Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Szerintem az akkumulátor kímélés szempontjából nem életszerű, hogy azt figyelje valaki, hogy pár töltés/lemerítésnél a töltöttségi szintek összege száz százalék legyen, és így ugyanúgy egy töltési ciklusnak számítson, mintha nulláról száz százalékig töltené az akkumulátort. Ezzel szemben az reális, hogy feltöltöd például nyolcvan százalékra, majd lemeríted negyvenre, de utána, mivel van időd, száz százalékra feltöltöd, így viszont összesítve nem egy töltési ciklusról beszélhetünk. Magyarul jobban nő a ciklusszám, előbb eléri a megengedett határt, az akkumulátor élettartama csökken. Ezért könnyebb követni a teljes töltés/merítést cikkusokat. Én az összes eddigi lítiumion akkumulátorral rendelkező eszközömet lemerítettem, és teljesen feltöltöttem, jelentős romlást emiatt nem vettem észre. A négy és fél éves iPhone SE akkumulátor kapacitása jelenleg kilencven százalék, tavalyi iPhone SE 2-é 98%, mindkettő használat alatt. Az egy éve vásárolt iPad Air 4(2020) is így van töltve. Az öt éves Macbook Air( 2017)-ben összesen hatvan teljes töltési ciklus van, az akkumulátor kapacitása jelenleg 90 százalék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Cyberpunk 2077
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest