Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem az emagon egy használt Magic Keyboardot.
Hát egyelőre vegyesek az érzelmeim. PC/laptop helyettesítőnek gondoltam, ha már van egy 11-es iPad Próm. Még mindig azon filózom, hogy veszek egy laptopot inkább, ez valszeg azt jelenti, hogy nem vagyok oda érte
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.
Tökéletes állapotban van egyébként. 1 matricának a helye van a külsején, amit akár le is lehet kaparni.
Full árat ezért a cuccért nem adnék. Ezt is azért vettem, mert ennyiért nem tudnék normális laptopot venni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.