Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black83
tag
Sziasztok!
Veletek történt már olyan h egy kb 3 hónapos iPad Mini 7 nem vett fel töltést megpróbáltam vagy 4-5 különböző kábellel i15 telefonal persze mindegyik működött…végül végső kétségbeesésemben újra indítottam és úgy mar nekiállt tölteni…mióta Apple cuccokat használok sosem volt ilyen anomália….jó persze hibás készülék előfordul de örülök h végül nem kellett vele szervizbe menni… -
Black83
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Mini 7 mert időtálló...de a havi részlet, kicsit sok
Az ipad 10 viszont baráti részlet és 2,3 évig támogatott lesz nem? Előtte egy Samsung s9fe tab volt taktikai kitàmasztos tokban, de anyós megörokölte😊 többnyire kis furgonban használnám ahol sikerült úgy megoldani hogy, stabilan álljon/rögzüljön de a magyar utak okoznak meglepetéseket😮 Aztán meg ha úgy adódik h otthoni tartalom fogyasztás is néha szerepet kap, talán jobb a nagyobb kijelző...ahh..meg van néhány nap h eldontsem... -
Black83
tag
válasz
Parson
üzenetére
Nos, igen a mini mérete tagadhatatlanul a legprkatikusabb természetesen celluar verzió lenne, de én is úgy gondolom, hogy vagy ipad 10 most havi részlet 7 ezer lenne a mini 7 meg 11 ezer de mondjuk a mini időtállób... ütni vágni viszont jó lehet a 10-es is nem sajnálnám, véletlen elenged a tartó és pofara esik stb..a minit jobban sajnálnám...de köszi a tippeket!
-
Black83
tag
Sziasztok!
Egy kis dilemma navihoz,podcast hallgatás stb..kocsiba keresek ipadet leszűkítettem 9,10 -szolgáltatótól hoznám ki…esetleg játszhat meg a Mini 6 a kompaktság végett… szerintetek? A hardver a mini mellett szól a másik kettő meg a nagyobb képernyő…
-
Black83
tag
Igen, csak a felára sok, hasznaltan meg nem szoktam venni, ezek belépőszintek még...megfeleltek az elvarasnak...
-
Black83
tag
Sziasztok!
Elkepzelhető szerintetek hogy az ipad11 és mini7 nagyobb tarhelyel jön majd ki?
Most egy samsung 2019 fe nyuzok de előtte ipadek voltak, kacsingatok is vissza csak ez 64gb tarhely manapság nem mindig elegendő... -
Black83
tag
Sziasztok!
Általános használatra (strem,youtube, böngészés) megfelel meg 4-5 évig egy iPad 10 vagy az időtállóság miatt varjam meg 11-et azt olvastam ,hogy 15 iPhone belsejét kapja, meg hátha az alap 64 gb tárhely is 128-ról indul majd meg memória is hátha lesz 6gb, az új air ára miatt nem játszik. -
Black83
tag
Sziasztok! A napokban vásároltam egy iPad 2017 -et a vodanal a kérdésem pedig az lenne hogy ezek függetlenek vagy sem?
-
Black83
tag
Sziasztok! Szolgáltatónál vásárolnék iPad Mini 3 64gát vagy Mini 4 16g át néztem. A hely a kérdés, mini3 ban van meg annyi hogy jo pár évig nyuzzam vagy kompromisszum es Mini 4 et válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest