- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12896 üzenetére
Ez nekem is rengetegszer előfordult, és sokszor úgy, hogy csatlakozott, kiírta hogy van net, de nem volt, viszont 10-20 perc elteltével lett net. Én arra tippelek, hogy az én esetemben valami kommunikációs gond lehetett, vagy a véges számú kiszolgált eszközöket elérte, és meg kellett várnom, míg valaki lecsatlakozik, hogy én csatlakozhassak.. De nem értek hozzá, szóval nem tudom
-
M.W.H
aktív tag
válasz
banánocska #12896 üzenetére
ird be kézzel
nekem amugy a router csere oldotta meg.
-
ibront15
csendes tag
Sziasztok!
valaki tudnasegiteni hogy mivel tudok jailbreak elni egy ipod touch 2g hogy melyik redsnow al vagy akármi mással persze untethered kéne iOS 4.1 van rajta -
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy van egy Ipod 3g 4.25 Ios-el. Itthon gond nélkül megy a wifivel és mindenhol csak az iskolámban nem. Kóddal nincs probléma beírom felismeri de nincs internetelérés amikor felmegyek böngészőre. Minden más telefon/Ipod (Ugyanúgy 3g) működik a wifin a kóddal de az enyém nem. Csak az IP címet adja hozzá. Alhálózati maszkot és miegymást nem. Mi a hiba forrása? WPA/WPA2 védelem van a wifin.
-
M.W.H
aktív tag
ahh teljes router konf után se hajlandó rendesen netezni. router csere?
-
Dogmatix
tag
Megkérdezem először itt, hogy valaki igényt tartana e egy 4. generációs 8gigás Touchra? Invisibleshield van rajta elől hátul (hátulja karcos volt már amikor ráraktam a fóliát + bele van gravírozva egy Afblivjen ik ben van TRISTAN felirat), gear4 tokkal, eleje hibátlan! 5.0.1 JB.
Most még 35 az ára, de ha kirakom hirdetésnek akkor már 40lesz (aztán aki tud alkudni az alkudni fog)
-
M.W.H
aktív tag
nah sikerült elolvastam az első hszt
a wifi problémára csak annyi a gond, hogy a padláson van a router és resetelni kellene mert nemtudom a jelszavat. viszont a wifi név/jelszó párosba nincs semilyen speciális karakter.
-
-
M.W.H
aktív tag
főgomb meg menügomb nem segitett:/ van ötleted? igy a gép se látja
-
Kommy
veterán
válasz
DinkaDanka #12870 üzenetére
Szétszedés elött ment a wi-fi? Amúgy a kiszürkült akkor általában hardver hibára utal. De csinálj egy restore-t hátha megoldja a gondot, de kicsi rá az esély.
M.W.H: wi-fi beállítások amelyik wi-fi-re csatalkozol amellet a kék nyil, és renew lease, ha ez nem jön be akkor, setting/general/reset/ reset network settings, ha ezután sem lenne, jó akkor rakd át másik csatornára a wi-fi-t, másik névre, csak angol betük legyenek benne, másik jelszó, másik védelmi mechanizmus (wep/wpa ..., kódolás nélkül)
-
M.W.H
aktív tag
hi nem tudtok véletlen segíteni? egy régebbi táccsom van 8 gb-s. wifire felmegy, de nem hajlandó pár dolgot megcsinálni, de nettsebességet ilyeneket tudok mérni.. pl teamviewer nem megy meg a weblapok linkjeit nem tölti be. androiddal ment minden.
kerestem vissza isde nagyon hosszú a topic és a szűkítés se segített köszi
-
DinkaDanka
tag
válasz
DinkaDanka #12870 üzenetére
Erre valaki ???
-
Dr.Speed
csendes tag
Próbáltam 10 sec-es eljárásokat, stb, de nem megy sajnos.
Jelenleg arra gyanakszom, hogy mivel közben újra lett rakva a PC, semmiylen driver nincs az Ipod-hoz, így nem találja az iTunes.Esetelg ha teljesen lemerítem, akkor dugom rá a gépre és akkor próbálom a DFU-t eredméynes lehet, vagy az csak tovább ront a helyzeten?
-
Dr.Speed
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos véletlenül formatálva lett a jailbreakelt Ipod touch 3 8GB MC modellű kütyüm.
Az eredmény bentragadok a boot logónál, azaz a greenpoison logónál. A probléma, hogy nem tudom kikapcsolni, így nem tudom DFU módba tenni sem.
Valakinek van valmilyen ötlete, hogyan tudnám életre bírni a készüléket?
Előre is nagyon köszönöm
-
DinkaDanka
tag
Sziasztok!
Ma szétszedtem az Ipod touch 1G-met, kicseréltem rajta a törött kijelzőt. Minden jól működik, kivéve a Wifi nem kapcsol be, ki van szürkülve, NO-Wifi felirattal.
Van egy kis fém keret azt visszatettem a helyére, meg a hátlapon a pöcök is jól áll szerintem.Van még valami amire oda kell figyelnem? Valaki tippet tud adni?
-
vans?
őstag
válasz
ancsuka #12868 üzenetére
Azert, mert addig ingyenes, amig kiprobalod nagyjabol a jatekmenetet, ha viszont komolyabban/hosszabb ideig/mindent kihasznalva akarsz vele jatszani, azert mar fizetni kell, mert sok munkaora van benne. Sokan csinaljak ezt a modszert az In-App Purchases-zel, masok meg kulon free es kulon teljes verziot csinalnak.
-
ancsuka
csendes tag
Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Még annyit szeretnék kérdezni hogy kb hány óra az ami alatt teljesen feltöltődik az ipod?Ja és még valami van az app store-on ugye bár ingyenes játék letöltök elkezdtek játszani és akkor kidobja hogy ennyi meg ennyi dolárért vegyem meg hozzá a dolgokat,akkor mért az ingyenesek között van?Én erre nem tudok rájönniKöszike előre is a választ!Szép napot mindenkinek!
-
need
addikt
sikerült megszülni..most már jó..
-
need
addikt
Üdv..
Van egy előadó ennek az előadónak van egy 2 lemezes albuma Disk 1-2 néven..
Ezek a sz.gépen így vannak felrakva!Amikor felrakom az albumokat Disk 1-2 akkor az egész ömlesztve van.. gyakorlatilag a lejátszási lista 1..1..2..2..3..3.... pedig 2 különböző dologról van szó..két külön album!
Hogy kell ezeket külön választani...hogy a lejátszón is Disk1 és Disk 2 jelenjen meg?? -
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok!
Nekem sikerült egy téglát csinálnom a touchombol... jailbreakeltem, mert nem működött a Cydia, azt írták fórumon egy embernek (akinek ugyanez votl aproblémája, hogy) nyomjon egy "just boot"ot...Én is megtettem és most semmit nem tudok csinalni mert iTunes restore errort ír, redsnow szintén... -
jack96
csendes tag
válasz
ancsuka #12853 üzenetére
Itt van pár tipp (BatteryManager Pro nevű programból írom):
-kapcsold ki a helymeghatározást (Beállítások/Általános/Helymeghatározás)
-havonta legalább egyszer töltsd fel teljesen az akksit
-kapcsold ki az automata fényerőt (Beállítások/Fényerő)
-állítsd a fényerőt kb 30-40 %ra (Beállítások/Fényerő)
-kapcsold ki a wifi keresést olyan helyeken ahol nincs (Beállítások/Wif-Fi)
-kapcsold ki a Bluetooth-t (Beállítások/Általános/Bluetooth)
-kapcsold ki a hangszínszabályzót (Beállítások/Zene/Hangszínszabályozó (EQ)
-kapcsold ki az értesítéseket (Beállítások/Értesítések)
-kapcsold ki a push-t (Beállítások/Mail/Új adatok begyűjtésse)
-állítsd át az üzenetek érkezésének ellenőrzését nagyobb időtartamra (Beállítások/Mail/Új adatok begyűjtése->óránként vagy kézzel)
-ne nagyon tartsd túl meleg és túl hideg helyeken (mikró, szauna, sütő, kenyérpirító, hűtő, fagyasztó...) mert a nagy meleg, nagy hideg csökkentheti az akksi élettartamát (az ideális hőmérséklet 32°F-95°F = 0°-35°)Nagyjából 10h olvasást, 3h fotózást, 2h videózást, 40h zenehallgatást, 7h filmnézést, 6h intenetezést, 4h 2D-s gamelést, 2h 3D-s gamelést, 300h "sleep" állapotot, 12h hangfelvevést, 3h YouTubeozást kéne bírnia maxon feltöltve.
Hát...remélem segít valamennyit.
-
vans?
őstag
-
ancsuka
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem honnan lehet tudni hogy az ipod teljesen fel van töltődve?Amikor zöld az aksi és benne van az a jel ami a kábelén?Vagy hangot nem ad ha kész van?Mert mikor legelőször töltöttem hangot adott és akkor teljesen fel volt töltve.Nekem nagyon merül és nem értem mért...kicsit el vagyok e miatt keseredve.
-
Dogmatix
tag
válasz
Real Ghoost #12847 üzenetére
múltkor betoltunk haverommal 20rudit, ebből 4volt terméket nyert papíros
A kódokat beütöttük, de természetesen elmaradt a várva várt nyeremény
-
xxman
senior tag
válasz
Real Ghoost #12847 üzenetére
35 az korrekt ár érte!
-
bkadar1
tag
nekem is 5-ös iOS-el + JB-vel fut a 4 gen touch, néha tapasztaltam kisebb kihagyásokat (nem reagál egy érintésre), de kidobálásokat még nem. A tweakekkel nagyon óvatosan kell bánni csak azt szabad fenthagyni ami tényleg kell, és akkor nem különösebben problémás.
Amúgy vannak újabb 5.1 tapasztalatok?
-
Dogmatix
tag
1 kérdés. Szerintetek 4. generációs 8gb-os iPodra 35 az reális ár nem? Lassan megválnék tőle, iphone vásárlás miatt. Hátlapja karcos (így került hozzám), de elől-hátul invisibleShield meg van hozzá egy Gear4 tok.
-
e30st
tag
igen,igen, most látom hogy az tényleg csak macre van. De ott a wikipédiás linken van rengeteg más, ingyenes, windowsos progi is, amik hasonló tudásúak. És tényleg remekül működik, végre tudok egyik gépről a másikra zenét átvinni, az iPod segítségével, meg eleve könnyebb és gyorsabb, nem kell beimportálni, meg konvertálgatni, stb.
És amennyire tudom, az iTunes windowson borzalmasan lassú, és használhatatlan. Szóval ott mindenképp jó alternatíva egy ilyen külsős iPod manager program. -
ancsuka
csendes tag
Tudnátok tanácsot adni,kb két óra angry bird-özés után majd nem lemerül az ipodom,zenét még hosszabb ideig nem hallgattam rajtam.Most ezt ki kell sütni?Sokáig kell tölteni?Az aksi jelbe van egy kis embléma ami jelzi ha teljesen kész van,de ez a két óra reális vagy nem?Valaki valami tanács?Köszike
-
e30st
tag
-
e30st
tag
válasz
ancsuka #12832 üzenetére
Az iTunesban, ha csatlakoztatva van a touch, megjelenik róla egy ilyen kis oldal, ahol információk vannak (hány GB, mi a szériaszám, stb.) ott görgess lejjebb, és lesznek ilyen kis kipipálható sorok. Az automatic sync NE legyen kipipálva, legyen kipipálva a "manually manage music and videos". Akkor neked kell rádobálni azokat a zenéket amiket akarsz, és más gépekre csatlakoztatva se fog minden törölni.
Amúgy ha nem bírod az iTunessal való vesződést, akkor érdemes használni a Senuti nevű programot, ami helyettesíti az iTunes, könnyebben lehet vele zenéket, videókat felrakni rá, és nem törlődik le semmi, sőt azzal a gépre le is lehet szedni az iPodon levő zenéket (ami ugyebár iTunes használata esetén elképzelhetetlen). -
vans?
őstag
válasz
Speccy #12833 üzenetére
JB-vel kb. hasznalhatatlan az egesz, az okozza, vagyis a tweakek gondolom. Nekem is volt, es a jatekok vagy el sem indultak, vagy kilepegettek, es mindig low memory-ra hivatkozott. Minden jatekom legalisan megvett, szoval ennyi, keves a RAM, JB-hez iPhone, vagy Pad kell
-
ancsuka
csendes tag
Még annyit szeretnék hogy a másolással az itunesba hogy is kell pontosan hogy ne tünjenek el róla a dolgok?Mert ugye mindig újra kell rátenni mindent....köszi a segitságet előre is
-
Speccy
aktív tag
Amióta 5-ös iOS van fent nálam, pár játék összeomlik (kilép), a kevés memória miatt (4th gen Touch). Állítólag a 4-es iOS-sel még nem voltak ilyen problémák, kicsit idegesítő hogy megveszem a Store-ból és nem hajlandó működni. Konkrétan : Reckless Racing 2, és Space Miner. Hiába töltöttem le RAM felszabadító progit, semmit sem ér
Vissza lehet tenni valamilyen trükkel a 4-es iOS-t, vagy nem?
-
Dogmatix
tag
válasz
ancsuka #12826 üzenetére
Folyamatos játék mellett a 3-4 óra reális, ha alapállapotban vagy zenehallgatás közben merül ilyen hamar akkor ott gond van (Infinity Blade kb 1óra alatt leszippantja az akksit nekem). A jailbreak elvileg garanciavesztéssel jár. Tehát ha teljesen meghal a készülék, és nem tudod restoreolni sem és jailbreakelt akkor elvileg, ha rájön a szervíz akkor nem csinálják meg (többen írták már, hogy sok szervízben nem érdekli őket, akkor is kicserélik), de mindenhol hangsúlyozzák, hogy csak saját felelősségre jailbreakeld. (nekem semmi gondom nem akadt még belőle, max néha kidob 1-2 tört alkalmazás). A kérdés inkább az, hogy szükséged van e arra, hogy jailbreakelve legyen az iPodod. Vannak tweakek amikkel egyedibbé teheted a kezelőfelületet (szerintem haszontalan, de sokan szeretik), ott az installous amivel az Appstore-ban található appokat tudod letölteni ingyen (előfordulnak bugok), ez már törvénysértésnek minősül. Egyébként nem nehéz jailbreakelni. 1 szoftver magától elvégzi a dolgokat, de ha nem értesz hozzá inkább kérj meg valakit. Pár hozzászólással ezelőtt leírtam, hogy nekem miért van jailbreakelve az iPodom, de ha elsősorban zenélésre, angry birdsözésre meg netezésre használod akkor teljesen fölösleges törni a kütyüt.
-
ancsuka
csendes tag
Sziasztok!Na itt vagyok és sikerült megcsinálni az angry birds ami fizetős már az ipodomon van és a teljes verzió,a párom megcsinálta és még ki sem kellett fizetni ami egyébként fizetős.Kérdeztétek hogy hol vettem az ipodomat itt a link: http://gsmhome.hu/apple-ipod-touch.gsm én a fehéret vettem és 1+2 év garival volt 62.000 ft. Köszönöm a jó tippeket akik irtak,igyekszem betartani.Most nekem két kérdésem is lenne,az első hogy az én ipodom nagyon hamar lemerül,nem tudjátok ez mért lehet???Pedig teljesen feltöltöm és max 3-4 órát ha kibír.Ezeket is ki kell sütni mint a telókat?A másik kérdésem hogy ha megcsinálom ezt a jailbreket akkor elveszti a garanciát??Mert nem akarom hogy elveszítse.Nehéz megcsinálni egyébként?Ti ajánlanátok?ja és még egy kérdés,ugye van az itunes és még nem nagyon értek hozzá de azt szeretném kérdezni hogy mikor akarok rá másolni képet vagy bámit akkor az alkalmazásoknak ki kell lenni pipálva mert akkor lemegy róla minden már vagy 4x megszivtam és elment róla minden adatom,kezdhettem előlről az egészet tudnátok valami egyszerű megoldást mondani erre?Köszönöm szépen a válaszokat!
-
vans?
őstag
-
Dogmatix
tag
Sosem értettem amúgy miért tiltott erről beszélni. Azért mert nem beszélünk egy problémáról, az még létezik! Személy szerint az én iPodom is jailbreakelt, mert nem akarok felesleges programokat megvenni és sajnos nincs mindenből trial/lite verzió ezért csak akkor derül ki milyen is valójában az app miután megveszed. Én ugyan úgy megveszem az alkalmazást, ha tetszik, csak előtte kipróbálom. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
-
need
addikt
Üdv..
Megoldás keresek a felvetésemre..remélem van valakinek valami ötlete..
Nagy többségben én inkább Podcastokat hallgatok..vagy is én inkább azt részesítem előnybe..
Van fent kb. 8 előadó és a 8 előadónak kb. 5 mixe..
Ha az egyiket megunom akkor hallgatom a másikat..!
Csak hogy ha az elsőt hallgattam nem jegyzi meg hogy melyik volt az..sőt azt sem hogy épp a felénél tartottam és nem folytatja onnan ahonnan abba hagytam..!mi ennek az oka..? vagy mit lehet ezzel kezdeni...???
-
jack96
csendes tag
válasz
dani3l #12813 üzenetére
PipeRoll 2 Ages, Rat On A Skateboard(ez sztem annyira nem jó, de limitált ideig ingyenes), Lep's World Plus(ez se jó, de csak egy ideig ingyenes), Azkend (ezt nem tom),Monster Trucks Nitro 1, Monster Trucks Nitro 2, Minecraft Lite(alig van különbség a fizetős verziója között), Can Knockdown
Ha fizetősek is érdekelnek írj, abból is tudok nagyon jókat.
-
e30st
tag
valóban csak az első 90 napban lehet kiterjeszteni, de bármihez lehet kiterjesztettet venni, csak változó időtartamra.
ami nevetséges, hogy a 49 dolláros iPod Shuffle-re 39 dollár a kiterjesztett garancia. szívesen körberöhögném azt a pár embert, aki megvette...
Ami viszont még érdekesebb dolog, hogy ez nem tudom van-e még ilyen, de régebben volt, hogyha már lejárt a garancia, de meghibásodott, akkor cserekészüléket lehetett venni kedvezményesen. De csak ugyanolyat. Egy példa, annak idején a 60GB-os iPod Videóm, ami HDD hibás lett gariidőn túl (Isten nyugosztalja) , és mondták, hogy nem nyúlnak hozzá, nem cserélnek benne HDD-t, de ugyanolyan készüléket vehetek 34000Ft-ért, teljesen újat, minden tartozék nélkül, ha a régit leadom nekik. És akkoriban (igaz, már az egyel újabb, a 80GB-os volt forgalomban) azért nem volt olyan rossz ajánlat. De nem éltem vele, a HDD hibásat eladtam neten 15-ért, és vettem egy működő 80GB-os iPodot (használtat) 38-ért. (ez még úgy 2007ben volt). -
dani3l
őstag
60 dolcsiert nem is lehet rossz, ha mondjuk gari lejarta elött par hettel megveszem, akkor következö evben ha behal es meg nem volt cserelve, akkor is kapok ujat elvileg, nem? Meg mindig jobban megeri, mint 300-ert egy ujat venni. Mondjuk az is benne van a pakliban, hogy követekzö evben sem lesz semmi baja, es akkor kidobott penz volt, nem tudom, mennyire jellemzö a meghibasodas ezeknel..
jack96: köszi a tippet, le is szippantottam.
Esetleg ha mondanatok meg par (egyelöre ingyenes) jo jatekot, azt megköszönnem.
En most a Jetpack-ra kattantam ra, eleg sokaig el lehet vele lenni..
-
jack96
csendes tag
válasz
ancsuka #12801 üzenetére
Bankkártya nélkül is lehet csinálni Apple ID-t. Mellesleg rengeteg akció szokott lenni, hogy fizetős játékokat ideiglenesen ingyenessé tesznek (bár pont az AngryBirds-el még nem volt ilyen). De például most ott van Top 25-ben a JumpOut ami a fent említett játék és a Cut the Rope ötvözete. Szerintem nagyon jó.
-
e30st
tag
válasz
jack96 #12805 üzenetére
igen, én is akartam is írni a hsz-embe, de előtte utánanéztem, és a toucra vonatkozólag ilyet nem találtam (de attól még lehet hogy van, szóval ha te tudsz linket, küldj, mert én is kiváncsi vagyok rá)
iPhonenál egyébként max 1 évvel hosszabbítható meg, míg számítógépeknél 2 évvel.Oké, megtraláltam.
de csak plusz egy év lehet iPodra is, szóval arra max 2 év apple gari van.
-
e30st
tag
válasz
ancsuka #12798 üzenetére
amúgy még pár jó tanács így friss iPod tulajnak.
Biztos vagy benne hogy 3 év gari van rá? hol vetted? Az Apple hivatalosan egy év garanciát ad rá, ami teljes körű, apple garancia. ilyenkor ha bármi baja van, nem szaroznak vele, adnak rögtön egy teljesen újat.
Amúgy a jailbreak nem jár garanciavesztéssel, a szervizek bevesznek jailbreakelt készülékeket is, és gond nélkül cserélik őket, ha tényleg van valami hibája. (tapasztalatból mondom, már többször is vittem be feltört iPadet, Touchot, iPhonet)
A garival lehet hogy "átvertek" hol vetted?
mert ha számlát adtak róla rendesen, akkor a számla keltétől egy év gari van rá, amit a serialszám begépelésével Itt ellenőrizni is tudsz, ha számla nincs, akkor a gyártási dátumtól mérik a garanciaidőt, ez utóbbit (meg még sok érdekes információt) itt találsz a készülékről (szintén a serial number megadása után.)
Egyébként ha a garanciadolog részletesebben érdekel, volt arról nekem itt egy cikkem, azt ha esetleg elolvasod, van benne pár érdekesség, remélem tetszeni fog.Amúgy ha tényleg 3 év gari, akkor szerintem az a plusz 2 év gari, az nekik valami maszek szervizük lehet, ahol nem cserélik, hanem hiba esetén szétszedik és alkatrészt cserélnek benne. Ha gond van vele, mindenképp hivatalos Apple szervizbe vidd, lehetőleg még 1 éven belül.
-
e30st
tag
válasz
ancsuka #12801 üzenetére
na itt a kedves hangnem.
Üdv a topicban! jól döntöttél hogy Touchot vásároltál, használd egészséggel, jó cucc nagyon!iOS táján nem rútolni szokás, hanem "jailbreak"-elni. Ennek az a lényege, hogy az Apple zárt rendszerén kívül, más forrásból is lehessen módosítani az operációs rendszeren, ne csak a gyárilag lehetséges beállításokat lehessen használni, valamint ne csak az apple által az AppStore-ba engedélyezett programokat lehessen letölteni, hanem szabadon hozzá lehessen nyúlni az operációs rendszerhez.
A jailbreak teljesen legális, az amerikai szövetségi bíróság hivatalos ítélete alapján, ha valaki megvesz egy terméket, azt saját felelősségre úgy módosíthatja, ahogyan akarja.A jailbreak során egy Cydia nevű alkalmazás kerül a készülékre, amiben minden lényeges dolog megtalálható.
A jailbreak ugyan legális, és a magyarországi ArtisJus adó befizetése miatt a feltört alkalmazások letöltése és tárolása is teljes mértékben legális, azonban ezen alkalmazások feltelepítése és használata ütközik a magyar jogszabályokkal, szóval azt ne tedd.
Ha vesz valaki sok-sok ezerért egy prémiumkategóriás Apple kütyüt, akkor a 250Ft-os Angry Birds nem számít olyan drágának.
Ha mindenáron akarsz Angrybirdsözni ingyen, akkor más fórumokon keress rá arra, hogy "install installous on iPod Touch". A prohardver alapelvei miatt én ide ezt a metódust nem írhatom le.
Ha legális szeretnél lenni, és nincs bankkártyád, lehetőség van úgynevezett iTunes Gift Card vásárlására. ahhoz nem kell bankkártya, és ugyanúgy tudsz vele alkalmazásokat, zenéket, filmeket vásárolni az Apple-től.
A szoftver a szoftverfejlesztést finanszírozó/végrehajtó vállalat/magánszemély által létrehozott termék, melynek jogosulatlan használata lopásnak minősül. A szoftverfejlesztők hosszú hónapokon keresztül dolgoznak, rengeteg pénzt ölnek a munkába, és ha nem veszik meg az alkalmazásaikat, hanem csak lelopják, akkor nem fognak tudni kockás inget, meg képregényeket vásárolni.
-
ancsuka
csendes tag
Nem kell bekapni amugy,szépen is meglehet mondani szerintem...mind1.Én szivesen megvenném de nincs bankszámlám és az App Store azt kér ugye bár,tudsz mást megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest