Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
OK, ez csak egy kis tréfa volt, de komolyra fordítva, nekem máris van egy bugom (már, ha ez annak számít, de én annak tekintem, mert kissé idegesítő).
A fotók indexképei alapból túl kicsik nekem, én eggyel nagyobb méretben szeretem őket látni ill. tallózni. Eddig egyetlen kétujjas húzással nagyobbra állíthattam őket, amit aztán az alkalmazás meg is jegyzett. Most ez nem működik, a két ujj széthúzása egyetlen képet nagyít ki. Az indexképek nagyobbra állításához alul a kis fel/le nyilas ikonra, majd a nézetbeállításokra kell bökni, és azon belül a felnagyításra. Nem lenne nagy dolog, ha utána az app megjegyezné ezt a beállítást, de nem teszi. Legközelebb megint a pici indexképeket mutatja – még akkor is, ha végig megnyitva hagyom a fotókat, csak átváltok másik appra, majd vissza a Fotókra…
Mindenkinél így viselkedik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- iOS alkalmazások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest