- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacazr93
senior tag
Egy idő után minden feladja majd benne a szolgálatot
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
Blaise7 #11096 üzenetére
Hi
Ha hagyod kiszáradni, vagy inkább gyorsan kiszárítod, kb. mostani kezdettel, rakd a radiátorra vagy valahova, ahol egy 40-50 fokot kap maximum, vagy fújasd hősugárzóval. Ha simán hagyod kiszáradni, akkor oxidálódás látszódni fog, bár lehet már most is késő.
Így lehet rá esély!ÜDv
-
Blaise7
tag
Hali!
Történt egy kis baleset és a Touch találkozott egy kis tusfürdővel. Egyelőre a Sleep gomb és a wifi szállt el. Mennyi az esélye, hogy megcsinálják garisan?
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, sikerült free accoutot csinálnom, köszi az ötleteket
üdv
-
e30st
tag
válasz
mondomén #11086 üzenetére
Úgy kell free accot csinálni, hogy eleve az amerikai storeban regisztrálsz, mert máskpp nem enged. de a legjobb ha beírod youtubba hogy how to create itunes account without credit card.
ja egyébként ha nagyon nem megy, akkor itt egy account, már legalább 20-an használjuk a suliból, használjátok ti is nyugodtan, és terjesszétek ha akarjátok. fizetős appot nem fogtok tudni venni vele, inkább meg se próbáljátok, free appok letöltésére tökéletes.
email: sylvestercrotty@gmail.com
password: iPhone123 -
Cool Face
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11077 üzenetére
Jövőhéten viszem vissza...már tönkretettem
-
Revoltek
aktív tag
Figyelj kolléga! Kiválasztasz egy szimpatikus amerikai várost és azt adod meg, és akkor nem kell megadni bankszámlát. Google -> Megkeresed a város zip kódját és azt is beírod és ennyi. Ja meg valami álnevet. Ha meg nincs a kártyádon pénz akkor JB-zd és ha majd lesz pénzed restore és regelsz egy másik felhasználónevet európait és megadod a bankszámlád és veszel progikat.
-
Jim-Y
veterán
Siasztok, most vettem át az iTouch 4G-met és ötleteket várok, hogy van e olyan dolog amit egyből meg kéne csinálnom rajta? vagy itt nincsenek ilyenek? hogy kezdjek neki a használatának?
(nem röhögni, ezek igenis komoly kérdések
)
-
Revoltek
aktív tag
Beírom még egyszer hátha reagál rá valaki valamit: Tethered JB mikorra várható 4.3-ra? Megéri egyáltalán az ipodosoknak frissíteni? Nem nagyon tartalmaz számunkra egetrengető újításokat...
-
mondomén
őstag
Sziasztok!
Megvettem a touch-ot (4g). Szép meg jó, de 20 perc játék után a háta felső részén tojást lehetne sütni. Másnak is felmelegszik vagy csak nálam produkálja ezt? Azon is gondolkodtam, hogy arra felé van a kamera is, abban nem tehet kárt a meleg? -
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy ha adott egy iPod touch, 4.2.1 van rajta, de szeretném 4.1 el telepíteni ezt hogyan tehetem meg?
Ez csak akkor lehetséges, ha el volt mentve 4.1 alatt az össze ShSH fájl?
ÜDv -
drstupid
tag
válasz
bigmasterg #11067 üzenetére
Igen én is ugy tudom hogy lehet használni
-
lall3R
csendes tag
Haligali! megmondja valaki hogy rakok uj szoftvert meg ingyen töltögetős installous meg cydy-at az iPodomra? esetleg ha van valahol egy részletes leírás belinkelhetitek! előre is köszönöm!!!
peace -
bigmasterg
addikt
Lehet, hogy nem teljesen ide való kérdés, de szolgáltató által tiltott iphone, ipod touch-ként ugye használható?
Tehát ha használtan, ilyet olcsóbban tudnék szerezni, mint egy touch-ot, akkor 'érdemes' beruházni rá? -
drstupid
tag
válasz
druidaerik #11064 üzenetére
itunes
-
Revoltek
aktív tag
Tethered JB mikorra várható 4.3-ra? Megéri egyáltalán az ipodosoknak frissíteni? Nem nagyon tartalmaz számunkra egetrengető újításokat...
-
druidaerik
csendes tag
sziasztok en most kaptam egy ipod touch 16gb asat es nem tudom hogy kell rá teni zenéket és videokat tudna valaki segiteni ebbe?
-
Cool Face
aktív tag
iOS 4.3 Elérhető!!!
-
drstupid
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy 1. generáció touch milyen árban kapható? találhatok 15 ezer körül annyit szánnék rá köszönöm!
-
Revolit
senior tag
válasz
zs0ltii86 #11058 üzenetére
Feltelepíted legújabb iTunes szoftvert (googleba beír: iTunes, első találat jó is lesz) Elindítod, csatlakoztatod iPodot, iTunes felismeri, azt hiszem egy Apple acc kelleni fog, de ki is írja, regisztrál, majd ahol van az iPod "főoldala" ott lesz egy restore opció, megkérdezi vagy 3x hogy biztos, igen, letölti legfrisebb iOS-t és újratelepíti. Sajnos pontosabban nem tudom leírni, nem otthon vagyok, de azért remélem ez alapján már sikerülni fog
-
vbksharee
csendes tag
válasz
MoRtoN Seven #11047 üzenetére
akkor valoszinu h hardveres a problema?
-
zs0ltii86
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem az alábbi dologban.
Angliában dolgozom egy szállodában és találtam egy Apple Ipod Touch 2G 8Gb-st és mivel 3 hónap után sem jött érte a tulaj így megkaptam én.De amikor bekapcsolom akkor valamilyen kódot kér a készülék,mintha levédte volna egy pinkóddal a készüléket.Ezt valahogy fel lehet oldani,hogy tudjam használni?Vagy tegyem ki a polcra dísznek?
Köszi a segítséget előre is!
Üdv Zsolti -
Revolit
senior tag
válasz
Revolit #11053 üzenetére
Lejárt szerkesztési idő...
Most újra megpróbáltam a külföldi mac fórumon olvasott ötletet, (lock orientation -> turn off -> turn on -> unlcok orientation) és működik.... érdekes mit ne mondjak. Azért most kicsit elbizonytalanodtam, van valami módszer, hogy megbizonyosodjak, hogy mindkét szenzor működik (giroszkóp is gyorsulásmérő is?) mert úgy tudom hogy orientáció bármelyiket használhatja.
-
Revolit
senior tag
válasz
mondomén #11052 üzenetére
Igen, azt már láttam
Akkor majd mindig bezárogatom, viszont az orientáció dolog igen idegesítő:s
Meg is találtam, tényleg két szenzor is van: Three-axis gyro és Accelerometer
Labyrinth működik, a képernyő orientációt viszont sehogy sem tudom életre kelteni:s Találtam egy javaslatot neten, hogy "lockoljam" orientációt, kapcsoljam ki majd vissza touchot, unlcok orientation de az sem segített -
Revolit
senior tag
Labyrinth működik jól, orientáció továbbra sem
Egyébként ha jól tudom kétféle érzékelő is van benne nem? Egy 3 irányú gyorsulásmére meg egy másik.Még egy kérdés mellékesen: ha home gombbal kilépek valamiből, akkor ugye vissza tudok lépni dupla home kattal, alias multitasking. ezek a programok idő után maguktól bezáródnak? Vagy nekem kell valahogy?
-
Revolit
senior tag
Ma vettem a 4g-s iTouchom, de nem megy a képernyő orientálás:s Próbáltam ki be kapcsolni (dupla katt Home gomb jobb oldali ikonnal) újraindítottam, reseteltem de semmi, se a menü se a safari semmi program nem "dől" el hiába döntöm akárhogy a touchot. Erre van valami megoldás, vagy vigyem vissza?
-
mondomén
őstag
Sziasztok!
Újra tervben van egy itouch vétel.
Annyi lenn a kérdésem, hogy serial alapján biztos gariztatnak?(UK-ből van a touch)
Volt már valaki aki papírok nélkül besétált és megcsinálták esetleg cserélték a készülékét? -
-
vbksharee
csendes tag
sziasztok!
Nekem olyan gondom akadt, hogy megkaptam használtan a 2g-és touch-ot és fagyott mindene. Felraktam friss szoftvert és semmi változás bejönnek a dolgok pl.: beállítás menüpont és csak a kék keret jön be semmi opció, ha zárolom a készüléket befagy ha belelepek vmibe befagy, vki tud segíteni? -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egyik haveromnak van egy itouch-ja és belül porszemes a kijelzö. Az hogy mehetett be oda? Mert ki szeretné takaritattni! Szétkapni házilag gondolom nem érdemes. porszivo esetleg?
vagy mit lehetne tenni? Pécsi vagyok ha esetleg ott van ijen szerviz ahol megcinálják, eltudnánk oda vinni.
kössze
-
Bucsek
tag
Sziasztok, lenne egy pár kérdésem itunesal kapcsolatban
van egy 4g ipod touchom és a wint ujraraktam, uj itunes (megint levont 500ft ot az a bxzi itunes) és a helyzet, hogy az appok nem maradtak meg, most már bemásoltam őket mert megvolt másik particióról (ez így jó?), viszont a helyzet, hogy magától nem töltötte le az ájpodomról, pedig volt már olyan hogy megtette, ez most akkor hogy is van? (szóval ez a probléma megoldódott végülis... csak azért érdekes)
a másik meg hogy megvettem egy pár játékot már, az akkor végleg az akkountomon van, ez tuti. Viszont ha megveszem mégegyszer, akkor mi történik? újra levonja? Csak azért kérdezem, mert idegességemben (hogy nem töltötte le újra a programokat, plusz még szarakodott a itunes, sírt hogy nem tud csatlakozni sehova) újra megvettem a prince of persiat. Nem vont le a kártyámról semmit (még) de várható, hogy újra levonja?
köszöntem, sziasztok.
-
koma106
senior tag
válasz
MoRtoN Seven #11038 üzenetére
http://itunes.apple.com/us/app/duna-mobil/id364875308?mt=8
-
MoRtoN Seven
csendes tag
Sziasztok !
A következő kérdésem volna: Tud valaki olyan progit az ipod touch-hoz amivel lehet tv nézni lehetőleg magyar csatornákat is?
a segitséget előre is köszönöm -
rakloo
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #11025 üzenetére
Régen akartam eladni. Majd veszek egy 5g-t, akkor ezt felrakom a polcra.
Nagyon megszerettem amúgy, és 100%ig kihasználom.
Mióta megvan, kb 3x lett volna szükségem a kamerára. És még attól sem kell félnem,hogy ha lemerül, nem fogok tudni telefonálni. -
vbksharee
csendes tag
válasz
VandorLizzy #11034 üzenetére
persze egy linkkel!
http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/#comment-132575 -
VandorLizzy
csendes tag
Sziasztok! Sem tudom megoldani a problémát. Van egy 8gb-s 3 generációs ipod touchom. 4.0 szoftver volt rajta amit frissíteni akartam 4.2-re. Frissítés után hibaüzenetet kapok (37-es), és a touch be sem kapcsol. Próbáltam DFU módba rakni, próbáltam TinyUmbrellát, mindent... De semmi válasz... Nem tud valaki segíteni?
-
vbksharee
csendes tag
nekem olyan próblémám lenne, hogy befagy a touch legfrissebb szoftver és befagy a keszülék, megnyitok vmit legyen az pl beallitasok vagy szamlogep befagy, tegyuk hozza barmit megnyitok csak a kerete jon be sehol semmi opcio, kerlek sgitsetek fontos! koszonom.
-
xxman
senior tag
De ha kijön az új akkor restore és utána újra JB már majd az újjal!
-
xxman
senior tag
Ja és valaki nem válna meg a touch 4től egy jó kis laptopért (megéri ám).
tudom hogy nem idevaló , de hátha valaki pont keres laptopot
1az1be gondoltam. -
poosbal
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Még újonc vagyok a fórumon és regisztrációm oka egy jailbrake utáni hiba.
Nekem egy iTouch 4G van 4.2.1 egy iOS-al. Több tutorial megnézése után sikerült végülis feltörni a touchomat, de adóddott egy kis problémám amire sehol nem találok választ.Az a probléma hogy mióta feltörtem a gépezetet, ha kikapcsolom, nem tudom ujraindítani csak ha rebootolom az egészet redsnOw-val. Ez azért problémás mert ugye mindig rá kell kötnöm a gépre, megcsinálnom a rebootot és a végén magától ujraindul (kis ananász megjelenik és betölt). Viszont ha ezek után bármikor is kikapcsolom és újra próbálom bekapcsolni megjelenik a kis apple logó, tölt sokáig és a végén egy fehér képernyőt dob fel pár másodpercre és ujraindul aztán kezdődik az egész előröl addig amíg ujra nem bootolom megint DFU módban
.
Ezzel az a problémám hogy mindig töltenem kell a touchot, mert ha lemerül csak a reboot segíthet.Remélem értitek hogy mire gondoltam és tudtok nekem segíteni.
Előre is köszönet!poosbal
-
msl
csendes tag
Sziasztok. Szeretnek pcvel video beszelgetest folytatni. Hogyan oldhato meg ez? ( skype kizarva )
Thx
-
Cool Face
aktív tag
A túlfeszültséges megoldást választom, az tuti j lesz. A gomb nyomkodós inkább felejtős még a végén rámondják hogy a nem megfelelő használattól van..
-
HBence89
csendes tag
válasz
Cool Face #11012 üzenetére
Hát nem tudom, hol van az iStyle bolt, úgytudom budapesten, ahol ez a szervíz is.
De igen lehet, hogy szoftveres gondnál nincs csere, csak hardveresnél.
Végül melyik módszert alkalmazod? Ha kinyírod az akksit már csere lesz, amit akár ezzel a túlfeszes módszerrel megoldható! -
Cool Face
aktív tag
válasz
HBence89 #11010 üzenetére
(#11007) PredatorNo1
Szoftveres megoldásra gondoltam, de ez is jó és tuti megoldás, mert nincs nyoma(#11011) HBence89
Az iStyle-ba kell bevinnem, nincs más itt a közelben...de ha így kinyírom nincs más mint az új, az előzőt szoftveresen megcsináltak, de ezt már nem fogják.Olyat lehet csinálni, hogy cash vissza és inkább veszek egy ipad 2-t egy kis ráfizetéssel
-
msl
csendes tag
Sziasztok.
Ipod T. 4ben van valami amiért érdemes jailbreakelni? Mármint, azon kívül, hogy utána hekkelt alkalmazásokat lehet rátenni.
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne hogy restoroltam egy 4g ipodot, lefutott rendesen a restore viszont ha bekapcsolom nem a springboard jon be hanem a dugja ra az itunedra ikon. De kozbe rendesen jelzi az akksi toltottseget, szoval nem olxan mint dfu-ba mert bebootol elotte mielott ezt jelezne.
Valakinek valami 5let? JB nemvolt rajta.
-
rakloo
aktív tag
Valaki meg tudja mondani,hogy mennyiért szerelnek egy rossz power gombos 3G 8GB-ot ?
Igazából nem életbevágó,mert megtudtam oldani a home gombbal a lezárást, csak hogy mégis mennyi lehet. -
e30st
tag
válasz
CHIPman #10997 üzenetére
hát én ezt nem teljesen értettem, amit te itt csináltál, szerintem hülyeség volt, mert egyszerűen az Itunesban az iPod főoldalán megjelent lehetőségeknél ki kell választani, hogy "manually manage music and videos"
szerintem teljesen fölösleges az, amit az az oldal leírt. egy restorral biztos minden visszamegy normál kerékvágásba. aztán próbáld meg, hogy manage misuc and videos manually. akkor nem fog mindig szinkronizálni. én is évek óta ezt csinálom, és soha semmi gond nem volt. kb 6-7 gépről szedtem össze a meglévő 20 gigányi zenét, és az iTunes osem kötött bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest