Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sumptuous
    senior tag

Sziasztok
    Tanács kellene. Van egy ezer éves iPad mini 2-m, amit leginkább már csak a gyerekek használnak youtube kids meg netflix dolgokra. Netezni már nem szeretek rajta, mert nagyon lassú és inkább iphone 13 pro-n oldom meg.
    Viszont most lehet fiatalítanék ipad fronton, de én kezdek elveszni a kínálatban.
    Felhasználást tekintve maradna a gyerekek „játékszere” (youtube, netflix stb), de persze én is használnám tartalomfogyasztásra, ha már használható a sebesség.
    Nem zárkózom el használt, pár éves eszközök elől sem, ha nincs gari az sem baj, hisz a mostani mini is bírja szegényem.
    Szóval, ki mit ajánl?
    Mini mérete gyerekeknek ideális, de igazából nagyobbat is biztosan elviselnek, meg persze én is :))

Szerintem 2017-es ipad pro alá ne add. Az már 120Hz-es, négy hangszórós. Az A10X is elég erős még, az írt feladatokhoz bőven elég. Ár érték arányban szerintem az most a legjobb a használt piacon. Vagy ha kicsit újabb kinézeetre vágysz, esetleg van még egy kis pénzmag, akkor a 2018-as ( 11" első gen) is szuper választás. Modern kinézete van, de nem drága a hasonló, de újabbakhoz képest.

Csak a pro vonalat ismerem, majd más ajánl sima iPad-et is..
    Nekem sajnos annyira hozzászokott a szemem a 120Hz-es kijelzőkhöz, hogy 60Hz-es eszköz már kényelmetlen, magamnak nem vennék.

Új hozzászólás Aktív témák