- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pknerd12
csendes tag
NINCS JAILBREAKELVE!!!!
MINT MONDTAM ÚJ. -
harry3
őstag
válasz
Mukorka #12373 üzenetére
Azért ez nem telefon, hanem multimédiás lejátszó, ne felejtsük el! Mivel nem a fényképezés a fő fukciója, így a videófelvétel, fényképezés extra, akkor GPS-t is tehettek volna bele. Ez nem minden lejátszóban van meg, a telefon pedig nem egy kategória vele.
0,7 MP-es a kamerája, de egy kis módosítással lehet 1280x720-as képeket is csinálni, mint videót. -
Stiegliz
tag
Az normalis, hogy az ipod touch 4g -n jatszom mondjuk egy ideig lemegy olyan 60% ra vagy mondjuk neha 20% ra, aztan egy ido utan visszaugrik olyan 50 vagy 70 re. De a jellemzo a 20-rol 50,60 re vissza allas..? Ez igy ok ?
-
banánocska
aktív tag
Guitar hero-ban nem nagyon kívánkozik a store-t megnyitni. Wifi van működik is. De folyton csak "Loading"
-
eva16
csendes tag
Sziasztok! Most vettem a kisfiamnak egy ipod touch 2g-t, amin van hack, azon belül cydia, installous és loader.
Szeretnék neki karácsonyig feltenni rá játékokat, de nem tudom hogyan kell. Segítenétek? -
Pknerd12
csendes tag
Hello
Szóval az a próblémám támadt , hogy iPod Touch 3g m tökéletesen müködött ,majd egyszer csak nem mennek az alkalmazások.(cak amit app store rol szedtem le)mármint rámegyek behozza a kezdőképet majd kidob a menübe.
Valaki tudna segiteni??? -
Roliiii
aktív tag
válasz
Mukorka #12382 üzenetére
Amúgy szerintem csak felbontásba kicsi, de van progi amivel 1280x720-asat is csinál, mintha videózna, nem tom lehet hozzád még nem jutott-e el, de az érzékelő többet ér mint a felbontás, vga-val is lehet bitang jó képet csinálni,de pl a tesom xperia mini pro-ját is leveri az a kis 1mp-es sőt a w580 amét is.Nem kell vakon eltemetni...mellesleg már eladtam szal nem azért védem mert nekem ilyenem van, egyszerűen csak ismerem
-
banánocska
aktív tag
A Különböző játékoknál(Guitar her, jetpak blabla) Valahogy az elért teljesítményeket kilehet törölni/Restartolni?
-
Roliiii
aktív tag
Aki iPod ot vagy iPhone-t azért vesz, hogy fotózzon vele az meg is érdemli. Van benne egy kis alap és annyi elég az ilyen "élményképekhez", de ha valaki akar 1 normális fotót akkor a legjobb mobil se lesz elég.
-
kenny123
addikt
Szerintem meg csak simán üzletpolitika. iphone jó állókép, ipod jó videó. Ha ezt összegyúrták volna, akkor máris csak az egyiket vennék jobban, épp emiatt.
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Mukorka #12373 üzenetére
Hát igen , és az a legidegesítőbb amikor vész esetbe lefényképezném a füzetet suliba doga előtt és akkor full homály , de azt se tudom olyankor megcsinálni , hogy osztálytársam lefényképezi a nokiával és h elküldje bluetooth-on
pont kamerán spórolni amikor a hardver majdnem ugyan az mint i4-be...na mindegy...de tényleg idegesítő..
-
f1alonso
aktív tag
Pont tegnap hasonlítottam össze az Ipod 4g-m és iphone 4 kameráját hát igen az szifoné sokkal tisztább , meg ügye van vaku, az ipodé meg hát elmosódott , viszont a videó az nem rossz szerintem kivéve ha kevés a fény
-
kenny123
addikt
Bazzeg tényleg, akkor ezesetben nem szóltam. Az igazság, hogy volt már 2, de valahogy sose néztem rá a kamera minőségére, azthittem van vagy 3mpx is. Én kérek elnézést.!
-
Bocaa
senior tag
most vettem egy táccsot (4g) és véletlen felrakta ma gépemről majdnem az összes zenét ,h tudnám letölrölni róla az összeset nem tudom kezelni az itunest sajnos
-
Mukorka
addikt
Hi!
Jelenleg ipod 4. Gen a legújabb? Lehet tudni mikor lesz 5. Gen?
Most hoznának nekem amcsiból 32-est de ha mindjárt jön újabb akkor azt vennémKöszi
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12356 üzenetére
az előző tulaj zenéit nem tudod felrakni a gépedre iTunesból, ahhoz le kell tölteni külön erre szánt programokat. az internet tele van ilyenekkel, nekem a kedvencem a Senuti (az nem tudom hogy windowson elérhető-e, én Macen használom)
alap helyzetben az iPod tudja, hogy az előző tulaj gépéről tették fel rá a most rajta levő zenéket, és ezért nem engedi hogy más gépekről is fel lehessen rá tenni zenéket (sokan szidják emiatt az applet, ez azért van, mert így tudtak megegyezni a kiadókkal, hogy ne legyen az hogy minden iPod tulaj a környezetében lévő összes gépről összelopkodja a zenéket)
Ezt úgy lehet kiküszöbölni, hogy kiválasztod a "manually manage music and videos" gonmbot az iTunesban (amikor csaklakoztatod az ipodot ituneshoz, akkor jelenik meg ez az opció)Kijelentkezni a beállítások - áruház menüpontban kell, és ugyanott tudsz majd bejelentkezni.
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok! Megsikerült vennem a 2G-t. Megvan a Itunes. De innentől elvagyok tévedve. Csinálok egy profilt és szeretném azt használni az Ipodomon. Zenéket hogyan lehetséges felrakni rá? Most is látom rajta az előző tulaj zenéit de azokat lementeném a gépemre. Kijelentkezni se tudtam így ez érthetetlen számomra. Akinek van ideje az tudna rajtam segiteni ez ügyben? Köszönöm.
-
mrThomi
addikt
sziasztok!eladom a 2g-s touchomat de mar elvan mentve benne az itunes meg az apple store benne a banki adataimmal ugye...jb-zve van. restore eleg neki hogy elfelejtse az adatokat ?
-
ZaJanga
tag
4.2.1 van rajta erre nincs is nagyobb tudtommal.
Már a redsnowt is próbáltam, greenpoison-t is stb stb. rengeteg féle DFU leírás és egyéb próbálkozás volt.
Ahogy elkezdem a procedúrát simán bebootol. Semmi egyéb nem történik. Utána ismét kikapcsolom majd újra próbálom. Már saját kombinációkat is toltam de semmi.
Ilyennel még nem találkoztam.Nekem "csak" DFU ba kéne tenni a többit megoldom :-D
Mennyi lenne nálad a DFU? -
xxman
senior tag
válasz
ZaJanga #12347 üzenetére
Újra se indul a procedúra közben ? ( úgy hogy nincs a gépen meg se próbáld nem fog menni).
Mennie kell pedig.Azt javaslom hogy ha jb miatt kell a dfu akkor szedd le a redsn0w 0.9.9.b7-et
ott angolul lépésről lépésre le van írva minden tökéletesen.De vigyázz ha 5.0.1et akarsz törni akkor le kell szedned az 5.0!!! ipsw-t azt betallózni az extras manually specifie ipsw menű alatt és utána vissza és jb.
Vagy ha gondolod el is hozhatod hozzám azt megcsinálom ami kell
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12346 üzenetére
ez a fényerőtől, és a wifi bekapcsoltságától függ.
max fényerőn, bekapcsolt wifivel tökéletes!
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
banánocska #12346 üzenetére
Én azt a szériát nem ismerem, csak a 4esből tudok kiindulni, többet az se nagyon bír, úgyhogy ezeknél szerintem ez normális! Attól függ mondjuk, hogy milyen játék, nem ugyanúgy terheli a hardware-t egy pasziánsz mint egy autóverseny.
-
ZaJanga
tag
Próbáltuk 3 féle pc-n 1 MacBook-on. Rádugva, itunes fut, kikapcsolva.
Bármelyik verzióra simán megy a boot és elindul a kütyü.
ha nincs rádugva a gépre akkor miután elkezdem a procedúrát 1-2 sec után fekete képernyő. ha végigcsinálom bármelyik leírás alapján majd rádugom a gépre azonnal elindul , bebootol simán.
Agyhúgykövet kapok tőle!
Mi lehet a baj? Minden gomb rendben van. -
banánocska
aktív tag
Észrevettem hogy az ipodom 2g 3óra játék után elég vaskosan lemerült. Ez így jó?
-
GAMER1990
csendes tag
hellosztok...van egy ipod touch 2g 16gb-ám 2 kis karc van a kijelzőn . usb meg adapter meg eredeti bőr tok van hozzá meg a doboza.. mennyit érhet ?? köszönöm előre a választ üdv
-
Stiegliz
tag
válasz
AndrewPuma82 #12331 üzenetére
En 35 ert szivesen atveszem
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12336 üzenetére
guitar heronál, meg eleve az alkalmázosoknál ez az in-app purchases rendszer is az Apple ID-hez van kötve, de azt már nem az app storeban kell megvenni, hanem magán a játékon belül, de a pénzt ugyanúgy az apple ID-hez rendelt számláról szedi le a rendszer.
-
mrThomi
addikt
sziasztok!
Hangszororol tudna valaki mondnani valamit ? feljödött valamit a 2,3g ota ? nekem 2g-m van de az elég silány... -
banánocska
aktív tag
Így már egyszerűbb
A Guitar Hero-hoz zenéket is ott tudok venni?
-
e30st
tag
válasz
AndrewPuma82 #12331 üzenetére
mindenképp előtt, 35ezerért ha meghirdeted, jó eséllyel 1-3 napon belül elviszik
akár 40ért is el tudod adni, ha mindenhol meghirdeted, de ennél többet nem hinném hogy tudnál kapni érte, hiszen boltban újonnan 1 év garra 51k itt
ezek akkor érvényesek, ha 8GBs. ha nagyobb, értelemszerűen több pénzt kapsz érte.
-
e30st
tag
válasz
banánocska #12330 üzenetére
az természetesen megoldható.
beállítások - áruház - kijelentkezés/bejelntkezés. és onnantól, amit egyszer már megvettél, azért nem kér újra pénzt.
-
AndrewPuma82
csendes tag
Sziasztok
Lassan 5 hónapos lesz az iPod touch 4em de szeretném lecserélni valami másra. Tokban hordtam vigyáztam rá, iOS 5 van rajta. Szerintetek mennyiért lehetne eladni? Karácsony előtt vagy után érdemesebb? -
e30st
tag
válasz
banánocska #12328 üzenetére
annyiban változik a jailbreaktől, hogy már nemcsak az Apple zárt rendszerén keresztül tudsz alkalmazásokat telepíteni rá, hanem lényegében bárhonnan. Akár te is írhatsz rá mindenfélét.
Az apple egyféle felhasználói felületet hozott létre, ami nem igazán variálható, a jailbreakkel ezt tudod változtatni, letölthetsz témákat, új ikonokat, háttérképeket, újféle animációkat, stb.
Amire azonban a legtöbben használják, az az, hogy letöltik az Installous nevű programot, amivel minden fizetős alkalmazást külső oldalakról, ingyenesen lehet letölteni, és telepíteni.
Ez teljes mértékben illegális, és lopás. Ezzel a fejlesztőket károsítják meg, úgy hogy amin hosszú hónapokon keresztül dolgoztak, nem kapják meg érte a megérdemelt pénzüket, mert mindenki jailbreakkel tölti le és használja azokat ingyen...
A magyar törvények szerint egyébként zene és videó valamint egyéb művészi adatok letöltése és saját célú fogyasztása teljes mértékben legális, mivel az Artisjus adót mindenki kifizeti, és programokat letölteni, és tárolni is legális, azonban ilyen lopott programokat használni már illegális.
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon az Ios termékek körében. Soha nem volt még Apple termékem. Nemsokára fogok venni egy Ipod Thouch 2G-t.
Az eladónak teljesen normális vásárolt játékai vannak. Azt mondta hogy ezeket lefogja törölni és miegymás és kifogja Jailbreak-elni. Azt tudom hogy mi de mi a célja? Mért kell feltörni?
Utána miben változik az Ipod? -
xxman
senior tag
válasz
ZaJanga #12325 üzenetére
A lényeg hogy gépen legyen , kikapcsolva.
bekapcsolod az kb 2sec (power gombbal)
utána anélkül hogy elengednéd a powert nyomod a home.t is addig amíg újra nem indul (általában egy villanás) + 3SECIG!!!
utána elengeded a powert és nyomod a homet amíg fel nem ismeri a gép. ez kb 10sec. -
ZaJanga
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni. Egyszerűen nem tudom DFU -ba tenni az iPod touch 2 -et.
Kb 5 féle módot találtam a neten mind másképpen írja le mikor mit hány sec-ig tartsak lenyomva de egyikre sem sikerül DFU-ba tenni. 4.2.1 van rajta. -
xxman
senior tag
normális hogy az infinity blade (1) be be laggol az ipod touch 4G men (5.0.1+JB) ??
-
Opos
csendes tag
Tud valaki egy jó hangszórót Ipod touch-hoz
ami tudja a rádiót és órás kijelzője van viszonylag olcsón.
Köszi -
Opos
csendes tag
Hello
Lenne gey kérdésem.
Van egy ipod touch 3g-ém amikor le akarom frissiteni IOs 5-re
a 4.2.1 egyes verzióra (ami rajta van) azt mondja ,hogy az leg újabb.
És még azt akarom kérdezni ,hogy miért nem tudok home scren képet be rakni pedig ennek a verziónak már engednie kéne.
Köszi -
xxman
senior tag
válasz
P-SZ-S #12313 üzenetére
hogy ne lenne igaz? nem attól szól jobban mert alma van a hátán hanem a hardver miatt (audio chip), Nem a legeslegjobb a piacon a hangzása az ipodoknak , de összességében zenére a legjobbak.
Pl. LGknél biztos jobbpersze nem mindegy hogy mivel hallgatja az ember és milyen minőségű mp3-mat. (én a FLAC-ot preferálom)
-
Bocaa
senior tag
2-3 óra játékot ugyanennyi zenehallgatást meg 1 óra netezést kibír a 4g?
-
xxman
senior tag
válasz
banánocska #12306 üzenetére
programon azaz a guitar heron belül a store résznél úgy emlékszem.
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Ipod Touch 2G-m. Megvan a Guitar Hero. Tudok rá még plusz zenét rátölteni? -
Stiegliz
tag
van egy ipod nano 3g je a nagyinak, amit névnapjára kapott.
nos a probláma a kovetkezo, h adtam neki egy sima usb konektor atalakitot, a telomat ( i4s ) olyannal hasznalom, viszont az ipod nem tolt ilyen forman, csak geprol.
a kérdes az ,h valami mas fajta atalakito kellene hozza, mert ugye az ipad, sem tolt az iphone toltojeval.
és ha igen honnan, hol venni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest