Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vettem az emagon egy használt Magic Keyboardot.
Hát egyelőre vegyesek az érzelmeim. PC/laptop helyettesítőnek gondoltam, ha már van egy 11-es iPad Próm. Még mindig azon filózom, hogy veszek egy laptopot inkább, ez valszeg azt jelenti, hogy nem vagyok oda érte
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.
Tökéletes állapotban van egyébként. 1 matricának a helye van a külsején, amit akár le is lehet kaparni.
Full árat ezért a cuccért nem adnék. Ezt is azért vettem, mert ennyiért nem tudnék normális laptopot venni sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Noctua NH-L12S L-Type
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Néha tök jó cucc, ezen jobb gépelni, mint bármin, amit eddig használtam az iPadhez. Külső Trackpaddel sem volt soha ilyen jó az egerezés iPaden, mint MK-n. De valahogy minden nehezebben megoldható, mint Windowson vagy Mac-en. Lehet csak a régi megszokások miatt zavaró… el kell gondolkodnia az embernek ilyenkor, hogy végülis mire kell egy otthoni személyi számítógép.