- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem az emagon egy használt Magic Keyboardot.
Hát egyelőre vegyesek az érzelmeim. PC/laptop helyettesítőnek gondoltam, ha már van egy 11-es iPad Próm. Még mindig azon filózom, hogy veszek egy laptopot inkább, ez valszeg azt jelenti, hogy nem vagyok oda érte
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.
Tökéletes állapotban van egyébként. 1 matricának a helye van a külsején, amit akár le is lehet kaparni.
Full árat ezért a cuccért nem adnék. Ezt is azért vettem, mert ennyiért nem tudnék normális laptopot venni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 16 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.