- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
igen, ezzel egyet tudok érteni... Két pont van:
a) önfegyelem kérdése, ne kalandozzon el az ember mindenféle programokra, és erre talán jó az iPad mert nincs az ember szeme előtt minden egyéb program (tipikusan az Instant Messaging), csak az ami kell
b) izommemóriában legyenek azok a műveletek amik a használathoz kellenek különben esély nincs... nekem egy évig volt pencilem 2020-21 környékén aztán elhagytam
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi 14T Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)