- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Kis kiegészítés de már nagyon off: szerintem nem nagyon áll meg az hogy mindent IS gyakorlati formában kell tanítani.. 1-2 példa, relációs adatbázisok elmélete X. normálforma, matematikai logika stb.. valamilyen szinten be lehet hozni a gyakorlatiasságot, de ezeket nem nagyon lehet arra a most hájpolt oktatási formára átültetni (szerintem). Egyik közeli ismerősöm nagy támogatója ennek, lehet ez már generációs beidegződés de egy nagyon picit kétségbe vonnám hogy ha csak azt tanul valaki amit szeret.. egy csomó minden szeretem dolog nem-szeretem dologra építkezik.. Nehezen lehet sok mindent kihagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest