- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Mennyit érhet most egy 4 hónapos, full karcmentes 4.gen iPod touch 8GB?
-
oliver7777
tag
Amikor ellenőrzöm az iPod Touch 4G serial számát apple oldalán, ezt írja ki:
Please validate your product's purchase date.
Apple is unable to provide information about your service coverage. Please sign in with your Apple ID and provide your product's date of purchase so that we can display your coverage information.
Amikor bejelentkezek, akkor kéri, hogy adjam meg a vásárlás dátumát, de nem boltból vettem, hanem magánkézből egy beszámított készülék volt, számlája nem volt meg, de bontatlan volt a termék, így nem merek megadni hasraütésre egy dátumot, pl. amikor én vettem.
Köszi!
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
oliver7777 #13494 üzenetére
Ne is vágj neki mert lehetetlen. (hacsak 5.1.1-ről nincs shsh mentésed, amit kétlek)
-
gabe8719
senior tag
válasz
oliver7777 #13492 üzenetére
Igen, töltsd le a megfelelő verziójú és hozzá való custom firmware-t, aztán shift+restore az iTunesban, betallóz, és kész.
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
iPod Touch 4g-t 4.2.1-ről tudom valahogy 5.1.1-re frissíteni?
Köszi!
-
gyulaszu
senior tag
válasz
naattila #13490 üzenetére
Helló,
szerintem azon az a lehető legfrissebb.
A 3G-re mehetne az 5.1.1.
Ezek alapján legalábbis...
Üdv -
naattila
tag
Sziasztok
Van egy ipod touch 2-m.Régóta nem használom
de szertném frissiteni,most 4.2.1 szoftver van
rajta.Szerintetek mit érdemes rátenni?Melyik most a legfrissebb szoftver
amihez van jailbreak is?
köszi előre is -
bruxelles
tag
Azért pont a htc-t mondtam, mert az volt ugyan ebben az árban. Talán android csúcsgép kontra ipod kérdés jobb lett volna. Egy belépő androidos telefonom van, és emellé venném az ipodot.
-
gabe8719
senior tag
válasz
dani3l #13486 üzenetére
Az árstabilitás kapcsán igazad van, nem kalkuláltam bele, hogy újonnani árról van szó.
Általában véve igaz az almás cuccokra, hogy ha megveszed alig használtan, sokáig tudod veszteség nélkül használni, mert lassabban avul el. (ritkán van új szoftver, és hosszú a terméktámogatás).Az android azért nem natív oprendszer, mert a dalvik "motoron" keresztül létezik. Talán úgy lehetne a legkönnyebben elképzelni ezt a dolgot, hogy mikor elindítasz egy alkalmazást, a futtató közeg egy emulátor, ami már eleve egy másik emulátorban fut.. Ezért kell akkora erőforrás a droid alá hogy felhasználói élmény is maradjon a végén, ugyanis rengeteg felesleges számítási erő megy pocsékba azzal, hogy a teljesítménynek csak az utolsó (az egészhez képest relatíve kicsi) hányada fog ténylegesen azon dolgozni, hogy az alkalmazást futtassa amit elindítottál.
Többek között ezért is állandó probléma az optimalizálás, ugyanis mindezeken felül már csak hab a tortán, hogy ahány eszköz, annyi hardver.. De mivel a forráskód nyílt, így nyilván aki csak teheti hozzányúl, és bármilyen ARM architektúrára fel tudja tenni ingyen.Az iOS (és a WP, a Symbian, vagy a Bada is) ezzel szemben attól natív, hogy önálló, közvetlenül vezérli a hardvert, és a hardver teljes erőforrásrendszerét fel tudja használni sallangok nélkül.
A droidnál gondolom azért van szükség a dalvikra, mert így könnyebben lehet vacakolás nélkül mindenféle hardverre kompatibilissé tenni, ami egy nyílt forráskódú, ráadásul ingyenes oprendszernél nyilván nem árt, feltéve ha szempont, hogy gyorsan elterjedjen. -
dani3l
őstag
válasz
gabe8719 #13484 üzenetére
"Emellett korrektül tartja az árát.." - Hmm, haverom is mindig ezt szajkozta az iPhonera.. Egyszer elmagyarazhatna valaki, hogy ez mit is jelent, mert gondlom nem azt, hogy a februarban 80k-ert megvett Touchom 2-3 honapra ra nagyjabol a felet erte, mostmeg mar jo ha 35-öt kapnek erte..
"..natív oprendszer.." - azmi?
De egyebkent egyetertek, en sem bantam meg a külön telo + ipod parositast, sokkal jobb mint ha minden egyben lenne.
Ettöl függetlenül szerintem a kerdesnek nem sok ertelme van, lehetett volna kb az is, hogy kolbasz vagy fogkefe (most igy hasraütesre..)?
Attol is függ szerintem, milyen telo melle veszi illetve milyen helyett venne a One x-et. En pl okostelo melle vettem, de mondjuk az elötte levö telefonomhoz (se w910) nem vettem volna meg, akkor inkabb telefont cserelek. Igy viszont van mobilnet is keznel, ha nagyon kell akkor meg tudom osztani, de a zenehallgatas/jatek legalabb nem a telo akksijat szivja le..
Mondjuk eközül a ket keszülek közül en is a Touchot valasztanam, mivel a One X nem annyira jön be, a Touchra viszont csorgatom a nyalam..Amugy en is nagy lendülettel vettem iOS-es kütyüt, hogy az milyen franko, mert "szmuusz" meg nem bugos, aztan bumm.. Miota jött a frissites eleg gyakran megfordult a fejemben, hogy eladjam, csak hat eleg nagyot buknek rajt, meg ujat most nem akarok venni.. De remelem az 5-össel nincs ilyen problema.
-
gabe8719
senior tag
válasz
bruxelles #13483 üzenetére
Ez nyilván attól függ elsősorban, hogy androidot akarsz, vagy iOS-t.
Az android nyílt és rápakolhatsz szinte bármit, jó hardveren az élmény is korrekt, de mivel sok gyártó használja, optimalizálási gondok/akadások állandóan lesznek, nem beszélve a szegényes akksi üzemidőről.Az iOS teljesen zárt, körülményesebb felpakolni rá a cuccokat, viszont a droiddal szemben natív oprendszer, jobban bánik az erőforrásokkal, évekig nyújtja ugyanazt a színvonalat (lassan avul el), és ami ki van írva hogy fut az adott eszközön, az 99%, hogy akadás nélkül futni is fog rendesen.
Emellett korrektül tartja az árát, az iPod üzemideje bármelyik okostelefonénál jobb, viszont nincs benne telefon, úgyhogy a mobilnetet csak tetheringgel tudod megoldani, plusz telefonálni és smsezni is másik eszközön fogsz.Én ha egy éven belül megválok az iPodtól annak kizárólag anyagi okai lesznek, lassan félszáz okostelefon után magabiztosan mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy kettéosztottam a funkciókat.
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
Ipod touch 5g vs htc one x?
Áruk ugyan az. Szerintetek melyik éri meg jobban? -
xxman
senior tag
Alkatrésznek , donornak , vagy hozzáértőknek ajánlanám :
[link] -
kissdani22
csendes tag
Valakinek Békéscsaba környékén nincs apple kábele?
-
kissdani22
csendes tag
Hello engem képek érdekelnének az új kijelzőről és az áráról.Üdv
-
xxman
senior tag
Üdv!
Lehet lesz pár touch 4 alkatrészem.
Tudom nem itt kell hirdetni , de itt lehet pont látja az olyana kinek szüksége van rá.
Touch 4 kijelző akksi hátlap stb.
Konkrétan csak egy alaplap kell (mert az hibás).
A kijelző és az akksi új , többi dolog használt-
Ha valakit érdekel valami pm-et írjon. -
need
addikt
Üdv..
Van nekem itt 1 talányom..!
1 albumot az itunes 2x is felszinkronizált nekem.. kivettem a szinkronizálásból..mert minek 2-ő ugyan abból..
az 1iket le is vette de a másik ott maradt!
Hogy tudom leszedni a touchrol a másikat ami nem szerepel az itunesben? -
Szabie85
tag
Az Ipod jó lett, de nem engedi letölteni a Facebookot. Ez mi miatt lehet? (3.1.3-as szoftver van rajta)
-
Szabie85
tag
Megoldódott a probléma.
-
Szabie85
tag
Sziasztok!
A haverom 1. generációs Ipod-ja behalt, ha egyszerre nyomja a két gombot csak az Apple logó látszik. Mi a teendő ilyenkor? -
pcnet
addikt
válasz
Bling95 #13472 üzenetére
Én tőle vettem kemény tokot, lassan 5 hónapja védi a touchomat és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Az eladótól már többször vásároltam, megbízható és gyorsan postáz.
Most nézem az adatlapját és pöttyet meglepődtem, hogy tiltották, de jobban megnéztem, csak városhoz illesztette be a szöveget. Vicces!
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
4G-s touchra hol tudnék tokot venni szerintetek ahol sok féle van ? 13 éves lenne szóval vmi fiatalos jönne jól.
-
xxman
senior tag
válasz
oliver7777 #13465 üzenetére
Nagy esély hogy iOS5 lesz rajta hidd el!
-
dani3l
őstag
válasz
oliver7777 #13469 üzenetére
Regebbi iPodokhoz lehetett kapni kiegeszitökent egy darab "madzagot", amit a füles es az iPod köze kellett beilleszteni es azon volt a radio, de nem tudom, meg van-e ilyen, meg a francnak se kene meg fel meter kabel plusszban..
-
oliver7777
tag
Most nézem, hogy csak iPod nano tudja az FM rádiót!?
-
dani3l
őstag
válasz
oliver7777 #13465 üzenetére
iPod az a Touch, es ha most veszel ujonnan, azon mar iOS6 lesz.. Persze attol is függ, milyen, illetve hol veszed. Ha esetleg valami par honapos keszletröl bent ragadt darab valami sufniboltban, akkor ki lehet fogni olyant, amin meg 5-ös van, de szerintem ez eleg valoszinütlen..
Legjobb tudomasom szerint nem tudod megnezni, csak ha bekapcsolod. -
oliver7777
tag
Ha újonnan veszek iPhone Touch 4G-t, akkor belefuthatok 6 OS-be vagy kizárt, tehát mindegyiken az 5.1.1 van? Ill. valamilyen módon kiderül, hogy milyen OS van rajta (pl. dobozon), vagy csak bekapcsolás után beállításokban lehet megnézni?
Köszi!
-
need
addikt
Üdv..
Kezdem már a türelmemet elveszíteni ezzel az itunessel kapcsolatban..!
Már írtam korábban hogy nem akar szinkronizálni.. vagy is pontosabban hiába választom ki mit akarok rá fel rakni (főleg podcast) esze ágába sincs felrakni..!
megpróbáltam más módon..
ha kiválasztom jobb oldalt a lejátszót akkor a felső sorban ott vannak a podcastok..ott a pontos lista hány előadó hány szám..stb.. ha ott jelölöm ki akkor idáig így felrakta..de most még így se -
gabormgp
senior tag
válasz
kissdani22 #13459 üzenetére
Bocsi,de nemtudok segíteni
-
kissdani22
csendes tag
Sziasztok valaki tudna segíteni itunes ba? frissíteni akarom az ipod touch 4 emet de nem sikerül még a restor se 3194 es hibakódot dob ki akkor is ha megpróbálom recorverből is. A host fileban néztem mert állítólag ott szokott szarakodni hogy az apple sort ki kell törölni de nekem benne sincs.
-
xxman
senior tag
iFile-ban hol lehet átírni a készülék típusát? Értem úgy hogy touch 1G (ami nekem van) meg 2Gn ezt átírva (meg opengl támogatást stb) átverni az appstore-t vagy install0us-t , fel tudjam rakni azt ami alapjáraton nem kompatibilis.
-
dani3l
őstag
válasz
gabormgp #13452 üzenetére
Amennyiben iOS6-nal regebbi verzio van fönt, akkor szerencsed, örülj neki! Ha 6-os, akkor probald meg esetleg iTunes-on keresztül frissiteni. (Gondolom, ha wifin probaltad, akkor közben töltöre volt dugva - bar nem tudom, ha nem ugy van, akkor dob-e hibaüzenetet, vagy csak siman nem frissit.)
-
gabormgp
senior tag
Mivan akkor ha egy touch 4g-n próbál frissíten az ios6.0.1-re.És azt írja hogya hiba,de azt nem írja hogy mi a baj
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
került hozzám egy hibás 2G 8GB.
Szeretném bevizsgáltatni, hogy mely alkatrészek kukába valók és melyek használhatók még valamire.
Tudtok ajánlani valakit (magánszemélyt) aki tudna ilyet csinálni?
Előre kösz.
Üdv -
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13438 üzenetére
Szerintem is elég durvát kaphatott . Sajnos háttérsztorit nem tudok az esetről, csak annyit,hogy egy lányé volt.
Mellesleg a héten sikerült életet lehelnem bele ismét. Fene sem értiValóban nem segített a dzsébé a fagyáson. Van amikor egész nap elmegy fagyás nélkül, de van, amikor hagyom pihenni inkább, mert egy sima lapozástól beakad akár többször egymás után.
Az előlap is eléggé mozog kb 2 mm-es mozgástartományban. Kiesni nem akar ( jól megrázogattam), de azért odafigyelek rá.
Ettől függetlenül 4k-ért vétek lett volna otthagyni még így is -
dani3l
őstag
válasz
moddingR #13441 üzenetére
Nekem a 4G Nanom csinalja ezt neha, de olyankor ha atpöckölöm a hold gombot, majd vissza, akkor megjavul. Bar hozzateszem nekem nem teljesen erzeketlenek olyankor sem, csak össze-vissza müködnek.
Viszont ha egyaltalan nem müködnek, akkor valoszinü elromlottak, felteve, hogy nem az iPod fagy kapasbol, amit ketlek. (Mondjuk van egy iPod Videom is, ami valoszinü winyo-hibas, mert eleg hamar csutkara fagy bekapcsolas utan, akkor olyan, mintha nem müködnenek a gombok, de igazabol csak az iPod vakarozik, es ha eleget varok, akkor többnyire reagal valamit..)Esetleg probalj meg egy restoret iTunes-bol, bar szerintem ez hardveres gomb lesz, ugyhogy ha hasznalni akarod a tovabbiakban is, akkor bizony cserelni kell..
Mellesleg ahogy a kollega is irja elöttem, altalaban igy romlanak el a dolgok, egyik pillanatban müködik, a masikban meg mar nem..
-
válasz
PredatorNo1 #13440 üzenetére
egyik napról a másikra?
-
Sziasztok!
Adott egy ilyen régifajta ipod. A gond az vele hogy ha bekapcsolom hiába nyomkodom rajta a gombokat nem történik semmi. Mintha le lenne fagyva. Valami ötlet mi lehet vele?
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13435 üzenetére
Hát.. Így már nem volt pofátlanság az alku, visszavonom..
Szerintem az az iPod brutálisat esett, és vagy (valami csoda folytán) nem tört ripityára, vagy kicserélték a kijelzőt/hátlapot. Lehet hogy érdemes volna szétkapni fizikai sérülések után kutatva, talán helyrehozható - ennyiért még bütykölni is megérte szerintem, plusz ha csak a kijelzőt tudod belőle alkatrésznek eladni, már jól jártál.
Az az alaplap csúnyán megsérülhetett, azt azért nem tartom valószínűnek, hogy valamelyik IC adta volna meg magát..
-
dani3l
őstag
Nekem ma sikerült megtapogatnom elöben egy uj Touchot, nagyon bejön, azthiszem elöbb-utobb muszaj lesz valtanom..
Annak ellenere, hogy vekonyabb, nem erzödik vekonyabbnak, gondolom azert, mert ennek mar nem ilyen keskenyedö a szele, viszont nagyon minösegi erzetet kelt, jo erzes kezbe fogni.
Kivancsi lennek hosszabb tavon ennek is olyan sz.r e home gombja, mint a korabbiaknak..Az uj Nano viszont nem gyözött meg, annak ellenere, hogy a keynoteot nezve az erdekelt jobban. Eleg gagyi szerintem, hogy a feketet leszamitva az összes szinünek feher az eleje. Szerintem az elözö gen jobb/praktikusabb volt. Viszont marha vekony es szinten nagyon jo minösegü, azt meg kell hagyni.
Azthiszem, ha egyszer raszanom magam egy iPad-re, a Touchot is cserelem, mar csak az egyseges csatlakozo miatt is.. De egyelöre azert kielvezem a 4G-t, ha mar megvettem.
-
babaresz
csendes tag
nem tudjátok, hogy hol van kiállítva ipod touch 5g budapesten? már több helyen jártam, de nem tudtam még megnyomkodni
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13429 üzenetére
Akkor a készülékben van a hiba. Megtaláltam a füles dobozát és rajta van a Made for iPod logó.
Bárcsak ez lenne a legkisebb gond veleAmilyen jól működött első nap, most legalább annyira akarom földhöz vágni
Már géphez sem tudom csatlakoztatni, mert folyton kifehéredik a kijelzője olyankor. Valamint a fagyás is egészen új méreteket öltött. Enyhén szólva használhatatlan. Restore megvolt, semmi sem változott.
Ráadásul sem 4.3-at, sem JB-t nem lehet rárakni, ahogy olvastam.... Még bíbelődök vele egy kicsit hátha megjavul, de utána elpasszolom valakinek vagy szétszedem. Kár érte, elég szerethető kütyü -
gabormgp
senior tag
Szerintetek az baj ha USA-ba veszek iphone 5-öt?? mer nemtudom hogy ezekeket kilehetne-e függetleníteni,Mert T-mobile-os olyan nincsen pedig nekem az kéne.Mer van At/T, meg Verzion Wireless.Szerintetek??
-
dani3l
őstag
Bocs az OFF-ert, de tudja valaki, van ezeknek az iPod dokkoloknak valami külön topikja? Keresgeltem egy darabig, de nem talaltam meg csak hasonlot sem. Söt, igazsag szerint a Droidos dokkolok erdekelnenek, de azok gondolom meg ritkabbak..
Szoval ha valaki tud ajanlani valami ezzel foglalkozo topikot, azt megköszönnem!
-
gabe8719
senior tag
válasz
RicsTrocs #13430 üzenetére
A 4G-s touchban A4 van.
A kérdés jó egyébként, szerintem még simán jön az iOS 7 jövőre a 4-es Touchra is. Ami a gyenge pontja lesz idővel, az nem a proci és a szoftver, hanem a 256 ram..
A játékokon fog látszani először hogy avul a hardver, az átlag appok simán fognak futni utána is.Pénz kérdése hogy mit érdemes venni, én abban a biztos hitben vettem most 4-et, hogy egy évig még egész biztosan nem lesz kevés semmihez (vicces lenne, ha épphogy kijön az 5, de már elavult is lenne appok terén a 4..). A hátralevő 1-1,5 évben meg még sokat fog esni az 5G ára, plusz a 4 mostanra már bőven túl van az értékvesztése javán, úgyhogy relatíve kis árréssel válthatok majd 5-re, ha ennek letelik az idő.
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13428 üzenetére
Igen más, de a sima 3-as osztatú (két vonal van a dugón) jackes fülesnek működnie kell akkor is, ha az aljzat egyébként támogatja a mikrofonos headsetet is.A kompatibilitással fordítva szokott gond lenni, a mikrofonos fülesek (4-felé van osztva a dugó, 3 vonal van rajta) gyakran csak akkor müködnek a hagyományos aljzatokkal, ha nyomva tartod a válaszgombot. A normál füleseknek viszont működnie KELL, úgyhogy gyanítom hogy a készülékben az aljzat lesz a hibás, különösen ha mozgatásra elmegy a hang.. (Valószínű be volt dugva egy füles mikor leesett, és a dugót érte az ütés.) Nézesd meg, az alaplapon a testforrasz leszakadhatott, újra kell pöttyinteni.
Az árra pedig mit mondjak.. Az 5ezerből is alkudni.. Már tényleg kőkemény pofátlanság..
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13426 üzenetére
Köszi a választ ! Már itt is van nálam a kicsike. Nagyon szuper. Nem akarom elkiabálni magam, de még egyszer sem fagyott mióta nálam van (kopkopkop). Most fogom frissíteni iTunes-szal. A dühös madarakat pedig szépen viszi, egyedül a robbanásoknál látszik,hogy nem mai hardware van alatta
Ja és az ár : Pofátlan voltam, és sikerült 4ezer forintra lealkudnomEnnyiért hülye lettem volna otthagyni.
Lenne még egy kérdésem : Ha jól tudom az iPodoknak kicsit más a jack aljzat kialakítása, ugye ? Mert kipróbáltam a Sennheiser CX350 II fülesemmel, és csak bizonyos állásnál szólt mindkét oldal, valamint mozgatásra folyamatosan változott a hang. Másik eshetőség,hogy a készülékben a hiba. Hétfőn elvileg kapok egy mikrofonos iPhone fülest. Majd kiderül akkor.
-
-
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13425 üzenetére
Annyiért jól érezted hogy akár zsákbamacskának is meg kell venni, 5K-ért egy 8 GB-os microSD-t sem kapsz a mediamarktban, nemhogy PMP-t..
A JB nem lesz gyógyír a fagyikra sajnos, de bízzunk benne, hogy egy frissítés megoldja. Amire írtad arra tökjó lesz, a játékoknál sajna lehet gond kiindulva abból, hogy az öcsém 3G-jén kicsit laggolva dühöngtek a madarak 4.1 alatt, vissza kellett rakni a 3.1.3-at, arra viszont szinte már semmi nincs. Próba-szerencse, ha egyben van és pláne ha a repedés sem olyan hogy kieshet darab az üvegből, azonnal vedd meg.
Dani3l:
Én ipodon csináltam, eleinte hisztizett elég sokat, de végül működik rendesen, és nem kellettek kártyaadatok.
-
chubii
senior tag
válasz
gabe8719 #13423 üzenetére
Huh, jó,hogy írtad. El is felejtettem,hogy a 3gen 8GB egy újracsomagolt 2gen. A tárhely mérete nem gond. Internetre, játékra, kicsi zenére és még 1-2 apróbb dologra használnám ( hírek, shazam, időjárás...). Talán a felét se tölteném meg a 8GB-nak.
De akkor azt mondod,hogy már játékra is alig használható ? Angry Birds, Where is my water és hasonló programok érdekelnének, az ilyen-olyan FPS és autós játékok nem.
5ezer forintért tudnám elhozni. A repedt kijelző ellenére rendesen működik a kijelző, mindenhol érzékel, és szinte bele sem zavar a láthatóságba.
Ha az alap szoftverrel fagy, akkor a JB nem lehet gyógyír a problémára ? -
dani3l
őstag
Van arra valami lehetöseg, hogy hitelkartya/bankkartya nelkül regisztraljak egy rohadt apple id-t?
Anno amikor a sajatomat csinaltam, nem volt semmi gond, nem adtam meg semmit, megis müködött, most egy ismerösömnek kellene csinalnom, de egy hete szarakodok vele. iPhonerol egyaltalan nem engedte, neten sikerült regisztralnom egyet, de ha be akarok vele jelentkezni telon allandoan azert nyekereg, hogy nem volt meg hasznalva itunesszal az id es nem is enged tovabb. Most be akartam lepni ituneson, de most megint nem megy tovabb. amig nem adok meg egy bankkartyaszamot.. -
gabe8719
senior tag
válasz
chubii #13420 üzenetére
Ha szerencséd van, megoldja egy frissítés, de nem biztos sajnos.
A menüben azért nincs frissítés gomb, mert tudtommal az iOS 4 még nem támogatja ezt a lehetőséget, iTuneson viszont tudod frissíteni rendesen.Azt vedd figyelembe a vételár kicsengetésénél, hogy a 8GB-is verzió hiába 3. generációs, hardverben sokkal gyengébb, mint a 16, 32 és 64 gb-os 3. gen. iPodok (a 8GB hardvere megegyezik a 2. generációs podokkal).. Az a tárhely már nem túl sok (mondjuk van akinek elég), de zenehallgatáson kívül sokmindenre már nem fogod tudni használni a hardveres korlátok miatt, illetve az iPhone 3G-ből kiindulva a 4.3 már visszafogja a sebességet rendesen.. (talán ezért is fagy annyira?)
-
vaskapa
csendes tag
Sziasztok!
Tud vki tokot ajánlani 5g-re? Itthon még nem láttam sehol...
Valakinek sikerült beszerezni esetleg? Fólia is kéne rá
köszi -
chubii
senior tag
Sziasztok!
Testvérem által lehetőségem van egy ( repedt kijelzős ) 3.gen 8GB-os Touchot venni jó pénzért . Az én kezemben össz-vissz 2 percet volt, de azalatt sikerült is lefagyasztanom kétszer... 4.3 van rajta. Egy frissítés megoldaná a problémát gondolom, nem ? És akkor a másik probléma : Nem található frissítés menüpont a Beállítások alatt. Ez mitől lehet ? Gondolom ettől még iTunes-ban lehet frissíteni, de testvérem 4gen Touch-án megtalálható ez a menüpont.
( Teljesen noob vagyok Touch témában ) -
dani3l
őstag
válasz
babaresz #13417 üzenetére
Mivel vilaggarancia van rajuk, teljesen mindegy, hol veszed, meg a szamlat se kerik, ha gariztatod, szeriaszam alapjan utana tudnak nezni. Szoval szerintem veszteni nem veszthetsz vele, tenyleg eleg jo ara van.
Az erdekes különben, hogy hivatalosan egy arban van az iPad Mini meg az uj Touch, ehhez kepest az oldalon az iPad igy is 99k..
Ha esetleg veszel egyet, majd irhatnal rola egy rövid beszamolot ide.
Mondjuk nem hiszem, hogy lecserelem a 4-et, de nagyon tetszik az uj.. -
babaresz
csendes tag
sziasztok!
egy ipod touch 5g beszerzésén gondolkozom, bár ez a 100 000 forintos ár kicsit borsos, de a stylebolt-ban 85 980 forintért adják. ez nagyon olcsónak tűnik, tudtok valamit erről a boltról? megbízható-e satöbbi.
http://stylebolt.hu/bolt.html -
gabe8719
senior tag
Szerintem érdemes még akkor is, ha egyébként 'becsületes' utat jár az ember, pl. ilyen esetekben is kifejezetten jó dolog.
Vannak gondok még a 6.0.1-el is sajnos, bár engem a leginkább az idegesít, hogy a Safari egyes oldalaknál (pl. PH) kilépked, és az AppStore sem úgy száguld, ahogy a hardver egyébként indokolná, meg hát vannak apró és érthetetlen hibák, illő volna javítani lassan..Eszembe nem jutott volna feltenni a 6-ot még, de sajnos így vettem.. Szerintem 5.1.1 mellett első dolgom lett volna a JB, még ha egyébként meg is veszek mindent, jó az ha van..
A GPS témára visszatérve; én még egy megboldogult SE P1i mellé kapott Wayfinder GPS vevővel használtam (még most is kapni aprón itt-ott, nagyságrendileg 4ezret kóstál), szuper masina. Halálpontos, villámgyorsan talál pozíciót, sosem dobta el a jelet csak úgy. Már Surf IV-es, 20 műholdat képes látni egyszerre, ráadásul Nokia BL-5C és BL-4C akksival is működik tudtommal, úgyhogy az akksicsere, vagy tartalék akku is gombokért megoldható.
-
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13413 üzenetére
App Storeban nem elérhető, így gondolom JBhez kötött. McTube-ot szeretném alapértelmezett yt lejátszónak beállítani, plusz iOS 6-ról se túl sok jót hallottam. Maradok 5.1.1-en, így már elgondolkoztam JB-en. Utána olvasok és lehet bele vágok. Szerintetek érdemes? Még nem volt jailbreakel doglom.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek van tapasztalata külső GPS vevővel kapcsolatban, kérem segítsen itt vagy akár PÜ-ben.
Hadur játékot szeretném nyomni iPod touchról és ehhez lenne szükségem egy külső GPS vevőre.
Megoldható a dolog JB nélkül? iPod touch 4G, iOS 5.1.1 Olvastam itt néhányan foglalkoztak már a témával. Érdemes bele vágni? Milyet érdemes venni?Előre is köszönöm!
Szerk: közben megtaláltam a leírást. Úgy látom JB nélkül felejtős lesz a dolog sajnos.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Gabesz1019 #13410 üzenetére
Örülök, már kezdtem meglepődni, hogy egy visszaállítás miatt hardverhiba keletkezett volna..
-
gabe8719
senior tag
válasz
Gabesz1019 #13408 üzenetére
Ha DFU-ban sem ismeri fel, akkor ott valami nagyon durva hiba lesz..
Úgy működnie kellene, sajnos ha nem, akkor nincs tippem.
-
gabe8719
senior tag
válasz
Gabesz1019 #13406 üzenetére
JB mellett úgy tudom tilos a visszaállítás menüből.. Nálad is a DFU mód fog segíteni, úgy restoreold.
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
A következő problémám volna:
Van egy iPod touch 3.gen. 8GB-om amit már régóta nem használok. Most szeretném eladni. Gondoltam mielőtt eladom letörlök róla mindent. Bementem a beállításokba és ott van egy olyan lehetőség, hogy az összes adat és beállítás törlése. Rámentem erre, kiírta, hogy több időt is igénybe vehet. Elkezdett tölteni majd mikor betöltött újraindult a készülék, de nem kapcsol be bejön az alma logo ami megfordul és halálfej lesz belőle majd ott megakad. A halálfej azért jön elő mert törve volt a készülék.
Most hogyan tudnám elindítani? Hogyan tudnék rátenni friss szoftvert? iTunes-ot letöltöttem, rádugom, de ugyan úgy csak a logoig tölti be.
-
gabe8719
senior tag
Sikerült is végre megkaparintani, igazából megdöbbentő..A hátlap szinte karcmentes, az előlapi üvegen van 1-2 hajszálkarc,de szinte észre sem lehet venni
A srác ráadásul a 4Shez kapott bontatlan távirányítós fülest és adatkábelt adta hozzá, úgyhogy a Belkin (plusz egy másik) tokkal együtt rendesen el vagyok halmozva
Ez az eddigi legszebb napom az idén..
Okostelefon projekt is letudva egy évre..
-
gabe8719
senior tag
válasz
BlackTiger #13402 üzenetére
Azóta csorgatom rá a nyálam, mióta megjelent, sajnos kényszerből kellett ennyit várnom rá.
Igazából én nem tudnék 1xx ezret fizetni egy PMP-ért, így is megy a levesbe az okostelefonom.
Cserébe viszont hasznát vehetem az E51-emnek.
-
BlackTiger
tag
válasz
gabe8719 #13400 üzenetére
Az igen!
Én mindig azon rágódom, hogy megérte volna-e annak idején várni és most vásárolni jóval olcsóbban, vagy nem bírtam volna ki nélküle? Nokiámat viszont nem újonnan vettem (igaz, hogy mai szemmel elég drágán) de nála sosem merült fel bennem ez, az mindig úgy maradt meg emlékeimben, hogy jó vételt csináltam.
-
dani3l
őstag
válasz
gabe8719 #13400 üzenetére
Ha valamilyen 5-ös van meg rajt, akkor ne frissitsd, en azt javaslom! 6.0.1 nekem semmi javulast nem hozott, szerintem csak az i5-ös bugokat, meg esetleg a 4/4S-eseket javitottak venne, ahogy a changelogban is irtak..
Amugy grat a Podhoz, tenyleg jo ar erte, föleg ha jo allapotban van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest