Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rx7tomy
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy az USB kábele ugyanolyan egy harmadik generációs Ipod Touchnak mint egy elsőnek?
Tehát elvileg az első tudnám tölteni és szinkronizálni a harmadik kábeljével?
Köszi a válaszokat.
Üdv. -
sith7
félisten
Az ipod touch 4g - ben van gps vevő, vagy csak wi-fi - n keresztül tud kommunikálni, magyarul csak pozicionál ?
-
penge111
addikt
ugyan az a kettő
-
máyköl
veterán
Hello!
Vettem használtan egy iPod touch 4G -t. Az Apple oldalán a szerviz résznél beütöm a széria számot, és azt írja ki, hogy ez még nincs regisztrálva. Mi ilyenkor a teendő? Gari hogyan van? -
Roliiii
aktív tag
válasz
penge111 #11490 üzenetére
Szerintem semmi baja, ha megfigyeled amikor kiirja hogy 20% és utána kilépsz a játékbol vissza megy 40% ra vagy feljebb, szerintem ez azért van, de majd úgyis kioktatnak, mert amikor az aksi használatban van, jelene estben elég nagy, ilyenkor az aki feszültsége leesik kissé és ezt érezheti úgy, hogy az akksi már kezd merülni. Vagy csak álmodtam, hogy ezek így működnek?
-
penge111
addikt
Skacok nektek is durvább 3ds játékoknál max 1-2 órát bír a 4G? Kicsit keveslem azt hittem 3-4 órát is elbír
Meg az gáz ha sokat lóg usb töltőn, mert úgy játszok ha rajta van?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
doncortio #11485 üzenetére
-erősebb wifi(tapasztalat)
-hosszabb akku idő
-mikrofon sok appnál előny(SoundHound)
-kényelmesebb helyen a lock gomb
-3 tengelyes mozgásérzékelő vagy mi a szösz
-multigesture(persze ehhez kell egy kis mahinálás)
-FaceTimetheiron320: Nem teheted fel anélkül, de minek is tennéd? jó a 4.3.3
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Most ipod touch 4g en 4.3.3 van.Azt szeretném kérdezni, hogy shsh fájlok mentése nélkül feltehetem a 4.2.1 et rá?Mikor akarom mindig kiir valami hibát.
-
vfts66
csendes tag
Úgy érzem meggyőztél!
-
Roliiii
aktív tag
válasz
vfts66 #11482 üzenetére
Féltem ettől a kérdéstől.
Nekem kevés, de elvagyok vele, de csak azért kevés mert tele van sorozatokkal, meg vannak brutális méretű játékok, olyan 1gb körüliek. 3G-m már volt sőt 2G-m is, de sorra meguntam mert nem éreztem olyan jónak, de mióta a 4G-m van annyira szeretem, hogy már saját weboldalam is van.
Szerintem már nem érdemes 3G-t venni, már csak a kijelző és a proci miatt sem. Lényeg, hogy ellehet lenni azon a 8gb-on, kis kompromisszumokkal, de kényelmesen ellehet férni
-
vfts66
csendes tag
És miért? Nem kevés az a 8gb?
-
vfts66
csendes tag
Vennék egy iPod touch ketyerét csak nem tudom melyik érné meg jobban..
1., iPod touch 3G 32gb
2., iPod touch 4G 8gbNos? Ti melyiket választanátok?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szilchi
őstag
Hi.Tudja valaki,miért nem megy a Bunny shooter 2G-s Touch-on?Nincs kikötés Itunes-ban,hogy milyen készülékre megy rá.Leszedtem a demo-t,hogy kipróbáljam aztán ha jó megveszem.De már a demo-t se engedte feltenni.IOS3+ és felmegy touch-ra,phone-ra meg pad-re.Nekem 4.1.2 van,JB-ve.Ez amúgy egy Angry Bird klón,de jónak néz ki.Kipróbálnám,ha menne.Az AB is bejött.
-
Kommy
veterán
válasz
johndahlback #11477 üzenetére
pdf-et úgy lehet, hogy van a programban lehetőség, hogy böngészőn keresztül feltölteni, vagy pedig itunes-ban a programoknál alul van lehetőség feltölteni ha a program támogatja ezt a megoldást.
-
johndahlback
csendes tag
Sziasztok.
Az itunes programon kivül még mivel lehet app-at telepiteni az ipodra?
Jo volna ha pdf-t is tudnék telepiteni valahogy. -
doncortio
senior tag
válasz
Roliiii #11470 üzenetére
Ez azért van mert az iPhone 2G-ben a második generációs adatátvitelre céloznak míg az iPod Touch 2G-ben a Touch széria second generationje, és ez az iPod az iPhone 3G-vel egyidőben látott napvilágot és az iPhone-ok és iPod-ok mindig megkapják az "unokájuk" (kettővel későbbi generáció) oprendszerét és ez az iPhone 3G esetén nem volt valami szerencsés... 412MHz + 128Mb RAM miatt
iPhone 2G - iPod Touch -max iOS 3.1.3
iPhone 3G - iPod Touch 2G -max iOS 4.*
iPhone 3GS - iPod Touch 3G -max iOS 5.*
iPhone 4 - iPod Touch 4G -max iOS 6.*Ennyit azért még csak tudok
-
sith7
félisten
válasz
Don't Panic #11473 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
Don't Panic
senior tag
1perc 100 MB. szóval olyan sok 8 gb re nem fér szerintem. MOV. ban rögzit 1280*720
kovertálni nem kell csak olyan app ami viszi a mov. ot.
kell küllön kábel amivel TV re csatlakoztatod (mert apple)
világosban napsütésben elég korrekt , jó fényviszonyok mellett is jó , jótékony hatással van rá a természetes fény amint szürkül kevés a fény rohamosan romlik a képminősége túl közelről sem lehet vele videozni LD csigas video. >48mp62 MB. a csigánál -
sith7
félisten
Érdeklődni szeretnék pár dologgal kapcsolatban:
Egy Ipod Touch 4g, 8GB - osra milyen hosszúságú filmet lehet HD - ban,gondolom mp4 - ben rögzíteni ?
Ha ezt pc -re át akarom tölteni, akkor kell - e konvertálni, vagy 1 az 1 - ben másolható ? LCD tv -re rá lehet kötni közvetlenül ?
Ha igen, ez tartozék kábellel megoldható, vagy külön kell ezt megvenni ?
Ha valaki készített már ilyen videót, mi a véleménye róla ?
Tényleg megvan a 720p, tényleg HD minőség ? -
Csirkejozsi
tag
válasz
doncortio #11469 üzenetére
Az iPod 2G -vel hardverileg csak a 8 gigás iPod 3G egyezik meg. A 32 és 64 gigás hardverileg már jobb, és azok egyeznek meg hardverileg az iPhone 3GS -sel.
Tehát egy 2G -s iPod Touch semmiképp nem egyezik meg hardverileg a 3GS-sel, sőt a 3G -s Touch is csak akkor, ha legalább 32 gigás. Én is ezért vettem annó a 32 gigás változatát az iPod Touch 3G -nek.
Aztán a 4G -s Touch -ok között már nincs ilyen különbség, mint a 3G esetén, tehát a 4G -nél a generáción belül a különböző modellek azonos hardverrel rendelkeznek. -
doncortio
senior tag
Hali skacok!
Én most hezitálok egy iPod Touch 2G MC és egy iPhone 2G között...
Tudtommal a két eszköz egy és ugyanaz (a minimális hardveres eltérések, gyorsabb procc, stb most lényegtelen, az OS a fontos) csak az iPhone-on telefonálni is lehet, meg monilinternetezni
Csak pár homály még felmerül:
-Mivel az iPod Touch 2G egyidős az iPhone 3G-vel, tartalmaz GPS-t? Utóbbira felmegy a 4.*-es iOS, akkor az iPodra is?
-Azt mondják, hogy az iPod Touch 2G MC egyenértékű a 3G-vel, ami meg az iPhone 3GS-sel, de arra már az 5-ös iOS is fel fog menni, tehát akkor az iPodokra is? (mivel MC-t veszek ez fontos kérdés)ui.: Az iPod Touch 2G MC miben külömbözik a 3G-től???
-
theiron320
aktív tag
válasz
Don't Panic #11465 üzenetére
Háth én már hallottam pár történetet.Inkább nem hagyom a véletlenre.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
theiron320 #11464 üzenetére
azért ez kemény h mennyire van jó híre van az ilyen almás szervizeknek boltoknak ... az ilyen esetekben mindenki sír h ő nem hagyja ott erre csak annyit mondok merre van nyugat?
-
Csapi007
veterán
válasz
theiron320 #11462 üzenetére
Hy
Nem javítanak, de ott helyben sem fogják neked kicserélni az tuti. -
theiron320
aktív tag
válasz
Roliiii #11461 üzenetére
Szombaton megyek és megkérem őket hogy ha lehet akkor helyben javítsák meg, ha pedig nem akkor adjanak egy újat.De nem hagyom ott nekik, mert elég sok rémtörténetet hallottam már.
.Egyébként ma már küldtem el cuccot a szervíznek, csak az a tv volt, ma adta fel a szolgálatot.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
theiron320 #11460 üzenetére
Ennyire tesem akarhatsz kibujni az alól, hogy viszakeljen vinned
ne reménykedj, hanem cselekedj és vidd vissza
-
theiron320
aktív tag
egyébként ezek stuck pixelek.Szóval elkepzelhető, hogy fognak menni.Vagy szerintetek?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
theiron320 #11457 üzenetére
Ne legyél már ilyen, az apple meg sem fogja érezni, hogy kikel cserélnie egy ilyen kis izét, ez nekik semmi, neked meg gondolom nem 5 perc munkával lett meg rá a pénz...igenis verni kell az asztalt néha.
-
theiron320
aktív tag
Na döntöttem.Nem adom oda nem annyira zavaró.Viszont van egy dolog ami igen.Sajnos nem tudok sehogysem zenét tenni az ipodra
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Don't Panic #11455 üzenetére
Szerintem mindenképp cseréltesd! Később elszeretnéd adni, akkor nagyon nehezen veszik majd meg, meg ha lehet akkor mért ne? kapsz egy új ipod ot, örülj neki
-
Don't Panic
senior tag
válasz
theiron320 #11454 üzenetére
te tudod...
-
theiron320
aktív tag
válasz
Don't Panic #11452 üzenetére
Köszönöm.Háth lehet nem is cseréltetem nem zavar annyira.Alacsony fényerőn nem is látszik.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
theiron320 #11451 üzenetére
1értelmű már 1 nél is (szerintem)
-
Don't Panic
senior tag
válasz
theiron320 #11442 üzenetére
-
theiron320
aktív tag
Köszönöm mindhármótoknak.Szerintetek 3 pixelhiba miatt cserélik?
-
Don't Panic
senior tag
válasz
theiron320 #11447 üzenetére
világgaris az ipod hátlapján lévő számmal illetve az IMEI számmal beazonosítják és látják mennyi gari van még rá.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Itt tudod megnézni a világ garid státuszát, vagyis, hogy él, meg hogy menyi garid van. Amm igen mivel világ gari elv akár Londonban is gariztathatod.
Rolcomp megelőzött
-
Rolcomp
csendes tag
válasz
Minden hordozható termékre világgaranciát ad az Apple, kivéve az iPhone-t... itt megnézheted mikor aktiválódott a világgari... ez alapján bármelyik márkaszerviz cserélheti/javíthatja
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy az ipod touch 4g re világgarancia van nem?Szóval én tegnap vettem meg a touchot Bukarestből rendeltem(Romániai vagyok).Visszaküldeni látatlanban félnék.Azt gondoltam, hogy ha Kolozsvárra mennék egy istyle üzletbe akkor kicserélnék nekem egy újra, vagy csak az az üzlet cserél nekem?Még az a baj, hogy semmi garipapírt nem kaptam hozzá, egyedül az üzlet adott garanciapapirt, de az gondolom csak náluk jó.Elég a sorozatszám?
-
Danny750
őstag
válasz
theiron320 #11444 üzenetére
Küldd vissza annak akitől vetted, mert nem olcsó bele egy kijelző................
(vagy ha garis ,akkor gariztasd) -
Roliiii
aktív tag
válasz
theiron320 #11442 üzenetére
Rengeteg iszonyat jó app van, pl Call of mini: Zombies, de kinek mien gamek jönnek be.Feed Me Oil is ötletes, world of goo, death rally, fruit ninja megunhatatlan
-
theiron320
aktív tag
Ma jött le az ipod touch 4.Nagyon örülök neki.Van valami alkalmazás ami szerintetek nagyon jó, jobb mint a többi?
-
Roliiii
aktív tag
válasz
Danny750 #11438 üzenetére
Danny750: Amikor feldugod a gépre és elkezdene magától szinkronizálni, akkor szakítsad meg. Baloldalt kattints rá az ipod-odra és nyomj rá ott, hogy transfer pursuit, vagy, hogy írjak. Nekem ez szokott segíteni rajta, viszont nekem olyat csinál, hogyha rádugom az ipod om, akkor lefagy az itunes
-
Csirkejozsi
tag
válasz
atomchicken #11439 üzenetére
Elég egyszer aktiválni. Onnantól nem kell wifi hozzá.
http://itcafe.hu/tema/ipod_touch_topik_minden_ami_ipod_touch/hsz_11386-11386.html -
atomchicken
tag
Sziasztok!
iPod touch 3G 32gb-hoz(4.3.3) tervezek venni egy Bluetooth GPS-t!
Ahoz fusson fel kell tennem egy programot, vagy a roqybt4-et v a btstack GPS-t.
Ugye ezeket a programokat elég csak egyszer aktiválni és onantol minden indításkor a full verzió fog elindulni, mert külföldön macerás lenne minden indításnál wifi-t keresni
Egy Motorola t805 GPS fogok venne, melyik programot ajánljátok hozzá?Köszi
Gábor -
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11436 üzenetére
Affene.............
Mind1 és azt miért csinálja a zune hogyha rádugom a gépre a touch-ot akkor leszedi a jáeékaimat mentéssel együtt....................
Már az agyamra megy .........ilyen hülyeséget sem láttam még!!! -
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11426 üzenetére
Sasjna nem telepíti a battery control-t...........
-
Najz
tag
válasz
Csirkejozsi #11431 üzenetére
mert nem találom az authorize-t
-
EczkE
veterán
Nagyon low kérdés, szóval bocs. Programot, játékot, hogy tudok letörölni?
-
Najz
tag
Sziasztok! vettem egy itouch-ot és ez a problámám amikor syncelni akarom
bocsi ,hogy csak így csak nem akartam ki írni az egész szöveget ha valaki tud légyszives segítsen
PROBLÉMA(KÉP) -
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11426 üzenetére
köszi szépen!
-
Danny750
őstag
Az Installous-t hogyan tudom feltelepíteni ,mert a safari sem engedi letölteni és az itunes sem telepíti................
Miért nem segít itt senki??? -
Danny750
őstag
válasz
Csirkejozsi #11414 üzenetére
köszi megpróbálom! És utánna simán itunes-ben kell telepíteni??
-
HunWarrior
csendes tag
Üdv mindenkinek!
2G 16GB-os iPod Touchot szeretnék venni lehetőleg olcsón de jó állapotban.Aki tud ilyet az dobjon egy PÜ-t.KÖSÖNÖM SÉPEN! -
Danny750
őstag
Abban esetleg tudnátok segíteni ,hogy jailbreak.ert Touch-ra hogyan rakjak gépről itunes-on keresztül .ipa fájlokat?? Köszi
-
Danny750
őstag
Ide irányít e.mail-on keresztül!!! Ezt meg nem nyitja meg semmi![link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Proxmox VE
- MSI MAG B650 Tomahawk WiFi alaplap: AM5 valamivel olcsóbban
- Honor 90 - modellalkat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest