Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banánocska
aktív tag
válasz
Roliiii #12198 üzenetére
A psp két naponta van töltőn. Már amikor használom. Már 2Hónapja nem vettem elő. Nem tudom hogy jól járnék e Touch-al. Fogtam már kezembe és nagyon esztétikus, és kellemes érzés volt. Sok lehetőség, könnyebb kezelhetőség. Nem tudom. Esetleg még egy aksi mennyibe kerül bele?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
banánocska #12197 üzenetére
Nem, nehogy váltsál, az 5-6 óra meg lósz*r jó az 2-3 órának is, az iPod Touch 4G-m olyan gyorsan merült és nem csak nekem, nem érdemes nem nem nem...PSP-t nem tud pótolni!Még játékélményben sem!
-
banánocska
aktív tag
válasz
atomchicken #12196 üzenetére
Már csak egy kérdés maradt ami a leglényegesebb. Érdemes Psp-ről váltani?
-
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12195 üzenetére
Játékba 5-6 óránál többet nem bírja.
Filmnézés is kb így zabálhatja az akksit, de arról nincs tapasztalatom.Az ilyen 0,99$-os alkalmazásokat 2 óra alatt ki lehet játszani, szóval minden utazáshoz legalább 2db új játékra lesz szükséged.
Persze vannak komolyabb drágább játékok is azokkal el lehet tölteni több órát is. -
banánocska
aktív tag
válasz
atomchicken #12194 üzenetére
Érdemes Psp-ről váltani Ipodra? Csak az utazás keltette unaloműzés lenne a cél illetve az akkuidő.
-
atomchicken
tag
válasz
banánocska #12193 üzenetére
Szia!
Ha 3G mellett döntesz akkor arra figyelj, hogy abból csak 32gb és 64gb-os van, szóval ha valaki 3G 8gb-ot árul akkor az nem 3G-s hanem 2G-s csak ujra brandelve!
Ha 4G mellett, akkor mindegy h 8, 32 vagy 64gb-osat veszel mindbe ugyan az a hardware dolgozik!
Én azt mondom, hogy 8gb-osat ne vegyél, mert nagyon kevés az a hely, ténylegesen 6,5gb használható fel.
Ha volt már a kezedben a két készülék, akkor rögtön feltűnik, hogy a 4g-nek sokkal szebb a kijelzője, én pont emiatt váltok most 3g 32-ról 4g 32-ra!
Egyébként a 2 készülék közt a különbség az, hogy a 4G-be jobb a proci, a GPU chip, 4X több pixel számú a kijelzője, van benne kamera, vékonyabb! (RAM ugyan annyi van mindkettőbe). Igazából a 3G-n minden elindul ami a 4G-n egyedül sebességbe van különbség a kettő között, de a játékok nem laggolnak 3g-n se, csak lassabban töltenek be!
Ha teheted 4g 32gb-ot vegyél! -
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudok dönteni. Van egy Psp3004-es szériám. És most nézegettem Ipod Touch-okat.
Megéri eladni a Psp-t és venni egy 3G/4G Ipod-ot? Melyiket érdemes megvenni(3G Vs. 4G)
Utazás során használnám és filmnézésre. -
atomchicken
tag
válasz
bozarjoska #12190 üzenetére
Nekem mostanában mindig ez van pedig nem instaláltam rá mostanában semmit!
(iPod touch 3g 32gb)
Én így csinálom mostanában:
-rádugom gépre
-kikapcsolom az ipodot
-DFU modba teszem, de a redsnow-t még nem indítom el
-windows felismeri a DFU modot
-redsnow-t indítom, mikor oda ér h DFU-ba kell tenni, azt magától átugorja
-várok..ujraidul..kész -
baliii
senior tag
válasz
bozarjoska #12190 üzenetére
Nekem is volt ilyen régen, lövésem sincs hogyan de megoldódott, asszem össze vissza nyomogattam ujraindittttam rákötöttema gépre ezerszer, aztán végre érzékelte egy idő után de nem akarta visszaállitani gyári állapotra sem, de vagy 30adik próbálkozásra sikerült... Azóta inkább nem b@sztatom nagyon a rendszert, csak kis dolgokra használom a JB-t
-
bozarjoska
őstag
hello mindenki!
olyan problémám lenne,hogy van egy ipod touch 4g-m (jb, 4.3.5), letöltöttem hozzá vmilyen témát cydiaból aztán újra kellett indítani de mivel csak tethered a jb ezért vissza akartam tenni redsn0w-val de nem sikerül... nem tudom DFU módba tenni már vagy 20szor próbálkoztam és semmi csak 1 apple logó jelenik meg mást nem tudok belőle elővarázsolni! meg amikor dfu módba akarom tenni akkor a windows csipog 3at mint amikor rádugom a pendriveot de akkor csak 1et szokott csipogni itt meg 3at... eddig jó volt megcsináltam már párszor de most semmi! mi lehet a baj?
ja és néha elfehéredik a teljes képernyő 1 -2 másodpercere -
jack96
csendes tag
Facebook AppStoron láttam egy ajánlatot miszerint a Facebookkal rendelkezők ingyenesen letölthetnek egy JetpackJoyride nevezetű játékot.
Ezt úgy kell, hogy felmész a Facebookon található AppStorera, ott rámész a baloldalon látható FreeAppOffer-ra, azon belül a GetApp-re és kapsz egy redeem kódot melyet az iTunes-ban kell felhasználni, hogy letölthesd a játékot.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: A játék örökre az enyém, vagy egy bizonyos idő után magától törlődik? -
Don't Panic
senior tag
válasz
theiron320 #12187 üzenetére
én használtam 5G.s classicccal a 4G es touchomat semmi baja nem lett.
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Két dolgot szeretnék kérdezni:
1.Régi még California-ban gyártott ipod(nem tuch azthiszem classic) kábelével használhatom az ipod touch 4 et?
2.Vennék egy dokkolót.Az van ráírva, hogy compatibile with iphone 3g/3gs.Ebben használhatnám a touch 4et és az ipod classicot? -
kenny123
addikt
válasz
Real Ghoost #12185 üzenetére
Akkor most bódottá' van. Este msn.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Real Ghoost #12179 üzenetére
Tegnap este feltetettem az 5.0.1-et (majd elmondom Kenny, hogy miért) azóta ez a jellegű problémám megszűnt!
-
xxman
senior tag
válasz
Don't Panic #12180 üzenetére
mutass nekem egy olyan flash memóriás készüléket ami 1az1ben a névleges tárhelyet nyújtja!
pendrivek se hozzák , memória kártyák se semmi!
Amúgy nekem a touch 4 en 6.5GB a tényleges tárhely , azt hiszem az iphone 3Gn 7.1 talán?Ja és igen az egyéb részen lévő 1-2mb cucc teljesen normális!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Don't Panic #12180 üzenetére
Kicsit kevesebbet mert a memoria gyártok 1000-es váltoszámmal dolgoznak, nézzetek utána kilobyte vs kibibyte érdekes dolog amm nem mellesleg, hogy a 8gb -ból még a rendszer is foglal.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Real Ghoost #12179 üzenetére
A 8 GB valójában 5,8 GB nem? srácok? minden ilyen cucc valójában nem a névleges értéket tartalmazza hanem kicsit kevesebbet.
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 8 gigás touchot, töltögettem rá pár zenét, de az itunes már akkor is "egyéb"ként ismerte fel ezeket nem zeneként, viszont lejátszotta őket a zene menüben. Most frissítettem az oprendszert 5.0-ra, ami elvileg minden töröl a készülékről, de így is az itunes rögtön azt mutatja, hogy valami egyéb tartalom foglal 0,68 Gb-t, így az elérhető helyem csak 5,8 giga. Nyomtam egy visszaállítást, összes adat + tartalom törlésével, de ugyanez a helyzet fogad. Van valami tipp, hogy mit csinálhatnék, vagy ez normális? -
Don't Panic
senior tag
válasz
jack96 #12177 üzenetére
"Tethered
A “legegyszerűbb” változat, ez az a típus, ami a legtöbb készülék és a legtöbb iOS verzió esetén szinte bármikor rendelkezésre áll. Mivel a legtöbb eszköz már beleesik a “pwned 4 life”, tehát a bármikor jailbreakelhető kategóriába, azok esetén bármely iOS verzió jailbreakelhető tethered módon, mert az ezt lehetővé tévő hiba hardveres szintű, így azt egy firmware-frissítés nem képes javítani.
A tethered jailbreak esetén a készüléket újraindítva az iOS csak akkor tölt be, ha azt megfelelően, szoftveres “rásegítéssel”, úgynevezett “tethered boot” módban indítjuk. Enélkül a készülék csak áll az alma logónál, majd egy idő után magától újraindul, és ezt folytatja, ameddig ki nem kapcsoljuk, vagy be nem bootoltatjuk.
A redsn0w-ban a tethered boot-hoz használjuk az Extras alatt található “Just boot” opciót, és kövessük a megjelenő utasításokat."
Untethered
"A “valódi” jailbreak, amikor a készülék képes önmagától is bebootolni, és a jailbreak is működik. Ez a legfőbb cél az összes jailbreak esetén. Természetesen az Apple nem könnyíti meg a fejlesztőcsapatok dolgát, hiszen folyamatosan zárja be a korábbi hibákat. Szerencsére az új funkciókkal általában újabb hibák is érkeznek, így a macska-egér játék is folytatódik, minden csak idő, és leleményesség kérdése.
A legfrissebb firmware, ami esetén untethered érhető el a legtöbb eszközön, az iOS 4.3.3, amit például a legújabb redsn0w, vagy számítógép nélkül pedig a JailbreakMe tud feltörni a készülék Safari böngészőjén keresztül."
még nincs Untethered JB ios5 re
Semmi bajod nem lesz a JB.től
és hogyan kell csinálni youtube video pl Untethered JB 4.3.3 és pont u u kell csinálni majd az ios5 el is.UI ÉS GOOGLE A BARÁTOD!!!!
-
jack96
csendes tag
Mikor lesz rendes JB iOS 5-re vagy már van?
Ha megcsinálom azt a redsnowsat ami most van akk egy restore-ral visszaállíthatom az egészet vagy nem? A mostani JB-vel az a baj, hogy ha kikapcsolom akk csak programon keresztül lehet bekapcsolni az iPodot, ezt olvastam. Egyébként JB-vel ellehet rontani? Nem olyan rég vettem iPodot, még sosem csináltam, csak tudom, hogy kell, valaki leírná pls, hogy mik történhetnek JBelés után? Ja és mi ez az thethred és unthetred?
-
boogie84
veterán
Köszi urak! 10 körül árulom.
(#12175) Roliiii: 15-ért nem merem, mert nincs hozzá semmi eredeti. És még karcos is a hátlap. Viszont hibátlan.
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban h mennyit érhet egy első generációs touch? Csak maga a készülék.
El szeretném adni.
Köszi -
jack96
csendes tag
Ja megvan, az a riasztás.
-
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12165 üzenetére
-
Blue@X
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12163 üzenetére
Alapból nincs, jailbreakkel lehetséges.
-
Blue@X
senior tag
iPod Touchon nincs ilyen lehetőség.
-
jack96
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: IOS 5-s iPod Touch 4G-n hogyan lehet beállítani, hogy az akkumulátor töltöttségi szintjét százalékosan is jelezze?
Mindenhol kerestem, Beállítások/Általános/Használatban nincs, Beállítások/Általános/Hozzáférhetőségben sincs stb...
Ismerősömnek jelzi. Válaszokat előre is köszönöm! -
e30st
tag
akkor teljesen mindegy, ha van róla számlád hogy mikor vetted, vagy ha beregisztrálod az apple honlapján. viszont ha ezek egyikét sem csinálod meg, akkor csak úgy tudják a garanciát adni, hogy megmondják hogy valószínűleg te azt mikor vásárolhattad meg. ez pedig a gyártástól számított néhány heten belül van.
-
e30st
tag
válasz
Real Ghoost #12154 üzenetére
nm
a serial számok nagyon sokat jelentenek, a macrumors-on volt róluk bővebb összeállítás.ami a pult alatti részt illeti, nem kell két hetet várni (csak azt írtam hogy nekik kb 2 hét míg idehozzák, és utána hamar eladják, szóval kb olyan termékeket árulnak, amiket 5-6 hete gyártottak le) tehát ők ott helyben odaadják neked, csak áfás számlát nem adnak róla. viszont adnak garanciapapírt, ami meg teljesen jó. (még egy jó tanács, én MacBook Pro-t vettem tőlük, és még azt is engedték, hogy egy 10-est alkudjak, szóval próbálkozni lehet)
egyébként tényleg megbízhtóak, (ha kell áfásan is tudsz tőlük venni, csak az értelemszerűen drágább) én már többször voltam náluk, csak ajánlani tudom. -
-
need
addikt
válasz
Don't Panic #12150 üzenetére
ezt a linket elteszem még jól jöhet..
-
e30st
tag
én is pont azt a boltot tudom legjobban ajánlani, amit a kollega. amúgy az ott kinnlevő árak nem tartalmazzák az áfát, azok pult alatt értendőek. ők amúgy amerikából hozzák a készülékeket, ott friss applestore-os szállításból, aztán kb 2 hét alatt hazahozzák, és itt nem áll sokat raktáron, szóval viszonylag friss terméket adnak. adnak mellé magyar számlát, garipapírt, azt az iStyle köteles elfogadni. (vagy nem :S )
azonban az apple honlapján ha regisztrálod a készülékedet (elküldesz egy fényképet a számláról az applenek,) akkor az alapján ők felveszik az adatbázisukba, és onnantól él az egy év hivatalos világgarancia, amit a serial number megadásával itt tudsz ellenőrizni.ha mégsem regisztrálod be a touchot a neten, és a garipapírt nem fogadják el, akkor a szervizben megnézik a serial numbert, aminek a 4. és 5. tagja a gyártás időpontjára utal (2010 vége után gyártott termékeknél) a 4. szám arra utal hogy melyik félévben gyártották (2011 júl-dec = "G", 2011 jan-júl = "F", 2012 jan-júl = "H", stb). az 5. tag pedig a féléven belül arra utal, hogy a félév hányadik hetében gyártották. 1-9, majd utána betűkkel jelölik (1 = a félév első hete, 9= a félév 9.hete, A= a félév 10. hete, B= a félév 11. hete, stb-stb)
tehát ha pl G1 van az iPod serial numberének 4-5 tagjánál, az azt jelenti, hogy 2011 július elején gyártották. és ha nincs garipapír, és nincs regisztrálva a már mutatott linken, akkor ez alapján, a gyártási dátumhoz hozzáadnak 3 hetet (átlagosan ennyi telik el a legyártás és forgalomba helyezés között) és onnantól számítják a garanciát.
tehát még ha semmi papír nincs róla, akkoris van gari a serial number alapján.(a gyártási idő számítása a 2011 előtti minden más apple termék esetében sokkal könnyebb, a 3. szám a gyártás éve (0= 2010 (vagy 2000) 1=2011 (vagy 2001) 9=2009(vagy 1999) és a 4-5. tag a gyártási hét (01-52, értelemszerűen a szám a gyártási hetet jelöli)
sok sikert a vásárláshoz!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Real Ghoost #12149 üzenetére
én itt vettem bolti számlás bontatlan jó áron a számot kell felhívni és megmondja hol a bolt. üdv.
-
Real Ghoost
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy megbízható boltot ahonnan újonnan tudnék venni 8 gigás 4g touch-ot? A hivatalos boltjukban 62e, webshopokban meg 50 körül is látni, csak rám ijesztettek az iStyle-ban, hogy ha olyat veszek akkor majd beszopom a garanciával. Jöhet privátban is.
-
bbenji
csendes tag
Sziasztok!
Mennyi ideig bírja egy Ipod Touch 4g? Üzemidőre gondolok.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
vigtory
csendes tag
Lehet nem ide vág de az lenne a kérdésem hogy : Itunes appstore-on megvettem az angry birds játékot amire azt írták hogy 0.79 € amit mostani viszonyok közt olyan 270 ft körül lehet.Szépen le is jött a játék erre jött a banktól az sms hogy az apple le vett a számlámról 599 Ft-ot ami picit több mint amit mondtak de másnap jött az sms hogy az apple le akart venni még 273 Ft-ot amit nem tudot mert nem volt már annyi pénz a számlán és az ituneson meg kiírta hogy tartozom nekik 73 cenntel.Csak nekem tűnik átverésnek?
-
oli717
csendes tag
Full-ra letöröltem minden Apple-höz tartozó progit mappát és felraktam újra, de továbbra sem működik. Vki nem tudna segíteni?????
-
Roliiii
aktív tag
válasz
oli717 #12140 üzenetére
Mind minden eszközhöz, az iPod-hoz is tartozik egy driver, próbáld megkeresni és letörölni, eszközkezelőbe ha rá van dugva, vagy valahol biztos megvan az, én az egeremet szoktam elizélni amikor 500hz-esre állítom és akkor a driver törlés segít, szépen újrateszi és működik.
-
oli717
csendes tag
Sziasztok. Nekem van egy iPod touch 4G-m.
Annyi gondom lenne vele, hogy ha rádugom gépre az iTunes nem csinál semmit, az xp felismeri mint fényképező, de csak ennyi.
iOS 5 van rajta és iTunes 10.5.Win XP SP3.Nem JB-t. Már többször is próbáltam újra telepíteni az iTunes-t, de semmi eredménye. DFU módban látja csak az iPod-ot, de hibaüzenetet ír ki amit meg lehet oldani a hosts fájl átírásával, de ez sem segített. Más géppel még nem próbáltam, de van egy régebbi táccsom is és azt sem látja az itunes, JB-t próbáltam a 4G-nél, de feltölti az az első részt és utána várja az újraidulást amit nem csinál meg szal ott meg fő.
Nagyon sok minden próbáltam, amit az apple oldalán is mondanak kábel csere USB váltás,de semmi, néztem a vírusírtót(bár azzal előtte nem volt gond régebbi iTunes esetében), az is jó. Szal nem tudom mi lehet a probléma. Ha esetleg vki tudna nekem segíteni annak nagyon örülnék. Köszönöm.http://itcafe.hu/dl/s/fl.gif
-
xxman
senior tag
iOS5-ről valakinek véleménye , tapasztalata? (Touch 4en érdekelne hogy fut).
Illetve a Cydia csomagok kompatibilitásával mi a helyzet? -
xxman
senior tag
Tőlem is lehet kérdezni , nekem is volt már elég sok touchom az összes generációból
-
kenny123
addikt
válasz
Real Ghoost #12134 üzenetére
Egész nyugodtan.
-
kenny123
addikt
válasz
Real Ghoost #12132 üzenetére
Évenként ad ki új variációt, de a mostanit ne nézzük. Ugyanaz mint a 4g, csak van belőle fehér is..
Szerintem minden apple termék jól tartja az árát, legalábbis igyekszik. Több touch után bátran ki merem jelenteni, hogy semmiféle tipikus meghibásodása nincs, amit nagyon szidnak az a könnyen karcolódó hátlap, de ez sem hibásodás. Fólia, oszt' kész. -
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a Toucból mennyi időnként ad ki új variánst az apple? Kb évente mint a telefonokból? Illetve, hogy ezek is olyan jól tartják-e az árukat? Karácsonyra lehet meg lepném magam egy 8 gigással, aztán ha beválik akkor jövőre talán letudnám cserélni egy iphone 4re. (40-45ért látok használtat belőle, vaterán 50 körül hírdetnek 1 év garival újat, bár ki tudja az mennyire megbízható forrás) Esetleg, hogy van-e ezeknek a kütyüknek valami tipikus meghibásodása ami gyakran előjön?
-
xxman
senior tag
JA fruit ninjaból egy olyan amibe csak a classic van és 125pontig mehetsz...
A jailbreaken nem gondolkodni kell hanem csinálni. Nagyon egyszerű , bajod nem származhat belőle csak akkor ha össze vissza szedegetsz mindent ész nélkül cydiából.Ha nem mered magadtól megnézel egy youtubes videót , vagy rám írsz segítek majd.
Vagy ha így se mered akkor gondolod eljössz hozzám , hozol 1sört én meg megcsinálok neked mindent. -
bbenji
csendes tag
válasz
JNashville #12129 üzenetére
Hmm, ezt nem tudtam.
Így viszont megfontolom a jailbreaket. -
bbenji
csendes tag
válasz
JNashville #12126 üzenetére
Értem.
Csak én játékokat is szeretnék hozzá letölteni, aztán azokból (ahogy néztem) nincsenek olyan jók ingyen. -
bbenji
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Ipod Touch megvételében, csak kicsit ódzkodom az iOS-tól, de lehet, hogy ez csak azért van, mert nem ismerem.
Androidban is gondolkodom, annak annyi előnye van, hogy ingyenes az alkalmazások nagy része... Azt meg nem tudom, hogy Ipodot jailbreakelni mennyire biztonságos.
Kérnék véleményeket.
Előre is köszönöm. -
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12117 üzenetére
Akkor buktad :/
Esetleg azt próbáld meg hogy tedd recoverybe úgy ahogy leírtam , utána meg a recboot nevű programmal vagy akármi mással rúgd ki recoveryből , hátha be bootol. -
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #12115 üzenetére
Nyomd kb 20-30secig a home+power-t egyszerre , kb 2x villan ezalatt és recovery-be dob , és mehet a restore.
Az normális ha az itunes nem ajánlja fel az iOS5-öt update-nek? /Nem a legfrisseb az itunes-em/
-
xxman
senior tag
én is végig touch + valami ócska teló kombóval játszottam , aztán volt egy-két iphone-s kicsapongásom de maradtam a touch-nál.
8GB nekem is bőven elég , és szerintem aki most akar venni és az árat tartja szem előtt (én is nagyon sokáig pénz miatt vettem/adtam 1G-s touchot) és nem fontos neki minden funkció annak a touch 2G is vállalható szerintem.
igaz nagyon király ez a 4.gen. -
kenny123
addikt
Anno még én úgy gondoltam hogy elég egy ipod touch, meg egy gyengébb teló. Ment is egy darabig, először alcatel ot800 mellett (qwerty csábított), majd sony k550.. Már picit untam hogyha ipodon zenélek, és hívnak, nem hallom, sms jön nem hallom, és így tovább. aztán valahogy kikötöttem i4 mellett..
Az elöbbiekhez: volt többször is 4es touchom, egyik sem halt be, szóval ez hülyeség.
-
need
addikt
Igen tudom vagy is tisztában vagyok azzal hogy az Ipod Classic 5.5 volt talán a legjobb hangja...!
tudod ez a dolog jól kivan találva.. hogy miért is...?
A touch sokrétűsége miatt... mert ha éppen utazok és sajnos nem keveset akkor a fülem be van dugva zenét hallagatok és közben a telon éppen pókerezek...!
Ha a touch mellett döntök akkor ezt gyakorlatilag egy készüléken oldom meg...!
Na igen valamit valamiért elven nekem bőven elég az a 8 giga mega amit tudjunk hogy csak 6.8 giga mega..! mind amellett most egy 4 gigás lejátszóm van sdhc kártyával bővíthető és bővítettem is kb. 3x alkalmaztam...feleslegesnek tartottam ennyi tartalmat.. -
xxman
senior tag
Én se láttam még halott 4G-t , és a 2G vs 3G nél is a 3x grafikus gyorsítás szerintem eltúlzott max 2x jobb (lehet tévedek). nekem eddig a touch-ok is kielégítették zenei elvárásaimat , pedig én is szeretem ám a minőséget.
touch 4-be nekem csak az akksi nem tetszik , környezetembe van 1db olyan ami 1hetes , 1db pár hónapos és az enyém ami kicsit le van amortizálva és mindegyik nagyon gyorsan merül , legalább is a kijelzés nagyon tré. -
Roliiii
aktív tag
Nálunk 2 ből 1 se halt még meg(4G), de még 3db 1g, 4db 2g és 1db 3g se halt meg, még nem találkoztam személyesen halott iPod Touch al, te nagyon szerencsés vagy ilyen szempontból
. Ne ijeszgess másokat, hogy több hal meg belőle,mert hülyeség, mindenkinek megvan a véleménye,valaki szerint szar az asus mert a környezetébe 2 is behalt, valakiknél meg a gigabyte van ugyan így...
-
e30st
tag
jómagam is jelenleg egy iPod Touchot használok, meg egy Samsung e1107-et (kicsi, napelemes, semmit nem tud, de azt nagyon jól csinálja) szerintem egészséges konstrukció, két éve így élek. iPhonet nem is akarok, mert sokkal gyorsabban merül mint a Touch, meg mert telenoros vagyok. Szóval mindenképp ajánlani tudom hogy touchot vegyél. viszont csak 3. vagy 4. generációsat, mert a 2. generációra már nincs szoftverfrissítés.
sokan árulnak itt használt touchokat "3. generáció 8GB" ne higgy nekik, 3. generációból nem csináltak 8 gigásat (csak a 2. generációs 8GB-at forgalmazták tovább a 3. generációs 32 illetve 64 GB-vel együtt) a különbség a háttértáron kívül: bő 200Mhz-vel jobb proci, 3x jobb grafikus meghajtó, 2x több RAM. tehát ha 3. generációs mellett akarsz dönteni, csak 32 vagy 64GB között gondolkozz.
4. generációs ahogy az előttem szóló említette még sokkal jobb, már két kamerát, meg retina displayt is kapott, de a környezetemben rengeteg 4G-s touch behalt már, lényegesen nagyobb a meghibásodási rátájuk mint a 3G-seknek. (természetesen ha garanciaidőn belül vagy, akkor azonnal cseréli az Apple, szóval érdemes olyat keresni ami még garis) -
e30st
tag
szép kis ötlet. látom akkor te is komolyabb szintű zenebarát vagy. ott egyébként nyugodtan vihetsz saját fülest, egyébként a kiállított fülesek is egész jók, (Beats Pro, Bose aktív zajszűrővel, BW, AKG meg ilyen fejhallgatók vannak kiállítva).
Én szívem szerint a Classicot javasolnám, már csak maga az apple életérzés miatt is, hiszen az az egyetlen termék, amit semmilyen mértékben sem utánoztak le a gyártók, meg a 160GB tárhely olyan, hogy nem kell azzal szórakozni, hogy melyik régi számodat töröld le, hogy fel tudjon menni rá a legújabb sláger, meg fantasztikus dolog, amikor eszedbe jut a metrón egy 1000 éves szám dallama, és pont meg van az iPododon. viszont hangilag azt kell mondjam, a régebbi iPodok jobbak voltak (minőségben nem biztos, de hangerőben mindenképp) viszont ha erősítőt használnál akkor meg ez tárgytalan, az úgyis dob a hangerőn igény esetén.
sok sikert! -
P-SZ-S
aktív tag
Egy galaxy 551 felhasználói élményét még egy 2. generációs touch is keresztbe alázza. Ha viszont 4g-t veszel, az kb. majdnem Iphone 4 (a telefont és az IPS panelt leszámítva, a ram különbséget pedig nem igazán érzed). Az android Motorola Defy-nél kezdődik, az alatt pénzkidobás.
-
Bocaa
senior tag
van egy galaxy 551-em de piszkosul elégedetlen vagyok vele és az androiddal is teliment a hócipőm. Iphone-ra nincs pénzem ezért gondoltam ,h bepróbálok egy touchot +egy sima teló mellé és ha megtetszik ez az apple dolog akkor összespórolok egy i4re majd később.
szóval szerintetek mennyire nagy diffrencia lenne ha majd későb áttérek iphonre vagy fölösleges iletve megéri -e ez az egész ahogy én gondolom. -
need
addikt
Sikerült a minap beszélnem az iStyle üzlettel azt mondták mehetek nyugodtan kipróbálni..!
Több dolog is érdekel de ami a legfontosabb a hangja.. és nem lenne nagy probléma szeretném a saját fülesemmel is meghallgatni "Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid"
Ha pozitívnak ítélem meg akkor már csak LOD kábel kell majd..!
Mivel nem a hagyományos módon akarom majd használni mindenképpen közbe akarok iktatni majd egy AMP-ot "Ray Samuel Tomahawk IEM Amp"
Ezt közném majd össze az Ipod line out kimenetelével oda ahová a dokkoló megy és 3.5 jackal a Ray-be...a füles pedig az Amp-ba lenne majd dugva..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest