Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ipad vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a tanácsotokat, megéri-e egyáltalán arra a felhasználásra amire tervezem Ipad-et venni.A kiszemelt modell: Ipad Air 11” M2
(Előzmény: Alapvetően Windows-os vagyok, de amikor megjelent az M1-es chip, beruháztam egy M1-es Macbook Air-re. Azért vettem, mert akkoriban csak PC-m volt, és akartam egy laptopot amit vihetek magammal mondjuk munkába, és bárhol tudok videót vágni. Nagyon szerettem, de nem sikerült a Final Cut-ot megszoknom, netezős laptopnak meg kicsit drága volt, így eladtam.)
Most hasonló felindulásból bukkantam rá az Ipad-re.
Azóta már laptopra váltottam (ryzen 9 8.gen, 4070), amit szintén nagyon szeretek, de ezt se tudom magammal vinni a munkahelyre, mert elég nagy, hangos, de otthon tudok rajta vágni, csak otthon sosincs rá időm. (Jogos gondolat, hogy az Ipad árát egy másik, erősebb de kisebb Windows-os laptopra locsoljam, ezen is gondolkodok még.)
Szóval, alapvetően videókat vágnék rajta, Davinci-t használom már egy ideje, videók alapján az jól megy az Ipad-en is.
Kérdés: Az M2-es chip vajon gyorsabban renderelne mint a jelenlegi laptopom?
Másik szempont, hogy gyakran járok motoros túrára, vidékre szülőkhöz, nyaralni…van erre a célra egy 13”-os i5-ös laptopom, ami pici és vékony, de már nem bírja el a 4k-s raw videókat, így mondjuk a szálláson meg se tudom nézni mit rögítettem, majd csak otthon. Azért viszem még most is ennek ellenére, mert a netflix megy rajta, meg mindent azonnal backup-olok külső ssd-re. Ezt mondjuk simán kiváltaná az Ipad, sőt ugye többet is, mert ezen nem csak vissza tudnám nézni az aznapi felvételeket, hanem akár el is kezdhetnék vele rögtön dolgozni.
Kiváncsi lennék pár személyes véleményre, mert ugyan néztem rengeteg külföldi YT videót erről, de nagyon sok a fizetett videó.
Macbook most kiesett, abból is “csak” M2-es férne bele az árba, akkor meg már egy Ipad-et egyszerübb hordoznom, meg kisebb is. Ipad Pro meg azért esett ki, mert abból meg csak M1-es férne bele a költségvetésbe, és nem találtam olyan tulajdonságot, amiért az nekem megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy S10 128GB (Hibás, hiányos)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi