Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rent
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Regen beforgathato volt, pl a robotporszivonal azon szuttyogtek, hogy ott nem akartak beforgatni aszf modositas miatt, de sikerult meggyoznom oket, hogy a vasarlaskor meg nem ugy hirdettek.. sot felhivtak ra a figyelmemet, hogy azt is beforgatjak majd.
viszont tobbet buknal 505 e nel, (most pl 525 az ara, tehat mar nyertem 23 at kb, hogy ket hete vettem, mintha most), mint 60, ha megprobalnad eladni, igy meg beviszed es kihozod az ujat, a 12% ot meg lenyeledpersze nem akarok senkit biztatni, hogy vegyen naluk mindent is es hasznalja ki a lehetoseget, csak leirtam az en tapasztalatomat es azt, hogy mar nem tudtam tovabb varni az m3 ra, mert meg mindig nem tudni, hogy mikor fog megjelenni es mennyi lesz. Ugy voltam vele, hogy inkabb megveszem ezzel az opcioval most, mintsem kesobb ha mar nem is lesz ebbol es ha brutal draga lesz az uj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest