Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
igen, ezzel egyet tudok érteni... Két pont van:
a) önfegyelem kérdése, ne kalandozzon el az ember mindenféle programokra, és erre talán jó az iPad mert nincs az ember szeme előtt minden egyéb program (tipikusan az Instant Messaging), csak az ami kell
b) izommemóriában legyenek azok a műveletek amik a használathoz kellenek különben esély nincs... nekem egy évig volt pencilem 2020-21 környékén aztán elhagytam
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sweet.tv - internetes TV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)