgrade (firmware alacsonyabb verziójúra telepítéskot )-nél kellett volna, mivel az Apple minden firmware-t aláír, és csak azokat rakhatod fel amit aláír, de ő mindig scak a legújabb firmware-t írja alá.
Ahhoz hogy vissza tudd rakni a régebbi firmware, menteni kell shsh-t de ezt is csak akkor lehet amikor az Apple éppen aláírja azt a firmware-t, ez az shsh fájl mentődik el azon a címen amit beírtál a host fájlba , így aláírta volna az azona szerveren leőv alíró szerver.
Igen most már akkor végigmegy.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Lehet hogy amiatt nem ment először a 4.3.3ra restore? Vagy ennek semmi köze hozzá? Bár végülis mindegy nem fogok ezzel többet próbálkozni nem kell nekem ez az idegeskedés.
Újraindítás után Restore-ra kattintottam és most bejött az Apple logó alatta töltőcsíkkal. Azt hiszem ez már így jó lesz, iTunesban pedig Restoring iPod software.
Kösz hogy segítettél ha nem lettél volna szerintem feladom és viszem a szervízbe. Nagyon megkönnyebbültem most, mégegyszer kösz.
Igen, elindult tökéletesen.
És ha már ittvagyok..átlagban mennyit bír az ipod touch 4? Most vettem ugye netezek és játszom rajta sokat, fényerő kb 30%nál van és nagyjából 5-6 órát bír. Ez normális? Illetve nem vagyok biztos abban sem hogy mikor kell tölteni, most úgy csinálom hogy lemerítem 20% alá vagy addig hogy kikapcsoljon aztán felrakom töltőre 100%ig. Ez így jó?
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11632 üzenetére
újraindítás kell mert csak akkor lép érvénybe a változás a host fájlban.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Mivel alapból recovery módban van mindenképp ezért lehúztam a gépről, újra bedugtam. iTunes érzékelte az iPodot. Ennél a pontnál rájöttem hogy a hosts fájlból nem töröltem azt a címet amit előtte beleraktam. Kiszedtem elmentettem, rányomtam a Restore-ra. Ugyanaz a hibaüzenet fogadott 3194es számmal.
Újraindítani is kell? Amikor először csináltam nem indítottam újra. De akkor most megteszem.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11630 üzenetére
Nem rakta rá mivel , a legelején kiakadt.
Viszont nem kéne recovery loopban lenned.Rakd be Recovery módba az iTouch-ot, Úgy hogy kikapcsolod és nyomod a Home gombot miközben rádugod a gépre (ekkor megjelenik a készüléken egy usb és egy iTunes jel), ekkor az iTunes kiírja, hogy recovery módban vana készülék, ekkor nyomjál rá a restore gombra és letöltei a firmware-t és fel is telepíti.
Ugye nem nyúltá la host fájlhoz, mert ha igen akkor azt írd vissza különben nem fog menni a restore, és utána gép újraindítás , host fájl átírás után.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Ott a tutorialban van egy link az IPSW fájlhoz 4.3.3hoz, azt tettem rá..vagyis próbáltam. Tehát ez windows alatt egyáltalán nem működik?
Legfontosabb most nekem az lenne hogy ebből a "recovery loopból" kikerüljek, erre tudsz valami megoldást? Nem tudom hogy végülis rárakta-e a azt a 4.3.3as firmwaret, csak annyit tudok hogy itt ülök, gépre rá van dugva recovery módban.Épp ezaz hogy ha iTunesban rányomok a restore-ra ugyanazt a hibaüzenetet adja ki hogy nem lehet restore-olni.
-
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11628 üzenetére
Régebbi firmware-t nem lehet visszarakni shsh mnetés nélkül és az t te nem tetted meg,, mivel nem is tudtad volna.
Csak custom firmware-t tudnál rárakni , de azt csak Mac alatt lehet készíteni jelneleg iOS 4.3.4-hez.
4.3.4-re vissza tudod rakni annyit kell csinálni, hogy iTunes-ban rányomsz a restore gombra
-
AndrewPuma82
csendes tag
Újonnan vettem, én bontottam ki, 4.1 volt rajta azt egyből frissítettem 4.3.4re.
A hibakód iTunesban pedig 3194. Most megcsináltam ezt írta ki de szerintem változik vagy nem tudom.
The iPod "iPod" could not be restored. An unknown error occured (3194). Ez az üzenet.
Nem tudom, hogy számít-e de nekem már az is elég lenne ha 4.3.4re vissza tudnám rakni és el is felejtem a jailbreaket... -
Kommy
veterán
válasz
AndrewPuma82 #11625 üzenetére
A hibakódot írd le, az lenne a legfontosabb.
Egyáltalán alapból 4.3.4-el vetted újonnan, tehát te bontottad ki?
lehet jailbreakről beszélni már. -
AndrewPuma82
csendes tag
szerkesztés gomb ottvan..ezt benéztem
-
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok!
Kedden vettem egy ipod touch 4et. Mára eldöntöttem hogy jailbreakelem, viszont már a 4.3.4es szoftver volt rajta, ezért 4.3.3ra vissza kellett raknom. http://www.redmondpie.com/downgrade-ios-4.3.4-to-4.3.3-4.3.2-4.3.1-4.3-iphone-4-3gs-ipad-2-ipad-ipod-touch-4g-3g-how-to-tutorial/ ezt a leírást használtam hozzá. iTunesban bejött hogy extracting files(azt hiszem files volt) utána pedig kiírta azt az errort amire azt mondják a tutorialban hogy nem kell vele foglalkozni. Leokéztam és maradt az ipod a DFU módban. Ezután megpróbáltam a redsn0w féle megoldást. Betallóztam neki az IPSW fájlt, a gépen minden rendben megtörtént finishre nyomtam és az ipodon bejött a fekete háttér sok kis fehér szöveggel azt hiszem ez normális. Utána bejött az az ananász megcsinálta a dolgát újraindult recovery módban. Azóta nem tudom onnan kiszedni. Próbáltam tinyumbrellat, irecoveryt de semmi. Próbáltam hogy nyomom a home és kikapcsoló gombot 10mpig majd elengedem a home gombot, ez sem segített. Nem tudom mit csináljak nézegettem neten nem találtam semmi működőt arra hogy hogy "szabaduljak ki" ebből a "recovery loopból". Remélem tudtok segíteni mert nem szeretném már 3 naposan szervízbe vinni az ipodomat. Ha esetleg mégis kell, a garancia érvényes rá?
Nagyon várom a válaszokat, mert ezt tényleg nem így terveztem...edit: Igen tudom hogy nem szabad jailbreakről írni itt de ha valaki tud megoldást legalább mondja hogy tud és msnen vagy valahol máshol meg tudnánk beszélni.
-
Roliiii
aktív tag
Ha kalózforrásból van akkor a kalózforrásból keress új frissítést, de ha fizettél érte akkor passz.
-
szilchi
őstag
Hi.Nem akarják frissíteni magukat az appok sem a Touch-on,sem a PC-men.Pl. az Angry Birds Rio is 1.2.1 a Touchon pedig most jött nemrég frissítés és Appstore-ban már 1.2.2 a verziószám.Így ugye nem kapom meg az új pályákat.Ezzel mit lehet csinálni?
-
f1alonso
aktív tag
Megkérdezhetem hogy mennyiért rendelted?
-
Skizz
addikt
Srácok, egy 3G iPod tényleg kevesebbet eszik 3-as fw-vel, mint 4.2-1-el? És ha igen, van lehetőség visszaégetni a régit?
-
Töröke
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérek megint. Az ipod touch 4-hez rendeltem egy yosion apple peel 520 II, de eddig nem jutottam semmire vele. Ha valaki csinált már iPodból iphonet az kérem segítsen. A installációhoz olvastam, hogy kell a cydia program, de nekem ez a program nincs fent az ipodon. Minden lehetséges információt köszönök.
-
f1alonso
aktív tag
Hát ez szerintem a Flash Player hiánya miatt van , de nézd meg appstrore ba van-e rá program...én pl a justin.tv-vel voltam így.
-
stoki1979
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogyan lehet ipod touch 4g-n sporteseményeket nézni?
Pc-n ez úgy néz ki, hogy van az adott oldal amely összegyűjti a meccsek linkjeit és valamelyikre rákattintva web playeren elindul az kiválasztott közvetítés.Ez mind megy az ipodon csak a weblayer helyett üres fehérség.Tud ebben valaki segíteni?
Köszönöm. -
Kommy
veterán
válasz
huncutkas12 #11604 üzenetére
ha van fali töltőd akkor arra rakd rá. Nem lehet, hogy teljesen lemerült?
Próbáltad a Home + Power gombot hosszan nyomni? -
huncutkas12
csendes tag
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy a z ipod touch-omat(3g) nem tudom bekapcsolni
, én alaplap hibára tippelnék, meg lehet-e javíttatni? És ha igen akkor hol?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csirkejozsi #11601 üzenetére
Az IOS5 végleges verzió aug végén fog kijönni és szerintem is simán viszi !
Az iPad1 szvszérdekesség iPad3 vagy iPad HD?
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #11601 üzenetére
Véleményem szerint biztos elfut rajta szépen, nagy kiba lenne, ha egy 2 éve kiadott cuccon nem futna!
Nem tudja valaki, hogy a Music Downloaderrel amit letöltök zene azt hol találom meg és hogy tudom lejátszani? Azt írja: \mp3down folder under my document <-- Ezt hol találom??
Mit ajánlotok iPod 4g-hez hálózati töltőnek? Vettem anno 2.000Ft-ért Apple utánzatot, a 3g-vel tökéletes volt, az előző 4g-mnek behülyült tőle a kijelzője ha töltőn volt. A mostaninak nincs ilyen baja vele, viszont k.va meleg a töltő, attól félek elég.
Üdv
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Don't Panic #11600 üzenetére
Igen, csak az iPad-ben azért kicsit nagyobb felületet kell vezérelni, úgyhogy a 256Mb remélem azért elég lesz. De ahogy nézegettem, az erős grafikai proci miatt nincs gond. De azért arra kíváncsi leszek, hogy az iOS5 hogy fog futni rajta. Arra már lehet, hogy majd nem frissítek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi haladó szinten
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest