- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csirkejozsi #10599 üzenetére
Nem a jailbreak az előfeltétele - az SHSH kimentéséhez nem kell jailbreak hála a TinyUmbrellának -, csak a körültekintés. Viszont utólag már nem lehet mit tenni vele, nem lehet beszerezni, így marad a legfrissebb OS. Pech.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Mike Ohotski #10592 üzenetére
Szia!
Ehhez kellenének SHSH fájlok, de legjobb tudomásom szerint ennek feltétele a Jb, szóval nem. -
-
dAnky
aktív tag
Srácok tud valaki olyan progit i-tunes-ba amivel megtudom határozni egy másik iphones/ipodos helyzetét?
-
válasz
PredatorNo1 #10594 üzenetére
Hali
A VLC player milyen formatumokat jatszik le? Ac3 hang kodekos filmet lejastzik? -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10576 üzenetére
Természetesen minden filmem aviban van. De ha megyek valahova egyszerűbb lenne csak behúzni iPodra az avit.
Jelenleg 2x annyi idő lekonvertálni mint megnézni egy filmet. FAIL -
Mike Ohotski
csendes tag
Üdv! Próbáltam visszakeresni, de nem nagyon találtam megoldást...az lenne a kérdésem, hogy van valami mód arra, hogy 4.2.1.-ről visszatérjek 3.1.3.-ra? 8Gb Ipod Touch 3G-m van. A vas nem jailbreakelt. A segítséget előre is köszönöm.
-
XP NINJA
őstag
http://www.youtube.com/watch?v=VAKhftX0cjk&feature=related
összerakjuk kinek milye van itt a fórumon és csinálunk egy Itable-t
-
e30st
tag
a formátum nem mindegy. beütöd google-ba, hogy ipod touch video converter, kiad sokezer találatot, egy csomó kis béna ingyenes videokonvertert, valamelyiket letöltöd, és az megformázza neked úgy, hogy biztosan lejátsza a touchon. aztán irány az itunes, ahogy azt makimakom kollega is mondta
-
válasz
Don't Panic #10582 üzenetére
egyet találtam :S nincs sehol
-
Berti95
csendes tag
segítségre lenne szükségem.kaptam 1 ipod touch készüléket ajándékba,de nem tudok rá filmet tölteni.kérlek segítsetek
-
Sziasztok
Szeretnek venni ipod touch 4gm-hez kulso akkumlatort amit ra lehet csatlakoztatni az ipodra valaki meg tudna nekem mondani hogy hol lehet venni? -
dexter_123
csendes tag
hello srácok most vettem egy Ipod touch 1 generációsat és nem akar a wifimhez csatlakozni unabled connected ezt irja ki v mi tipp?
-
Revoltek
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10577 üzenetére
Jól megcsinálták, hogy nem lehet letölteni USA accounttal...
-
PredatorNo1
aktív tag
Nagyot alakított az utolsó napra az iTunes, vagy mégsem ?
Letölthető, David Guetta 5 videóklippje, ez ám az ajándék!!!
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10574 üzenetére
Az összes videó lejátszó proginak 3G-3GS kell.
Azok viszik a HD-is ,de nekem arra nincs szükségem és ne mondja már senki,hogy egy 640x480as videóval nem bírkózik meg a 2g.
Szóval annyi lenne a lényeg,hogy vidit akarok nézni, konvertálás nélkül,mert ez a gép épp arra elég,hogy zinternetiában mászkáljak vele. -
rakloo
aktív tag
Nincs valami megoldás arra, mondjuk cydiából vagy bárhonnan,hogy a 3g,8gb-ot ne 2g-nek hanem egy 3g-ként észleljék a dolgok ? Videó lejátszót akarok feltenni,s szerintem egy képernyő felbontáshoz elég lenne a 2g-is,mert HD-t nemigen akarok nézni .
-
dAnky
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10570 üzenetére
De még mekkora szerencsés vagyok meglett a vizsgám!
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10547 üzenetére
„- A kijelzője feltűnő különbség, néha így egy hónap után is csak megállok és csodálom milyen részletes.''
Ezzel én is így vagyok.
-
Grind
tag
válasz
szilchi #10563 üzenetére
Egy jó tanács
ne frissítsd 4.2.1 -re ... iPod Touch 2G-re legjobb a 3.1.3 , én is hibáztam hogy anno feltettem a 4.1-et :S am miért nem jailbreakeled? és akkor feltudod tenni a fizetős játékokat/progikat is
Jailbreak legjobb jailbreak 3.1.3 ra
vagy is inkább a legegyszerűbb
-
szilchi
őstag
Ma délelött meghozta a futár a Touch-ot.Már pakoltam rá free appokat meg zenét.Eddig nagyon bejön a készülék.Maradt a 3.1.3-as IOS,bár Itunes mindig frissíteni akarja.Google maps csak angol Itunes-ban van?Mert a magyarban nem láttam,angolban volt de onnan magyar accountal nem tudtam leszedni.Esetleg olyan program van,amivel térképet le lehet tölteni és offline nézegetni?Offline recept-nézegető már van
.Angry Birds (lite verzió ingyenes) nagyon kemény.
-
tudtok olyan divx lejátszó progit ipodra ami az ac3 kodekot is lejátsza? mert a cinexplayer csak az mp3 hang formátumot viszi
-
Hali
Letszives segitsen valaki
Arrol lenne szo hogy ipod touch 4g-n hogyan tudok kijelentkezni a game centerbol?
Mert 2keszulek van tesom letolt ra egy jatekot vagy letorol valamit es az bari idegesito mert akkor nekem vesznek el az achiewmentsem meg a pontjaim:@ es valahogy ki kellene jelentkeznem csak nem tudom hol kell
-
XP NINJA
őstag
Hogy lehetne saját szöveges fájlokat tenni az ipodra? Olyat amit gépen írok txt-be
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10556 üzenetére
G1 NANO-ba samsung memória volt mind a 4 GB
-
Don't Panic
senior tag
válasz
rakloo #10553 üzenetére
a diákmunka ha csak nem hostess vagy jó pénzért (napi5) ezer ért, halál az összes diákmeló.
Ismeretség, barátok , munkaserkés én is így jutottam hozzá néha néha beugrós vagyok egy vendéglátós helyen. amugy meg hála ég kapok némi pénzt a tanulmányi átlagomért amit félre teszek mert az nagy szó ha valaki félre tud tenni( a semmiből) és még nem vízen és kenyéren él. -
PredatorNo1
aktív tag
Akit érdekel, ma van a 11. napja az iTunes ingyen letöltésnek.
A mai menü: Mirror's Edge
Nekem PC-n bejött, kíváncsi vagyok milyen iPodon, max öcsém el lesz vele, majd letöltöm du-án.
Leszedtem a Broken Sword nevű, detektíves játékot is, nem fogtak meg eddig az ilyenek, de angol tanulásnak jól bevált
és még izgalmas is volt, belefecceltem kb. 7,5 óra játékidőt barátnőm nem nagyon örült
Na jóccakát
-
rakloo
aktív tag
válasz
Don't Panic #10552 üzenetére
Diákmunkára hajazok nagyon, de sehol sárkány
ami van, arra meg hely nincs..
Elpasszoltam a gépet, de most hogy csak az iPod van, feltűnik a hiánya. -
Don't Panic
senior tag
ne lenne ilyen k drága váltanátok g4 re (sajnos az áfa az valami borzalom és hogy itthon mindig van ami irreálisan drága)
én most egy hosszútávú PC fejlesztésbe vágok belemásfél éves a projekt
márciusban SSD aztán meg nyáron meglátom kijön e az új AMD.s procicsalád alávágva az intel sandy bridge nek némiképp normalizálódjanak az árak , aztán kiderül minden.
-
Gordiann
őstag
válasz
Köszi a kifejtést!
A hangszóró valóban nem a legjobb jelenleg.
rajloo: SBSettings nem jött be neked se? (fényerő, lock megoldásaként)
-
rakloo
aktív tag
válasz
Egyenlőre nincs sok siker, még ott járok hogy pótakku, tehát külső,de mivel pont a mérete miatt szerettem bele, így lehet felejtős az is .
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Gordiann #10544 üzenetére
Hogy a 4g mellé álljak:
- A akksi sokkal jobban bírja ! A fél éves 3g-mel wifiztem, és 10mp-enként százalékokat ment le az akksija, ehhez képest a 4g sokkal jobb.
- A kijelzője feltűnő különbség, néha így egy hónap után is csak megállok és csodálom milyen részletes.
- Kezdetben én is szidtam a lock gombot, de most, hogy megszoktam, talán még dicsérni is merem!!
- A hangszórója is mérföldekkel jobb, én legalábbis jobban ki tudom használni, mint a 3g-jét, amiből azt sem tudtam hol jön ki a hang ??? (ezt megírhatná valaki)
- A kamera nem mondom, hogy csudajó, de videókat jókat lehet vele csinálni, én az elülső kamerával éjszaka vettem fel magamat, és egész jó lett, napfénynél pedig, találsz a neten milyen videót csinál!
- Másik nagy előnye: hogy lehet a menüben nem gyorsabb, de nem is azt kell nézni, ahhoz nem kell nagy processzor, meg memória. De játékokban merőben jobb a 4g-nél, gyorsan betölt, mehet közben a zene + a héttérben még 4 task, és még marad 60-70 mb memória!! A 3g-m meghalt volna ettől.
Nagyjából most ennyi, én nem bántam meg, hogy váltottam!
@rakloo majd megírhatnád találtál-e erősebb akkut, kiváncsi lennék van-e ilyenre lehetőség
-
XP NINJA
őstag
válasz
Don't Panic #10501 üzenetére
Néztem a wikipédiát és arra jutottan hogy a touch 5 szeptemberben jön majd ki. Az eddigi összes ipod akkor érkezett
Lenne pár kérdésem:
-Szeretnék egy jó kis windows mobilet rakni a 2g-s touchomra. Hogy lehet? Olyat szeretnék ami az új Omnia 7-en van. Valami témával meg lehet oldani? Jailbreak meg van.
-Ha letöltök Winterboardba egy témát akkor annak a hátterét meg sem tudom változtatni?
-Magyar a szoftverem rajta, és a kikapcsolás és a feloldás feliratot hogyan tudom eltüntetni?-Ha a multitasking nincs bskapcsolva akkor ha kilépek egy appból akkor teljesen bezárul? Nem fut sehol tivább?
Köszönöm
-
-
Gordiann
őstag
Próbáltam a multitaskot: egyrész akksi nagyon merült, hiába nyomtam ki minden appból egyből bezárás után. Másrészt sokszor ha kicsit az átlagosnál gyorsabban nyomkodtam a dolgokat, akkor fogta magát a gépezet és újraindult. Nem volt egy stabil. Szerintem amikor betelt az a kevés memória, és még kapott pár parancsot, akkor esett szét az egész.
De az akksi merülése ami nagyon zavaró nekem. Habár lehet, hogy ez a 4G-nél is így van?
-
Gordiann
őstag
Sziasztok
ma megfogdoztam a 4G-s ipod touch-ot, és nem vagyok elájulva tőle...
Nekem 2G-m van. Azt hittem, hogy szárnyalni fog sebességben, de nincs olyan nagy különbség az enyémhez képest. (a menükben mászkáláskor) Természetesen az appok futtatása érezhetően jobb.
A másik a kamera: nincs benne autofokusz?Nem nagyon élesített, amikor rányomtam a kezem a képre, de a négyzetet kiírta, valamit csinált is, de nem lett éles a fókuszálás tárgya... meg be is mozdult a fotó viszonylag sok fényben.
A harmadik észrevétel: fogásra jobb a 2G/3G. Kellemesebb. A lock gomb is sokkal jobb a régiken (még ha könnyen meghibásodik is)Gondolkoztam a cserén. de nem biztos, hogy belevágok.... jó nekem ez a 2G.
(megfelelően működő multitask hiányzik csak belőle nekem a 4G-hez képest) -
rakloo
aktív tag
Tud olyan helyet mondani valaki, ahol 2.5G-be tudok nagyobb kapacitású akkut venni, beszereléssel együtt?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10538 üzenetére
ezen én is csak fogtam a fejem de mondom nem szólok be DR.Stainless
-
Revoltek
aktív tag
Köszi a válaszokat és a linket! (Y)
-
xxman
senior tag
válasz
Revoltek #10534 üzenetére
igen ez csak a hátlapnak egy lézer gravírozása(?) maga az anyag megegyezik , jah és aki szereti szétszedegetni , vagy magának megszervízelni a készüléket annak ajánlom az iFixitet (előző kollega linkelte)
körülbelül az összes ipod fennvan (régebbi genesek is) lépésről lépésre szétszedve. -
e30st
tag
válasz
Revoltek #10534 üzenetére
ugyanolyan anyag, mint a fényes rész, csak nincs lepolírozva, hanem valami gravírozós módszerrel megérdesítették az ottani felületet.
nem tudom pontosan az anyag nevét, de az apple így hívja "stainless steel"
valami krómozott acéldarabka a hátulja. ha egyébként ennyire érdekel a touch szerekezete, nagyon tudom javasolni az alábbi cikket
[link] -
Revoltek
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy az iTouch 4G hátulján az alma jel és az iPod felirat milyen anyagból van? Tudom engem is jó dolgok érdekelnek így háromnegyed négy körül
-
válasz
PredatorNo1 #10531 üzenetére
Köszi!
Akkor a backoffot kipróbálom -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Natalie1982 #10527 üzenetére
Van egy egyszerűbb, ha te nem akarsz belenyúlkálni, ezzel egyszerűen ki és bekapcsolható a backup.
A program neve: "Backoff"
Tesz egy ikont asztalra aztán tudod kapcsolgatni.
Üdv
-
válasz
Don't Panic #10528 üzenetére
Köszi!
-
Natalie1982
csendes tag
nekm sima mp3-hoz valo creative fulesem van...es tokeletes.Nagyon sokfelet kiprobaltam mar,de eddig ez jott be a legjobban.Mondjuk az ara 2 eve volt 8500 ft.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom #10526 üzenetére
"1. indítsd újra a PC
2. Keresd meg az ezen a helyen található iTunesPrefs.xml filét. (XP: C:\Documents and Settings\_FELHASZNÁLÓNÉV_\Application Data\Apple Computer\iTunes vagy C:\Documents and Settings\_FELHASZNÁLÓNÉV_\Local Settings\Application Data\Apple Computer\iTunes.
3. Készíts róla egy biztonsági másolatot, majd nyisd meg egy szerkesztővel ne jegyzettömbbel, hanem Notepaddal.
4. Keresd meg ezt a sort: “<key>User Preferences</key>”, majd az utána lévő <dict> tag után szúrd be ezeket:
<key>DeviceBackupsDisabled</key>
<data>
dHJ1ZQ==
</data>5. mentsd el, majd teszteld
Eredeti cikk itt érhető el.BackUp kikacsolása Windowson | iTouch.hu
"
amugy GOOGLE baxmeg
-
Az iTunes mindig backupolja az ipodot ha radugom es sokaig tart ki lehet valahogyan kapcsolni?
-
válasz
Don't Panic #10524 üzenetére
Koszi szepen
Nekem valaki mondta hogy nem valtozik a hangja en meg honnan tudjam xD -
Don't Panic
senior tag
válasz
makimakom #10523 üzenetére
JÉZUSOM EMBER FIA TE NAGYON NAGYON átlag felhasználó még szép hogy javul a hangja! az amit adnak hozzá pont arra elég hogy ne mondhassák h még fülest sem adnak hozzá SZVSZ 1 fos a gyári füles!
mit ajánlok nos a következőket :
CX 300-II Precision & CX 400-II Precision
valamit ezekről itt tájékozódhatsz Sennheiser CX TopicjaSennheiser CX 400-II Precision Logout Teszt
én egy CX400II használok korrekt darab.továbbá ami szerintem jók lehetnek KLIPSCH Image S2
KLIPSCH Image S4Amikor a Klipsch S4i szól a fülünkben, olyankor a külvilág teljesen megszűnik. Semmi mást nem hallunk, csak a kiváló minőségű zenét. Zajszűrése tökéletes. Basszusa részletes és mély, magasai kristálytiszták.A 3-gombos vezérlővel gyorsan és pontosan vezérelhetjük iPod, iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4 és iPad készülékeinket. Segítségével kezdeményezhetünk és befejezhetünk hívásokat, vezérelhetünk médialejátszást. Természetesen az új funkciók nem mennek a hangminőség rovására. Kialakítása stabil és hangzásában megjelenik a Klipsch már 60éve halmozódó óriási tapasztalata. Az Image S4i hangképe egyedülálló, kompromisszumoktól mentes. Széles frekvencia átvitel és dinamika tartomány jellemzi. A mikró hangszórók kiválóan teljesítenek. Legyen szó dinamikus gitárzenéről vagy pihentető, lágy orgona futamokról. Az Image S4i hallgatásakor egyetlen hangról sem fogunk lemaradni.
Tehát szerintem egy jó füles elengedhetetlen annak aki szeretni a zenét és van rá igény.
az én CX400II ömet innen PH ról vettem 6.500ft ért postán kaptam meg teljesen jól működik a busniess része és még a füles is jó!üdv.
-
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #10519 üzenetére
Nyugalom van. 3.-án már működni fog az Almi szerint.
Mellesleg én is elaludtam, mert nem hittem el, hogy nem ébreszt -
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10519 üzenetére
én is beállítottam az ébresztőt 11 re nem jelzett ezért most keltem
-
PredatorNo1
aktív tag
Háhhh azt hittem csak vicc, de tényleg nem ébreszt a 4.x-es szoftver, 2011-ben !
Minden esetre, elismerhető, hogy jó ösztönzés a szoftverfrissítésre, egy ilyen pitiáner hibát biztos, hogy nem csinálnak meg véletlenül.
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok. az ipod touch 4g mennyivel tud többet mint a 3g? Bocsi hogy nem olvasom végig az összes hozzászólást de picit lusta vagyok. 2 közül melyiket érdemesebb választani?
-
e30st
tag
válasz
Natalie1982 #10512 üzenetére
igen, úgy van ahogy máyköl mondta, korlátozott dolgokra használható a bluetooth. ha más jellegű adatátviteli dolgokra szeretnéd használni, mint pl mobilról képet zenét küldözgetni, akkor azt jailbreak után cydiából letölthető bővítményekkel meg lehet csinálni, de körülményes, és nem nagyon javasolt.
-
máyköl
veterán
válasz
Natalie1982 #10512 üzenetére
Mivel akarod használni a Bluetooth-ot használni?
Mert nem szokványos a bluetooth-ja, hagyományos telefonokkal nem kompatibilis, csak pár tartozékkal, pl. vezeték nélküli headsettel, stb. -
Natalie1982
csendes tag
...sajna most mar csak a bluetooth-t nem tudom hasznalni
.Jol jonne meg 1 kis segitseg.Elore is koszonom
J...ja.4 g-s 32 gigas touch-rol van szo..
-
harry3
őstag
válasz
PredatorNo1 #10498 üzenetére
Az a jó még benne, hogy amikor nézed szépen néz ki, de mikor fényképezel és utána megnézed a szoftver szerintem direkt lerontja.
Az 5G-ben max. 2 MP-es kamera lesz.Amúgy nem tudom, hogy mit izél az Apple, mikor a kis lejátszójuk annyiba kerül, mint egy jobb telefon és még így is veszik. Féltik a kis pénzüket, hogy nehogy kevesebb legyen a bevétel 1 centtel se.
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #10508 üzenetére
Áhhh ez rohadt drága, ráadásul van vezeték is.
Akkor már veszek 700-ért kazettába épített lejátszót, ha tudjátok még milyen azÜdv
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10507 üzenetére
én ilyet vettem apukámnak a g5 ös iPodjához faszán működik minőségi darab.
Tunecast -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Don't Panic #10504 üzenetére
Időgép
Ja tök durva, hogy egyszer ezek is olyan gagyi cuccok lesznek, mint most a morze.Visszatérve a GPS-re, ha akar az ember 4-5-ért vesz egy bluetoothos külső GPS-t és kész a csoda. Szóval még mindig nem vagyunk 180.000-nél, csak 65.000-nél. És ezt tudják az apple-nél is valszeg.
Másik kérdés, mit ajánlotok, hogyha autóban szeretném használni az iPodot, lehetőleg vezeték nélkül?
Bluetoothos kihangosítóval megoldható? Vagy mivel?
Van, aki aktívan használja így az iPodját?Üdv
-
Don't Panic
senior tag
még1 új találgatás hiszen Steve bácsi mondta hogy ők nem állnak a fejlődés útjába és szép lassan ők is támogatni fogják az USB3-as szabványt, és persze a HDD.k szép lassan visszaszorulnak ellenben ők is fejlődnek (kisebbek és többet fognak bírni mint a maiak) de ahogy terjed az SSD olcsóbb is lesz és lehet elhagyják a CLASSIC bol a HDD.s tárat és átváltanak ők is SSD re
mert ma egy 160 GB.s SSD elég húzós (1TB SSD 880 ezer HUF+fa)LIKE
-
máyköl
veterán
Micsoda találgatások...
És mindegyikben van valami igazság. -
Don't Panic
senior tag
válasz
szilchi #10502 üzenetére
van hát , abszolút reális ez a fajta gondolatmenet maximum a game részére tudnánk rágyúrni erősebb GPU.(szerintem)
mondjuk csak akkor tudnánk meg ha beleülnénk az időgépünkbe és beállítanánk 2055.12.10. reggel 8:00 ra felmennénk az APPLE.com ra és megnéznénk mi a harci helyzet
amugy az ilyen ikonikus cuccokat mint G1 es ipodok és nanok és classicok érdemes eltenni működőképesen mert jó áron tovább lehetne adni pl 2055 bengyűjtőknek.vagy akiknek megtetszik a RETRO apple cucc
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
máyköl #10500 üzenetére
Szerintem a hardverét hagyhatnák ahogy most van, max. ramduplázás.
És ha azt nézzük, akkor csak egy gps-t és egy nagyfelbontású hátsó kamerát kellene beletenni, ledvilágítással.
Ha jól látom, ez 3 db fejlesztés, nem lenne akkora lépés mint a 3. és 4. generáció között.Szifon.hu-n van egy cikk, ahol leírják mi várható 2011-re az apple-től olvassátok el. Bár szerintem nagyrésze találgatás, biztos sok alapja van!
Üdv
-
szilchi
őstag
Nekem meg olyan infóim vannak,hogy az Ipodban sosem lesz GPS meg erős kamera,különben önmaguknak csinálnak konkurenciát.Mivel ha lenne benn olyan,akkor már csak abban különbözne az Iphone-tól,hogy nem lehet vele telefonálni.Így sokan inkább az olcsóbb Touch-ot vennének meg valami régi gagyi telefont és hagyná mindenki az Iphonet.Ezért elvileg a Touch tudásban sosem érheti uton az Iphone-t.Persze nem kell hogy igaz legyen.De van benne ráció..
-
Don't Panic
senior tag
válasz
máyköl #10500 üzenetére
2011 nyarán és 2 magos ARM procik leszenk benne mármint az ipad2 ő ben és az iphone5 ben a toucrol 1 szó sincs ezekről. s azt hogy mit tesznek az ipod touch 5 be azt sztem még Steve bácsi sem tudja. persze ez csak tipp
de a nyári hónapokra futhat be az új generációs telcsi és padamúgy a video képesség a gen4 es toucban szerintem korrekt szép videokat csinál(természetes fényben) de a fényképező része 1 fos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest