Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem az emagon egy használt Magic Keyboardot.
Hát egyelőre vegyesek az érzelmeim. PC/laptop helyettesítőnek gondoltam, ha már van egy 11-es iPad Próm. Még mindig azon filózom, hogy veszek egy laptopot inkább, ez valszeg azt jelenti, hogy nem vagyok oda érte
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.
Tökéletes állapotban van egyébként. 1 matricának a helye van a külsején, amit akár le is lehet kaparni.
Full árat ezért a cuccért nem adnék. Ezt is azért vettem, mert ennyiért nem tudnék normális laptopot venni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.