Hirdetés
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én Ipad 2018 9.7"-hez használom. Nekem nagyon bevált. A trackpedet utálom notebookon is, ott az érintőképernyő. Ezen nincs is. Szerintem jó a minősége. Én szeretek rajta gépelni, jó a háttérvilágítás. Bluetooth kapcsolat stabil, akksi sokáig bírja. Masszívak a zsanérok. Remekül lehet ölben használni. Ha összecsukod, akkor a kijelződ ugyanúgy védve van. A hátlapon meg nem kell kenyeret szeletelni. Ha szállítom, akkor berakom egy cipzáras tokba, mint egy kis notebookot. Fontos és nálam kb. az egyetlen hátránya, hogy a hosszú í kiüti a 0-t magyar kiosztásnál. Ctrl-shift-Space-szel gyorsan lehet váltani a nyelvek között, így nem olyan vészes.
A 9.7"-os verzió mondjuk már jó ideje le is van árazva. Annyit szerintem nagyon megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest